• Bijles op maat

  • Bij je thuis of online

  • Flexibele planning

Geraldine

Account manager

Bijles en studiebegeleiding in Leuven 

U studeert, werkt of woont in de regio en u zoekt bijles en studiebegeleiding voor u of uw kind in Leuven? Dan maakt BijlesHuis voor u de link met een gepaste, gekwalificeerde docent. Verder kiest u vooruw bijleszelf het moment en de plaats die voor u het beste passen. U kunt uw bijles dus ook inplannen na uw bezoek aan ALMA. Onze bijlesdocenten komen bij u aan huis of ontmoeten u op een andere locatie. Zelfs bijles via het internet is mogelijk dankzij onze online leeromgeving.

Bijles en huiswerkbegeleiding voor elk niveau

U of uw kind heeft het moeilijk met een specifiek vak? U weet niet hoe u een wetenschappelijk onderzoek opbouwt? Dan zoeken wij de gepaste docent die u of uw kind bijles en studiebegeleiding voor het lager, middelbaar, hoger of volwassenenonderwijs geeft. BijlesHuis past zich bovendien aan uw niveau aan met onder andere:

  • huiswerkbegeleidingvoor lager onderwijs,
  • voorbereiding op hetexamen voor de Centrale Examencommissie of de middenjury,
  • begeleidingbijbachelor- of masterproef (thesisbegeleiding),
  • voorbereiding op hettoelatingsexamenvoor de opleiding arts of tandarts.

Bijles op maat

BijlesHuis laat u de keuze: enerzijds kunt u ervoor kiezen om uw bijles individueel te volgen voor een directe, persoonlijke aanpak. Anderzijds is het ook mogelijk omuw bijles in een kleine focusgroep te volgen, wat u een korting van 40 tot 50% oplevert.

Wil u graag meer informatie?

U kunt te allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen voor extra informatie over bijles en studiebegeleiding in Leuven. Op die manier kunnen wij u zo snel mogelijk helpen met uw probleem.