• Bijles op maat

  • Bij je thuis of online

  • Flexibele planning

Geraldine

Account manager

Studiehulp in Geel

Gaat uw kind naar school in Geel en is huiswerk maken voor hem of haar een onmogelijke opgave? Dan heeft BijlesHuis de geschikte docent voor u. Bent u student aan de hogeschool of universiteit en blijft statistiek een blok aan uw been? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. BijlesHuis werkt met een groot aantal bekwame docenten die professionele studiebegeleiding bieden in alle vormen, vanhulp bij huiswerktot het begeleiden van masterstudenten bij hun thesis.


Persoonlijke begeleiding op jouw maat

BijlesHuis is een grote voorstander van individuele begeleiding op maat van de scholier of student. Zo willen we bereiken dat de student of scholier de hulp krijgt die hij of zij nodig heeft om verder te kunnen. Daarom hanteren we een één-op-één-aanpak: de gepaste docent wordt aan de studerende gekoppeld. De lesgever kan zijn stijl zo perfect aanpassen en maximale resultatenuit de bijlessen halen. Feedback en motivatie zijn bij het leerproces onmisbaar.Bijles op alle niveaus

Al onze docenten selecteren we op basis van competentie en ervaring. Zo kunnen we de studenten en scholieren garanderen dat ze de professionele bijles krijgen waaraan ze behoefte hebben. Voor elke leeftijd en voor elke onderwijsvorm hebben we lesgevers in onze database die u kunnen verder helpen waar nodig. Zo maakt het voor ons niet uit of u uit het basisonderwijs, het hoger onderwijs of uit het volwassenenonderwijs komt. Zit je nog met vragen of twijfels? Contacteer ons dan hier vrijblijvend voor alle informatie over bijles in Geel.