• Bijles op maat

  • Bij je thuis of online

  • Flexibele planning

Geraldine

Account manager

Begeleiding bij bachelor- of masterproef

Studeert u aan de hogeschool of universiteit en zit u bij het maken van uw bachelor- of masterproef met de handen in het haar? Dan kunt u terecht bij BijlesHuis voor aangepaste thesisbegeleiding. Wij zoeken voor u de juiste gediplomeerde docent om uw bachelor- of masterproef tot een goed einde te brengen. De thesisbegeleiding van BijlesHuis is bovendien beschikbaar waar en wanneer u dat wilt. 

Thesisbegeleiding voor elke studierichting

Mist uw thesis wat structuur? Is het formuleren van een goede wetenschappelijke onderzoeksvraag voor u een mysterie? Kies dan voor de bachelor- of masterproefbegeleiding voor elke studierichting van BijlesHuis. De begeleidingssessies worden volledig afgestemd op uw noden en vragen. Bovendien is onze thesisbegeleiding over heel Vlaanderen en Brusselbeschikbaar. Uw persoonlijke docent komt daarvoor bij u aan huis of op locatie, maar het is even goed mogelijk om online bijles te volgen dankzij onze online leeromgeving.

Thesisbegeleiding individueel of in groep aan de beste tarieven

Iedereen studeert op zijn of haar eigen manier. Daarom kunt u bij BijlesHuis uw bijlessen individueel of in groep volgen. Bij een individuele bijles is er veel plaats voor een persoonlijke methode. Bij een bijles in een kleine focusgroep geven we u een korting van 40-50%. BijlesHuis garandeert u:

  • Bijles op maat
  • Een persoonlijke aanpak
  • Transparante tarieven zonder inschrijvingskosten

Meer details over bachelor- of masterproefbegeleiding

Uw bachelor- of masterproef is een uniek document. Via deze weg kunt u ons extra informatie vragen over thesisbegeleiding. Wij gaan dan zo snel mogelijk aan de slag met het beantwoorden van uw vragen.