Bijles Personeelsbeleid in Hechtel‑Eksel

Verbeter je personeelsbeleid vandaag nog met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

8000+ succesverhalen en lesgevers van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
2. Wij zoeken de perfecte lesgever voor je - gratis!
3. Leer van overal - online of in persoon
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met je lesgever af te spreken, waar je ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

personeelsbeleid

Iris

Hechtel-Eksel

Bachelor

Hogeschool Thomas More Mechelen

Bijles personeelsbeleid met Iris

Omdat ik graag les geef, ga ik ook graag om met studenten en kan me inleven in hun leefwereld. Ik neem mijn verantwoordelijkheid, ik ben streng maar kordaat, ik wil hun iets bijleren omdat ik onderwijs heel belangrijk vind. Ik ben beleefd, stipt en gemotiveerd.

Hechtel-Eksel
Bachelor, Hogeschool Thomas More Mechelen

personeelsbeleid

Ahmet

Houthalen-Helchteren

Bachelor

Issik Kul Universiteit

Lerarenopleiding

Bijles personeelsbeleid met Ahmet

Ik gaf voor lange tijd bijles aan kinderen van het 6de leerjaar basisonderwijs en 1de en 2de graad secundaire onderwijs. De ervaring was zeer goed, ik heb er altijd van genoten.

Houthalen-Helchteren
Lerarenopleiding
Bachelor, Issik Kul Universiteit

personeelsbeleid

Yuliya

Leopoldsburg

Master

Staatsuniversiteit voor Linguïstiek te Minsk

Diploma van het hoger onderwijs – linguïst, leerkrachtvan Frans en Engels, specialist van computertaalkunde(erkend met de Vlaamse graad van “ of Arts in de taal-en letterkunde:Frans”(studiegebied:Taal- en letterkunde) en met het Vlaams studiebewijs

Bijles personeelsbeleid met Yuliya

Het ontwikkelen van taalcompetenties is mijn passie. Het creëren van een vriendelijk leerklimaat in de klas is voor mij belangrijk. Mijn kwaliteiten liggen in de begeleiding van leerlingen met verschillende taalniveaus, maar ook in het zien van kansen en mogelijkheden. Ik hou van kleine groepsactiviteiten en individuele lesvormen met leerlingen, gebaseerd op gedifferentieerde leerbehoeften zodat ieders potentieel wordt benut. Van nature ben ik ordelijk en nauwkeurig.

Leopoldsburg
Diploma van het hoger onderwijs – linguïst, leerkrachtvan Frans en Engels, specialist van computertaalkunde(erkend met de Vlaamse graad van “ of Arts in de taal-en letterkunde:Frans”(studiegebied:Taal- en letterkunde) en met het Vlaams studiebewijs
Master, Staatsuniversiteit voor Linguïstiek te Minsk

personeelsbeleid

Jolien

Overpelt

Master

Universiteit Gent

SLO kunstwetenschappen & archeologie

Bijles personeelsbeleid met Jolien

Lesgeven en uitleg geven is iets wat altijd al in mij zat. In het middelbaar was ik lid van de leerlingenraad, aan de universiteit was ik meter voor eerstejaarsstudenten en zetelde ik in de studentencommissie tijdens een doorlichting van onze SLO. Ik leg graag en goed uit, ben didactisch sterk en verbaal heel vlot. Ik heb zelf een leerprobleem en begrijp daardoor heel goed de obstakels waartegen leerlingen met problemen zoal botsen. Ik begrijp hoe ik teksten en leerstof overzichtelijker kan maken en hoe ik leerlingen kan helpen om dit zelf ook te bereiken. Daarnaast kan ik vlot, goed en snel schrijven. Ook voor scriptie/eindwerkbegeleiding ben je bij mij zeker aan het juiste adres!

Overpelt
SLO kunstwetenschappen & archeologie
Master, Universiteit Gent

personeelsbeleid

Darline

Beringen

Bijles personeelsbeleid met Darline

Vorig academiejaar (2016-2017) rondde ik mijn SLO Geschiedenis, Kunst en Muziek af aan de KULeuven. Hiervoor behaalde ik een Master in de Kunstwetenschappen en Archeologie aan de VUB. Vrij snel vond ik werk als productiecoördinator bij een productiehuis, maar deze functie is slechts deeltijds. Om mijn overige uren op een nuttige manier in te vullen, is bijles geven aan kinderen/jongeren voor mij de beste optie. Mensen dingen bijleren en zien groeien is iets dat mij trok in het onderwijs, en waar ik me steeds terug voor wil inzetten.

Beringen

personeelsbeleid

Janne

Peer

Bachelor

UCLL Limburg

Bijles personeelsbeleid met Janne

Ik heb zelf huiswerkbegeleiding gegeven aan studenten van het eerste en tweede jaar BSO. Aangezien ik momenteel in mijn laatste jaar zit van de lerarenopleiding lager onderwijs, heb ik ook ondervonden dat leerlingen in het basisonderwijs nood hebben aan ondersteuning tijdens het huiswerk die ouders niet altijd kunnen geven. Daarom sta ik eigenlijk open voor alle niveaus!

Peer
Bachelor, UCLL Limburg

personeelsbeleid

Jana

Hechtel-Eksel

Bijles personeelsbeleid met Jana

Ik ben een leerkracht secundair onderwijs in opleiding. Ik geef in het secundair project algemene vakken en project kunstvakken. Ik studeer in maart af als leerkracht. Vorig jaar heb ik een jaar lang een jongere begeleid op studiegebied en ik vond dit super om te doen. Ik heb ook vorig jaar in Genk gewerkt voor het huis van Socrates, daar heb ik kansarme kinderen van de lagere school wekelijks begeleid.

Hechtel-Eksel

personeelsbeleid

Dorien

Beringen

Bijles personeelsbeleid met Dorien

Ik volleybal en heb training gegeven aan jongere kinderen. Toen ben ik tot de conclusie gekomen dat ik graag met kinderen werk en dat ik ze met plezier iets wil bijleren. Zo onderhoud ik zelf ook mijn kennis. Ik studeer nu Architectuur en heb veel wiskunde gehad dus daar kan ik zeker een handje bij helpen. Eén van mijn bezigheden is lezen, daardoor is mijn woordenschat er enorm op vooruit gegaan en ik kan me helemaal vinden in de Nederlandse taal. Het belangrijkste is dat ik het geweldig vind als ik iemand wat "slimmer" heb kunnen maken.

Beringen

personeelsbeleid

Melanie

Hechtel-Eksel

Master

Vrije Universiteit Brussel (VUB)

Taal- en Letterkunde, profiel Taalkunde, 1 taal: Frans

Bijles personeelsbeleid met Melanie

Ik geef graag bijles, omdat ik één-op-één ondersteuning belangrijk vind.

Hechtel-Eksel
Taal- en Letterkunde, profiel Taalkunde, 1 taal: Frans
Master, Vrije Universiteit Brussel (VUB)

personeelsbeleid

Silke

Hechtel

Conservatorium Maastricht (Master)

Bijles personeelsbeleid met Silke

Sinds september ben ik gestart met de Specifieke Lerarenopleiding aan CVO Step Hasselt. Dit bevalt me wel en ik vind het interessant om mijn kennis over te dragen aan andere mensen en dan vooral kinderen en jongeren. Iemand iets bijleren of iets laten begrijpen geeft mij echt enorm veel voldoening. Voor het vak muzikale opvoeding is helaas niet echt bijles nodig, maar ik beschik over de nodige kennis van onze Nederlandse taal en een goede algemene basis. Ook vind ik het een absolute must om met kinderen en jongeren te werken.

Hechtel
, Conservatorium Maastricht (Master)