Bijles voor het middelbaar onderwijs

Krijg vandaag nog bijles op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

11000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Jairo

Holsbeek

Derde graad

Secundair onderwijs

STW

Bijles met Jairo

Ik zou graag bijles geven omdat ik denk dat het nuttig is voor mijn latere job al leraar. Daarnaast zou ik ook graag iets bijverdienen en denk ik dat dit voor mij de leukste optie is. Het is fijn om kinderen en jongeren te helpen waar kan en bijles lijkt me daar een goede manier voor. Ik heb BijlesHuis leren kennen door op internet informatie te zoeken over bijles geven.

10/10

Holsbeek
STW
Derde graad, Secundair onderwijs

Lise

Hoboken

Bachelor

PXL

Ergotherapeut

Bijles met Lise

Ik ben altijd graag met kinderen bezig geweest. Het allerbeste is de lach op de gezichten wanneer ze eindelijk iets begrijpen. Ik mis dat heel erg, dus ik geef nu ook bijles naast mijn job als ergotherapeut.

Hoboken
Ergotherapeut
Bachelor, PXL

Elsa

Leuven

Derde graad

Koninklijk Atheneum Etterbeek

ASO

Bijles met Elsa

Het hoogtepunt van bijles geven is voor mij de evolutie van de leerling zien. Ik vind het super om hieraan te kunnen bijdragen. Ik beleef ook plezier aan het uitleggen van zaken en aan het sociale aspect van de bijlessen.

Leuven
ASO
Derde graad, Koninklijk Atheneum Etterbeek

Elizabeth

Brugge

Master

University of Warwick

History of Art

Bijles met Elizabeth

Ik vind het leuk om les te geven en jongeren te helpen zich educatief te ontwikkelen en vooruitgang te boeken. Bovendien vind ik lesgeven een zeer lonende carrière.

Brugge
History of Art
Master, University of Warwick

Capucine

Kessel-Lo

Derde graad

Institut Saint Albert Jodoigne

Latijn-Wiskunde

Bijles met Capucine

Ik hou van het contact met kinderen, in het bijzonder hun verbeelding en nieuwsgierigheid. Het is een eer voor mij om op die manier te kunnen bijdragen aan hun begrip van de leerstof.

Kessel-Lo
Latijn-Wiskunde
Derde graad, Institut Saint Albert Jodoigne

Georgi

Maldegem

Bachelor

Universiteit Gent

Wiskunde

Bijles met Georgi

Mijn motivatie om bijles te geven bestaat uit de voldoening die ik haal uit het doorgeven van kennis en het helpen van studenten. De ervaringen die ik heb als bijlesgever waren steeds positief.

Maldegem
Wiskunde
Bachelor, Universiteit Gent

Jade

Wellen

Bachelor

UHasselt

TEW

Bijles met Jade

Ik vind het heel belangrijk dat ieder kind en iedere jongere zich ten alle tijde goed kan voelen, dit ook in de klas. Het is nooit fijn om het gevoel te hebben achterop te lopen en daar wil ik heel graag mee helpen. Iedereen verdient dezelfde kansen in het onderwijs, en het geeft mij veel voldoening om daar een verschil in te maken. Ik heb reeds studenten aan de universiteit geholpen met wiskunde en statistiek. Wanneer zij mij achteraf lieten weten dat ze geslaagd waren, mij bedankten of vroegen of ik hen ook nog met andere vakken kon helpen, gaf mij dat steeds een heel goed gevoel. Dat is natuurlijk ook het doel: leerlingen of studenten terug vertrouwen geven in hun eigen kunnen.

Wellen
TEW
Bachelor, UHasselt

Annelot

Zele

Professioneel / Volwassen

Odisee Hogeschool

Postgraduaat NT2

Bijles met Annelot

Ik ben zelf heel graag met taal bezig en vind het fijn als ik anderen daarbij kan helpen. Af en toe ervaren scholieren en studenten wel eens problemen met bepaalde leerstof en het geeft me veel voldoening om hen daarbij te kunnen bijstaan en problemen van de baan te helpen.

Zele
Postgraduaat NT2
Professioneel / Volwassen, Odisee Hogeschool

Laura

Gistel

Professioneel / Volwassen

Vives Brugge Business School

Human Resources Management

Bijles met Laura

Ik ben veranderd van job waardoor ik nu meer in contact sta met volwassenen. Ik merk dat ik toch meer voldoening haal uit het werken met jongeren en kinderen. Ik heb al wat ervaring met bijles en pre-teaching. In mijn huidige job geef ik ook opleidingen aan volwassenen.

Gistel
Human Resources Management
Professioneel / Volwassen, Vives Brugge Business School

Arthur

Asse

Derde graad

Middelbaar

Wetenschappen Wiskunde

Bijles met Arthur

Ik geef graag bijles om wat meer met wiskunde en fysica bezig te zijn en omdat ik graag wil groeien in het geven van uitleg over deze vakken. Ik heb in het verleden al bijles gegeven, dit verliep vlot, maar ik heb de indruk dat ik hierin nog kan verbeteren.

Asse
Wetenschappen Wiskunde
Derde graad, Middelbaar

Studenten die we al konden helpen

 • Mara uit Wintelre

  Student in de bachelor Vastgoed heeft moeite met het vak statistiek. Hij begrijpt de materie, maar op het examen gaan niet alle oefeningen even vlot. Het gaat vooral over verbanden tuss… Lees meer

 • Margaux uit Oudenaarde

  Leerling in het 4e jaar Wetenschappen (5u wiskunde per week) heeft nood aan extra begeleiding bij wiskunde. Sinds vorig jaar zijn de resultaten minder goed geworden: door corona zijn er… Lees meer

 • Márcia uit Rotselaar

  Leerling 5de middelbaar Wiskunde-Wetenschappen (6u wiskunde) zoekt begeleiding bij het vak wiskunde. Het gaat om een systematische begeleiding waarbij de leerstof van in de klas wordt h… Lees meer

 • Conny uit Tervuren

  Leerling 5e middelbaar (8u wiskunde, maar zal nog vòòr de examens de extra 3u laten vallen --> niveau 5u) heeft begeleiding nodig bij wiskunde. Onderwerpen: kansberekening, vectoren, di… Lees meer

 • Rani uit Bertem

  Leerlinge 2e middelbaar heeft begeleiding nodig bij wiskunde. Ze had 48% op haar laatste rapport en haar moeder geeft aan dat haar algemene niveau van wiskunde laag is, dat de automatis… Lees meer

 • Marieke uit Wetteren

  Leerling 2e middelbaar (Wetenschappen-Wiskunde) heeft begeleiding nodig bij zijn studiemethode en bij Frans.

 • Lina uit Oosterzele

  Student in het 4e middelbaar Sportwetenschappen wil graag extra ondersteuning bij wiskunde. Tot nu ging het altijd vlot, maar nu er meer inspanning wordt gevraagd, lukt het niet. Hij he… Lees meer

 • Jeremiah uit Gooik

  Koppel met beperkte kennis wil begeleiding bij Engels, o.a. spreken.

 • Sara uit Antwerpen

  Student in het 6e middelbaar richting Boekhouden-Informatica wenst ondersteuning bij het vak Informatica, meer bepaald bij programmeren in Excel.

 • Desmet uit Lebbeke

  Studente in het 1ste middelbaar Maatschappij & Welzijn heeft nood aan studiebegeleiding en ondersteuning bij 'leren leren'. Hierbij gaat het vooral om het opzetten van een studiemethode… Lees meer

 • Petra uit Tremelo

  Student legt toelatingsproef militaire school af en wil ondersteuning bij wiskunde. Het gaat o.a. om veeltermen, ongelijkheden, vergelijkingen, functies en goniometrie.

 • Elma uit Gent

  Werkstudent in de master Industriële Wetenschappen wenst ondersteuning bij wiskunde en vraagt een grondige opfrissing van de volgende onderwerpen: integralen, limieten, afgeleiden, pool… Lees meer

 • Anna uit Kortrijk

  Leerlinge 1e middelbaar heeft begeleiding nodig bij Latijn, het gaat om grammatica en woordenschat.

 • Filoglu uit Halle

  Student in het 5e middelbaar Wetenschappen-Wiskunde heeft nood aan een grondige opfrissing van Engelse grammatica.

 • Ella uit Gent

  Student 3e bachelor Biowetenschappen heeft studiebegeleiding nodig, o.a. studiemethode, in het kader van de herexamens (eind augustus).

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.