Onze missie

Leren is de belangrijkste competentie van de 21ste eeuw

Van 6 tot 96 jaar, in een snel veranderende wereld moeten we allemaal continu bijleren. BijlesHuis wil iedereen de kans geven om van individuele ondersteuning te genieten tijdens zijn of haar leercarrière.

Als erkend platform in Deeleconomie brengt BijlesHuis lesgevers en studenten bij elkaar in een kwalitatieve en gecontroleerde omgeving. Elke lesgever krijgt een intakegesprek en het leertraject wordt nauwgezet bijgehouden.

Wij tellen dankzij onze gekwalificeerde docenten en persoonlijke aanpak heel wat tevreden studenten en ouders. Enkele beoordelingen en getuigenissen van studenten en hun ouders kan u lezen bij 'Onze resultaten'.

Onze aanpak

BijlesHuis biedt toegang tot een netwerk van privé-lesgevers voor lager, middelbaar en hoger onderwijs en voor professionele begeleidingen. Tijdens de bijles of studiebegeleiding kan gewerkt worden rond een bepaald vak, maar ook rond het aanleren van de juiste studiemethode.

Op basis van de educatieve noden zoeken wij een geschikte privé-lesgever die we vervolgens vrijblijvend voorstellen. Elke lesgever krijgt bij BijlesHuis een persoonlijk intakegesprek waarin competenties en vakkennis worden geëvalueerd. Is er geen persoonlijke klik met de lesgever? Dat kan gebeuren. BijlesHuis zorgt dan kosteloos voor een oplossing tot u tevreden bent.

Wie we zijn

BijlesHuis is een jong en dynamisch team ontstaan uit een gevarieerde groep van studiebegeleiders en academici die studiebegeleiding en bijles aanbieden in een professioneel kader. We hebben onze hoofdzetel in Gent, maar zijn actief in heel Vlaanderen, Brussel en Nederland.

Sinds 2013 brengt BijlesHuis studenten en lesgevers samen. Meer dan 3000 studenten vonden via BijlesHuis reeds een privé-lesgever.

Onze organisatie biedt kwalitatieve offline en online bijles en studiebegeleiding aan tegen democratische prijzen en met de beste service. Ons aanbod is opgedeeld in leermodules die wij opgesteld hebben op basis van onze ervaring.

'BijlesHuis' is een handelsnaam van Optibi CVBA

Maatschappelijke zetel:

Dok Noord 6/105, 9000 Gent

E-mail: hello@bijleshuis.be

Ond. nr.: 0540.564.865

IBAN: BE16 7370 4697 0574

BIC: KREDBEBB