Verbeter je natuurkunde vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten natuurkunde uit Destelbergen! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

natuurkunde

Marieke

Gent

Bachelor, Universiteit Gent

Bijles natuurkunde met Marieke

Ik deel graag mijn opgedane kennis met anderen. Het geeft een gevoel van voldoening om andere mensen op weg te helpen met problemen. Je leert ook de persoon in kwestie goed kennen, je bouwt er een band mee op.

Gent
Master in de Chemie afgewerkt
Bachelor, Universiteit Gent

natuurkunde

Cedric

Gent

Master, UGent

Bijles natuurkunde met Cedric

Doorheen mijn studietijd heb ik altijd hoge resultaten behaald, en dat is voornamelijk te danken aan een goede voorbereiding. Ik ben altijd al gepassioneerd geweest door actieve cursusverwerkingen. Vooral het bijleren van vakken die niet te simpelweg reproduceren vallen krijgen mijn fascinatie, waaronder wiskunde, fysica, informatica, chemie, etc. Elk wiskundig probleem is simpelweg op te delen in vele niet-numerieke onderdelen, die iedereen makkelijk begrijpt. Deze leiden dan tot het echt begrijpen wat elke oefening doet, i.p.v. het letterlijk uit het hoofd leren. De voldoening die ik vergaar bij het overbrengen van kennis over bepaalde begrippen en methodes, is enorm. Als een student een tot-voor-kort-als-magie-beschouwde oefening zelf kan oplossen, dan is mijn dag goed. Doorheen mijn studietijd heb ik dus vele medestudenten geholpen in het verwerken van wiskundige problemen. Bij de blokvakken stel ik me daarentegen na een eerste maal een hoofdstuk doornomen te hebben de vraag wat de essentie nu is, en probeer ik het hoofdstuk met 10 kernwoorden te omschrijven. Ook buiten het studiegebied (reddersopleidingen) heb ik vele mensen opgeleid in een nieuw domein.

Gent
Bio Ingenieur 2e mast grote onderscheiding
Master, UGent

natuurkunde

Leen

Gent

Bachelor, Artevelde hogeschool in gent

Bijles natuurkunde met Leen

Het is een leuke bijverdienste.

Gent
Afgestudeerd leerkracht secundair onderwijs
Bachelor, Artevelde hogeschool in gent

natuurkunde

Simon

Gent

Bachelor, Universiteit Gent

Bijles natuurkunde met Simon

Ik heb altijd al graag uitleg gegeven aan medestudenten wanneer zij iets minder goed begrepen. Ik weet ook hoe blij ik zelf ben wanneer ik iets echt niet begrijp en iemand me kan helpen. Het is vaak moeilijk leerstof onmiddellijk te begrijpen in de hoorcolleges of bij het lezen van de cursus en het helpt om de uitleg van een tweede invalshoek te horen om de leerstof te begrijpen.

Gent
3de Bach Bio-ingenieurswetenschappen Landbouw
Bachelor, Universiteit Gent

natuurkunde

Lieselot

Gent

Bachelor, Universiteit Gent

Bijles natuurkunde met Lieselot

Het lijkt me leuk om op deze manier mijn vaardigheden toe te passen. Ik zou het liefst jongere kinderen begeleiden (tot 14 jaar). Ik heb de leerstof van het middelbaar goed onder de knie, maar ik weet niet in hoeverre je kennis moet hebben van de opgegeven vakken. Zo zou ik bijvoorbeeld bijles wiskunde kunnen geven aan kinderen met 4 uur wiskunde per week maar niet aan kinderen met 8 uur per week omdat ik hiervoor zelf de leerstof niet grondig genoeg beheers. Ik ben gemotiveerd en heel vriendelijk.

Gent
Kinesitherpie
Bachelor, Universiteit Gent

natuurkunde

Dils

Gent

Master, UGent

Bijles natuurkunde met Dils

Ik hielp reeds studenten uit de lagere middelbare graad met hun vakantietaken en problemen omtrent wiskunde, biologie, chemie en ook leerlingen uit het basisonderwijs. Het bijles geven op zich en het bezig zijn met mensen spreekt mij enorm aan. Het doel bereiken dat het kind de leerstof snapt en beheerst en hiernaar de punten haalt, geeft een enorme voldoening. Zowel voor mij als voor het kind en de ouders.

Gent
Kinesitherapie en revalidatiewetenschappen, 2e bachelor
Master, UGent

natuurkunde

Elle

Destelbergen

Master, Gent Sint-Barbara college

Bijles natuurkunde met Elle

Tijdens mijn middelbaar onderwijs heb ik steeds vrijwillig tijdens de middagpauze bijles gegeven aan leerlingen van lagere jaren die dit nodig hadden. Ik kreeg veel voldoening van hen te helpen en hen progressie te zien maken. Ik ben momenteel student en zou graag een centje bijverdienen met iets dat ik graag doe.

Destelbergen
Master, Gent Sint-Barbara college

natuurkunde

Veerle

Gent

Master, Universiteit Gent

Bijles natuurkunde met Veerle

Ik ben vorige maand afgestudeerd als Master in de Onderwijskunde aan de universiteit Gent. Momenteel ben ik op zoek naar een fulltime baan, maar in de tussentijd (en wellicht straks als aanvulling op een parttime baan) zou ik graag mijn oude studentenjob weer oppakken. Ik heb jarenlang met veel plezier bijles gegeven en leerlingen met leer- en aandachtsproblemen gecoacht.

Gent
Pedagogische Wetenschappen - afstudeerrichting Onderwijskunde
Master, Universiteit Gent

natuurkunde

Wannes

Gent

Derde graad, Hogeschool en Universiteit Gent

Bijles natuurkunde met Wannes

Gedurende mijn studies als bio-ingenieur heb ik al heel wat kennis opgedaan over verschillende disciplines van de wetenschap. Ik zou het jammer vinden moest deze kennis niet meer benut worden door mezelf of door iemand anders. Hierdoor lijkt het mij echt interessant om te beginnen met bijles geven. Een andere motivatie is het feit dat bijles geven goed staat op je cv, plus, je verdient er een centje mee en dat kan een student altijd goed gebruiken.

Gent
Bio Ingenieur 3e bachelor
Derde graad, Hogeschool en Universiteit Gent

natuurkunde

Nikita

Gent

Master

Bijles natuurkunde met Nikita

Ik ben tewerkgesteld als klinisch psychologe in het Centrum voor Ambulante Revalidatie Impuls (20 uur per week). Naast deze job, ben ik op zoek naar een aanvullende, uitdagende en boeiende tewerkstelling en spreekt jullie vacature voor studiebegeleiding mij enorm aan! Werken in het onderwijs heeft me altijd al enorm geboeid, zo getuigen ook het feit dat ik in het bezit ben van een diploma 'specifieke lerarenopleiding'. Een opleiding die ik met een groot enthousiasme en zin naar meer gevolgd heb. Ik zou het dan ook een uitgelezen kans vinden om de opgedane kennis verder uit te zetten in de praktijk en ik hoop dus alvast dat jullie mij een geschikte kandidate vinden voor de vacature.

Gent
Klinische psychologie
Master