• Bijles op maat

  • Bij je thuis of online

  • Flexibele planning

Geraldine

Account manager

Bijles en studiebegeleiding voor Frans

Kan uw kind de passé composé,de imparfaiten de plus-que-parfaitmaar niet uit elkaar houden? Heeft u de grammaticale uitzonderingen in het Frans nog niet volledig onder de knie? Worden de problemen met Frans steeds talrijker en bent u daarom op zoek naar bijles of studiebegeleiding voor Fransin uw regio? Meld u dan aan bij BijlesHuis voor begeleiding door één van onze vakbekwame docenten. Zij spreken Frans als moedertaal of zijn academisch geschoold en kunnen u dus de begeleiding geven die u nodig heeft. Waar en wanneer uw bijles plaatsvindt, dat mag u volledig zelf kiezen. 

Bijles Frans van basis- tot volwassenenonderwijs

De Franse zinsbouw wil niet zo goed lukken? U had graag uw Frans bijgeschaafd voor een stage of een toekomstige job? Dan kunt u terecht bij BijlesHuis, waar wij u verbinden met de gepaste docent voor bijles of studiebegeleiding Frans voor het lager, middelbaar, hoger of volwassenenonderwijs. Daarnaast zijn de vakbekwame docenten van BijlesHuis beschikbaar over heel Vlaanderen en Brussel en dit wanneer het voor u past: 

  • aan huis,
  • op locatie naar keuze,
  • of via onze online leeromgeving

Betaalbare bijles Frans individueel of in focusgroepen

BijlesHuis werkt niet met maandelijkse kosten of inschrijvingskosten, maar uitsluitend met transparante tarieven. U betaalt voor uw bijles dus geen cent te veel. Verder heeft u nog meer keuzemogelijkheden. Ten eerste kunt u er namelijk voor kiezen om uw bijles individueel te krijgen, waarbij er specifiek wordt ingegaan op uw specifieke problemen. Ten tweede kunt u uw bijles ook in een focusgroep volgen, waarbij u tot 50% korting krijgt.

Extra informatie over bijles Frans

Aarzel niet en stel ons uw vragen over bijles en studiebegeleiding voor Frans. In afwachting van ons antwoord kunt u eventueel al eens snuisteren in de andere vakken waarvoor BijlesHuis begeleiding aanbiedt.