Bijles voor het middelbaar onderwijs

Krijg vandaag nog bijles op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

14000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Kelly

Tielrode

Bachelor

SBSO Groenlaar OV4 Bornem type 9

Initiële lerarenopleiding

Bijles met Kelly

Ik heb al bijles gegeven aan kinderen, voornamelijk Frans door mijn achtergrond in Brussel. Er is niks zo verrijkend als 1-op-1 werken. Je voelt je dan echt leer-kracht en dat is het fijnste dat er is aan onze job.

Tielrode
Initiële lerarenopleiding
Bachelor, SBSO Groenlaar OV4 Bornem type 9

Margot

Alsemberg

Bachelor

Thomas More

Agro- en biotechnologie

Bijles met Margot

Ik geef graag bijles in mijn vrije tijd, omdat ik graag bezig ben met wiskunde en wetenschappen. Ik zie het plezier ervan om ermee te kunnen spelen en dat laat ik andere studenten ook graag zien. Mijn ervaring tot nu toe met bijles geven is enkel positief geweest.

Alsemberg
Agro- en biotechnologie
Bachelor, Thomas More

Stijn

Werchter

Bachelor

AP Antwerpen

Graduaat Marketing-en Salesmanagement

Bijles met Stijn

Ik gaf tijdens mijn studies Marketing 15u bijles/week aan studenten met verschillende achtergronden (autisme, leerachterstand, taalproblematiek, motivatieprobleem,..). Mijn reviews waren zeer positief en dit gaf me veel energie. Ik deed zo veel nuttige ervaring op. Gezien opstart van fulltime werken in 2018, stopte ik met bijlessen geven om mij 100% op mijn job te focussen. Deze pak ik nu graag opnieuw op, gezien ik inmiddels gewend ben geraakt aan het 'werkleven' en het best wel mis om in contact te staan met de generatie van morgen.

Werchter
Graduaat Marketing-en Salesmanagement
Bachelor, AP Antwerpen

Eveline

Temse

Professioneel / Volwassen

CVO Focus

Certificaat 1A en 1B Frans

Bijles met Eveline

Na een loopbaan van 40 jaar mis ik het contact met leerlingen, het lesgeven. Ik blijf een leerkracht in hart en nieren, ook na mijn pensioen.

Temse
Certificaat 1A en 1B Frans
Professioneel / Volwassen, CVO Focus

Anke

Hasselt

Bachelor

UCLL

leerkracht basisonderwijs

Bijles met Anke

Een eerste motivatie hiervoor is dat ik momenteel in het schakeljaar zit van de opleiding pedagogische wetenschappen (afstudeerrichting: orthopedagogiek). Door het geven van bijles kan ik veel nieuwe kennis en inzichten opdoen die relevant zijn in het kader van mijn opleiding. Ik vind het ook een voordeel dat ik reeds in het bezit ben van een diploma leerkracht basisonderwijs. Ik kan goed omgaan met kinderen, probeer op hun behoeften en noden in te spelen en stel me graag open naar studenten en hun ouders.

Hasselt
leerkracht basisonderwijs
Bachelor, UCLL

Heleen

Lokeren

Master

Technische Universität Dresden

in de Europese Talen

Bijles met Heleen

Ik geef op dit moment huiswerkbegeleiding als vrijwilliger aan een gezin waar men thuis Frans spreekt. Ik vind het heel leuk om één op één te werken en hou van de uitdaging. Ik zet graag mijn kennis in praktijk om.

Lokeren
in de Europese Talen
Master, Technische Universität Dresden

Heidi

Tienen

Bachelor

Katholieke Hogeschool Leuven

Regentes wiskunde fysica scheikunde

Bijles met Heidi

Nu mijn dochter zelf in het middelbaar zit, heeft de leerkrachtmicrobe terug wat harder gebeten. Ook op het werk ben ik aanspreekpunt voor collega's zodat iedereen zo goed mogelijk mee is met de laatste nieuwigheden. Bijles geven werkt heel motiverend. Zowel voor jezelf als leerkracht als voor de leerling. Je ziet sneller vooruitgang en je kan ook sneller ingrijpen als er een probleem de kop op steekt.

Tienen
Regentes wiskunde fysica scheikunde
Bachelor, Katholieke Hogeschool Leuven

Wannes

Putte

Bachelor

KU Leuven

Ingenieurswetenschappen

Bijles met Wannes

Ik vind het leuk om bijles te geven omdat ik hierdoor een stukje kennis van mijzelf naar iemand anders kan overdragen. Tijdens mijn middelbare studies was ik ook meestal diegene die als eerste reageerde wanneer er iemand problemen had met een bepaald stuk leerstof. Daarnaast geeft het mij ook voldoening wanneer ik iemand kan helpen.

Putte
Ingenieurswetenschappen
Bachelor, KU Leuven

Gauvain

Kluisbergen

Derde graad

KSO Glorieux Ronse

Electronica Elektriciteit

Bijles met Gauvain

Ik geef reeds al een drietal jaar bijles aan de zoon van een goede vriend van de familie. Hij heeft het altijd moeilijk gehad met wiskunde in de STEM-richting en ik hielp hem hier en daar met andere structuren te voorzien en andere invalshoeken te bepalen om bepaalde concepten beter te kunnen begrijpen. Zelf geef ik ook enorm graag motorrijles. Ik heb de opleiding volbracht, maar wou het meer uit eigen ervaring doen dan om het echt als job te gaan doen. Veel van mijn vrienden en kennissen herhalen graag dat ik heel goed bepaalde dingen kan uitleggen of een andere oplossing kan vinden voor hun probleem.

Kluisbergen
Electronica Elektriciteit
Derde graad, KSO Glorieux Ronse

Evelyn

Roeselare

Bachelor

KHBO Brugge

logopedie en audiologie - afstudeerrichting logopedie

Bijles met Evelyn

In mijn huidige job werk ik vooral met de leerkrachten en de volledige klas. Maar ik werk even graag individueel met de leerlingen. Het geeft zoveel energie en voldoening als je een leerling kan helpen stappen vooruit te zetten.

Roeselare
logopedie en audiologie - afstudeerrichting logopedie
Bachelor, KHBO Brugge

Studenten die we al konden helpen

 • Steven uit Kortrijk

  Volwassene wil hulp bij de voorbereiding van een test abstract redeneervermogen, een een situationele beoordelingstest en een postbakoefening in het kader van een sollicitatie. Hij wil … Lees meer

 • Gabrielle uit Gent

  Studente met beperkte basiskennis heeft begeleiding nodig bij Spaans, o.a. spreken.

 • Gabrielle uit Antwerpen

  Leerling 5e middelbaar heeft begeleiding bij Frans, o.a. werkwoordstijden.

 • Mirthe uit Gent

  Een student Interieurvormgeving uit Gent wil bijles Autocad om ideeën visueel uit te kunnen werken.

 • Nimsha uit Lierde

  Masterstudent Industrieel ingenieur in de chemie zoekt hulp bij zijn masterproef. Hij weet niet hoe hij eraan moet beginnen. Hij doet onderzoek naar hoe het proces versnellen van verwer… Lees meer

 • Luna uit Sint-Andries

  Een student Accountancy & Fiscaliteit wil bijles voor het vak vennootschapsbelasting.

 • Stefaan uit Gent

  Leerlinge 6e leerjaar heeft begeleiding nodig bij wiskunde, lezen en Frans.

 • Shana uit Geel

  Bachelor Bouwkunde heeft begeleiding nodig bij de vakken wiskunde (examen begin augustus) en sterkteleer (examen op 8 juni).

 • Nienke uit Nieuwpoort

  Leerling 5 HAVO heeft het lastig met Engels, mede door zijn dyslexie. Hij zoekt hulp bij het voorbereiden van zijn mondeling en schriftelijke toets over de roman Into The Wild.

 • Ayman uit Echten

  Leerling zit in het eerste jaar hbo Dier en Veehouderij en zoekt online begeleiding voor Scheikunde. Hij gebruikt de cursus H2O.

 • Steven uit Jette

  Leerlinge 5e middelbaar (Moderne Talen, MABO) heeft begeleiding nodig bij Frans. Ze is tot en met vorig jaar naar school geweest in Nederland en heeft dus een achterstand, vooral op vla… Lees meer

 • Debby uit Boechout

  Leerling in het 5de middelbaar richting Wetenschappen-Wiskunde (8u) heeft nood aan algemene studiebegeleiding. Hij scoort goed voor de wetenschapsvakken, maar voor de taalvakken behaalt… Lees meer

 • Robin uit Genk

  Student uit het 4e middelbaar economie-talen wil algemene studiebegeleiding. Het gaat vooral om een betere studiehouding aanleren en samenvatting maken.

 • Laura uit Mechelen

  Leerling uit de 6de middelbaar Humane wetenschappen met dyslexie heeft nood aan bijles Frans.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.