• Bijles op maat

  • Bij je thuis of online

  • Flexibele planning

Geraldine

Account manager

Bijles en studiebegeleiding voor Latijn en Grieks

De invloeden van de Romeinse en Griekse culturen zijn nog steeds heel sterk aanwezig in onze huidige maatschappij. In de oudheid zijn namelijk de fundamenten gelegd voor ons democratisch systeem, maar ook voor heel wat wetenschappen. Er valt uit oudeGriekse en Latijnse teksten dan ook heel wat te leren over onze moderne samenleving. Wil u deze teksten graag kunnen lezen, maar struikelt u nog over de grammaticaregels? Dan kunt u terecht bij BijlesHuis voor bijles en studiebegeleiding voor Latijn en Grieks. Wij brengen u in contact met een gediplomeerde docent die ubijles geeft waar en wanneer u dat kiest.

Bijles Latijn en Grieks op niveau

U wil graag weten of uw vertaling klopt? Krijgt u kop nog staart aan een ongeziene tekst of grammaticale oefening?  Doe dan een beroep op het BijlesHuis voor bijles en studiebegeleiding Latijn en Grieks voor middelbaar en hoger onderwijs. Bovendien bepaalt u zelf op welke manier u bijles wilt volgen:

  • Individuele bijles
  • U werkt graag ongestoord uw problemen weg.

  • Bijles in een kleine focusgroep
  • Volg bijles samen met uw vrienden enbespaar tot 50%.

Betaalbare bijles Latijn en Grieks overal

BijlesHuis beschikt over gediplomeerde docenten over heel Vlaanderen en Brussel. Die komen met plezier bij u aan huis voor uw bijles of ontmoeten u op een andere locatie die u zelf kiest. Bijles volgen kan bij BijlesHuis zelfs via internet dankzij onze online leeromgeving! Het was nog nooit zo gemakkelijk om bijlessen flexibel in te plannen in uw drukke schema!

Onze docenten geven uw bijles bovendien altijd tegen een transparant bedrag. U betaalt dus enkel voor uw bijles en hoeft ook geen maandelijkse kosten of inschrijvingskosten te betalen.

Zijn er nog vragen over hulp bij Latijn en Grieks?

Wenst u nog meer informatie of heeft u nog vragen? Blijf er dan niet mee zitten, maar neem vrijblijvend contact met ons op voor extra informatie over bijles en studiebegeleiding voor Latijn en Grieks. Wij zorgen ervoor dat uw vragen zo snel mogelijk beantwoord worden.