Verbeter je vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

Studiehulp in Geel

Gaat uw kind naar school in Geel en is huiswerk maken voor hem of haar een onmogelijke opgave? Dan heeft BijlesHuis de geschikte docent voor u. Bent u student aan de hogeschool of universiteit en blijft statistiek een blok aan uw been? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. BijlesHuis werkt met een groot aantal bekwame docenten die professionele studiebegeleiding bieden in alle vormen, vanhulp bij huiswerktot het begeleiden van masterstudenten bij hun thesis.


Persoonlijke begeleiding op jouw maat

BijlesHuis is een grote voorstander van individuele begeleiding op maat van de scholier of student. Zo willen we bereiken dat de student of scholier de hulp krijgt die hij of zij nodig heeft om verder te kunnen. Daarom hanteren we een één-op-één-aanpak: de gepaste docent wordt aan de studerende gekoppeld. De lesgever kan zijn stijl zo perfect aanpassen en maximale resultatenuit de bijlessen halen. Feedback en motivatie zijn bij het leerproces onmisbaar.Bijles op alle niveaus

Al onze docenten selecteren we op basis van competentie en ervaring. Zo kunnen we de studenten en scholieren garanderen dat ze de professionele bijles krijgen waaraan ze behoefte hebben. Voor elke leeftijd en voor elke onderwijsvorm hebben we lesgevers in onze database die u kunnen verder helpen waar nodig. Zo maakt het voor ons niet uit of u uit het basisonderwijs, het hoger onderwijs of uit het volwassenenonderwijs komt. Zit je nog met vragen of twijfels? Registreer je hier vrijblijvend zodat we je aanvraag persoonlijk kunnen bespreken.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

Nathalie

Geel

Bachelor, Thomas More

Bijles met Nathalie

Ik wil graag kinderen en jongeren helpen om te slagen voor het vak waarmee ze het moeilijk hebben. Naar gelang de leerwijze van de leerling, kan ik dit doen met schema's, tips, oefeningen, ... Ik wil hen motiveren om niet op te geven en dat je met de nodige inzet heel wat kan bereiken.

Geel
Secundair onderwijs: wiskunde
Bachelor, Thomas More

Elke

Geel

Master, Lerarenopleiding Thomas More Geel

Bijles met Elke

Ik wil heel graag studenten helpen tijdens hun schoolloopbaan. Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is om de studiemethode te vinden die bij je past. Ik wil graag tips meegeven, maar ook samen de leerstof bekijken om het daarna beter te kunnen studeren. Ik geloof in de kracht en de motivatie van elke jongere om een diploma te behalen.

Geel
Master Criminologie
Master, Lerarenopleiding Thomas More Geel

An

Geel

Bachelor, Katholieke Hogeschool Kempen

Bijles met An

Bijles geven voor mij is het helpen van kinderen, jongeren en volwassenen en het verder bouwen aan hun toekomst. Ik kan een steun zijn bij het leren leren, maar ook wanneer andere aspecten het leren belemmeren.

Geel
Bachelor, Katholieke Hogeschool Kempen

Jessica

Geel

None

Bijles met Jessica

Graag wil ik bijles geven omdat ik dit al deed in de middelbare school, en nu ook als leraar ben afgestudeerd. Leerlingen verder helpen en resultaten bekomen is voor mij niet alleen een job maar ook een plezier!

Geel

Nurcan

Mol

None

Bijles met Nurcan

Ik ben al een tijdje op zoek naar een bijverdienste en bijles geven lijkt me vanzelfsprekend, omdat lesgeven mijn hoofdberoep is. Ik heb al ongeveer 10 jaar ervaring in lesgeven aan anderstalige nieuwkomers, zowel volwassenen als jongeren. Ik kan me ook vrij maken tijdens deze zomerperiode. Mvg Nurcan Kurnaz

Mol

Natania

Westerlo

None

Bijles met Natania

Zelf deed ik de vakken wiskunde, chemie, fysica en biologie erg graag in het middelbaar. Aan de universiteit heb ik deze vakken dan ook beter onder de knie gekregen. Momenteel twijfel ik om avondschool te volgen om les te gaan geven in het middelbaar onderwijs, maar eerst zou ik willen kijken of bijles geven me ligt.

Westerlo

Christie

Geel

Derde graad, Universiteit Antwerpen

Bijles met Christie

Ik heb geen specifieke ervaring in het lesgeven in schoolvakken, maar ik heb wel een tijdje les gegeven aan anderstalige jongeren die geen tot weinig Nederlands spraken. Ik vind het uiterst fijn om iemand te helpen in iets dat op het eerste zicht niet goed lukt. Momenteel studeer ik geneeskunde (1e bachelor), dus ik kan eventueel ook met de toegangsproef helpen.

Geel
Derde graad, Universiteit Antwerpen

Bart

Meerhout

Derde graad, Khk bachelor informatica

Bijles met Bart

Informatica is mijn passie en die wil ik graag doorgeven aan andere

Meerhout
Toegapast informatica
Derde graad, Khk bachelor informatica

Ann

Geel

None

Bijles met Ann

Ik heb een passie voor lesgeven en bijles geven spreekt me dan ook enorm aan. Mijn beide ouders staan in het onderwijs, waardoor ik wel enige affiniteit heb met lesgeven. Ik zoek altijd de beste manier om iets uit te leggen voor iedere student en het geeft mij voldoening om iets op een duidelijke manier te kunnen overbrengen.

Geel

Aysan

Geel

None

Bijles met Aysan

Beste, Graag zou ik bijles Turks willen omdat ikzelf van Turkse afkomst ben en een nieuwe uitdaging aan wil gaan. Het is voor mij de intentie mensen verder te willen helpen die een woordje Turks wensen te spreken wanneer zij bijvoorbeeld in Turkije op vakantie zijn. Ik heb geen ervaring in het lesgeven maar heb wel in het verleden enkele vrienden verder geholpen met een korte cursus. Toch zou ik het heel interessant vinden om het beroep als lesgeefster uit te mogen oefenen. Ik kijk uit naar een positief antwoord. Vriendelijke groeten, Aysan Toplar

Geel