Bijles voor het middelbaar onderwijs

Krijg vandaag nog bijles op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

12000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Elizabeth

Brugge

Master

University of Warwick

History of Art

Bijles met Elizabeth

Ik vind het leuk om les te geven en jongeren te helpen zich educatief te ontwikkelen en vooruitgang te boeken. Bovendien vind ik lesgeven een zeer lonende carrière.

Brugge
History of Art
Master, University of Warwick

Capucine

Kessel-Lo

Derde graad

Institut Saint Albert Jodoigne

Latijn-Wiskunde

Bijles met Capucine

Ik hou van het contact met kinderen, in het bijzonder hun verbeelding en nieuwsgierigheid. Het is een eer voor mij om op die manier te kunnen bijdragen aan hun begrip van de leerstof.

Kessel-Lo
Latijn-Wiskunde
Derde graad, Institut Saint Albert Jodoigne

Jade

Wellen

Bachelor

UHasselt

TEW

Bijles met Jade

Ik vind het heel belangrijk dat ieder kind en iedere jongere zich ten alle tijde goed kan voelen, dit ook in de klas. Het is nooit fijn om het gevoel te hebben achterop te lopen en daar wil ik heel graag mee helpen. Iedereen verdient dezelfde kansen in het onderwijs, en het geeft mij veel voldoening om daar een verschil in te maken. Ik heb reeds studenten aan de universiteit geholpen met wiskunde en statistiek. Wanneer zij mij achteraf lieten weten dat ze geslaagd waren, mij bedankten of vroegen of ik hen ook nog met andere vakken kon helpen, gaf mij dat steeds een heel goed gevoel. Dat is natuurlijk ook het doel: leerlingen of studenten terug vertrouwen geven in hun eigen kunnen.

8/10

Wellen
TEW
Bachelor, UHasselt

Arthur

Asse

Derde graad

Middelbaar

Wetenschappen Wiskunde

Bijles met Arthur

Ik geef graag bijles om wat meer met wiskunde en fysica bezig te zijn en omdat ik graag wil groeien in het geven van uitleg over deze vakken. Ik heb in het verleden al bijles gegeven, dit verliep vlot, maar ik heb de indruk dat ik hierin nog kan verbeteren.

Asse
Wetenschappen Wiskunde
Derde graad, Middelbaar

Elsa

Leuven

Derde graad

Koninklijk Atheneum Etterbeek

ASO

Bijles met Elsa

Het hoogtepunt van bijles geven is voor mij de evolutie van de leerling zien. Ik vind het super om hieraan te kunnen bijdragen. Ik beleef ook plezier aan het uitleggen van zaken en aan het sociale aspect van de bijlessen.

Leuven
ASO
Derde graad, Koninklijk Atheneum Etterbeek

Jairo

Holsbeek

Derde graad

Secundair onderwijs

STW

Bijles met Jairo

Ik zou graag bijles geven omdat ik denk dat het nuttig is voor mijn latere job al leraar. Daarnaast zou ik ook graag iets bijverdienen en denk ik dat dit voor mij de leukste optie is. Het is fijn om kinderen en jongeren te helpen waar kan en bijles lijkt me daar een goede manier voor. Ik heb BijlesHuis leren kennen door op internet informatie te zoeken over bijles geven.

10/10

Holsbeek
STW
Derde graad, Secundair onderwijs

Lise

Hoboken

Bachelor

PXL

Ergotherapeut

Bijles met Lise

Ik ben altijd graag met kinderen bezig geweest. Het allerbeste is de lach op de gezichten wanneer ze eindelijk iets begrijpen. Ik mis dat heel erg, dus ik geef nu ook bijles naast mijn job als ergotherapeut.

Hoboken
Ergotherapeut
Bachelor, PXL

Annelot

Zele

Professioneel / Volwassen

Odisee Hogeschool

Postgraduaat NT2

Bijles met Annelot

Ik ben zelf heel graag met taal bezig en vind het fijn als ik anderen daarbij kan helpen. Af en toe ervaren scholieren en studenten wel eens problemen met bepaalde leerstof en het geeft me veel voldoening om hen daarbij te kunnen bijstaan en problemen van de baan te helpen.

Zele
Postgraduaat NT2
Professioneel / Volwassen, Odisee Hogeschool

Laura

Professioneel / Volwassen

Vives Brugge Business School

Human Resources Management

Bijles met Laura

Ik ben veranderd van job waardoor ik nu meer in contact sta met volwassenen. Ik merk dat ik toch meer voldoening haal uit het werken met jongeren en kinderen. Ik heb al wat ervaring met bijles en pre-teaching. In mijn huidige job geef ik ook opleidingen aan volwassenen.

Human Resources Management
Professioneel / Volwassen, Vives Brugge Business School

Studenten die we al konden helpen

 • Bjorn uit Koksijde

  Deze studente doet haar 1e jaar Biologie opnieuw. De examenperiode van januari viel opnieuw tegen. Ze heeft nood aan algemene opvolging/coaching bij haar studies. Graag iemand met weten… Lees meer

 • Vivian uit Oosterzele

  Student uit het 1e jaar vastgoed wil ondersteuning bij AutoCad (2D) en SketchUp. Hij was ziek tijdens het academiejaar waardoor hij een aantal lessen gemist heeft.

 • Ive uit Kampenhout

  Volwassene met beperkte voorkennis heeft begeleiding nodig bij Spaans.

 • Bjorge uit Weelde statie

  Een leerling uit het derde middelbaar aso zoekt bijles voor wiskunde. Ze heeft ook begeleiding nodig bij het leren leren.

 • Lore uit Boortmeerbeek

  Leerlinge 5e middelbaar (Humane) met dyslexie en faalangst heeft begeleiding nodig bij Frans. Ze heeft momenteel een A2-niveau, maar loopt nog steeds vast door onzekerheid.

 • Rosa uit Wezembeek-Oppem

  Een student uit de bachelor Handelsingenieur in de Beleidsinformatica zoekt begeleiding bij wiskunde.

 • Eray uit Tielt

  Leerlinge uit het 3de middelbaar Economie is recentelijk van school veranderd en heeft een duidelijke achterstand bij Frans tov haar klasgenoten. Daarom zoekt ze bijles ter voorbereidin… Lees meer

 • Heleen uit Mechelen

  Een student uit het schakeljaar Gerontologie (VUB) zoekt hulp bij statistiek. Het gaat o.a. om kansrekenen, beschrijvende statistiek, steekproefparameters, discrete verdelingen, conti… Lees meer

 • Maaike uit Melle

  Studente heeft begeleiding nodig bij Engels, in het kader van het schriftelijke examen op 26/10 voor de Examencommissie (3e graad Humane Wetenschappen). Ze heeft het examen al 1 keer af… Lees meer

 • Reinout uit Dilbeek

  Leerling 1e graad heeft begeleiding nodig bij Nederlands.

 • Celine uit Leuven

  Student in de eerste bachelor Leerkracht Secundair Onderwijs (wiskunde-fysica) wenst begeleiding bij logica en meetkunde. Hij heeft logica (propositie- en predicatenlogica) in het midde… Lees meer

 • Sven uit Amsterdam

  Sven studeert Communicatiewetenschap aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Ze schrijft haar masterscriptie en zoekt hulp bij de data-analyse in R Studio. Ze heeft alle gegevens maar wil … Lees meer

 • Karl uit Sint-Gillis-Waas

  Leerlinge 5e middelbaar (Wetenschappen-Wiskunde) met dyslexie heeft begeleiding nodig bij Engels, vooral bij grammatica: de tijden.

 • Sander uit Evergem

  Leerling 3e middelbaar (EINSTEIN Atheneum) heeft begeleiding nodig bij Latijn, o.a. teksten vertalen.

 • Petra uit Brugge

  2 bachelorstudenten toegepaste taalkunde Spaans-Engels hebben begeleiding Spaans nodig naar aanleiding van een herexamen.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.