Verbeter je scheikunde vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten scheikunde uit Deinze! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

scheikunde

Elke

De Pinte

Bachelor, Hogeschool Gent

Bijles scheikunde met Elke

Ik heb mijn diploma specifieke leerkrachtenopleiding behaald in avondschool terwijl ik aan het werk was in het labo van de Universiteit Gent. Gezien ik mijn huidige job nog steeds graag doe maar eveneens graag lesgeef, is bijles geven een ideale manier om beiden te combineren. Door bijles te geven hoop ik dat ik studenten kan helpen bij het verwerken van de leerstof, het behalen van diploma's en hen kan motiveren om te blijven studeren/ verder te studeren.

De Pinte
farmaceutische en biologische laboratoriumtechnologiën
Bachelor, Hogeschool Gent

scheikunde

Jonas

Nevele

PhD, doctoraat aan UGent

Bijles scheikunde met Jonas

Als leerkracht wiskunde (3e graad ASO/TSO) ben ik op zoek naar 1-op-1-contact met leerlingen en studenten omdat ik ervan overtuigd ben dat er op deze wijze een groter impact gemaakt kan worden in de studiebeleving en kennisoverdracht bij deze jongeren.

Nevele
Bio-medische wetenschappen
PhD, doctoraat aan UGent

scheikunde

Marieke

Gent

Bachelor, Universiteit Gent

Bijles scheikunde met Marieke

Ik deel graag mijn opgedane kennis met anderen. Het geeft een gevoel van voldoening om andere mensen op weg te helpen met problemen. Je leert ook de persoon in kwestie goed kennen, je bouwt er een band mee op.

Gent
Master in de Chemie afgewerkt
Bachelor, Universiteit Gent

scheikunde

Cedric

Gent

Master, UGent

Bijles scheikunde met Cedric

Doorheen mijn studietijd heb ik altijd hoge resultaten behaald, en dat is voornamelijk te danken aan een goede voorbereiding. Ik ben altijd al gepassioneerd geweest door actieve cursusverwerkingen. Vooral het bijleren van vakken die niet te simpelweg reproduceren vallen krijgen mijn fascinatie, waaronder wiskunde, fysica, informatica, chemie, etc. Elk wiskundig probleem is simpelweg op te delen in vele niet-numerieke onderdelen, die iedereen makkelijk begrijpt. Deze leiden dan tot het echt begrijpen wat elke oefening doet, i.p.v. het letterlijk uit het hoofd leren. De voldoening die ik vergaar bij het overbrengen van kennis over bepaalde begrippen en methodes, is enorm. Als een student een tot-voor-kort-als-magie-beschouwde oefening zelf kan oplossen, dan is mijn dag goed. Doorheen mijn studietijd heb ik dus vele medestudenten geholpen in het verwerken van wiskundige problemen. Bij de blokvakken stel ik me daarentegen na een eerste maal een hoofdstuk doornomen te hebben de vraag wat de essentie nu is, en probeer ik het hoofdstuk met 10 kernwoorden te omschrijven. Ook buiten het studiegebied (reddersopleidingen) heb ik vele mensen opgeleid in een nieuw domein.

Gent
Bio Ingenieur 2e mast grote onderscheiding
Master, UGent

scheikunde

Leen

Deinze

Bachelor, Artevelde hogeschool in gent

Bijles scheikunde met Leen

Het is een leuke bijverdienste.

Deinze
Afgestudeerd leerkracht secundair onderwijs
Bachelor, Artevelde hogeschool in gent

scheikunde

Veerle

Gent

Master, Universiteit Gent

Bijles scheikunde met Veerle

Ik ben vorige maand afgestudeerd als Master in de Onderwijskunde aan de universiteit Gent. Momenteel ben ik op zoek naar een fulltime baan, maar in de tussentijd (en wellicht straks als aanvulling op een parttime baan) zou ik graag mijn oude studentenjob weer oppakken. Ik heb jarenlang met veel plezier bijles gegeven en leerlingen met leer- en aandachtsproblemen gecoacht.

Gent
Pedagogische Wetenschappen - afstudeerrichting Onderwijskunde
Master, Universiteit Gent

scheikunde

Hanne

Gent

Bachelor, kuleuven

Bijles scheikunde met Hanne

Na mijn huidige ingenieursopleiding wil ik zeer graag een MaNaMa lerarenopleiding volgen. Dit lijkt me dé ideale voorbereiding om al eens van het les geven te kunnen 'proeven'. Het motiveren van leerlingen om zich in te zetten en hen laten inzien dat ze de capaciteiten (mits inzet) hebben om te slagen voor bepaalde vakken waarvan ze misschien denken dat hen dit nooit zou lukken, is een uitdaging die ik zeer graag wil aangaan!

Gent
industriële ingenieurswetenschappen
Bachelor, kuleuven

scheikunde

Wannes

Gent

Derde graad, Hogeschool en Universiteit Gent

Bijles scheikunde met Wannes

Gedurende mijn studies als bio-ingenieur heb ik al heel wat kennis opgedaan over verschillende disciplines van de wetenschap. Ik zou het jammer vinden moest deze kennis niet meer benut worden door mezelf of door iemand anders. Hierdoor lijkt het mij echt interessant om te beginnen met bijles geven. Een andere motivatie is het feit dat bijles geven goed staat op je cv, plus, je verdient er een centje mee en dat kan een student altijd goed gebruiken.

Gent
Bio Ingenieur 3e bachelor
Derde graad, Hogeschool en Universiteit Gent

scheikunde

Eline

Nazareth

Master, Master Universiteit Gent

Bijles scheikunde met Eline

Ik ben in juni met grote onderscheiding afgestudeerd als industrieel ingenieur aan de Ugent. Ik heb gedurende mijn studies vaak vriendinnen geholpen bij het studeren en zou dit graag uitbreiden door opdrachten via jullie. Ik haal veel energie uit het feit dat je als 'leraar' echt een verschil maakt. Een telefoon of een bericht krijgen van iemand dat ze toch geslaagd zijn, zorgt voor veel geluk bij hun en mij! Tevens wil ik actief mijn hersenen stimuleren in het 'abstracter' denken bij de wiskunde, fysica en chemie. In mijn job komt dit aspect minder aan bod, dus het lijkt voor mezelf ook een verrijking.

Nazareth
Industrieel ingenieur-industriële chemie
Master, Master Universiteit Gent

scheikunde

Wouter

kruishoutem

None

Bijles scheikunde met Wouter

Ik ben onlangs afgestudeerd als industrieel ingenieur chemie maar heb besloten om een master aanvullend te volgen. Ik zou graag mijn Chemie kennis willen gebruiken om andere leerlingen/studenten te helpen en zo ook nog mijn Chemie te onderhouden en er iets mee te doen.

kruishoutem