Verbeter je vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen en lesgevers van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
2. Wij zoeken de perfecte lesgever voor je - gratis!
3. Leer van overal - online of in persoon
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met je lesgever af te spreken, waar u ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

Paul

Brakel

Bachelor, RIJKSNORMAALSCHOOL GENT LEDEGANCKSTRAAT

Bijles met Paul

Ik heb reeds meer dan 40 jaar ervaring in het onderwijs en wil me dan ook inzetten voor bijlessen Nederlands & Engels, Nederlandse en Engelse spraakkunst (ook voor Bachelor- en Masteropleiding), schrijven zonder werkwoordsfouten (het licht zien in de duisternis!), studiebegeleiding en coaching bij studieproblemen, nalezen eindwerken, papers, scripties, …, begeleiding en research bij eindwerken en papers, en Nederlands voor anderstaligen.

Brakel
Bachelor, RIJKSNORMAALSCHOOL GENT LEDEGANCKSTRAAT

Jente

Geraardsbergen

Master, Meertalige Communicatie Engels - Nederlands, KU Leuven - campus Brussel

Bijles met Jente

Ik heb de lerarenopleiding gevolgd en daarna nog een master om mijn kennis te verdiepen én te verbreden. Daar ben ik tot de vaststelling gekomen dat er nog zo veel jobs zijn, buiten leerkracht, die de moeite waard zijn om te exploreren. Nu ben ik een jaar aan het werk en wil ik graag ook mijn eerste diploma gebruiken. Bijles geven is daarvoor de ideale optie. Bij het geven van bijles ben ik 1-op-1 bezig met een leerling en kan ik het verschil maken in diens studieloopbaan. Dat creëert voor mij een enorme meerwaarde.

Geraardsbergen
Meertalige Communicatie Engels - Nederlands
Master, KU Leuven - campus Brussel

Coralie

Lessines

Master, Kunstwetenschappen en Archeologie - Bachelor Nederlands - project kunstvakken, Vrije Universiteit Brussel + KATHO (nu VIVES Torhout)

Bijles met Coralie

Verschillende redenen: - hart voor jongeren - begeleiding vanuit eigen talenten, kennis en expertise geeft me energie - individuele begeleiding = efficiënt werken - groeiende nood aan begeleiding van jongeren binnen onderwijs. - grote interesse in vernieuwing van organisatieculturen, mens- en maatschappijbeeld vandaag, feeling met de tijdsgeest --> wil ik graag delen

Lessines
Kunstwetenschappen en Archeologie - Bachelor Nederlands - project kunstvakken
Master, Vrije Universiteit Brussel + KATHO (nu VIVES Torhout)

Caro

Geraardsbergen

Bachelor

Bijles met Caro

Ik heb altijd al een passie gehad om mensen uitleg te geven over dingen die ze niet begrepen. Daarom geef ik nu graag bijles.

Geraardsbergen
Bachelor,

Joke

Brakel

Master, CVO Kisp

Bijles met Joke

Ik heb onder andere interesse in het verbeteren van bachelor- en masterproeven, alsook in de begeleiding van bachelor- en masterstudenten. Ik heb hier intussen al heel wat ervaring mee.

Brakel
Master, CVO Kisp

Dario

Geraardsbergen

Bachelor, Master, Master Universiteit Gent

Bijles met Dario

Door mijn opleiding Pedagogische Wetenschappen aan de Universiteit Gent kan ik als geen ander de nodige tips en tricks aan leerlingen leren die hun leerprestaties verbeteren. In het secundair studeerde ik Latijn Moderne Talen, waardoor mijn talenkennis op punt staat, maar ook het werken met Microsoft Office en algemene vaardigheden wil ik zeker aan iemand leren.

Geraardsbergen
Master
Bachelor, Master Universiteit Gent

Ward

Geraardsbergen

Master, Bio-ingenieur in levensmiddelenwetenschappen en voeding, Bio-Ingenieurswetenschappen Ugent

Bijles met Ward

Ik ben zeer gemotiveerd om mijn kennis te delen met anderen, en ondertussen op die manier met de materie bezig te blijven. Ik heb tevens al tamelijk wat ervaring met bijles geven.

Geraardsbergen
Bio-ingenieur in levensmiddelenwetenschappen en voeding
Master, Bio-Ingenieurswetenschappen Ugent

Laura

Geraardsbergen

Bijles met Laura

Uit mijn eigen omgeving heb ik geleerd dat kinderen uit het basisonderwijs later veel meer kunnen bereiken met wat extra hulp. Zo werd mijn beste vriendin in het zesde leerjaar afgeraden om ASO te doen, maar vliegt ze momenteel door de opleiding Geneeskunde. Een kind wat hulp bieden en zelfvertrouwen geven kan wonderen doen.

Geraardsbergen

Karen

Brakel

Bijles met Karen

Via persoonlijke begeleiding kan je veel gerichter werken en kan je de leerlingen ook zelfvertrouwen geven voor het vak waarmee ze moeite hebben.

Brakel

Saar

Lierde

Bachelor, Taal- en Letterkunde: Nederlands - Zweeds, Huidige opleidingsinstituut: UGent

Bijles met Saar

Nadat ik afstudeerde als leerkracht lager onderwijs, ben ik gestart met een nieuwe opleiding aan de universiteit. Ik volg nu helemaal mijn hart en vind het enorm interessant! Maar ik mis het eigenlijk wel om kinderen en jongeren dingen bij te leren, om uitleg te geven. Iedereen leert op zijn eigen tempo en in het reguliere onderwijssysteem is daar niet altijd de ruimte of tijd voor. Door bijles te geven, wil ik kinderen en jongeren wat extra ondersteuning bieden. Een andere invalshoek op bepaalde leerstof kan soms helpen om iets beter te begrijpen.

Lierde
Taal- en Letterkunde: Nederlands - Zweeds
Bachelor, Huidige opleidingsinstituut: UGent