Bijles Latijn in Maldegem

Krijg vandaag nog bijles Latijn op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Latijn

Louise

Gent

Master

Universiteit Gent

Meertalige Bedrijfscommunicatie

Bijles Latijn met Louise

Ik wil graag bijles geven omdat het me veel voldoening geeft om jongeren te helpen bij hun studies. Ik heb in het verleden al veel bijlessen gegeven en kreeg hier altijd goede feedback op van de jongeren zelf.

Gent
Meertalige Bedrijfscommunicatie
Master, Universiteit Gent

Latijn

Paul

Brugge

Master

Katholieke Universiteit Leuven

Academische Lerarenopleiding Taal- en Letterkunde: Grieks-Latijn

Bijles Latijn met Paul

Ik ben uitermate gepassioneerd door de Klassieke Oudheid, het Grieks en het Latijn. Die passie geef ik dan ook heel graag door. Ik heb het afgelopen jaar zowel individuele bijlessen Latijn als Grieks gegeven, en niet zelden met positieve resultaten: de leerlingen waren geënthousiasmeerd. Bijna allemaal hervonden ze de motivatie, begrepen ze de leerstof en raakten ze uit de gevarenzone van een nakend C-attest. Ook de ouders waren erg tevreden.

10/10

Brugge
Academische Lerarenopleiding Taal- en Letterkunde: Grieks-Latijn
Master, Katholieke Universiteit Leuven

Latijn

Koen

Dentergem

Professioneel / Volwassen

KULeuven

Aggregaat

Bijles Latijn met Koen

Ik heb het na mijn opleiding altijd wel een beetje jammer gevonden dat ik niet in het onderwijs aan de slag kon, door omstandigheden. Kennisoverdracht geeft me altijd voldoening. Een carrièreswitch naar het onderwijs trekt me na die lange loopbaan in de private sector wel aan, wetende dat het lerarentekort steeds groter wordt, maar de onmogelijkheid anciënniteit mee te nemen houdt me o.a. tegen. In afwachting dat hier misschien verandering in komt, wil ik aftoetsen of lesgeven nog steeds iets voor mij is, hoewel bijles niet voor een grote groep is.

8,3/10

Dentergem
Aggregaat
Professioneel / Volwassen, KULeuven

Latijn

Julie

Gent

Master

Universiteit Gent

Rechten

Bijles Latijn met Julie

Ik geef graag bijles omdat ik het leuk vind om one-on-one een student of leerling aan te moedigen en te helpen om geslaagd door diens cursus te geraken en een efficiënte studiemethode te vinden die op lange termijn kan gehanteerd worden. Ik gaf reeds verscheidene keren bijles of studiebegeleiding. Door ervaring leerde ik dat iedere student anders is en vaak een heel persoonsgerichte aanpak nodig heeft die voor hem/haar werk. Hier draag ik aan bij. Het geeft me energie als ik de progressie zie bij een student of leerling en dit verder op te bouwen om zo sneller en efficiënter door een cursus te geraken.

8,5/10

Gent
Rechten
Master, Universiteit Gent

Latijn

Liesbeth

Wetteren

Bachelor

Arteveldehogeschool Gent

secundair onderwijs: Engels, Latijn en biologie

Bijles Latijn met Liesbeth

Ik geef graag bijles om leerlingen die het nodig hebben extra te helpen.

Wetteren
secundair onderwijs: Engels, Latijn en biologie
Bachelor, Arteveldehogeschool Gent

Latijn

Anton

Gent

Bachelor

Universiteit Gent

Rechten

Bijles Latijn met Anton

Ik heb een passie voor taal en heb lange tijd een job in het onderwijs overwogen. Die verlangens heb ik vertaald naar bijlesgever. Bijles geven vind ik heel aangenaam. Zeker als ik te horen krijg dat de begeleiding heeft geleid tot een beter resultaat, een toegenomen motivatie of een hoger zelfvertrouwen van de student.

Gent
Rechten
Bachelor, Universiteit Gent

Latijn

Delphine

Aalter

Bachelor

UGent

Taal- en Letterkunde: Grieks-Latijn (educatief traject)

Bijles Latijn met Delphine

Delphine beschikt over een Bachelor Taal- en Letterkunde: Grieks-Latijn (educatief traject) en volgt momenteel de educatieve master. Ze heeft reeds ervaring met individuele taalbegeleiding, o.a. Frans en Latijn. Dankzij haar opleiding beschikt ze ook over het nodige leermateriaal.

6/10

Aalter
Taal- en Letterkunde: Grieks-Latijn (educatief traject)
Bachelor, UGent

Latijn

Hans

Oostende

Master

Lerarenopleiding Universiteit Gent

in de taal-en letterkunde (Nederlands-Latijn) + SLO in de taal-en letterkunde (Nederlands-Latijn)

Bijles Latijn met Hans

Voor de leerling: - individuele begeleiding is ideaal voor een hoger leerrendement - individuele opvolging kan welbevinden van de leerling op school en op persoonlijk vlak verbeteren - gepassioneerde, persoonlijke lesgever zal liefde voor bepaalde vakken ongetwijfeld aanzwengelen Voor mijzelf: - ervaring opdoen - didactische vaardigheden trainen - werken met differentiatie en werkvormen op maat van een specifieke leerling - vakinhoudelijk: eigen passie voor Nederlands en Latijn blijven cultiveren en gebruiken om appreciatie bij leerlingen op te wekken

Oostende
in de taal-en letterkunde (Nederlands-Latijn) + SLO in de taal-en letterkunde (Nederlands-Latijn)
Master, Lerarenopleiding Universiteit Gent

Latijn

Natalie

Gent

Master

UGent

Lerarenopleiding

Bijles Latijn met Natalie

ik geef graag bijles om leerlingen opnieuw zelfvertrouwen te geven en hen te laten slagen in een opleiding volgens hun bekwaamheden. Om hen het plezier te kunnen overbrengen van zaken te ontdekken, te weten en zelf verbanden te kunnen leggen. Bovendien is het belangrijk dat studenten een getuigschrift of diploma halen waardoor hun kansen voor de toekomst beter zullen zijn. Op die manier kunnen ze later iets doen waar ze goed in zijn en dat ze graag doen.

8,3/10

Gent
Lerarenopleiding
Master, UGent

Latijn

Benoît

Gent

Master

Universiteit Gent

Bijles Latijn met Benoît

Ik ben graag intensief bezig met het verwerven van kennis en ik geef ook graag mijn kennis door!

Gent
Master, Universiteit Gent

Studenten die we al konden helpen

 • Mounir uit Deerlijk

  Leerling uit het derde middelbaar Latijn zoekt studiebegeleiding bij Latijn. De leerling is vooral op zoek naar iemand die haar een goede studiemethode kan aanleren. Door minder goede p… Lees meer

 • Arnaud uit Berlare

  Arnaud zit in het tweede middelbaar en zoekt begeleiding bij Latijn. Graag kreeg hij wekelijks opvolging bij het herhalen van de geziene leerstof.

 • Floor uit Evergem

  Leerlinge 1e middelbaar (Sint-Theresiacollege Eksaarde) heeft begeleiding nodig bij Latijn, o.a. studiemethode. Ze wenst ook extra (remediërings)oefeningen te maken.

 • Jan uit Evergem

  Bachelorstudente Leerkracht Secundair Onderwijs (Engels-Latijn) heeft ondersteuning nodig bij Latijn, o.a. vertaling NL-LAT.

 • Joury uit Gentbrugge

  Leerling 2e middelbaar heeft begeleiding nodig bij Latijn.

 • Maud uit Brakel

  Een student uit het 4de middelbaar Latijn-Wiskunde heeft een herexamen voor het vak Latijn. De coronasituatie speelt zeker een rol, maar de ouders vrezen ook dat hij nog geen goede stud… Lees meer

 • Sofie uit Heusden

  Leerling 4e middelbaar heeft begeleiding nodig bij Latijn, o.a. naamvallen en bijzinnen.

 • Hilda uit Moerbeke

  Studente uit het 1e middelbaar Latijn wenst begeleiding bij het vak Latijn. Voornamelijk een opfrissing van de geziene leerstof tijdens de zomervakantie en bijhouden van de nieuwe leers… Lees meer

 • Hassanatou uit Zwevegem

  De leerling zit in het 1e middelbaar en volgt de richting Latijn. Ze is op zoek naar bijlessen Latijn. Ze heeft hiervoor nog niet de juiste studiemethode en de lessen gaan enorm snel. Z… Lees meer

 • Galine uit Destelbergen

  Leerlinge in het 2de middelbaar richting Latijn heeft extra hulp nodig bij Latijn. Ze heeft het moeilijk bij grammatica en ongeziene teksten. Als ze thuis oefeningen maakt via de online… Lees meer

 • Jura uit Eeklo

  Leerlinge in het 1ste middelbaar heeft ondersteuning nodig bij Latijn. Hierbij is er vooral extra oefening nodig bij grammatica. Zo onthoudt ze wel goed de stam, maar maakt ze veel fout… Lees meer

 • Natasja uit Melle

  Tweeling uit Melle (9090) zitten in het derde middelbaar en hebben dezelfde leeftijd. Ze hebben moeilijkheden met het vak Latijn en meer specifiek met het ontleden van teksten, stijlfig… Lees meer

 • Annick uit Knokke-Heist

  Student tweede middelbaar zoekt begeleiding bij Latijn; grammatica, teksten analyseren en de verschillende tijden gaan moeilijk. De punten waren goed, maar hij zou graag een revisie kri… Lees meer

 • Esther uit Anzegem

  Leerlinge 2e middelbaar heeft begeleiding nodig bij Latijn (handboek Vidi), vooral bij de ongeziene teksten (vertalen en begrijpen).

 • Boa Yin uit Erpe-Mere

  Leerlinge 3e middelbaar (St. Jozef College, Latijn A) heeft begeleiding nodig bij Latijn. Het gaat om de basis (grammatica, syntaxis, zinsbouw, vervoegingen), handboek is Pegasus.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

Wij luisteren eigenlijk vooral naar jouw noden. Zijn jullie op zoek naar bijles Latijn aan huis? Dan regelen wij een docent uit regio Maldegem die aan huis komt. Wil je liever online bijles volgen, of op een neutrale locatie in Maldegem? Dat is evengoed een optie.
Alle docenten Latijn in Maldegem die bij BijlesHuis aan de slag gaan, doorlopen een interview met een accountmanager en moeten aan enkele strenge eisen voldoen. Zo vragen wij een uittreksel uit het strafregister model 2, het recentste diploma of puntenlijst, en screenen we de didactische en communicatieve vaardigheden van de bijlesgever. Daarnaast ondervragen we uiteraard ook zijn/haar vakkennis Latijn.
We kunnen geen vast tarief plakken op bijles Latijn in Maldegem, om de eenvoudige reden dat elke bijles uniek is. Voor hoe lang heeft je kind bijles Latijn nodig? Wat is het precieze niveau? En het belangrijkste: met welke docent uit regio Maldegem gaan jullie graag van start? We vergoeden onze bijlesdocenten namelijk naargelang hun ervaring en achtergrond. Je kan hiervoor een kijkje nemen naar onze tarieventabel.

Top bijlesaanvragen

Latijn bijles gezocht in Maldegem, bijles krijgen, privé leraar, bijles Latijn, bijles Latijn middelbaar in Maldegem, bijles Latijn prijs, studiebegeleiding middelbaar, Latijn leren, bijles volgen