Bijles volgen

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.


Flexibiliteit troef

Is wiskunde moeilijk voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken bij Frans? De ervaren bijlesgevers van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent.

Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.


Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!


Waarom bijles via BijlesHuis?

Bij BijlesHuis staan flexibiliteit, kwaliteit en service voorop. Je neemt bij ons een pakket van lesuren af, dat je flexibel inplant waar en wanneer dat voor jou past.

BijlesHuis biedt:

  • 1-op-1-begeleiding, afgestemd op je wensen
  • bijles aan huis, op locatie of online
  • maximum flexibiliteit volgens jouw agenda
  • ervaren vakdocenten
  • transparante tarieven
  • vlotte en persoonlijke opvolging met je persoonlijke accountmanager

Volg nu in de voetsporen van de 17000+ studenten die jou voorgingen en vraag jouw bijles op maat aan!