Verbeter je natuurkunde vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten natuurkunde uit Bekkevoort! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

natuurkunde

Jolien

Halen

Master, KULeuven

Bijles natuurkunde met Jolien

Tijdens mijn schoolcarrière heb ik gezien hoe belangrijk het kan zijn om goede begeleiding te krijgen, en wat voor verschil een leerkracht kan maken voor zijn/haar studenten. Lesgeven en zaken uitleggen is dan ook iets wat ik altijd graag gedaan heb, vooral wetenschappelijke vakken aangezien ik hier uiteraard ook een sterke interesse in heb en graag anderen enthousiast wil maken.

Halen
Biomedische Wetenschappen
Master, KULeuven

natuurkunde

Lucas

Diest

Derde graad, UGent

Bijles natuurkunde met Lucas

Ik ben een student Wiskunde 2e bachelor aan de Ugent en ben gepassioneerd door het uitleggen van moeilijke concepten.

Diest
Derde graad, UGent

natuurkunde

Nele

Diest

Bachelor, UCLL Limburg

Bijles natuurkunde met Nele

Ik studeer eind deze maand af als leerkracht secundair onderwijs met de onderwijsvakken chemie en biologie. Ik zou graag bijles geven voor extra ervaring op te doen en om leerlingen de hulp te bieden die ze nodig hebben.

Diest
Lerarenopleiding secundair onderwijs
Bachelor, UCLL Limburg

natuurkunde

Arnout

Linden

Bachelor

Bijles natuurkunde met Arnout

Ik heb reeds aangename ervaringen met bijles. Dit lijkt mij een uitdagende en motiverende bezigheid, die bovendien voldoende uitdaging biedt.

Linden
Bachelor

natuurkunde

Tiffanie

Aarschot

Bachelor, Arteveldehogeschool Gent

Bijles natuurkunde met Tiffanie

Ik geef deeltijds les (fysica en wetenschappelijk werk) en zou mijn uren graag wat aanvullen. Bijles geven geeft me ook veel voldoening omdat je bij het kind veel sneller resultaat ziet en ook een positieve band kan opbouwen.

Aarschot
lerarenopleiding Natuurwetenschappen - Geschiedenis
Bachelor, Arteveldehogeschool Gent

natuurkunde

Natania

Westerlo

None

Bijles natuurkunde met Natania

Zelf deed ik de vakken wiskunde, chemie, fysica en biologie erg graag in het middelbaar. Aan de universiteit heb ik deze vakken dan ook beter onder de knie gekregen. Momenteel twijfel ik om avondschool te volgen om les te gaan geven in het middelbaar onderwijs, maar eerst zou ik willen kijken of bijles geven me ligt.

Westerlo

natuurkunde

Johnny

Tienen

Bachelor, KU Leuven

Bijles natuurkunde met Johnny

Ik heb een vaste baan bij KU Leuven. Momenteel ben ik al zelfstandige bijlesgever . Ik geef vooral wiskunde , economie en fysica tot de 2de graad van de middelbare school. Eveneens voorzie ik huiswerkbegeleiding voor het lager onderwijs. Momenteel is er nog plaats in mijn agenda om nog leerlingen bij te nemen.

Tienen
Mechanica-elektriciteit
Bachelor, KU Leuven

natuurkunde

Carlo

Zoutleeuw

Master, Katholieke Universiteit Leuven

Bijles natuurkunde met Carlo

Omdat ik een grote wetenschappelijke kennis heb opgebouwd, deze al deel door mijn broer en buurmeisje bijles te geven en ook anderen wil helpen.

Zoutleeuw
Bachelor behaald, 1e masterjaar afgerond
Master, Katholieke Universiteit Leuven

natuurkunde

Sander

Scherpenheuvel-Zichem

Master, K.U. Leuven

Bijles natuurkunde met Sander

Om terug een beetje feeling te krijgen met de wiskunde van het middelbaar en om centjes bij te verdienen. Na mijn bachelor wiskunde ben ik Verzekeringen gaan studeren. Toch heb ik nog een beetje heimwee naar de wiskunde. Daarom zou ik graag bijles geven.

Scherpenheuvel-Zichem
Bachelor Wiskunde + Master verzekeringen (nu)
Master, K.U. Leuven

natuurkunde

Stijn

Tielt-Winge

None

Bijles natuurkunde met Stijn

In mijn huidige job als consultant mis ik mijn vakspecifieke inhoud. Ik draag wetenschappen nog steeds in mijn hart en zou graag binnen deze bijlessen een uitlaatklep vinden om deze passie te delen met jongeren.

Tielt-Winge