Bijles in Avelgem

Krijg vandaag nog bijles op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hakim

Ronse

Master

Universiteit Gent

Elektrotechniek

Bijles met Hakim

Ik vind het tof om studenten bij te staan met leerstof die ik goed beheers. Ik hou er voornamelijk van om wiskunde te geven en om de student of kind op een toffe en leerrijke manier met wiskunde te leren omgaan.

9/10

Ronse
Elektrotechniek
Master, Universiteit Gent

Laurent

Oudenaarde

Master

KU Leuven

of Science in Materials Engineering

Bijles met Laurent

Bijles geven is een blijvende passie van mij is. Ik heb vroeger al veel bijles gegeven en die ervaring was top en gaf veel voldoening.

Oudenaarde
of Science in Materials Engineering
Master, KU Leuven

Ruben

Kortrijk

Master

KU Leuven

Burgerlijk Ingenieur

Bijles met Ruben

Het is belangrijk om kinderen, jongeren of studenten te helpen in hun pad naar een diploma. Een job doen die je graag doet of kan is essentieel aangezien de werkcarrière lang genoeg duurt.

7,5/10

Kortrijk
Burgerlijk Ingenieur
Master, KU Leuven

Koen

Dentergem

Professioneel / Volwassen

KULeuven

Aggregaat

Bijles met Koen

Ik heb het na mijn opleiding altijd wel een beetje jammer gevonden dat ik niet in het onderwijs aan de slag kon, door omstandigheden. Kennisoverdracht geeft me altijd voldoening. Een carrièreswitch naar het onderwijs trekt me na die lange loopbaan in de private sector wel aan, wetende dat het lerarentekort steeds groter wordt, maar de onmogelijkheid anciënniteit mee te nemen houdt me o.a. tegen. In afwachting dat hier misschien verandering in komt, wil ik aftoetsen of lesgeven nog steeds iets voor mij is, hoewel bijles niet voor een grote groep is.

8,3/10

Dentergem
Aggregaat
Professioneel / Volwassen, KULeuven

Veerle

Harelbeke

Bachelor

St.-Jozefsinstituut - Torhout

Regentes Lichamelijke Opvoeding & Biologie

Bijles met Veerle

Ik houd erg van talen en wil graag in specialisatie werken, waarbij ik mij ten dienste kan stellen. Professioneel vond ik het altijd al fijn om polyvalent werkzaam te zijn, met vele persoonlijke contacten,adviserend/begeleidend en met talen, vandaar mijn interesse hiervoor.

9/10

Harelbeke
Regentes Lichamelijke Opvoeding & Biologie
Bachelor, St.-Jozefsinstituut - Torhout

Romina

Ingelmunster

Bachelor

Artevelde hogeschool

Nederlands- Kunstgeschiedenis

Bijles met Romina

Ik wil mijn liefde voor de Nederlandse taal overbrengen bij mijn cursisten/leerlingen. ik wil hen helpen in hun cognitieve ontwikkeling en hen zelfzekerder willen laten voelen op het gebied van taal.

9/10

Ingelmunster
Nederlands- Kunstgeschiedenis
Bachelor, Artevelde hogeschool

Amy

Kruishoutem

Bachelor

Hogeschool Gent - Phanta Rhei

OFFICE MANAGEMENT en de SPECIFIEKE LERARENOPLEIDING

Bijles met Amy

Ik wil graag mijn kennis overdragen en leerlingen de details van hun vakken bijbrengen. Ik heb hier ervaring mee, en dit kan ik dan ook meteen met de leerling delen.

8/10

Kruishoutem
OFFICE MANAGEMENT en de SPECIFIEKE LERARENOPLEIDING
Bachelor, Hogeschool Gent - Phanta Rhei

Isabel

Harelbeke

Master

PHVT GENT

Vertaler tolk Ndls Frans Spaans

Bijles met Isabel

Ik geef enorm graag les, en doe dit met passie en dynamiek. De voorbije 15 jaar heb ik Frans en Spaans gegeven, eerst aan humaniorastudenten, daarna aan volwassenen die Frans en Spaans volgen via het volwassenenonderwijs. Nu ben ik volledig zelfstandig om zelf mijn accenten te kunnen leggen, en ben ik zelfstandig docente Spaans en Frans voor volwassenen, bedrijven, scholieren, ... Ik ben verder ook beëdigd vertaler-tolk Nederlands, Frans en Spaans.

10/10

Harelbeke
Vertaler tolk Ndls Frans Spaans
Master, PHVT GENT

Paulien

Harelbeke

Bachelor

Arteveldehogeschool

in het onderwijs: secundair onderwijs

Bijles met Paulien

Als leerkracht economie en Engels wil ik leerlingen die extra begeleiding nodig hebben graag helpen door hen extra uitleg te geven over het vak, maar ook door hen studietips mee te geven.

9/10

Harelbeke
in het onderwijs: secundair onderwijs
Bachelor, Arteveldehogeschool

Isabel

Kortrijk

Master

Notariaat - UGent

Notariaat

Bijles met Isabel

Dit is eveneens de reden waarom ik de intentie heb om volgend academisch jaar een specifieke lerarenopleiding te volgen aan de Ugent. Het geven van bijlessen sluit hier dan ook perfect bij aan.

9,6/10

Kortrijk
Notariaat
Master, Notariaat - UGent

Studenten die we al konden helpen

 • Hanaa uit Zwevegem

  Leerling uit het 4e leerjaar zoekt ondersteuning bij wiskunde om zich voor te bereiden op het 5e leerjaar. Zowel inhoudelijk als op vlak van planning is er ondersteuning nodig.

 • Eva uit KORTRIJK

  2 leerlingen (3e & 4e leerjaar) hebben individuele begeleiding nodig bij wiskunde.

 • Thomas uit Zwevegem

  Thomas zit in zijn bachelor Elektromechanica. Hij zou graag hulp hebben bij elektriciteit, mechanica, analoge elektronica en programmeren. Elektriciteit en mechanica heeft hij in het ee… Lees meer

 • Robin uit Kortrijk

  Meisje in de 3de kleuterklas wenst ondersteuning voor taal en rekenen. Ze is een gedreven jonge leerlinge die op zoek is naar wat uitdaging. Ze kent reeds wat aparte letters en speelt a… Lees meer

 • Laurentine uit Zulte

  Laurentine is 11 jaar en zit in het 6e leerjaar. Graag kreeg zij begeleiding bij leren leren. Ze heeft moeite met grote pakketten te verwerken en in een samenvatting te gieten. Ze wil e… Lees meer

 • Geert uit Kortrijk

  Leerling 6de leerjaar zoekt hulp bij wiskunde. Het betreft het volledige basispakket van wiskunde. Het basispakket wat vereist is om een A-attest te krijgen. Zij krijgt ook begeleiding … Lees meer

 • Umit uit Kortrijk

  Voor een leerling uit het 3e leerjaar ben ik op zoek naar een docent die haar achterstand samen kan wegwerken. Wegens ziekte miste ze 2 weken school.

 • Tiger-Lily uit Anzegem

  Student uit de bachelor Archeologie zoekt hulp bij de vakken bodemkunde & archeologie. Hij combineert het 2e en 3e jaar en deze vakken komen uit het 2e jaar. Het lijkt erop dat hij de m… Lees meer

 • Dorrith uit Wortegem-Petegem

  Student 4de middelbaar volgt momenteel de richting Elektronica-Technieken, vorig jaar was dit nog Architecturale Vorming. Gezien hij vorig jaar geen elektriciteit heeft gezien, mist hij… Lees meer

 • Yafet uit Wortegem-Petegem

  Studente 2e leerjaar zoekt hulp bij wiskunde. Vorig schooljaar had ze al een waarschuwing gekregen vanuit school dat er verdere begeleiding nodig zal zijn. Dit schooljaar merken haar ou… Lees meer

 • Jos uit Ouedenaarde

  Leerlinge 1e leerjaar met concentratiestoornis heeft begeleiding nodig bij lezen en schrijven.

 • Laurie uit Kortrijk

  Broer en zus in het 5de en 3de leerjaar hebben ondersteuning nodig bij wiskunde en taal. De kinderen zijn Franstalig en gaan nu naar een Nederlandstalige school.

 • José uit Kortrijk

  Tweedejaarsstudent Bachelor Oosterse Talen en Culturen: Japan zoekt begeleiding voor Japans naar aanleiding van twee herexamens (beide semesters niet geslaagd voor de vakken Modern Japa… Lees meer

 • Hugo uit Renaix

  Leerlinge 2e leerjaar (school in Nukerke) heeft begeleiding nodig bij spelling en rekenen.

 • Alocha uit Harelbeke

  Meisje in het 4de leerjaar heeft nood aan extra begeleiding bij rekenen en lezen. Ze heeft een leesachterstand en ook moeite met breuken, verhoudingen, enz. Tijdens corona zat ze in het… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

BijlesHuis biedt enkel individuele bijles aan, zodat je kind samen met de docent uit Avelgem op zijn of haar persoonlijke leerdoelen kan focussen. Dankzij een 1-op-1 aanpak kan je al je vragen kwijt aan je docent en werk je aan jouw knelpunten. Indien je graag bijles volgt met een klasgenootje, kunnen jullie natuurlijk samen een aanvraag indienen.
Iedereen kan bijles volgen in Avelgem! De moeilijkheidsgraad van het vak maakt niet uit. Ons uitgebreide en lokaal verankerde netwerk van bijlesdocenten zorgt ervoor dat er iemand beschikbaar is voor elk niveau van elk vak. BijlesHuis biedt dan ook bijles aan voor elke leeftijd.
Een persoonlijke klik met je docent is minstens even belangrijk als zijn/haar ervaring en expertise. Zeker omdat het een 1-op-1-begeleiding betreft. Indien het niet klikt, breng je BijlesHuis op de hoogte en wij zoeken meteen naar een oplossing (een andere docent in de buurt van Avelgem) tot jij tevreden bent. Beloofd.

Top bijlesaanvragen

repetitor in Avelgem, bijles gezocht in Avelgem, hulp in Avelgem, bijles geven in Avelgem, extra bijles, bijles krijgen, bijles aan huis in Avelgem, inzicht bijles, bijlesgever gezocht