Ondersteuning bij Nederlands voor de Examencommissie

Waag jij je kans bij de Examencommissie? Maar ben je toch op zoek naar wat extra ondersteuning of bijles? Dan zit je goed bij de ervaren docenten van BijlesHuis!

In je eentje studeren vergt heel wat inzet en discipline. Zo is het bijvoorbeeld niet evident om de Nederlandstalige spelling en literatuur zelfstandig te verwerken. Met de juiste ondersteuning van ervaren docenten Nederlands hoef je je geen zorgen meer te maken. Vraag hier meer informatie over begeleiding bij Nederlands voor de examencommissie.

Hoe gaan we te werk?

Eerst kom je terecht bij onze accountmanagers. Zij luisteren graag naar welke leerdoelen je voor ogen hebt. Op basis daarvan vinden ze een geschikte docent voor jou. Die stelt tijdens de eerste bijles een persoonlijk lessenpakket op zodat je je optimaal kan voorbereiden op het examen Nederlands bij de Examencommissie.

Lessen plannen gebeurt in samenspraak met de docent. Je kan dus volgens je eigen agenda een flexibel schema opstellen. De lessen kunnen doorgaan bij jou thuis of via onze online leeromgeving. Afhankelijk van het gekozen lessenpakket zijn onze begeleidingen al mogelijk vanaf €32 per uur.

Naast de nodige ondersteuning bij Nederlands, helpen onze docenten ook met je studiemethode en het opmaken van je planning. Ze zijn er ook om je te motiveren en stimuleren. Heb je even een moeilijk moment in je studie voor de Examencommissie? Dan zijn ze er voor je om je erdoor te helpen. Een begeleiding bij BijlesHuis is dus meer dan alleen maar bijles!


Nog niet ingeschreven bij de Examencommissie?

Starten met examencommissie gaat in 4 stappen:

1. Je volgt de verplichte infosessie in Brussel
2. Je kiest de juiste studierichting en registreert je online
3. Je maakt je eigen examenplanning
4. Je legt alle examens af en behaalt je diploma

Bij elk vak uit elke studierichting hoort een vakfiche die precies vertelt wat je moet kennen, waarom dat moet en welk studiemateriaal je ervoor kunt gebruiken.

Heb je nog geen materiaal aangekocht? Onze bijlesdocenten geven ook graag tips over de juiste handboeken!

Meer informatie over andere vakken voor de Examencommissie:


Neem gerust eerst vrijblijvend contact op met ons team van accountmanagers en ontdek wat BijlesHuis voor jou kan betekenen.