Bijles in Oostende

Krijg vandaag nog bijles op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Simon

Ichtegem

Master

KU Leuven

Industriële ingenieurswetenschappen bouwkunde

Bijles met Simon

Ik help graag mensen vooruit en ik ben gepassioneerd door de vakken die ik geef. Daarnaast is het voor mij een indicatie voor de toekomst om eventueel fulltime lesgever te worden.

8,5/10

Ichtegem
Industriële ingenieurswetenschappen bouwkunde
Master, KU Leuven

Gunther

Zedelgem

Bachelor

Katholieke Hogeschool Leuven

Regentaat wiskunde

Bijles met Gunther

Ik ben al 15 jaar leerkracht wiskunde in de eerste en tweede graad. Het individueel karakter van het bijles geven spreekt mij zeer sterk aan. De bijlessen die ik reeds gegeven heb, waren leuk om te doen.

10/10

Zedelgem
Regentaat wiskunde
Bachelor, Katholieke Hogeschool Leuven

Margot

Blankenberge

Bachelor

Odisee

Lerarenopleiding secundair onderwijs

Bijles met Margot

Margot behaalde een bachelor leerkracht secundair onderwijs met Nederlands en geschiedenis als vakdidactieken. Momenteel volgt ze nog een bijkomende bachelor in de gezinswetenschappen. Ze heeft ervaring als leerkracht bijsprong en heeft daarnaast ervaring met huiswerk- en studiebegeleiding.

8,5/10

Blankenberge
Lerarenopleiding secundair onderwijs
Bachelor, Odisee

Sieglinde

Middelkerke

Bachelor

TU Delft

Aerospace Engineering

Bijles met Sieglinde

Ik wil graag bijles geven om mijn vrije tijd wat flexibeler te kunnen invullen met een fijne bijverdienste waarvoor ik mijn studie kan gebruiken, ipv afhankelijk van horeca mijn studie te blijven betalen. Ik heb BijlesHuis leren kennen via Google.

9/10

Middelkerke
Aerospace Engineering
Bachelor, TU Delft

Marie

Jabbeke

Master

Universiteit Gent

Specificieke Lerarenopleiding

Bijles met Marie

Ik help zeer graag studenten met de kennis en studiemethodes die ik de afgelopen jaren verzameld heb tijdens mijn opleiding Taal- en Letterkunde: Engels-Frans. Ik kan me goed inleven in wat er leeft bij de studenten. Bijles is verder ook een job die veel voldoening geeft, en ik ben zeer gemotiveerd om studenten mijn passie voor het Frans en het Engels bij te brengen. Daarnaast help ik ook graag studenten verder in het begeleiden van hun thesis.

9,5/10

Jabbeke
Specificieke Lerarenopleiding
Master, Universiteit Gent

Jana

Oostende

Master

Vrije Universiteit Brussel

Geografie

Bijles met Jana

Al jaren geef ik bijles aan (mede)studenten en ik zet dit graag verder, gezien de dankbaarheid en het gelukzalige gevoel dat ik ervaar als de student in kwestie effectief vooruitgang boekt in dit vak.

10/10

Oostende
Geografie
Master, Vrije Universiteit Brussel

Sara

Brugge

Bachelor

Katholieke Hogeschool Brugge KHBO

Logopedie

Bijles met Sara

Als logopediste heb ik al wat ervaring met studiebegeleiding. Dit is dan ook iets wat ik heel graag doe en wat meer wil doen.

8/10

Brugge
Logopedie
Bachelor, Katholieke Hogeschool Brugge KHBO

Jacques

Oostende

Master

wiskunde en fysica

Bijles met Jacques

Als leerkracht op rust geef ik graag bijles. Ik heb jarenlang voor de klas gestaan en gaf wiskunde en fysica in het middelbaar onderwijs. Nu geef ik mijn kennis graag nog steeds door tijdens individuele bijlessen voor leerlingen die een extra duwtje in de rug kunnen gebruiken.

10/10

Oostende
wiskunde en fysica
Master,

Guy

Middelkerke

Master

Cooremans ucb: Vertalen

Vertaler

Bijles met Guy

Ik geef graag bijles en heb vaak de voldoening te horen dat mijn studenten geslaagd zijn.

9,3/10

Middelkerke
Vertaler
Master, Cooremans ucb: Vertalen

Johan

Gistel

Master

UGent

Landbouw ingenieur, tropische bosbouw

Bijles met Johan

Ik begeleid graag studenten bij het verwerken van hun leerstof. Ik geef daarbij vooral constructieve opmerkingen. En een deel van mijn eigen levenservaring. Anderzijds is lesgeven een mooie herhaling voor wat ik ooit leerde, een uitdaging om de problemen die de leerlingen met de leerstof hebben te analyseren en daarvoor de beste oplossing(en) te zoeken. BijlesHuis heb ik leren kennen via Internet.

8,5/10

Gistel
Landbouw ingenieur, tropische bosbouw
Master, UGent

Studenten die we al konden helpen

 • Ozlem uit Oostende

  Leerling 6e middelbaar (Humane Wetenschappen) heeft begeleiding nodig bij Frans, naar aanleiding van het examen bij de examencommissie.

 • Quendresa uit Oostende

  Leerling uit het 4e middelbaar economie-talen zoekt hulp bij Frans. De taal liep ook vorig jaar al wat moeilijker en de klasgroep is groot. De leerling krijgt weinig de kans om vragen t… Lees meer

 • Assia uit Oostende

  Twee leerlingen uit het 4e leerjaar willen hulp bij rekenen. Ze hebben het altijd al moeilijk gehad met wiskunde. Momenteel zijn vooral breuken lastig.

 • Philippe uit Oostende

  Leerling 5e middelbaar (Economie-Moderne Talen, College Oostende) heeft begeleiding nodig bij Frans, o.a. studiemethode en planning. Hij heeft een achterstand qua kennis en vaardigheden… Lees meer

 • Sara uit Oostende

  Sara zit in 1ste jaar Bachelor Organisatie en management en zou graag hulp hebben bij word en excel.

 • Michel uit Oostende

  Leerling uit het 4de leerjaar zoekt hulp bij wiskunde.

 • Caroliena uit Oostende

  Studente 3e Bachelor Communicatiemanagement (Artevelde) heeft begeleiding nodig bij Frans. Het gaat hierbij om het vak van het eerste jaar, met een klemtoon op grammatica en teksten sch… Lees meer

 • Alena uit Oostende

  2 leerlingen (meisjes, 3e middelbaar economie, Sint-Adreasinstituut Oostende, 1 leerling met dyslexie) hebben een gezamenlijke begeleiding nodig bij Frans.

 • Clarence uit Oostende

  Student vierde middelbaar Techniek-Wetenschappen (3u Frans) zoekt hulp bij het vak Frans. Vorig jaar kreeg hij hier ook al extra ondersteuning voor.

 • Bieke uit Oostende

  Student gaat volgend jaar naar het 2de middelbaar. Dit jaar deed hij Latijn met extra wiskunde, maar volgend jaar neemt hij de extra wiskunde niet meer op. Hij heeft een achterstand opg… Lees meer

 • Wim uit Oostende

  Wim (50 jaar) is enkele jaren terug gestart met de opleiding graduaat Account Assistent. Voor zijn stage heeft hij nog een opdracht waar hij graag hulp bij krijgt. Het boek "Geïntegreer… Lees meer

 • Mesua uit Oostende

  Deze persoon zou graag met behulp van bijles haar basiskennis Frans verbeteren. Haar huidige kennis van Frans is heel minimaal. Ze wilt graag haar plan kunnen trekken op reis + kennis v… Lees meer

 • Gamal uit Oostende

  Vervangingsopdracht - Leerling in het 3de middelbaar richting Wetenschappen heeft op korte termijn ondersteuning nodig bij wiskunde, fysica, biologie en chemie. Hij worstelt hierbij voo… Lees meer

 • Simon uit Oostende

  Leerlinge die naar het 3e middelbaar TSO (Dierenzorg) gaat, heeft begeleiding nodig bij wiskunde en eventueel bij fysica. Ze heeft bijna een volledig jaar gemist en wil haar wiskunde te… Lees meer

 • Ozlem uit Oostende

  Een student uit de 1e bachelor Hotelmanagement zoekt begeleiding bij boekhouden. Het gaat om de basisbeginselen: balans opmaken, grootboekrekeningen, resultatenrekeningen en btw.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

Omdat BijlesHuis de beste service biedt, in combinatie met de beste docenten. Wij zoeken voor jou de meest geschikte docent in de buurt van Oostende, bundelen alle informatie, regelen alle betalingen en administratie en stoppen niet tot jij tevreden bent. Wens je een andere bijlesdocent? Geen probleem. Je kan ons op elk moment telefonisch en per mail bereiken met je vragen. Laat hier je gegevens achter om te ontdekken hoe wij je kunnen helpen.

De meeste medewerkers bij BijlesHuis zijn accountmanagers, en eentje daarvan zal jouw bijles tiptop in orde brengen. Hij of zij belt je op en selecteert een gepaste docent uit regio Oostende. Je kan uitgebreid kennismaken met het volledige team van BijlesHuis op deze pagina.
Bijles in Oostende verloopt via drie eenvoudige stappen. Eerst laat je je gegevens achter op onze website. Daarna bellen wij je op om te kijken waar je precies naar op zoek bent. Vervolgens selecteren we de docent die het beste bij jou past, en in de buurt van Oostende woont. Eenmaal je akkoord gaat met het voorstel, kan de bijles van start! Meer info over onze werkwijze lees je hier.

Top bijlesaanvragen

beste bijles, bijles Frans Oostende, privé leerkracht, privé lessen, bijles wiskunde Oostende, bijles gezocht in Oostende, huiswerkbegeleiding Oostende, bijles coach, studiebegeleiding Oostende