Bijles Geologie in Overijse

Verbeter je geologie vandaag nog met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

8000+ succesverhalen en lesgevers van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
2. Wij zoeken de perfecte lesgever voor je - gratis!
3. Leer van overal - online of in persoon
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met je lesgever af te spreken, waar je ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

geologie

Leslie

Huldenberg

Bachelor

UCLLeuven

Verpleegkunde

Bijles geologie met Leslie

Ik ben zelf zeer georganiseerd en altijd in eerste zit geslaagd geweest op school. Ik denk dat ik een meerwaarde kan bieden aan studenten met leerproblemen of problemen om een schema op te stellen.

Huldenberg
Verpleegkunde
Bachelor, UCLLeuven

geologie

Kris

Bertem

Bachelor

Katholieke Universiteit Leuven

industriële wetenschappnen

Bijles geologie met Kris

Al sinds het middelbaar ondervond ik dat ik aanleg had om medestudenten te helpen bij bepaalde vraagstukken. Die gingen over verschillende materie, maar mijn voorkeur gaat naar de wetenschappen en wiskunde. De oorzaak van de verwarring van de student in kwestie staat voor mij centraal. Is er een bepaald verband dat verduidelijkt moet worden of is er een thema dat onduidelijk is en moet verklaard worden? Ik zoek als eerste de fundamentele reden van de onduidelijkheid en probeer vanaf dit punt op te bouwen naar een heldere oplossing. Vaak kom ik in contact met dit soort situaties wanneer ik mijn eigen zussen (middelbare studenten) een handje help bij het studeren. Voor mij is lesgeven een vorm van rust en een soort van 2de natuur en het is ook van groot belang dat mijn student in kwestie de kern van de zaak begrijpt. Mijn middelbare achtergrond is een Latijn-Wiskundediploma, waar ik uiteraard veel wiskunde, een degelijke portie wetenschappen en ook talen voorgeschoteld heb gekregen, gevolgd door een universitaire opleiding als industrieel ingenieur.

Bertem
industriële wetenschappnen
Bachelor, Katholieke Universiteit Leuven

geologie

Camille

Rixensart

Bachelor

Université Saint-Louis Bruxelles

Rechten

Bijles geologie met Camille

Ik heb zelf het geluk gehad tweetalig te zijn opgevoed en deel graag mijn kennis met anderen. Ik ben ook jarenlang scoutsleider geweest en kan dus zeer goed overweg met leerlingen van alle leeftijden.

Rixensart
Rechten
Bachelor, Université Saint-Louis Bruxelles

geologie

Karín

Overijse

Basisschool

Bijles geologie met Karín

Ik vind het leuk om andere mensen te helpen bij het leren van Spaans, en ik heb een aanleg voor talen.

Overijse
Basisschool,

geologie

Manon

Huldenberg

Master

VUB/KUL

Politieke Wetenschappen

Bijles geologie met Manon

Ik wil je helpen je zelfvertrouwen terug te winnen in het vak waar je moeilijkheden mee hebt. Soms is een ander perspectief al wat nodig is!

Huldenberg
Politieke Wetenschappen
Master, VUB/KUL

geologie

Kimberly

Huldenberg

Bachelor

KULeuven campus Brussel

Handelswetenschappen

Bijles geologie met Kimberly

Mijn kennis met iemand delen is altijd al een passie van mij geweest. Toen ik in de lagere school zat, las ik voor in het kinderdagverblijf en in de laatste graad van de lagere school stond ik eerstejaars bij met rekenen en lezen. Dit herhaalde zich in het middelbaar. Nu ik op de universiteit zit voor mijn opleiding handelswetenschappen aan de KULeuven campus Brussel, wil ik graag mijn kennis delen met andere studenten en hun helpen waar het nodig is om hun slaagkansen te verhogen. Geduld is één van mijn sterke punten die ik ook gebruik als animatrice op speelpleinwerking. Ik ben vlot in de omgang, punctueel, overzichtelijk en begaan. Ik behaalde mooie scores van 18/20 op wiskunde. Ik ben graag bezig met cijfers en wil graag bijles geven voor de vakken: accounting, financiële rapportering & analyse en wiskunde. Helpen met huiswerk is ook geen probleem.

Huldenberg
Handelswetenschappen
Bachelor, KULeuven campus Brussel

geologie

Kasper

Tervuren

Bachelor

Vrije Universiteit Brussel

Toegepaste Economische Wetenschappen

Bijles geologie met Kasper

Ik wil graag mensen inspireren om hun doelen te bereiken en ik denk dat bijles geven in dat opzicht ideaal is. Op die manier hoop ik leerlingen iets bij te brengen zodat ze achteraf met een voldaan gevoel kunnen terugkijken.

Tervuren
Toegepaste Economische Wetenschappen
Bachelor, Vrije Universiteit Brussel

geologie

Tatiana

La Hulpe

Professioneel / Volwassen

Lessius Antwerpen

Pestgraduate European Master in Specialised Translation

Bijles geologie met Tatiana

Ik ben Russisch, in Moscow geboren in 1981, daar heb ik 4 jaar een pedagogische opleiding gevolgd en heb ik mijn diploma gekregen als leerkracht in het lagere onderwijs met specialisatie in de Engelse taal. Daarna ging ik naar de universiteit, waar ik economie studeerde. Mijn diploma is in België geconformeerd als licentiaat economische wetenschappen. Lesgeven was altijd mijn passie. In Moscow heb ik een certificaat behaald om Russisch aan anderstaligen te geven. Daar ben ik begonnen met mijn taal aan mensen te leren. In 2005 ben ik naar België verhuisd.

La Hulpe
Pestgraduate European Master in Specialised Translation
Professioneel / Volwassen, Lessius Antwerpen

geologie

Julien

Sint-Pieters-Woluwe

Derde graad

UCL

2de bac handelsingenieur

Bijles geologie met Julien

Ik geef graag bijles om anderen te helpen en om me verder te ontwikkelen op vlak van mijn talen.

Sint-Pieters-Woluwe
2de bac handelsingenieur
Derde graad, UCL

geologie

Carmen

Overijse

Bijles geologie met Carmen

I have prior tutoring experience and work hard to prepare, and shape my lessons to the students at hand. I graduated from the BSc Environmental Sciences from the Universidad Autónoma de Madrid (Spain) in 2009. In 2013 I graduated from the MSc. ‘Forest and Nature Conservation’ by the University of Wageningen (The Netherlands). These studies make me a great candidate for teaching science related subjects, as well as computer programs such as Excell, Power point, SPSS or R. In the past years I have gathered a lot of experience in the field of English as a Foreign language, I have taught children and young people from a starting level up to a level C1 (Cambridge English Advanced). I have also attended lectures on informal teaching techniques, for my camp counselor training, and worked in a more formal setting during my time at the language school Guadarrama International, where I handled, prepared and organized lessons for 5 different groups of up to 15 children. During my time in the Netherlands I studied Dutch, and have followed up during my stay in Overijse. I am constantly improving my knowledge of Dutch.

Overijse