Bijles Latijn in Brugge

Krijg vandaag nog bijles Latijn op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Latijn

Céline

Gent

Master

UGent

rechten

Bijles Latijn met Céline

Ik haal enorm veel energie uit het werken met studenten. Ik help mensen heel graag en hou ervan om ze vooruitgang te zien maken. In het verleden kreeg ik reeds positieve reacties van studenten die zeiden dat ze door mij gemotiveerd waren en door hun examens waren geraakt, dit deed me ontzettend veel plezier!

Gent
rechten
Master, UGent

Latijn

Paul

Brugge

Master

Katholieke Universiteit Leuven

Academische Lerarenopleiding Taal- en Letterkunde: Grieks-Latijn

Bijles Latijn met Paul

Ik ben uitermate gepassioneerd door de Klassieke Oudheid, het Grieks en het Latijn. Die passie geef ik dan ook heel graag door. Ik heb het afgelopen jaar zowel individuele bijlessen Latijn als Grieks gegeven, en niet zelden met positieve resultaten: de leerlingen waren geënthousiasmeerd. Bijna allemaal hervonden ze de motivatie, begrepen ze de leerstof en raakten ze uit de gevarenzone van een nakend C-attest. Ook de ouders waren erg tevreden.

10/10

Brugge
Academische Lerarenopleiding Taal- en Letterkunde: Grieks-Latijn
Master, Katholieke Universiteit Leuven

Latijn

Julie

Gent

Master

Universiteit Gent

Rechten

Bijles Latijn met Julie

Ik geef graag bijles omdat ik het leuk vind om one-on-one een student of leerling aan te moedigen en te helpen om geslaagd door diens cursus te geraken en een efficiënte studiemethode te vinden die op lange termijn kan gehanteerd worden. Ik gaf reeds verscheidene keren bijles of studiebegeleiding. Door ervaring leerde ik dat iedere student anders is en vaak een heel persoonsgerichte aanpak nodig heeft die voor hem/haar werk. Hier draag ik aan bij. Het geeft me energie als ik de progressie zie bij een student of leerling en dit verder op te bouwen om zo sneller en efficiënter door een cursus te geraken.

8,5/10

Gent
Rechten
Master, Universiteit Gent

Latijn

Koen

Dentergem

Professioneel / Volwassen

KULeuven

Aggregaat

Bijles Latijn met Koen

Ik heb het na mijn opleiding altijd wel een beetje jammer gevonden dat ik niet in het onderwijs aan de slag kon, door omstandigheden. Kennisoverdracht geeft me altijd voldoening. Een carrièreswitch naar het onderwijs trekt me na die lange loopbaan in de private sector wel aan, wetende dat het lerarentekort steeds groter wordt, maar de onmogelijkheid anciënniteit mee te nemen houdt me o.a. tegen. In afwachting dat hier misschien verandering in komt, wil ik aftoetsen of lesgeven nog steeds iets voor mij is, hoewel bijles niet voor een grote groep is.

8,3/10

Dentergem
Aggregaat
Professioneel / Volwassen, KULeuven

Latijn

Anton

Gent

Bachelor

Universiteit Gent

Rechten

Bijles Latijn met Anton

Ik heb een passie voor taal en heb lange tijd een job in het onderwijs overwogen. Die verlangens heb ik vertaald naar bijlesgever. Bijles geven vind ik heel aangenaam. Zeker als ik te horen krijg dat de begeleiding heeft geleid tot een beter resultaat, een toegenomen motivatie of een hoger zelfvertrouwen van de student.

Gent
Rechten
Bachelor, Universiteit Gent

Latijn

Jemina

Torhout

Derde graad

Jozefienen Brugge

Secundair - Grieks Wiskunde

Bijles Latijn met Jemina

Ik geef graag bijles omdat ik het belangrijk vind dat alle kinderen en jongeren de kans krijgen om de educatie te volgen waar ze de capaciteiten voor hebben. Sommigen hebben wat meer tijd nodig of hebben thuis minder begeleiding dan anderen en dan wil ik hen graag bijstaan. Ikzelf haal heel veel voldoening uit het geven van bijles als ik zie dat de leerlingen echt vooruit gaan en alles beter begrijpen.

Torhout
Secundair - Grieks Wiskunde
Derde graad, Jozefienen Brugge

Latijn

Delphine

Aalter

Bachelor

UGent

Taal- en Letterkunde: Grieks-Latijn (educatief traject)

Bijles Latijn met Delphine

6/10

Aalter
Taal- en Letterkunde: Grieks-Latijn (educatief traject)
Bachelor, UGent

Latijn

Carine

Lichtervelde

Bijles Latijn met Carine

Ik ben fulltime leerkracht Latijn, leefsleutels en projectverantwoordelijke. Leren leren en studenten begeleiden in hun studiehouding en leerproces heeft me als leerkracht steeds enorm geboeid. Het geeft enorm veel voldoening als ik leerlingen kan helpen sturen in motivatie en inzet.

9/10

Lichtervelde

Latijn

Hans

Oostende

Master

Lerarenopleiding Universiteit Gent

in de taal-en letterkunde (Nederlands-Latijn) + SLO in de taal-en letterkunde (Nederlands-Latijn)

Bijles Latijn met Hans

Voor de leerling: - individuele begeleiding is ideaal voor een hoger leerrendement - individuele opvolging kan welbevinden van de leerling op school en op persoonlijk vlak verbeteren - gepassioneerde, persoonlijke lesgever zal liefde voor bepaalde vakken ongetwijfeld aanzwengelen Voor mijzelf: - ervaring opdoen - didactische vaardigheden trainen - werken met differentiatie en werkvormen op maat van een specifieke leerling - vakinhoudelijk: eigen passie voor Nederlands en Latijn blijven cultiveren en gebruiken om appreciatie bij leerlingen op te wekken

Oostende
in de taal-en letterkunde (Nederlands-Latijn) + SLO in de taal-en letterkunde (Nederlands-Latijn)
Master, Lerarenopleiding Universiteit Gent

Latijn

Benoît

Gent

Master

Universiteit Gent

Bijles Latijn met Benoît

Ik ben graag intensief bezig met het verwerven van kennis en ik geef ook graag mijn kennis door!

Gent
Master, Universiteit Gent

Studenten die we al konden helpen

 • Maurice uit Sint-Martens-Latem

  Leerlinge 2e middelbaar heeft begeleiding nodig bij Latijn, o.a. grammatica en vertalen (examen ongeziene tekst op 26/03).

 • Lieve uit Gent

  Leerling in het 3de middelbaar Latijn-Wiskunde heeft extra hulp nodig bij Latijn. Vorig jaar behaalde hij nog 74% in totaal, maar bij het laatste kerstrapport scoorde hij 44% op het exa… Lees meer

 • Souhaib uit Sint-Martens-Latem

  Leerlinge 1e middelbaar heeft begeleiding nodig bij Latijn, o.a. begrijpend lezen (handboek Pegasus).

 • Alexia uit Nevele

  Alexia zit momenteel in het 1e middelbaar op een Waalse school. Graag gaat ze volgend jaar naar Sint-Bavo in Gent om verder Latijn te volgen. Op dit moment krijgt ze maar 2u Latijn per … Lees meer

 • Quentin uit Gent

  Student 1ste middelbaar Latijn wenst ondersteuning bij Latijn. Vooral genitief is moeilijk, ze had hier recent een slechte toets voor.

 • Jaramillo uit Evergem

  Leerlinge 1e middelbaar (Sint-Theresiacollege Eksaarde) heeft begeleiding nodig bij Latijn, o.a. studiemethode. Ze wenst ook extra (remediërings)oefeningen te maken.

 • Dominique uit Evergem

  Bachelorstudente Leerkracht Secundair Onderwijs (Engels-Latijn) heeft ondersteuning nodig bij Latijn, o.a. vertaling NL-LAT.

 • Meryem uit Gent

  Leerling 2e middelbaar (Atheneum Voskenslaan) heeft begeleiding nodig bij Latijn (handboek Ludus). Hij heeft weinig inzicht in de methodiek achter de grammatica en zijn basiskennis zit … Lees meer

 • Petit uit Moorslede

  Leerling 1ste middelbaar Latijn. Problemen met ongeziene teksten en genitief.

 • Frida uit Evergem

  Leerling 3e middelbaar (EINSTEIN Atheneum) heeft begeleiding nodig bij Latijn, o.a. teksten vertalen.

 • Elke uit Sint-Martens-Latem

  Leerlinge 2e middelbaar heeft begeleiding nodig bij Latijn, o.a. kennis toepassen op teksten (handboek Pegasus).

 • Nathalie uit Oostkamp

  Leerlinge 1e middelbaar Latijn-CLIL heeft begeleiding nodig bij Latijn, o.a. studiemethode, wat gedoceerd wordt in het Frans.

 • Mathis uit De Pinte

  Mathis zit in het eerste middelbaar en is op zoek naar een docent die hem kan begeleiden bij Latijn. De Latijnse woorden worden in de les vertaalt vanuit het Frans. Een efficiënte lee… Lees meer

 • Eda uit Eeklo

  Leerlinge in het 1ste middelbaar heeft ondersteuning nodig bij Latijn. Hierbij is er vooral extra oefening nodig bij grammatica. Zo onthoudt ze wel goed de stam, maar maakt ze veel fout… Lees meer

 • Wendy uit Knokke-Heist

  Student tweede middelbaar zoekt begeleiding bij Latijn; grammatica, teksten analyseren en de verschillende tijden gaan moeilijk. De punten waren goed, maar hij zou graag een revisie kri… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

BijlesHuis bestaat uit een enthousiast team met onder meer een groep didactisch onderlegde accountmanagers. Zij kennen ons netwerk van bijlesdocenten vanbinnen en vanbuiten, en selecteren voor jou dan ook de beste bijlesdocent in de buurt van Brugge. Jouw persoonlijke accountmanager vormt je aanspreekpunt binnen BijlesHuis, en je kan erbij terecht voor elke vraag rond je bijles Latijn. De persoonlijke info over BijlesHuis vind je uitgebreid op deze pagina.
Een persoonlijke klik met je docent is minstens even belangrijk als zijn/haar ervaring en expertise. Zeker omdat het een 1-op-1-begeleiding betreft. Indien het niet klikt, breng je BijlesHuis op de hoogte en wij zoeken meteen naar een oplossing (een andere docent Latijn in de buurt van Brugge) tot jij tevreden bent. Beloofd.
Eén gemiddelde prijs per uur voor bijles Latijn bestaat eigenlijk niet, omdat de tarieven afhankelijk zijn van een aantal factoren. Bijvoorbeeld de ervaring en de achtergrond van de bijlesdocent uit Brugge, het aantal uur dat je graag bijles Latijn wil, en het niveau van de begeleiding. Je vindt alle informatie over de tarieven op onze tarievenpagina.

Top bijlesaanvragen

bijles instituut, bijles tarieven, extra bijles, bijles Latijn, bijles Latijn tarief, bijles Latijn in Brugge, Latijn bijles aan huis in Brugge, bijles in het Engels, bijles Latijn middelbaar in Brugge