Bijles Frans

Krijg vandaag nog bijles Frans op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

14000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Frans

Patricia

Peer

Bachelor

Economische Hogeschool Heverlee

Bijles Frans met Patricia

Ik geef reeds 30 jaar les, ik ben lerares Latijn, Frans en geschiedenis. Daarnaast geef ik ook Nederlands aan anderstaligen. Ik ben heel punctueel en ik bereid mijn lessen steeds grondig voor. Ik ben erg gemotiveerd om anderen iets bij te leren.

9,6/10

Peer
Bachelor, Economische Hogeschool Heverlee

Frans

Ilse

Bevekom

Master

Erasmushogeschool Brussel

Vertaler Frans-Italiaans

Bijles Frans met Ilse

Ik vind het jammer dat zoveel studenten een hekel hebben aan Frans. Het is ook wat logisch: we worden overspoeld door het Engels: muziek, films, series, enz... Frans is een taal die we minder vaak horen en die ons minder vertrouwd op de lippen ligt. Daarom geef ik mijn studenten veel tips om op een leuke manier Frans te leren; leuke series op Netflix, muziek, en nog veel meer!

9,8/10

Bevekom
Vertaler Frans-Italiaans
Master, Erasmushogeschool Brussel

Frans

Nico

Poederlee

Professioneel / Volwassen

CVO Hoger Instituut der Kempen

Specifieke lerarenopleiding

Bijles Frans met Nico

Het 1-op-1 lesgeven (of aan kleine groepjes) geeft de mogelijkheid om veel dieper op de lesinhoud in te gaan. Ik heb als leerkracht ook uren bijles gegeven aan leerlingen met problemen met Frans. Zeker in het BUSO was dit van toepassing.

9,5/10

Poederlee
Specifieke lerarenopleiding
Professioneel / Volwassen, CVO Hoger Instituut der Kempen

Frans

Tania

Duffel

Professioneel / Volwassen

Sint-Lodewijk Antwerpen

Secretariaat Moderne Talen

Bijles Frans met Tania

Vanaf mijn twaalf jaar ben ik zelf ook veel op Franse cursus geweest. Zo heb ik ook geleerd hoe je best een taal aan iemand kunt aanleren.

9,1/10

Duffel
Secretariaat Moderne Talen
Professioneel / Volwassen, Sint-Lodewijk Antwerpen

Frans

Marion

Ieper

Bachelor

Vives KATHO RENO TORHOUT

Secundair Onderwijs

Bijles Frans met Marion

Frans is mijn passie. Ik ben zelf van Franse afkomst en ik ben docent Frans. Ik woon al 15 jaar in Vlaanderen en ik vind het fantastisch om mensen te kunnen helpen en begeleiden om Frans onder de knie te krijgen! Ik probeer mijn kennis door te geven op een enthousiaste en positieve wijze, rekening houdend met het niveau van de student.

10/10

Ieper
Secundair Onderwijs
Bachelor, Vives KATHO RENO TORHOUT

Frans

Marie

Mechelen

Derde graad

Ecole Sainte Anne - France

littéraire

Bijles Frans met Marie

J'aime l'enseignement, j'aime la langue française, et je souhaite aider les étrangers à pouvoir utiliser cette si belle langue !!

6/10

Mechelen
littéraire
Derde graad, Ecole Sainte Anne - France

Frans

Sandra

Ranst

Bachelor

Karel de Grote Hogeschool Antwerpen

Zakelijk vertalen en Tolken

Bijles Frans met Sandra

Ik hou van het persoonlijk contact met de student en de aangepaste begeleiding die ik kan bieden.

9,2/10

Ranst
Zakelijk vertalen en Tolken
Bachelor, Karel de Grote Hogeschool Antwerpen

Frans

Evelyn

Brasschaat

Bachelor

Hogeschool Gent

Kleuteronderwijs

Bijles Frans met Evelyn

Ik heb zelf, vroeger als leerling en later als student, ervaren dat het soms heel moeilijk is om bepaalde leerstof onder de knie te krijgen. Dit kan vele oorzaken hebben: leerstoornis, gebrek aan zelfvertrouwen, nood aan meer tussenstappen of kapstokken, niet de juiste klik met de leerkracht of de manier hoe de leerstof wordt aangebracht, verkeerde studiehouding, te snel afgeleid door externe prikkels,... Zeker als de klassikale introductie in de klas van nieuwe leerstof te snel gaat of dat er te weinig tijd in de klas is om meer individuele begeleiding te krijgen (door een te grote klasgroep of schrik om hulp te vragen omwille van de reactie van de medeleerlingen/studenten). In een individuele bijles kan je je meer toelichten op de problematiek of studiemoeilijkheden van de leerling/student. Een aanpak opstellen waardoor het memoriseren vlotter gaat, kan door gebruik te maken van tussenstappen, kapstokken, en ook niet te vergeten de rustige gemoedelijke sfeer waarin dit gebeurt, bevordert ook vaak de studiehouding.

9,2/10

Brasschaat
Kleuteronderwijs
Bachelor, Hogeschool Gent

Frans

Liliane

Herenthout

Bachelor

Onze Lieve Vrouwinstituut Berchem

Lerarenopleiding

Bijles Frans met Liliane

Na vele jaren voor de klas te staan, ben ik gemotiveerd om opnieuw les te geven. Uit ervaring weet ik dat Frans en geschiedenis knelpunten zijn in de lagere school en de eerste jaren van het secundair onderwijs. Ik voel mij geroepen om kinderen en jongeren bij te staan bij moeilijkheden en te motiveren om beter te scoren bij deze vakken.

9,4/10

Herenthout
Lerarenopleiding
Bachelor, Onze Lieve Vrouwinstituut Berchem

Frans

Guillaume

Zelzate

Master

Universiteit Gent

Toegepaste taalkunde vertalen

Bijles Frans met Guillaume

Ik heb een Master Vertalen Frans-Spaans behaald aan de UGent. Ik heb ook al enkele jaren ervaring met het geven van bijles aan leerlingen uit het middelbaar onderwijs. Ook leerlingen uit het lager onderwijs kunnen bij mij terecht voor bijles Frans. Momenteel ben ik aan de slag als leerkracht Frans-Spaans in de katholieke middelbare school van Zele.

9,6/10

Zelzate
Toegepaste taalkunde vertalen
Master, Universiteit Gent

Studenten die we al konden helpen

 • Alexander uit Wetteren

  Alexander heeft het 3e jaar Humane wetenschappen afgerond maar is gedelibereerd voor zijn Frans. Bij de andere vakken kreeg hij ook vaak de opmerking dat zijn antwoorden ongestructureer… Lees meer

 • Jos uit Aalter

  Leerlinge 4e middelbaar (CLIL Talen-Economie, Sint-Lodewijkscollege) heeft begeleiding nodig bij Frans, o.a. zinsbouw en schrijven.

 • Truus uit Boom

  Leerling 3e middelbaar (beeldende en architecturale kunst) met ADHD en autisme heeft begeleiding nodig bij Frans. Hij heeft het grootste deel van zijn leertijd in het buitengewoon onder… Lees meer

 • Valerie uit Gent

  Leerling in het 4e middelbaar richting Wetenschappen heeft ondersteuning nodig bij Frans, meer bepaald met een correcte studiemethode om Frans in te studeren en te beheersen. Zo is er e… Lees meer

 • Anouk uit Schilde

  Leerlinge in het 3e middelbaar (ASO) heeft nood aan begeleiding bij Frans. Door omstandigheden heeft ze een achterstand opgebouwd, vooral bij grammatica en vocabulaire.

 • Anouk uit Leuven

  Deze dame is op zoek naar conversatielessen Frans ikv haar job in de gezinssector. Sinds het middelbaar heeft ze het Frans niet meer echt gebruikt. Focus moet dus op mondelinge vaardigh… Lees meer

 • Stephan uit Antwerpen

  Student bachelor Hotel Management en Bedrijfsmanagement zoeken hulp bij Frans. Ze hebben allebei een grote achterstand op vlak van Frans en zouden het meer op niveau willen krijgen.

 • Stephan uit Kapellen

  Leerlinge 2e middelbaar (Freinet) heeft begeleiding nodig bij Frans. Volgend jaar wil ze overschakelen naar het regulier onderwijs, maar haar kennis van Frans is zeer laag, door de coro… Lees meer

 • Jesse uit Oostkamp

  Leerling 4e middelbaar (STW) heeft begeleiding nodig bij Frans. Hij had altijd al moeite met Frans en heeft dit jaar een waarschuwing voor het vak gekregen.

 • Sylvia uit Gent

  Leerlinge in het 3de middelbaar richting Wetenschappen-Wiskunde heeft ondersteuning nodig bij Frans. Er zijn al een tijdje moeilijkheden en de leerlinge heeft al bijles gevolgd via een … Lees meer

 • Robin uit Oud-Turnhout

  Leerlinge uit het 4de middelbaar Humane Wetenschappen (ASO) heeft nood aan bijles Frans, o.a. werkwoordstijden.

 • Menno uit Kortemark

  Menno zit in 5de middelbaar Moderne talen Wetenschappen. Ze zou graag hulp hebben bij Frans en zoekt extra ondersteuning voor woordenschat en grammatica.

 • Patrick uit Boutersem

  Leerlinge in het 2e middelbaar richting STEM heeft ondersteuning nodig bij Frans. Door dyslexie is schrijven voor haar heel moeilijk. Zo heeft ze ook moeite om een mondelinge oefening v… Lees meer

 • Willem uit Schoten

  Leerling 3e middelbaar (Handel-Talen) heeft begeleiding nodig bij Frans, o.a. werkwoorden.

 • Dielle uit Antwerpen

  2 leerlingen (8 en 10 jaar) hebben een individuele begeleiding nodig bij Frans. Ze hebben reeds 6-7 jaar Frans gekregen op school, maar gaan nu over naar een internationale school waar … Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.