• Bijles op maat

  • Bij je thuis of online

  • Flexibele planning

Geraldine

Account manager

Bijles en studiebegeleiding in Kortrijk

U woont of komt regelmatig in de streek van Kortrijk en u bent op zoek naar bijles of studiebegeleiding in de regio? BijlesHuis brengt u in contact met één van de gespecialiseerde docenten uit onze ruime database. Vaak heeft uw persoonlijke docent zelf ook in Kortrijk op de schoolbanken gezeten of studeerde hij of zij ook aan de Kulak. Uw docent weet daardoor heel goed wat de plaatselijke scholen en leerkrachten van u verwachten en kan u dus perfect ondersteunen met bijles of studiebegeleiding in Kortrijk. De plaats en het tijdstip van uw bijleskiest u volledig zelf.

Bijles voor elke vorm van onderwijs

Gaat er meer leerstof verloren dan er bewaard blijft? Vindt u of uw kind de structuur in de cursussen niet? Dan kan BijlesHuis u of uw kind helpen met studiebegeleiding of bijles voor het lager, middelbaar, hoger en volwassenenonderwijs. Daarnaast kunt u ook een beroep doen op BijlesHuis voor onder meer:

  • voorbereiding op het examen voor de middenjury
  • begeleiding bij uw bachelorproef of masterproef
  • voorbereiding op het toelatingsexamen voor de opleiding arts of tandarts.
  • huiswerkbegeleiding voor het lager onderwijs

Individuele begeleiding of in focusgroepjes

Bij BijlesHuis laten wij zoveel mogelijk keuzes aan u over. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om uw bijles individueel te volgen, zodat onze bekwame docenten uw moeilijkheden persoonlijk kunnen aanpakken. Het is echter ook altijd mogelijk om uw bijles in een kleine focusgroep te volgen en dan bespaart u tot 50%.

Heeft u nog vragen?

Meer informatie over bijles voor een specifiek vak vindt u op de respectievelijke pagina op deze site. U kunt ons natuurlijk ook steeds vrijblijvend contacteren voor extra informatie over bijles en studiebegeleiding in Kortrijk. Wij zoeken zo snel mogelijk een gepaste oplossing voor uw problemen.