Verbeter je statistiek vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen en lesgevers van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
2. Wij zoeken de perfecte lesgever voor je - gratis!
3. Leer van overal - online of in persoon
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met je lesgever af te spreken, waar u ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

statistiek

Ben

Vlimmeren

Master, Industrieel ingenieur: Chemie, KU Leuven

Bijles statistiek met Ben

Graag geef ik bijles om zo mijn brede algemene kennis te kunnen delen met jongeren die hier nood aan hebben. Tijdens mijn studie leerde ik professioneel samenwerken met medestudenten op een amusante wijze. Verder deed ik al ervaring op als bijlesgever, wat zeer positief bleek te zijn. Deze ervaring gaf mijn vertrouwen een boost, die ik nu volledig wil kunnen inzetten als bijlesgever.

Vlimmeren
Industrieel ingenieur: Chemie
Master, KU Leuven

statistiek

Michiel

Noorderwijk

Professioneel / Volwassen, Specifieke Lerarenopleiding, CVO Geel

Bijles statistiek met Michiel

Momenteel volg ik de opleiding Specifieke lerarenopleiding in avondschool. Daarom lijkt het mij een ideale situatie om extra ervaring op te doen. Ik heb al bijles gegeven en dat beviel mij toen ook enorm. Het geeft mij voldoening om jongeren te helpen leerstof te begrijpen.

Noorderwijk
Specifieke Lerarenopleiding
Professioneel / Volwassen, CVO Geel

statistiek

Katleen

sint-lambrechts woluwe

Master, Business Economics, Vrije Universiteit Brussel (VUB)

Bijles statistiek met Katleen

Ik geef ondertussen al meer dan 10 jaar les aan zowel kinderen als volwassen. Ik doe dit ontzettend graag en haal hier veel energie uit. Door mijn jarenlange ervaring zie ik vaak heel snel hoe ik de situatie kan verbeteren en de leerling opnieuw kan motiveren.

sint-lambrechts woluwe
Business Economics
Master, Vrije Universiteit Brussel (VUB)

statistiek

Quinten

Gent

PhD, Physics and Astronomy, Ghent University

Bijles statistiek met Quinten

Ik vind het geweldig om andere mensen iets bij te brengen. Het moment waarop iemand iets echt begrijpt, is zonder meer goud waard. Daarnaast maakt de dankbaarheid van de student (bij)les geven tot een echte topjob.

Gent
Physics and Astronomy
PhD, Ghent University

statistiek

Bernard

Gent

PhD, burgerlijk ingenieur, Rijksuniversiteit Gent

Bijles statistiek met Bernard

Passie voor en 12 jaar ervaring in de opgegeven vakken, ervaring in privé-opleiding en praktische invulling van studiemethode

Gent
burgerlijk ingenieur
PhD, Rijksuniversiteit Gent

statistiek

Matthias

Brakel

Master, Burgerlijk Ingenieur Electromechanica - Mechanische Energietechniek, UGent

Bijles statistiek met Matthias

Lesgeven en dingen uitleggen hebben mij persoonlijk altijd geholpen om leerstof te verwerken en heb dit bijgevolg ook al veel gedaan. Ik help graag mensen door de inzichten die ik zelf verworven heb aan hun uit te leggen.

Brakel
Burgerlijk Ingenieur Electromechanica - Mechanische Energietechniek
Master, UGent

statistiek

Sander

Gavere

Bijles statistiek met Sander

Ik krijg van veel mensen complimenten over mijn studiemethode en resultaten, daarom wil ik zeker in die vakken die me enorm interesseren mensen helpen om het beter en sneller te kunnen studeren en verstaan.

Gavere

statistiek

Maarten

Lier

Master, Advanced of Financial Economics, KULeuven

Bijles statistiek met Maarten

Ik wil graag jongeren motiveren en hen "leren leren". Mijn doel is om hen op een zelfstandige en zelfzekere manier toekomstige leerstof te kunnen aanpakken en beheersen. De bedoeling van bijles moet zijn dat de jongere de leerstof begrijpt en zelf verder kan redeneren.

Lier
Advanced of Financial Economics
Master, KULeuven

statistiek

Brent

Lier

Bachelor, Revalidatiewetenschappen & Kinesitherapie, Universiteit Antwerpen

Bijles statistiek met Brent

Mijn opleiding Revalidatiewetenschappen & Kinesitherapie heeft me soms een hoop kopzorgen geleverd, al zal je dat misschien niet onbekend lijken. Twee bekende redenen: na de les(sen) ben je niet veel wijzer geworden of voelde je jezelf op een andere planeet zitten, en twee: je lijkt te moeten slagen voor de hoeveelheid leerstof die je dient te kennen, met als gevolg dat de kwaliteit van leren daalt (of m.a.w.: hoe veel > hoe goed). ‘Niet enkel de competenties of resultaten kunnen daardoor ongetwijfeld in de problemen komen’, dacht ik, ‘maar ook sommige vaardigheden voor na je studies’. Daarom ijverde ik instinctief om, over de leerstof of werkstukken van mijn piekende vakken, mijn medestudenten meer uitleg of informatie te kunnen geven waar nodig. Tot op het punt waarop gedacht werd: ‘Waarom niet verder denken aan andere leerlingen die er echt behoefte aan hebben? Waarom niet meer inzicht in de leerstof brengen?' Wat inzicht verkrijgen in het onderwerp of vak dus, en deels op je eigen manier. Oh ja, dat kan inderdaad niet altijd meezitten. Daarom bouw ik naast de nodige lessen graag met je samen aan een deeltje doorzicht (tot waar het nodig is natuurlijk) zodat dit ook kan meetellen op lange termijn. Vanuit zowel professionele als persoonlijke overtuigingen ben ik actief in het overdragen van kennis binnen de domeinen wetenschappelijke gezondheidszorg en sport. Binnen het eerste domein gebeurt dit onder de vorm van de competenties dewelke we dienen te behalen ter afwerking van de opleiding, de sportieve tak gebeurt als (aspirant-) initiator sinds augustus 2016.

Lier
Revalidatiewetenschappen & Kinesitherapie
Bachelor, Universiteit Antwerpen

statistiek

Sam

KORTRIJK

Master, of Science in de Ingenieurswetenschappen: Architectuur, Universiteit Gent

Bijles statistiek met Sam

Ik ben uiterst leergierig en probeer me steeds ontvankelijk op te stellen voor nieuwe kenniservaringen. Dit doe ik niet enkel door, naast mijn studies Ingenieurswetenschappen-Architectuur aan de UGent, zelfstudie (zoals Chinees), maar ook door zo veel als mogelijk medestudenten en kennissen te helpen bij hun problemen omtrent gemene vakken. Zo heb ik al verschillende medestudenten geholpen met het vak Architectuurontwerp, Wiskunde en Fysica. Hierdoor help ik niet alleen hen, maar schaaf ik ook steeds mijn eigen kennis over het vak bij. Naast mijn leergierigheid, en het feit dat ik mensen hiermee kan helpen, ben ik ook telkens opnieuw op zoek naar een intellectuele uitdaging. Mijn doel bestaat er vooral in om te doen wat ik graag doe, en om mensen te helpen met alles dat ik in mijn mars heb.

KORTRIJK
of Science in de Ingenieurswetenschappen: Architectuur
Master, Universiteit Gent