Bijles in Brugge

Krijg vandaag nog bijles op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Paul

Brugge

Master

Katholieke Universiteit Leuven

Academische Lerarenopleiding Taal- en Letterkunde: Grieks-Latijn

Bijles met Paul

Ik ben uitermate gepassioneerd door de Klassieke Oudheid, het Grieks en het Latijn. Die passie geef ik dan ook heel graag door. Ik heb het afgelopen jaar zowel individuele bijlessen Latijn als Grieks gegeven, en niet zelden met positieve resultaten: de leerlingen waren geënthousiasmeerd. Bijna allemaal hervonden ze de motivatie, begrepen ze de leerstof en raakten ze uit de gevarenzone van een nakend C-attest. Ook de ouders waren erg tevreden.

10/10

Brugge
Academische Lerarenopleiding Taal- en Letterkunde: Grieks-Latijn
Master, Katholieke Universiteit Leuven

Gunther

Zedelgem

Bachelor

Katholieke Hogeschool Leuven

Regentaat wiskunde

Bijles met Gunther

Ik ben al 15 jaar leerkracht wiskunde in de eerste en tweede graad. Het individueel karakter van het bijles geven spreekt mij zeer sterk aan. De bijlessen die ik reeds gegeven heb, waren leuk om te doen.

10/10

Zedelgem
Regentaat wiskunde
Bachelor, Katholieke Hogeschool Leuven

Elizabeth

Brugge

Master

University of Warwick

History of Art

Bijles met Elizabeth

Ik vind het leuk om les te geven en jongeren te helpen zich educatief te ontwikkelen en vooruitgang te boeken. Bovendien vind ik lesgeven een zeer lonende carrière.

9/10

Brugge
History of Art
Master, University of Warwick

Anke

Wingene

Master

Universiteit Gent

Pedagogische Wetenschappen: Pedagogiek en Onderwijskunde

Bijles met Anke

Waarom wil ik bijles geven? Ik ben gebeten door het ruime begrip "opleiding". Dit is te merken in de opleidingen die ik gevolgd heb en mijn huidige job. In de huidige maatschappij is levenslang leren noodzakelijk, daarvoor is er volgens mij een goede basis nodig. Ondanks de differentiatie in het onderwijs hebben nog heel wat kinderen/jongeren 'deugd' van een persoonlijke en individuele begeleiding. Mijn doel: een kind/jongere die door de bijles (terug) succeservaringen heeft op school.

9/10

Wingene
Pedagogische Wetenschappen: Pedagogiek en Onderwijskunde
Master, Universiteit Gent

Simon

Ichtegem

Master

KU Leuven

Industriële ingenieurswetenschappen bouwkunde

Bijles met Simon

Ik help graag mensen vooruit en ik ben gepassioneerd door de vakken die ik geef. Daarnaast is het voor mij een indicatie voor de toekomst om eventueel fulltime lesgever te worden.

8,5/10

Ichtegem
Industriële ingenieurswetenschappen bouwkunde
Master, KU Leuven

Vanessa

Oudenburg

Master

Erasmushogeschool

Tolk

Bijles met Vanessa

Als leraar kan je echt het verschil maken. Je kan mensen een nieuwe taal aanleren of je kunt studenten helpen bij het slagen voor hun examens. Dit bezorgt je echt voldoening.

Oudenburg
Tolk
Master, Erasmushogeschool

Sara

Brugge

Bachelor

Katholieke Hogeschool Brugge KHBO

Logopedie

Bijles met Sara

Als logopediste heb ik al wat ervaring met studiebegeleiding. Dit is dan ook iets wat ik heel graag doe en wat meer wil doen.

8/10

Brugge
Logopedie
Bachelor, Katholieke Hogeschool Brugge KHBO

Sarah

Damme

Bachelor

Secondair Onderwijs PAV

Bijles met Sarah

Sarah behaalde haar bachelor als leerkracht lager onderwijs en volgt momenteel een extra opleiding als studiecoach in het avondonderwijs. Naast begeleiding van leerlingen in het lager onderwijs, voorziet Sarah bijlessen wiskunde voor de 1ste graad middelbaar onderwijs.

8/10

Damme
Secondair Onderwijs PAV
Bachelor,

Bart

Brugge

Master

UGent

farmacie + geologie + leraar

Bijles met Bart

Elke dag kom ik fluitend de klas binnen, en 's avonds ga ik fluitend naar huis: er is niets verslavender dan de glimlach op het gezicht van een leerling op het moment waarop alles duidelijk wordt. Ik heb al een groot aantal vakken gegeven, dus verbanden tussen de verschillende wetenschappen leggen kan ik moeiteloos. Ik blijf kalm en kan goed relativeren.

9/10

Brugge
farmacie + geologie + leraar
Master, UGent

Johan

Gistel

Master

UGent

Landbouw ingenieur, tropische bosbouw

Bijles met Johan

Ik begeleid graag studenten bij het verwerken van hun leerstof. Ik geef daarbij vooral constructieve opmerkingen. En een deel van mijn eigen levenservaring. Anderzijds is lesgeven een mooie herhaling voor wat ik ooit leerde, een uitdaging om de problemen die de leerlingen met de leerstof hebben te analyseren en daarvoor de beste oplossing(en) te zoeken. BijlesHuis heb ik leren kennen via Internet.

8,5/10

Gistel
Landbouw ingenieur, tropische bosbouw
Master, UGent

Studenten die we al konden helpen

 • Sophia uit Brugge

  Leerling start in het 4e middelbaar economie en zoekt hulp bij chemie en fysica. Ze heeft vooral vrij weinig inzicht in de materie en zoekt een docent om de leerstof uit de klas te herh… Lees meer

 • Nafaa uit Brugge

  Masterstudente Bestuurskunde heeft nood aan ondersteuning bij SPSS in functie van haar thesis: ze moet een regressieanalyse uitvoeren die de impact van de coronacrisis op de ontvangsten… Lees meer

 • Fien uit Brugge

  Bachelorstudente Toegepaste Psychologie heeft begeleiding nodig bij de bachelorproef (thema is studeren bij kinderen in Zuid-Afrikaanse context, deadline is juni). Het gaat om ondersteu… Lees meer

 • Chris uit Brugge

  Student uit het 6e middelbaar economie-talen wil ondersteuning bij scheikunde. Het gaat vooral om chemische lettergeving en organische chemie.

 • Jolanda uit Brugge

  Student uit de opleiding biomedische laboratoriumtechnologie wil ondersteuning bij het programma Drylab. Ze heeft moeite met het inzicht in de materie en wil de powerpoints (geen echte … Lees meer

 • Heema uit Brugge

  2 bachelorstudenten toegepaste taalkunde Spaans-Engels hebben begeleiding Spaans nodig naar aanleiding van een herexamen.

 • Ina uit Brugge

  Twee leerlingen uit het lager onderwijs willen elk afzonderlijk begeleiding bij de algemene vakken tijdens de zomervakantie. De jongste leerling gaat naar het 5e leerjaar, de oudste naa… Lees meer

 • Sylvie uit Brugge

  Leerling 1e middelbaar (Latijn-CLIL) heeft begeleiding nodig bij geschiedenis, dat gegeven wordt in het Engels.

 • Lorena uit Brugge

  Leerling 6 KVK (KSO, vrije beeldende kunst, De Maricolen, Brugge), heeft hij problemen met de praktische uitvoering van zijn tekentaken. Hij zou hier voor het volledige schooljaar extra… Lees meer

 • Febe uit Brugge

  Leerling 1e middelbaar (Latijn-CLIL) heeft begeleiding nodig bij natuurwetenschappen, dat gegeven wordt in het Engels.

 • Isabelle uit Brugge

  Bachelorstudente Rechtspraktijk heeft scriptiebegeleiding nodig (deadline in juni, thema: gerechtelijke invordering van verkeersbelasting).

 • Laure uit Brugge

  Bachelorstudente Bedrijfskunde (VUB) heeft begeleiding nodig bij een paper over "Circulaire economie in economische sectoren en clusters". De paper dient ingediend te worden eind mei, m… Lees meer

 • Dorien uit Brugge

  Leerling uit het 6de jaar ASO heeft moeite met goniometrische functies en met het afleiden van functies. Daarnaast zoekt hij eventueel ook hulp bij fysica: wetten van Newton, dynamica e… Lees meer

 • Didier uit Brugge

  Didier start in het 5de middelbaar Wetenschappen Wiskunde 6 uur en wilt op het einde van het schooljaar deelnemen aan de toelatingsproef. Ze is op zoek naar begeleiding doorheen het sch… Lees meer

 • Gerrit uit Brugge

  Student uit het graduaat webdesign (Kortrijk) wil ondersteuning bij Python. Hij zoekt hulp ter voorbereiding van het herexamen in augustus. Het gaat o.a. om klassen.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

BijlesHuis biedt enkel individuele bijles aan, zodat je kind samen met de docent uit Brugge op zijn of haar persoonlijke leerdoelen kan focussen. Dankzij een 1-op-1 aanpak kan je al je vragen kwijt aan je docent en werk je aan jouw knelpunten. Indien je graag bijles volgt met een klasgenootje, kunnen jullie natuurlijk samen een aanvraag indienen.
De meeste bijlessen worden opgestart via een vast proces. Je dient via de website een aanvraag in voor bijles aan huis in Brugge of online. Daarna nemen wij contact op om de hulpvraag in kaart te brengen en de meest geschikte docent te selecteren. Als je met het voorstel akkoord bent, gaat de bijles meteen van start! Meer details en een video met uitleg vind je op deze pagina.
Uiteraard. Het leeuwendeel van onze bijlessen gaat zelfs door aan huis. Als je een aanvraag indient, contacteren we onze docenten uit regio Brugge en vragen we wie bijles aan huis kan geven bij jullie. Verkiezen jullie een andere locatie, zoals online, op school, of bij de docent thuis, kan dat ook.

Top bijlesaanvragen

betaalbare bijles, bijles in Brugge gezocht, repetitor in Brugge, bijles Frans Brugge, bijles Brugge, privé cursus, privé leerkracht, bijles door studenten, bijles aan huis in Brugge