Bijles voor het middelbaar onderwijs

Krijg vandaag nog bijles op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

11000+ succesverhalen en lesgevers van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Bo

Burcht

Professioneel / Volwassen

Vlerick Business School

Education Program in Digital Transformation Leadership (6 maanden)

Bijles met Bo

Naast mijn vaste job ben ik sinds mijn 17 jaar skilerares, zowel in het buitenland als in Aspen, Wilrijk. Hier heb ik een goede basis didactiek opgedaan en heb ik ondervonden dat ik enorm graag privé- en groepsles geef aan jong en oud. Ik deel graag de kennis die ik heb en weet deze steeds op een gestructureerde manier over te brengen. Binnen mijn huidige job geef ik intern ook opleidingen aan collega's die meer resultaten uit hun sociale media kanalen willen halen.

Burcht
Education Program in Digital Transformation Leadership (6 maanden)
Professioneel / Volwassen, Vlerick Business School

Emiel

Bertem

Master

Uhasselt

Biomedische Wetenschappen

Bijles met Emiel

Ik vind het enorm jammer dat de huidige jongerengeneratie als gevolg van de crisis letterlijk kennis ontnomen wordt. De wil is er, maar de ondersteuning valt weg. Ik vul graag die leegt in, omdat ik ervan overtuigd ben dat een jongere soms meer aanneemt van een jongvolwassene dan van zijn ouders of een ander familielid dat verplicht wordt tot het verschaffen van hulp. Verder zijn er gewoon meer jongeren die een trein aan het missen zijn, omdat het allemaal niet meer met hand en tand wordt uitgelegd tijdens de fysieke lessen. Daarnaast heb ik ook een beetje compassie met die jongeren en wil ik op die manier graag mijn steentje bijdragen aan de toekomst van deze maatschappij. Tot slot praat ik graag over wetenschap, omdat ik het zelf uitermate boeiend vind. Kennis doorgeven, zaken in perspectief zetten, begrip meegeven van de toepassingen, deze dingen geven mij voldoening.

Bertem
Biomedische Wetenschappen
Master, Uhasselt

Xenia

Oudenburg

Master

Universiteit Gent

Tolken: Nederlands, Duits en Russisch

Bijles met Xenia

Het doet mij oprecht plezier als mijn leerling/student iets bijleert en dingen begint in te zien die voorheen zo complex leken te zijn. Momenteel geef ik ook actief bijles in het Frans en Duits aan leerlingen van zowel de lagere school als het middelbaar, maar bachelorstudenten zijn uiteraard ook altijd welkom.

Oudenburg
Tolken: Nederlands, Duits en Russisch
Master, Universiteit Gent

Carolin

Lievegem

Master

Hogeschool voor Vertalers en Tolken

Vertaler-Tolk

Bijles met Carolin

30 jaar lang had ik contact met jongeren die een bepaalde richting willen volgen (vooral wetenschappelijk), maar talen zijn hier een struikelblok. Ervaringen zijn altijd positief, indien ouders ook hun kinderen motiveren een diploma te halen. Ik sla ook graag de digitale weg in, omdat het nu superbelangrijk is om gedemotiveerde studenten opnieuw vertrouwen te geven en samen met hen een doel te bereiken, ondanks deze moeilijke periode.

Lievegem
Vertaler-Tolk
Master, Hogeschool voor Vertalers en Tolken

Elien

Dendermonde

Master

UGent

Voorbereidingsprogramma Klinische Psychologie

Bijles met Elien

Ik kijk er steeds naar uit om studenten te helpen en te ondersteunen.

Dendermonde
Voorbereidingsprogramma Klinische Psychologie
Master, UGent

Ann

Hove

Master

KU Leuven

Taal- en Letterkunde: Latijn en Grieks

Bijles met Ann

Nu mijn eigen kinderen op eigen benen staan, heb ik wat tijd vrij om niet alleen mijn leerlingen op school, maar ook nog andere leerlingen te helpen.

Hove
Taal- en Letterkunde: Latijn en Grieks
Master, KU Leuven

Margaux

Edegem

Master

Universiteit Gent

Statistical Data Analysis

Bijles met Margaux

Ik geef graag bijles omdat ook ik heb gemerkt dat een goede leerkracht een vak maakt of kraakt. Wie mij enkele jaren geleden zou hebben verteld dat ik iets in statistiek zou doen, had ik gek verklaard. "Dat is toch een vreselijk vak?" Maar een goede leerkracht, die je interesse kan wekken, kan bijhouden en je enthousiast kan maken... Dat is goud waard! En zo liep het ook voor mij. Toen een collega van me dan over BijlesHuis vertelde, was ik meteen enthousiast om mijn jaren ervaring op de schoolbanken door te geven. Na twee bachelorproeven te hebben geschreven en twee masterproeven, durf ik me wel al eens een oude rot in het vak te noemen ;-). Daarnaast is het voor mij ook een leuke uitdaging om mijn kennis up-to-date te houden. Stel me dus gerust je moeilijkste vragen! Naar mijn mening is een goede bijles een kwestie van een goede voorbereiding, een motiverende en positieve houding, en kennis van de mogelijke pijnpunten en struikelblokken. Ik probeer me dan ook steeds zo goed mogelijk te verdiepen in het vak: Welke leerstof komt er nog? Hoe kunnen we je daarop voorbereiden? Waar loopt het fout? Werken we samen aan een haalbare planning?

Edegem
Statistical Data Analysis
Master, Universiteit Gent

Louis

Elversele

Master

Universiteit Gent

Burgerlijk Ingenieur Bouwkunde

Bijles met Louis

Tijdens mijn studie aan de Universiteit van Gent heb ik regelmatig mijn medestudenten geholpen met het uitdelen van mijn opgeloste oefeningen en samenvattingen. Vaak kwamen hier dan ook vragen over die ik met plezier beantwoordde. De reden waarom ik bijles geef is omdat ik er veel voldoening uit haal om andere mensen iets bij te leren. Zelf leer ik er telkens ook heel veel uit.

Elversele
Burgerlijk Ingenieur Bouwkunde
Master, Universiteit Gent

Tim

Herent

Master

UAntwerpen

Meertalige professionele communicatie

Bijles met Tim

Het is leuk om anderen een taal bij te leren, en hierbij mijn eigen kennis te kunnen gebruiken.

Herent
Meertalige professionele communicatie
Master, UAntwerpen

Elien

Edegem

Bachelor

Taal- en Letterkunde (Nederlands en Theater-, film- & literatuurwetenschappen)

Bijles met Elien

Ik heb altijd al een groot hart voor kinderen gehad en hou ervan hen dingen bij te leren. Als monitor watergewenning vind ik het geweldig om kinderen te zien evolueren. Vorig jaar gaf ik huiswerkbegeleiding aan leerlingen uit het lager onderwijs. Daar haalde ik veel voldoening uit en dat wil ik dan ook blijven doen. Ook mijn jongere broer, zus en vrienden help ik maar al te graag met hun schoolwerk.

Edegem
Taal- en Letterkunde (Nederlands en Theater-, film- & literatuurwetenschappen)
Bachelor,