Ondersteuning bij wiskunde voor de Examencommissie

Ga jij deelnemen aan de Examencommissie en heb je daar persoonlijke ondersteuning of bijles bij nodig? Is wiskunde moeilijk voor jou of beheers je bepaalde onderdelen nog niet zo goed? Of wil je eerder tips om beter te plannen en zelfstandig te leren? Dan ben je bij BijlesHuis aan het juiste adres voor bijles op maat voor de Examencommissie!

In je eentje studeren vergt heel wat inzet en discipline. Zo is het niet evident wiskundige modellen en oefeningen zelfstandig te verwerken. Met de juiste ondersteuning van BijlesHuis voor wiskunde hoef je je geen zorgen meer te maken. Vraag hier meer informatie over begeleiding bij wiskunde voor de examencommissie.

Hoe gaan we te werk?

Een van onze accountmanagers belt je op om even je educatieve noden af te toetsen. Ze gaan op basis daarvan op zoek naar de geknipte docent voor jou. Die stelt dan een gepersonaliseerd lessenpakket samen waar jullie samen mee aan de slag kunnen.

Vervolgens kun je de bijles wiskunde voor de Examencommissie gaan inplannen. Dat gebeurt flexibel volgens jouw eigen agenda en in samenspraak met de docent. Bijlessen gaan door bij jou thuis, bij de docent of in onze online leeromgeving. Afhankelijk van het gekozen lessenpakket kosten de lessen tussen de €28,- en €42,- per uur.

Naast de nodige inhoudelijke ondersteuning bij wiskunde helpen onze docenten ook met je studiemethode en planning. Heb je het even moeilijk tijdens het voorbereiden op de Examencommissie? Dan zijn ze erom je te motiveren en tips te geven. Een begeleiding bij BijlesHuis is dus meer dan alleen maar bijles!

Veerle volgde bijles wiskunde en chemie voor de examencommissie tweede graad. Ze vertelt over haar ervaring met onze bijlesdocent Silke:

"Silke heeft super veel kennis en werkt heel efficiënt. Ze legt heel helder en eenvoudig uit. Ik heb 2 examens samen met Silke voorbereid voor de examencommissie en was voor beide geslaagd!"

Nog niet ingeschreven bij de Examencommissie?

Starten met examencommissie gaat in 4 stappen:

1. Je volgt de verplichte infosessie in Brussel
2. Je kiest de juiste studierichting en registreert je online
3. Je maakt je eigen examenplanning
4. Je legt alle examens af en behaalt je diploma

Bij elk vak uit elke studierichting hoort een vakfiche die precies vertelt wat je moet kennen, waarom dat moet en welk studiemateriaal je ervoor kunt gebruiken.

Heb je nog geen materiaal aangekocht? Onze bijlesdocenten geven ook graag tips over de juiste handboeken!


Meer informatie over ondersteuning bij andere vakken voor de Examencommissie:

Neem gerust eens vrijblijvend contact op met ons en ontdek hoe BijlesHuis je kan helpen bij het studeren.