Verbeter je natuurkunde vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten natuurkunde uit Machelen! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

natuurkunde

Elle

Jette

Master, Gent Sint-Barbara college

Bijles natuurkunde met Elle

Tijdens mijn middelbaar onderwijs heb ik steeds vrijwillig tijdens de middagpauze bijles gegeven aan leerlingen van lagere jaren die dit nodig hadden. Ik kreeg veel voldoening van hen te helpen en hen progressie te zien maken. Ik ben momenteel student en zou graag een centje bijverdienen met iets dat ik graag doe.

Jette
Master, Gent Sint-Barbara college

natuurkunde

Erik

Kortenberg

Professioneel / Volwassen, GroepT

Bijles natuurkunde met Erik

Leren op een leuke en creatieve manier werkt zo motiverend dat het na verloop van tijd gewoon vanzelf gaat. We maken van iets "saai" "te moeilijk" "onbegrijpbaar", iets leuks, interessant en "oooh zit dat zo!" Leerlingen worden volgestopt met heel veel informatie, samen gaan we dan op zoek naar een manier om al die informatie op een persoonlijke manier te verwerken. Graag geef ik mijn kennis door en help ik graag leerlingen uit de nood.

Kortenberg
Prof. Bach. S.O Aardrijkskunde / Biologie
Professioneel / Volwassen, GroepT

natuurkunde

Lisa

Vilvoorde

None

Bijles natuurkunde met Lisa

Ik heb genoten van het verwerven van de brede, maar toch diepgaande algemene kennis op de middelbare school. De meest interessante zaken uit de les vertelde ik maar al te graag thuis. Zo slaagde ik erin wetenschappelijke lessen over te brengen aan leken. Er is mij meermaals verteld dat ik gemaakt ben om iets over te brengen. Ik zou na mijn master dan ook graag de lerarenopleiding voor leraar Biologie volgen. Verder ben ik graag bezig met kinderen en jongeren. Hen iets bijbrengen en helpen bij schoolwerk is de ideale combinatie. Bijles geven zou de perfecte manier zijn om op een leuke manier iets bij te verdienen. Bovendien is het de ideale manier om meer ervaring op te doen wat betreft lesgeven.

Vilvoorde

natuurkunde

Jonathan

Woluwe-Saint-Lambert

None

Bijles natuurkunde met Jonathan

Sinds jongs af ben ik al uitermate geïnteresseerd in Wiskunde en wetenschappen. Na mijn opleiding ASO (richting wetenschappen - wiskunde 8u) ben ik burgerlijk ingenieur aan de UGent gaan studeren. Hierbij zijn deze vakken uitgebreid aan bod gekomen Het lijkt me zeer aangenaam om deze kennis met iemand te kunnen delen. Zeker als deze persoon hierdoor geholpen wordt met zijn/haar opleiding en dit zijn/haar slaagkansen verhoogd. Als een sociaal persoon ben ik ook graag in contact met anderen. Een complexe situatie meer begrijpbaar maken is geen probleem.

Woluwe-Saint-Lambert

natuurkunde

Eva

Zemst

Bachelor, Katholieke Universiteit Leuven

Bijles natuurkunde met Eva

Ik vind het leuk om anderen te helpen en mijn kennis te delen.

Zemst
Bio-ingenieurswetenschappen
Bachelor, Katholieke Universiteit Leuven

natuurkunde

Sarah

Brussel

Derde graad, Universiteit Antwerpen

Bijles natuurkunde met Sarah

Als student ervoer ik vaak dat sommige lessen/cursussen veel te complex werden uitgelegd dan dat ze effectief waren. Op die manier probeerde ik constant voor mezelf, maar ook voor andere mede-studenten de zaak eenvoudiger en duidelijker uit te klaren. Hierbij simplificeerde ik de zaak door ze in mijn eigen woorden te herhalen of uit te leggen, vaak ook met behulp van afbeeldingen of geheugensteuntjes. Zo herinner ik mij een situatie in het secundair_ ik geloof dat we toen een tussentijdse evaluatie (grote toets) van Biologie (wat echt mijn beste vak was) hadden_waarbij een medestudent vond dat ze best de toets moest overslaan omdat ze niet had kunnen studeren. De toets werd net na de middagpauze afgelegd, dus ik stelde haar voor om even naar mijn uitleg te luisteren en dan toch mee te doen, want wie niet waagt... Ik beknopte de uitleg tot de essentiële zaken en probeerde haar een zo duidelijk mogelijk beeld te scheppen op zo'n halfuurtje, geloof ik. We legden de toets af en achteraf gebleken, leek het bij haar goed te zijn verlopen. Ze kreeg later te horen dat ze geslaagd was! Op deze manier heb ik al vaak andere een steun in de rug gegeven, en krijg ik vaak te horen dat ik zaken goed kan uitleggen/vertalen/verhalen. Volgend schooljaar studeer ik af als Master in Sciences - als architect. Hierna zouden nog twee jaar stage volgen om als zelfstandige architect te werk te kunnen. De twijfel om dan als architect te werken of nog een docentenopleiding te volgen is sterk aanwezig.

Brussel
verschillende onderwijsniveaus (2-3de graad ASO, Bachelor Architectuur)
Derde graad, Universiteit Antwerpen

natuurkunde

Simon

Brussel

None

Bijles natuurkunde met Simon

Vroeger had ik zelf wat last van studiemoeilijkheden. Een extra hulp zou toen een echte aanmoediging geweest zijn. Nu ik zelf mijn eigen methode gevonden heb, wil ik graag anderen helpen om hetzelfde gemak te vinden. Als student is een extra centje ook altijd welkom.

Brussel

natuurkunde

Magali

Brussel

Bachelor, Hogeschool Gent campus Ledeganck

Bijles natuurkunde met Magali

Ik ben afgestudeerd als leerkracht secundair onderwijs. Ik ben gemotiveerd en enthousiast. Het lesgeven ligt mij werkelijk. Ik pas de werkvormen aan aan de noden van de leerlingen . Ik help graag leerlingen bij het begrijpen van de leerstof.

Brussel
Bachelor, Hogeschool Gent campus Ledeganck

natuurkunde

Acer

Brussel

Bachelor, Odisee Campus Brussel

Bijles natuurkunde met Acer

Ik volg momenteel een lerarenopleiding voor de vakken wiskunde en biologie/natuurwetenschappen. Ik zit dit jaar in mijn 3de (laatste) opleidingsfase. Ik geef bijles voor bepaalde vakken (specialisatie wiskunde/natuurwetenschappen) maar ook stimuleer ik het leren leren bij mijn leerlingen. Tijdens mijn bijlessen geef ik altijd studietips en advies voor een efficiëntere studiemethode, om zo de slaagkansen te vergroten.

Brussel
Bachelor, Odisee Campus Brussel

natuurkunde

Salah

Brussel

None

Bijles natuurkunde met Salah

Beste, Ik zit in een opleiding ( 2de bachelor biomedische laboratoriumtechnologie) waar de wetenschappelijke opleidingsonderdelen van belang zijn. Aangezien het vooral de wetenschappelijke vakken zijn, die een probleem vormen bij de studenten lijkt het vanzelfsprekend om deze studenten bij te staan. Bovendien vind ik het altijd leuk om studenten met hun studies te helpen, dit merk ik wanneer ik uitleg geef aan een medestudent. Het gevoel dat ik hierna beleef nadat de student het begrepen heeft is geweldig Salah Omar

Brussel