Stage (digitale) marketing lopen bij BijlesHuis?

Omschrijving 

BijlesHuis / HelloProf biedt studenten de kans zich volledig te verdiepen in marketing en hands-on zelf projecten uit te denken en uit te werken. We kijken naar jouw passie, talenten en persoonlijke interesse en stellen zo een geîndividualiseerde takenlijst op binnen de hele marketingtak. 🤩

Je kan kiezen uit:

 • Redactiewerk blog: schrijven, SEO, onderzoek, optimalisatie
 • Grafisch werk: afbeeldingen voor blog en/of social media creeëren, advertenties ontwerpen
 • Fotografie voor op website, campagnes en social media
 • On-location marketing: campagnes voeren in studentensteden, op events en beurzen. Drukwerk en merchandising ontwerpen & verdelen. 
 • Videowerk: filmen, editen, montage van how-to filmpjes. YouTube optimaliseren. Videocampagnes bedenken en uitwerken. Brainstorm voor how-to filmpjes en volledig uitwerken.
 • Social media: contentplanning, nieuwe projecten uitwerken, posts maken en publiceren. Wij zijn actief op Facebook, insta, twitter, youtube, linkedin
 • Samenwerkingen: met studentenverenigingen, scholen, influencers, evenementen, blogruils, linkbuilding, advertentiemogelijkheden
 • Newsletter: ideeën en uitschrijven van campagnemails
 • Advertenties: brainstormen & creeëren. Hands-on met Facebook Business Planner, Google Ads, Bing Ads.
 • Website: SEO, user-friendliness verbeteren.
 • ...

Samen met onze marketingmanager werk je aan een communicatie- en marketingplan waarbij élk idee van jou telt. Er is voldoende ruimte om je te bij te scholen met verschillende online cursussen. Je communicatieve en creative vaardigheden worden getest door het volledige team. Zo breid je je eigen skillset stevig uit én doe je ervaring op in een jong en sterk groeiend bedrijf.

Hoor het eens van iemand anders 😉

Lees de verhalen van enkele van jouw voorgangers in hun eigen blogs:

stage marketing

stage elise

Gezocht profiel:

 1. Je beschikt over een brede set communicatieve vaardigheden, waar je zowel schriftelijk als mondeling in uitblinkt.
 2. Je bent proactief en hebt zin voor initiatief. Je bent niet bang om je eigen ideeën naar voor te schuiven.
 3. Je leert snel bij en werkt zelfstandig.
 4. Jouw interesse in marketing en communicatie kent geen grenzen. Je hebt er een aangeboren aanleg voor.
 5. In je vrije tijd ben je on top of Instagram, TikTok en Facebook en weet je als geen ander hoe visuele & geschreven content jouw aandacht capteren.
 6. Je kan werken met grafische programam's als Canva en/of Photoshop, Premiere Pro,...
 7. Aangezien je het einde van deze beschrijving hebt gehaald, ben je vlot in Nederlands. Elke andere taal is verder een troef!

Wij bieden aan:

BijlesHuis is een klein en dynamisch bedrijf pal in het centrum van Gent. Je komt terecht in een fijne groep van 10 jonge collega's met een leuke teamsfeer en de nodige teambuilding, zoals kickerwedstrijdjes in de pauze, spikeball of boardgames tijdens lunch en even blijven hangen met een pintje op vrijdag.

Wij bieden alle ruimte en tools aan om jezelf te ontwikkelen in de gewenste marketingskills.

Ben jij de student die we zoeken? ❤️ Stuur ons je cv, motivatiebrief en gewenste stageperiode op beau@bijleshuis.be & we spreken elkaar binnenkort!

sendgrid covers (2).png