Veelgestelde vragen

BijlesHuis is een platform dat kwalitatieve bijles en studiebegeleiding mogelijk maakt. Begeleidingen gaan thuis en online door en dit tegen democratische prijzen en met de beste service. Ons aanbod is opgedeeld in leermodules die wij opgesteld hebben op basis van onze ervaring. Vraag hier vrijblijvend informatie aan over bijles en studiebegeleiding bij BijlesHuis.

Zoekt u meer informatie of twijfelt u nog of BijlesHuis u kan helpen? Aarzel dan niet om hier vrijblijvend contact met ons op te nemen. Op die manier komt uw vraag automatisch bij uw consulent terecht. We contacteren u binnen de werkdag!

Na het aanvragen van informatie op onze website, nemen we contact op om uw vraag naar bijles of studiebegeleiding te kaderen. Op basis van de educatieve noden zoeken wij vervolgens een geschikte privé-lesgever die we u vrijblijvend voorstellen. Na uw goedkeuring neemt de lesgever contact met u op om een eerste afspraak in te plannen en gaan de lessen van start.

BijlesHuis beschikt over geschikte docenten om bijles en studiebegeleiding te bieden aan elke leerling uit het lager, middelbaar en hoger onderwijs. Ook volwassenen kunnen bij ons terecht voor begeleiding op maat. Op basis van jouw hulpvraag gaan wij op zoek naar de beste lesgever. Of dat nu gaat om leren leren, een lastig schoolvak of taalondersteuning, we vinden een docent die perfect bij jou past.

 

Ook zelfstandigen en bedrijven kunnen een beroep doen op BijlesHuis; via ons zakelijke luik HelloProf organiseren we taalcursussen en tal van opleidingen op maat voor jezelf of je werknemers. Als erkend platform voor de KMO-portefeuille kan je bovendien tot 30% steun van de Vlaamse overheid genieten op de prijs van je begeleidingen.