Bijles in Avelgem

Krijg vandaag nog bijles op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

20 000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Studenten die we al konden helpen

 • Matthias uit KORTRIJK

  2 leerlingen (3e & 4e leerjaar) hebben individuele begeleiding nodig bij wiskunde.

 • Hestia uit Ouedenaarde

  Leerlinge 1e leerjaar met concentratiestoornis heeft begeleiding nodig bij lezen en schrijven.

 • Axelle uit Ouedenaarde

  Leerlinge 2e leerjaar met concentratiestoornis heeft begeleiding nodig bij lezen en schrijven.

 • Filip uit Moeskroen

  Een studente uit de 2e bachelor Kinesitherapie wil begeleiding bij het vak Fysica uit de 1e bachelor.

 • Ebrar uit Oudenaarde

  Een student Marketing (HoGent) wilt begeleiding bij Access. De student wilt zijn laatste vragen nog kunnen voorleggen voor de start van zijn herexamen.

 • Isabelle uit Harelbeke

  Een leerling uit het 4e leerjaar heeft moeilijkheden met lezen en rekenen en heeft begeleiding nodig voor de rest van het schooljaar.

 • Naomi uit Renaix

  Leerlinge 2e leerjaar (school in Nukerke) heeft begeleiding nodig bij spelling en rekenen.

 • Aukje uit Kortrijk

  Voor een leerling uit het 3e leerjaar ben ik op zoek naar een docent die haar achterstand samen kan wegwerken. Wegens ziekte miste ze 2 weken school.

 • Magaly uit Wielsbeke

  Studente in haar eerste jaar Leerkracht kapster en bio-esthetiek heeft bijles chemie nodig ter voorbereiding van haar herexamen in juni. Inhoud: meten, deeltjesmodel, zuivere stoffen en… Lees meer

 • Cindy uit Harelbeke

  De student is 7 jaar en zit in het tweede leerjaar. Hij zoekt extra ondersteuning op vlak van lezen en schrijven, maar ook bij rekenen is extra hulp welkom.

 • Veerle uit Waregem

  Leerling uit het 3e leerjaar wil hulp bij rekenen en taal. Het gaat om opvolging en herhaling zodat de leerling geen steekjes laat vallen of een achterstand opbouwt. De bedoeling zou zi… Lees meer

 • Hisham uit Kortrijk

  Volwassene wil hulp bij de voorbereiding van een test abstract redeneervermogen, een een situationele beoordelingstest en een postbakoefening in het kader van een sollicitatie. Hij wil … Lees meer

 • Els uit Kortrijk

  Tweedejaarsstudent Bachelor Oosterse Talen en Culturen: Japan zoekt begeleiding voor Japans naar aanleiding van twee herexamens (beide semesters niet geslaagd voor de vakken Modern Japa… Lees meer

 • Hisham uit Zwevegem

  Ouder zoekt begeleiding voor haar twee kinderen die naar de derde kleuterklas gaan. Het gaat erom om spelenderwijs de kinderen goed voor te bereiden op het eerste leerjaar.

 • Iris uit Zwevegem

  Leerling die naar het tweede leerjaar gaat, heeft moeite met leren leren en zoekt hulp bij het leren van de vakken en het maken van huiswerk.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

Je bijles vindt plaats wanneer jou dat goed uitkomt. In samenspraak met je docent uit Avelgem kiezen jullie een vast wekelijks tijdstip, of spreken jullie telkens na de bijles af wanneer de volgende gepland staat. Ook meerdere bijlessen per week zijn mogelijk, indien je intensieve begeleiding wenst. Super flexibel!
Onze werkwijze is eenvoudig: jij laat ons via de website weten waar je naar op zoek bent, wij bellen je op en vinden de meest gepaste lesgever in de buurt van Avelgem. Helemaal vrijblijvend, tot jij akkoord gaat met ons voorstel. In ons uitgebreide netwerk zit sowieso de perfecte docent voor jou! Onze werkwijze in detail in een video horen? Dat kan op deze pagina.
We beoordelen onze docenten via een intakegesprek op verschillende gebieden. Pedagogisch uiteraard: aanpak, didactische skills, eventuele ervaring. Maar ook de vakkennis is belangrijk voor ons. Elke bijlesdocent uit regio Avelgem moet ook een uittreksel uit het strafregister model 596.2 voorleggen, samen met hun diploma('s). We houden de kwaliteit van onze docenten steevast in de gaten.

Top bijlesaanvragen

repetitor in Avelgem, bijles gezocht in Avelgem, hulp in Avelgem, bijles geven in Avelgem, extra bijles, bijles krijgen, bijles aan huis in Avelgem, inzicht bijles, bijlesgever gezocht