Bijles voor het middelbaar onderwijs

Krijg vandaag nog bijles op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

14000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Mathijs

Harelbeke

Master

Ugent

Industriële wetenschappen: Chemie

Bijles met Mathijs

Ik sta open om studenten/leerlingen te helpen met leerproblemen. Het is belangrijk dat leerachterstand of leerproblemen zo snel mogelijk aangepakt worden. Ik vind het fijn om mensen te kunnen helpen. Ik heb vorig jaar nog vrijwillig wiskunde bijles gegeven aan een vriend. Hij heeft me aangespoord om ook andere studenten te helpen met leerproblemen.

Harelbeke
Industriële wetenschappen: Chemie
Master, Ugent

Arthur

Geraardsbergen

Derde graad

Sint Catharina-College Geraardsbergen

Latijn Wiskunde

Bijles met Arthur

Mensen rondom me zeggen dat ik goed de dingen kan uitleggen. Ikzelf vind mensen zaken aanleren/uitleggen ook zeer fijn. Ik heb nog geen bijles gegeven maar zie het wel volledig zitten.

Geraardsbergen
Latijn Wiskunde
Derde graad, Sint Catharina-College Geraardsbergen

Michiel

Antwerpen

Master

Universiteit Gent

Fysica en sterrenkunde

Bijles met Michiel

Ik hou ervan om mensen te motiveren en helpen. Als ik mijn kennis kan gebruiken om andere mensen verder te helpen zou me dat veel voldoening geven. Ik heb fysica gestudeerd dus bijles wiskunde (of andere wetenschappen) geven lijkt mij ideaal en een leuke job en bezigheid om te doen. Ik heb ook al een klein beetje ervaring met bijles geven in mijn vrije tijd en toen vond ik het een leuke en leerrijke ervaring.

Antwerpen
Fysica en sterrenkunde
Master, Universiteit Gent

Jolien

Ledegem

Bachelor

Vives Hogeschool

Specifieke lerarenopleiding

Bijles met Jolien

Ik begeleid studenten graag persoonlijk. Leren is voor mij de basis van groei. Ik vind het erg belangrijk dat iedere student zijn talenten optimaal kan inzetten. Ik heb mijn laatste stage van de lerarenopleiding afgerond tijdens de coronaperiode. Tijdens deze periode heb ik veel leerlingen online begeleid. Daar heb ik mijn passie ontdekt om individueel met leerlingen te werken. Ik hou ervan om studenten te zien groeien. Tijdens mijn studie heb ik leerlingen van het basisonderwijs uit kansarme gezinnen ondersteund bij hun huiswerk.

Ledegem
Specifieke lerarenopleiding
Bachelor, Vives Hogeschool

Gauthier

Meulebeke

Master

Vlerick Business School

Financial Management

Bijles met Gauthier

Ik heb zelf ook enorm veel bijles gevolgd vroeger ik mijn middelbaar onderwijs en universitair onderwijs, vooral wiskunde. Ik weet hoe lastig bepaald leerstof is, en hoe waardevol bijles kan zijn hiervoor. Bepaalde onderwerpen op een andere manier zien dan hoe de leerkracht het uitlegt, helpt enorm om leerstof beter te begrijpen. Mijn opgedane kennis + ervaring van zelf jarenlang bijles te hebben gevolgd, wil ik nu maximaal benutten door kwalitatieve bijles aan te bieden.

Meulebeke
Financial Management
Master, Vlerick Business School

Kim

Mechelen

Master

KU Leuven

in Artificial Intelligence: Speech and Language Technology

Bijles met Kim

Aangezien ik zelf heel graag studeer en me graag in nieuwe vakken verdiep, heb ik er ook altijd heel erg van genoten om medestudenten op de universiteit bijles te geven. Daardoor kreeg ik de kans mijn enthousiasme voor een vak door te geven aan anderen die het wat moeilijker hadden, en hen zo op een leuke manier terug op weg te helpen. Mijn ervaring als NT2-lerares was ook heel verrijkend: je ziet de studenten openbloeien en vertrouwen krijgen in zichzelf wanneer ze zich in een nieuwe taal leren uitdrukken. Het geeft me een heel goed gevoel wanneer ik, door de materie op een andere manier uit te leggen, een leerling of medestudent inzicht kan helpen verwerven en appreciatie kan doen krijgen voor een vak waar hij of zij het moeilijk mee had.

Mechelen
in Artificial Intelligence: Speech and Language Technology
Master, KU Leuven

Joppe

Bertem

Derde graad

Heilig Hart Heverlee

Latijn-wiskunde

Bijles met Joppe

Ik ben het al gewoon om mijn jongere broer en zus geregeld bij te staan als zij iets niet begrijpen. Zij konden dit steeds erg waarderen en vonden dat ik dat goed deed. Nu wil ik dit uitbreiden door ook anderen te helpen en zo een positieve impact te hebben!

Bertem
Latijn-wiskunde
Derde graad, Heilig Hart Heverlee

Nele

Gent

Master

KU Leuven

Biomedische wetenschappen- Minor Voeding

Bijles met Nele

Ik ben altijd gebeten geweest door het helpen van mensen. In augustus begeleidde ik mijn eigen zus bij haar vakken 'Anatomie' en 'Biomedische wetenschappen' in functie van haar opleiding 'Logopedie' aan de Artevelde hogeschool. Na meerdere pogingen was zij er nog niet in geslaagd om deze vakken succesvol af te werken. Dat is in september vervolgens wel gelukt! Daarom begon ik zelf verder te denken. Mijn ouders hebben ons dagen na elkaar samen bezig gezien en mij ook de opmerking gegeven dat bijles geven misschien iets voor mij zou kunnen zijn. Ik zie het als een persoonlijke uitdaging om informatie op een begrijpbare, en dikwijls andere manier dan tijdens de lessen, over te dragen. De persoon tegenover jou te zien openbloeien door het persoonlijk contact en aandacht, daar put ik energie uit. Hierbij wil ik ook nog even vermelden, dat ik zelf lange tijd met uitstelgedrag geworsteld heb. Onder het motto 'It takes one, to know one' denk ik dat deze persoonlijke ervaring voor anderen een bron van vertrouwen, herkenning en inspiratie kan zijn!

Gent
Biomedische wetenschappen- Minor Voeding
Master, KU Leuven

Anke

Edegem

Master

Universiteit Antwerpen

Meertalige Zakelijke Communicatie

Bijles met Anke

Ik krijg veel voldoening uit het helpen van anderen en uit het terug meer verdiepen in mijn opgedane kennis (dagelijks werk ik met Duolingo). Ik heb ook terug meer ruimte omdat mijn kinderen groter worden (ik werk nog deeltijds). In de avondschool les geven vond ik leuk, maar ik focus liever op 1 iemand dan een grotere groep, omdat het verschilt in aanpak van persoon tot persoon. Ik denk dat je sneller leert als je 1-op-1 les krijgt.

Edegem
Meertalige Zakelijke Communicatie
Master, Universiteit Antwerpen

Liese

BELLEGEM

Professioneel / Volwassen

Centrum voor Volwassenenonderwijs VIVO

Diploma van Leraar

Bijles met Liese

Het volgen van een klassikale les is niet altijd eenvoudig. Soms gaat de leerkracht te snel of kan een leerling moeilijk aangeven dat hij/zij niet mee is. Dit wil niet zeggen dat hij/zij onvoldoende capaciteiten heeft om de leerstof onder de knie te krijgen, al voelt het voor de leerling wel soms zo. In een individuele context kunnen de mogelijkheden van de leerling vaak beter benut worden. Het moment waarop de leerling zoiets heeft van 'Ik kan het!', na hard werken, is zo mooi en geeft zoveel voldoening. Ik heb ongelofelijk veel zin om nog meer van deze momenten te mogen meemaken. Dit is dé reden waarom ik mijn job ontzettend graag doe en waarom ik graag bijles geef.

BELLEGEM
Diploma van Leraar
Professioneel / Volwassen, Centrum voor Volwassenenonderwijs VIVO

Studenten die we al konden helpen

 • Laura uit Heusden-Zolder

  Studente in de master management en beleid in de gezondheidszorg heeft ondersteuning nodig bij statistiek, meer bepaald data-analyse in SPSS. Leerstof gaat over: -One-way Variantieanal… Lees meer

 • Benthe uit Kampenhout

  Benthe wil graag via examencommissie haar middelbaar diploma behalen. Hiervoor kreeg ze graag hulp bij natuurwetenschappen en aardrijkskunde. Graag een wekelijkse opvolging.

 • Wouter uit Sint-Niklaas

  Wouter zit in haar 1e bachelor handelswetenschappen en zoekt hulp bij wiskunde. Graag kreeg zij begeleiding bij het herhalen van de geziene leerstof ter voorbereiding van haar examen in… Lees meer

 • Annemarie uit Boechout

  Leerling in het 5de middelbaar richting Wetenschappen-Wiskunde (8u) heeft nood aan algemene studiebegeleiding. Hij scoort goed voor de wetenschapsvakken, maar voor de taalvakken behaalt… Lees meer

 • Michelle uit Gent

  Leerling 4e leerjaar heeft begeleiding nodig bij wiskunde en taal, o.a. studiemethode. Volgens de klasleerkracht zit hij momenteel op het niveau van het 2e leerjaar.

 • Sabine uit Sint-Truiden

  Leerling uit het 6e middelbaar wetenschappen zoekt hulp bij fysica. Het is een algemene tendens dit jaar. De student mist daarnaast ook wat zelfvertrouwen en motivatie om met de leersto… Lees meer

 • Pieter uit Anzegem

  Pieter doet een schakelprogramma industrieel ingenieur aan de UGent. Hij heeft hiervoor informatica gedaan en zijn wiskunde achtergrond is niet zo sterk. Hij had graag hulp ter voorbere… Lees meer

 • Ann uit Gent

  Leerlinge in het 2e middelbaar richting Moderne Talen-Wetenschappen heeft hulp nodig bij wiskunde. Het gaat moeilijk bij zowel meetkunde als algebra. De resultaten schommelen rond de 48… Lees meer

 • Dorina uit Deinze

  Studente in het 4e middelbaar Wetenschappen-Wiskunde (5u) wenst ondersteuning bij wiskunde en fysica. Het probleem bij wiskunde is dat de lat in de les heel hoog ligt. Normaal heeft ze … Lees meer

 • Ikan uit Aalter

  Leerlinge 4e middelbaar (CLIL Talen-Economie, Sint-Lodewijkscollege) heeft begeleiding nodig bij Frans, o.a. zinsbouw en schrijven.

 • Manon uit Antwerpen

  VERVANGING GEZOCHT: Leerling die start in het 5e leerjaar heeft nood aan enkele herhalingslessen deze zomer: polshoogte nemen van de basis-, parate kennis van leerling en stilstaan bij … Lees meer

 • Timothy uit Gent

  Timothy zit in het 3e middelbaar natuurwetenschappen op het Sint-Lievenscollege. Graag kreeg hij wekelijks begeleiding bij het herhalen van de geziene leerstof wiskunde.

 • Denise uit Antwerpen

  Leerling uit het 6e leerjaar heeft nood aan naschoolse ondersteuning & huiswerkbegeleiding: polshoogte nemen van de kennis van leerling, lessen herhalen, huiswerk maken en stilstaan bij… Lees meer

 • Willem uit Knokke-Heist

  Student 4de middelbaar is in januari overgestapt van wetenschappen-wiskunde naar economie-moderne talen. Zijn studiemethode blijft echter nog een moeilijkheid. De student heeft last om … Lees meer

 • Ann uit Lubbeek

  Leerlinge uit het 1ste ASO Flex LEF (= godsdienst, geschiedenis en sport in het Frans) heeft nood aan algemene studiebegeleiding ("leren leren") en begeleiding Frans.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.