Bijles Geologie in Rhode‑Saint‑Genèse

Verbeter je geologie vandaag nog met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

8000+ succesverhalen en lesgevers van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
2. Wij zoeken de perfecte lesgever voor je - gratis!
3. Leer van overal - online of in persoon
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met je lesgever af te spreken, waar je ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

geologie

Christine

Beersel

Bachelor

Hogeschool Gent

Logopedie

Bijles geologie met Christine

Bijles geven is ideaal voor mij omdat ik heel graag werk in een 1/1-relatie of in kleine groepjes om zo kinderen, jongeren en volwassen te helpen bij het verwerken van de leerstof. Bovendien heb ik door als logopediste vele jaren kinderen en jongeren te begeleiden al heel wat ervaring opgedaan. Verder ben ik ook de kennis m.b.t. wetenschappelijke vakken zoals wiskunde en fysica, die ik in mijn studiejaren en beroepsleven burgerlijk ingenieur heb opgedaan, niet verloren, dit mede dankzij het opvolgen en begeleiden van mijn eigen kinderen in het secundair en hoger onderwijs. Deze vroegere kennis verder op niveau te kunnen brengen, maakt me nog enthousiaster voor het geven van bijles. Ik kan een aantal uren per week besteden aan het voorbereiden en het geven van bijles. Ik heb wel nog steeds een bloeiende logopediepraktijk, maar gezien ik vooral met kinderen uit het basisonderwijs en scholieren uit het secundair onderwijs werk, ben ik vooral bezig na schooltijd, op woensdagnamiddag en op zaterdag. Overdag en in de latere avonduren kan ik mij dus zonder problemen wijden aan het geven van bijles (i.h.b. aan studenten en volwassenen).

Beersel
Logopedie
Bachelor, Hogeschool Gent

geologie

Anaïs

Hoeilaart

Master

Vrij Universiteit Brussel

communicatiewetenschappen

Bijles geologie met Anaïs

Mijn naam is Anaïs en ben 25 jaar. Ondertussen ben ik al bijna 2 jaar aan de slag als zorgleerkracht in een basisschool. Leerproblemen, leermoeilijkheden, leerstoornissen... zijn mij dus niet onbekend. Naast mijn job ben ik al jaren actief als vrijwilliger voor jongerenvakanties/speelpleinen. Mijn hart voor kinderen is dus enorm. Zelf heb ik een master in communicatiewetenschappen en heb ik aansluitend mijn lerarendiploma behaald.

Hoeilaart
communicatiewetenschappen
Master, Vrij Universiteit Brussel

geologie

Charlotte

Rhode-Saint-Genèse

Bachelor

AP

Secundair onderwijs: Geschiedenis-Zedenleer

Bijles geologie met Charlotte

Ik wil graag leerlingen helpen met bijles in het Nederlands of het Engels.

Rhode-Saint-Genèse
Secundair onderwijs: Geschiedenis-Zedenleer
Bachelor, AP

geologie

Sara

Halle

Professioneel / Volwassen

COOVI Anderlecht

Specifieke Lerarenopleiding

Bijles geologie met Sara

Zoals hiervoor reeds vermeld, zoek ik eigenlijk voldoening in wat ik doe. En wat is er mooier dan jongeren te zien groeien dankzij een kleine verdienste?

Halle
Specifieke Lerarenopleiding
Professioneel / Volwassen, COOVI Anderlecht

geologie

Yohji

Ukkel

Master

KULeuven

Wiskunde / minor fysica

Bijles geologie met Yohji

Ben een gemotiveerde student Wiskunde (2e master KU Leuven), die via deze weg graag de kennis die ik opgedaan heb wil delen met medestudenten.

Ukkel
Wiskunde / minor fysica
Master, KULeuven

geologie

Yana

Sint-Pieters-Leeuw

Bachelor

Leerkracht lager onderwijs

Bijles geologie met Yana

Aangezien ik zelf voor leerkracht lager onderwijs studeer, ligt dit natuurlijk in het verlengde van mijn toekomstige job. Het is een heel fijn gevoel wanneer een kind jou laat weten dat het iets, waar het al zo lang mee vastzat, eindelijk begrepen heeft dankzij jouw hulp. Ik geloof in elk kind en doe niet mee aan de etiketten en dat zie je ook terug in mijn manier van omgaan met kinderen.

Sint-Pieters-Leeuw
Leerkracht lager onderwijs
Bachelor,

geologie

Tibo

Brussel

Master

UGent

: Film en Televisiestudies

Bijles geologie met Tibo

Ik kan goed overweg met kinderen en tieners doordat ik ervaring heb van kampen en als hoofdanimator op het speelplein. Ik geef graag bijles in de vakgebieden van Engels, geschiedenis en informatica.

Brussel
: Film en Televisiestudies
Master, UGent

geologie

Tatiana

La Hulpe

Professioneel / Volwassen

Lessius Antwerpen

Pestgraduate European Master in Specialised Translation

Bijles geologie met Tatiana

Ik ben Russisch, in Moscow geboren in 1981, daar heb ik 4 jaar een pedagogische opleiding gevolgd en heb ik mijn diploma gekregen als leerkracht in het lagere onderwijs met specialisatie in de Engelse taal. Daarna ging ik naar de universiteit, waar ik economie studeerde. Mijn diploma is in België geconformeerd als licentiaat economische wetenschappen. Lesgeven was altijd mijn passie. In Moscow heb ik een certificaat behaald om Russisch aan anderstaligen te geven. Daar ben ik begonnen met mijn taal aan mensen te leren. In 2005 ben ik naar België verhuisd.

La Hulpe
Pestgraduate European Master in Specialised Translation
Professioneel / Volwassen, Lessius Antwerpen

geologie

Liesa

Halle

Derde graad

Erasmushogeschool Brussel

Economie-Talen

Bijles geologie met Liesa

Ik wil graag mijn kennis delen met anderen en hen helpen waar zij niet alleen verder kunnen. Bovendien is het altijd leuk om kinderen (en mensen in het algemeen) te kunnen motiveren om hun kwaliteiten, interesses en vaardigheden te ontdekken en te verbeteren.

Halle
Economie-Talen
Derde graad, Erasmushogeschool Brussel

geologie

Anouk

Sint-Pieters-Leeuw

Master

Vrije Universiteit Brussel

Bijles geologie met Anouk

Ik ben zonet afgestudeerd als ingenieur-architect aan de Vrije Universiteit Brussel. Gedurende dit academiejaar ga ik echter een andere richting uit en een extra jaar bij studeren: Specifieke Lerarenopleiding (Wiskunde, Fysica en Chemie) aan de Vrije Universiteit Brussel. Deze 'carrière-switch' wordt gemaakt omwille van mijn interesse voor het onderwijs, de omgang met jongvolwassenen en het aanleren van wetenschappelijke vaardigheden.

Sint-Pieters-Leeuw
Master, Vrije Universiteit Brussel