Online bijles

Wist je dat je voor individuele (bij)les je huis niet per se hoeft te verlaten? BijlesHuis is leading in individuele online bijlessen via een handig 1-op-1 leerplatform met screenshare, interactief whiteboard en de mogelijkheid om lesmateriaal te uploaden en bewerken. Daarnaast krijg je nog eens de best mogelijke ondersteuning, want wij werken enkel met gediplomeerde en ervaren lesgevers.

Zelfstandig leerstof verwerken of taken maken is niet eenvoudig. Dankzij de online leeromgeving hoef je het niet alleen te doen! Of het nu gaat om hulp bij wiskunde of Frans, ondersteuning bij je scriptie of algemene studiebegeleiding, onze lesgevers staan je via de online omgeving met raad en daad bij. Bovendien biedt online bijles nog enkele voordelen tegenover bijles aan huis: de lessen zijn makkelijker in te plannen omdat niemand zich hoeft te verplaatsen, én wij kunnen de meest perfecte docent voor jou selecteren, ook al woont die aan de andere kant van het land!

Ontdek hoe we jou kunnen helpen en vraag een (betalend) proefuur aan.

Hoe werkt online bijles?

Deel je scherm met je bijlesgever, cobrowse met z’n tweetjes door websites, upload je lesstof en maak samen oefeningen en notities! Bovendien zie en hoor je jouw lesgever live via de videochat en maak je gebruik van een interactief digitaal schoolbord.

Benieuwd hoe zo’n online (bij)les in zijn werk gaat? Bekijk onderstaande video of vraag gewoon een (betalend) proefuur aan met een van onze ervaren lesgevers!


Wat heb je nodig voor online bijles?

De online leeromgeving van BijlesHuis werkt volledig in je internetbrowser; je hoeft er niets voor te downloaden!

Benodigdheden voor online bijles: enkel een laptop of tablet met camera en microfoon en uiteraard een goede internetverbinding.

9.2 / 10
door 3808 gebruikers

Registreer je hier

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00