Verbeter je Frans vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

Bijles en studiebegeleiding voor Frans

Kan uw kind de passé composé,de imparfaiten de plus-que-parfaitmaar niet uit elkaar houden? Heeft u de grammaticale uitzonderingen in het Frans nog niet volledig onder de knie? Worden de problemen met Frans steeds talrijker en bent u daarom op zoek naar bijles of studiebegeleiding voor Fransin uw regio? Meld u dan aan bij BijlesHuis voor begeleiding door één van onze vakbekwame docenten. Zij spreken Frans als moedertaal of zijn academisch geschoold en kunnen u dus de begeleiding geven die u nodig heeft. Waar en wanneer uw bijles plaatsvindt, dat mag u volledig zelf kiezen. 

Bijles Frans van basis- tot volwassenenonderwijs

De Franse zinsbouw wil niet zo goed lukken? U had graag uw Frans bijgeschaafd voor een stage of een toekomstige job? Dan kunt u terecht bij BijlesHuis, waar wij u verbinden met de gepaste docent voor bijles of studiebegeleiding Frans voor het lager, middelbaar, hoger of volwassenenonderwijs. Daarnaast zijn de vakbekwame docenten van BijlesHuis beschikbaar over heel Vlaanderen en Brussel en dit wanneer het voor u past: 

  • aan huis,
  • op locatie naar keuze,
  • of via onze online leeromgeving

Betaalbare bijles Frans individueel of in focusgroepen

BijlesHuis werkt niet met maandelijkse kosten of inschrijvingskosten, maar uitsluitend met transparante tarieven. U betaalt voor uw bijles dus geen cent te veel. Verder heeft u nog meer keuzemogelijkheden. Ten eerste kunt u er namelijk voor kiezen om uw bijles individueel te krijgen, waarbij er specifiek wordt ingegaan op uw specifieke problemen. Ten tweede kunt u uw bijles ook in een focusgroep volgen, waarbij u tot 50% korting krijgt.

Extra informatie over bijles Frans

Aarzel niet en stel ons uw vragen over bijles en studiebegeleiding voor Frans. In afwachting van ons antwoord kunt u eventueel al eens snuisteren in de andere vakken waarvoor BijlesHuis begeleiding aanbiedt.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

Frans

Marie

Gent

Master, Universiteit Gent

Bijles Frans met Marie

Ik wil zeer graag studenten helpen met de kennis en studiemethodes die ik de afgelopen jaren verzameld heb tijdens mijn opleiding Taal- en Letterkunde: Engels-Frans. Aangezien ik zelf pas recent ben afgestudeerd, kan ik me goed inleven in wat er leeft bij de studenten. Bijles is verder ook een job die veel voldoening geeft, en ik ben zeer gemotiveerd om studenten mijn passie voor het Frans en het Engels bij te brengen.

Gent
Specificieke Lerarenopleiding
Master, Universiteit Gent

Frans

Patricia

Peer

Bachelor, Economische Hogeschool Heverlee

Bijles Frans met Patricia

Ik geef reeds 30 jaar les, ik ben lerares Latijn, Frans en geschiedenis. Daarnaast geef ik ook Nederlands aan anderstaligen. Ik ben heel punctueel en ik bereid mijn lessen steeds grondig voor. Ik ben erg gemotiveerd om anderen iets bij te leren.

Peer
Bachelor, Economische Hogeschool Heverlee

Frans

Willem Adrianus

Hoeilaart

None

Bijles Frans met Willem Adrianus

Ik werk als onafhankelijke onderzoeker. Ik ben privélessen gaan geven omdat men mij dat vroeg. Het bleek dat ik dat heel goed deed: ongeveer 90% van mijn leerlingen waren geslaagd. Daarna ben ik er mee doorgegaan omdat ik genoegdoening schep in het helpen om kinderen in het leven te laten slagen.

Hoeilaart

Frans

Bert

Deinze

Bachelor, Katholieke Hoogeschool VIVES Kortrijk

Bijles Frans met Bert

Ik wil mijn jarenlange ervaring van het correcte gebruik van het Nederlands delen met Belgen en anderstaligen. Ook wil ik mijn goede kennis van vreemde talen als vooral het Frans en het Spaans (zowel mondeling als schriftelijk) en in mindere mate van het Engels met anderstaligen en Nederlandstaligen delen.

Deinze
Bachelor, Katholieke Hoogeschool VIVES Kortrijk

Frans

Mireille

GENT

Derde graad

Bijles Frans met Mireille

Natif francophone, je souhaite transmettre mon savoir et mes connaissances de ma langue maternelle.

GENT
Derde graad

Frans

Tania

Duffel

Professioneel / Volwassen, Sint-Lodewijk Antwerpen

Bijles Frans met Tania

Reeds vanaf mijn twaalf jaar ben ik op Franse cursus geweest, waar ik ook geleerd heb hoe je het best een taal aan iemand kan bijbrengen.

Duffel
Secretariaat Moderne Talen
Professioneel / Volwassen, Sint-Lodewijk Antwerpen

Frans

Nadia

Zwijndrecht

Master, Lessius Hogeschool Antwerpen

Bijles Frans met Nadia

Ik leer zelf graag en vind het heel leuk als ik iemand kan helpen bij zijn/haar studies. Het geeft mij veel voldoening om de student te zien verbeteren. Toen ik zelf nog op school zat, kwamen mijn medestudenten vaak naar mij wanneer ze iets niet begrepen. Ik ben een geduldig persoon en kan iets begrijpbaar uitleggen.

Zwijndrecht
Handelswetenschappen
Master, Lessius Hogeschool Antwerpen

Frans

Veerle

Mortsel

Master, UFSIA en RUG

Bijles Frans met Veerle

Ik stel graag mijn kennis ten dienste. Ik ben flexibel en zeer sterk in talen. Ik heb ervaring in vele verschillende richtingen in het secundair onderwijs en in het volwassenenonderwijs (met name het tweedekansonderwijs). Ik heb eveneens ervaring met bijles geven.

Mortsel
Licentie geschiedenis; diploma lerarenopleiding; certificaat management-assistant
Master, UFSIA en RUG

Frans

Stefanie

Gent

Bachelor, Universiteit Gent

Bijles Frans met Stefanie

Ik geef al sinds jaar en dag bijles aan zowel kinderen als volwassenen. Ik kan me aanpassen aan allerlei leeftijden, sociale situaties, thuis situaties, leerstoornissen, persoonlijkheden,... Bijles geven is echt een van mijn passies en voelt voor mij meer aan als een echte roeping dan als een gewone bijverdienste.

Gent
Taal- en Letterkunde
Bachelor, Universiteit Gent

Frans

An

Borsbeek

Master, Universiteit Antwerpen

Bijles Frans met An

Ik geef al enkele jaren bijles en ik vind het een erg verrijkende bezigheid. Je brengt niet alleen kennis over, zoals wanneer je dat voor een klas of een groep volwassenen doet. Het contact met de leerling is hier ook groter, waardoor je ten eerste al gerichter kunt werker, problemen sneller kunt zien en aanpakken, maar het ook fijner is om samen iets te bereiken. Je kunt voortbouwen op wat de leerling vaak al weet, problemen wegwerken en dieper ingaan op bepaalde onderdelen. Ik heb steeds heel fijne herinneringen overgehouden aan mijn bijlessen en de leerlingen. Dat geeft ontzettend veel energie.

Borsbeek
Vertaler Nederlands-Frans-Spaans-Duits
Master, Universiteit Antwerpen