Bijles Statistiek

Verbeter je statistiek vandaag nog met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

8000+ succesverhalen en lesgevers van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
2. Wij zoeken de perfecte lesgever voor je - gratis!
3. Leer van overal - online of in persoon
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met je lesgever af te spreken, waar je ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

statistiek

Sam

KORTRIJK

Master

KU Leuven

Advanced of Human Settlements

Bijles statistiek met Sam

Ik ben uiterst leergierig en probeer me steeds ontvankelijk op te stellen voor nieuwe kenniservaringen. Dit doe ik niet enkel door, naast mijn studies Ingenieurswetenschappen-Architectuur aan de UGent, zelfstudie (zoals Chinees), maar ook door zo veel als mogelijk medestudenten en kennissen te helpen bij hun problemen omtrent gemene vakken. Zo heb ik al verschillende medestudenten geholpen met het vak Architectuurontwerp, Wiskunde en Fysica. Hierdoor help ik niet alleen hen, maar schaaf ik ook steeds mijn eigen kennis over het vak bij. Naast mijn leergierigheid, en het feit dat ik mensen hiermee kan helpen, ben ik ook telkens opnieuw op zoek naar een intellectuele uitdaging. Mijn doel bestaat er vooral in om te doen wat ik graag doe, en om mensen te helpen met alles dat ik in mijn mars heb.

KORTRIJK
Advanced of Human Settlements
Master, KU Leuven

statistiek

Dominique

Hasselt

Professioneel / Volwassen

Vlerick Leuven Gent Management School

Master in Financial Management

Bijles statistiek met Dominique

Professioneel heb ik mij geheroriënteerd naar verschillende zaken die ik graag doe, zaken met liefst met wat meer maatschappelijke relevantie. Het aan anderen bijbrengen van kennis voldoet aan beide. Mijn vrouw is leerkracht hoogste graad secundair onderwijs. Ik zie enerzijds haar voldoening en weet anderzijds vrij goed wat te verwachten.

Hasselt
Master in Financial Management
Professioneel / Volwassen, Vlerick Leuven Gent Management School

statistiek

Zicong (Steve)

Nieuwpoort

Master

Universiteit Gent

Burgerlijk ingenieur bedrijfskundige systeemtechnieken en operationeel onderzoek

Bijles statistiek met Zicong (Steve)

Ik deel graag mijn kennis en ervaring met anderen. Het geeft me enorm veel voldoening als ik weet dat ik anderen iets heb bijgebracht. Ik vind het fantastisch als je als lesgever/mentor de voldoening in hun ogen ziet wanneer ze een complex onderwerp onder de knie hebben.

Nieuwpoort
Burgerlijk ingenieur bedrijfskundige systeemtechnieken en operationeel onderzoek
Master, Universiteit Gent

statistiek

Elke

Hemiksem

Master

KU Leuven

Bio-ingenieurswetenschappen

Bijles statistiek met Elke

Ik vind dat bijles geven veel voldoening geeft: zowel de lesgever als de student nemen afscheid met een beter gevoel. Bijles geven is een creatieve uitdaging: je hebt een plan om die leerstof uit te leggen. Dat plan kan voor de éne leerling perfect zijn, maar een andere snapt het niet op die manier. Dan moet je flexibel zijn en een andere manier vinden om de leerstof over te brengen. Soms moet je van een totaal andere kant naar je leerstof kijken hiervoor, wat ook voor de lesgever uitdagend kan zijn.

Hemiksem
Bio-ingenieurswetenschappen
Master, KU Leuven

statistiek

Bjorn

Gent

PhD

UGent

Psychologie, .

Bijles statistiek met Bjorn

Ik heb meer dan tien jaar ervaring met het geven van bijles en met statistische data-analyse binnen de menswetenschappen, sociale wetenschappen, biostatistiek, economie, etc. Naast het uitvoeren van analyses help ik ook bij het schrijven van de resultaten volgens de regels van de kunst. Mijn opleidingen: Master in de psychologie, Master in de data-analyse, Master in de economie, PhD. Mijn werkervaringen: 6 jaar assistent aan de vakgroep data-analyse UGent, 4 jaar statisticus bij de Europese Commissie, 10 jaar ervaring als freelance data-analyst.

Gent
Psychologie, .
PhD, UGent

statistiek

Dries

Brussel

Bachelor

Vrij Universiteit Brussel

Burgerlijk Ingenieur bouwkunde

Bijles statistiek met Dries

Ik heb een bachelordiploma burgerlijk ingenieur behaald en momenteel zit ik in het laatste masterjaar van die opleiding. Dit schooljaar studeer ik af als burgerlijk ingenieur in de bouwkunde. Mijn passie voor wiskunde wil ik graag delen met jongeren door bijles te geven.

Brussel
Burgerlijk Ingenieur bouwkunde
Bachelor, Vrij Universiteit Brussel

statistiek

Filip

Kessel-lo

Master

KUL Leuven

Bijles statistiek met Filip

Begonnen als docent, heeft het virus mij nooit meer verlaten. Ik heb steeds aan een hogeschool of privé-instituut blijven lesgeven gedurende mijn carrière in de privé. Door een carrièreswitch ben ik nu korter bij huis komen werken en heb ik wat meer tijd om les te geven. De vakken waarnaar mijn voorkeur uitgaat zijn wiskunde, statistiek, ....

Kessel-lo
Master, KUL Leuven

statistiek

Vincent

Zwijnaarde

Master

Universiteit Gent

Burgerlijk ingenieur Werktuigkunde-Elektrotechniek

Bijles statistiek met Vincent

In de voorbije jaren is voor mij het studeren steeds heel vlot gegaan. Voor veel leeftijdsgenoten was dit echter niet altijd het geval en ik vind het jammer als het talent van mensen door bepaalde omstandigheden niet ten volle benut kan worden. Ik zou dan ook graag willen helpen om ook voor hen de ondersteuning te bieden die nodig is om zich een bepaalde materie eigen te maken en hen enthousiast te maken voor de nuttige toepassingen van bepaalde leerstof. In het verleden gaf ik meestal extra uitleg aan mijn medestudenten en vond ik het belangrijk om vaak complexe materie zo eenvoudig mogelijk uit te leggen, zodat zij op hun beurt in staat waren om het in hun eigen woorden na te vertellen. Dit was echter steeds op vrijwillige basis en niet als officiële bijlesgever. Van BijlesHuis had ik al gehoord via medestudenten en ik vond het makkelijk terug via internet.

Zwijnaarde
Burgerlijk ingenieur Werktuigkunde-Elektrotechniek
Master, Universiteit Gent

statistiek

Jeroen

Gent

PhD

Universiteit Antwerpen en Universiteit Gent

Fysica

Bijles statistiek met Jeroen

Ik hou er van om de fysische wereld om ons heen te doorgronden door middel van studie en onderzoek. Maar ik hou er minstens evenveel van om deze kennis te delen met andere. Enerzijds door te discussiëren met collega's, en anderzijds door studenten te helpen met inzicht te creëren in abstracte leerstof. Tijdens mijn opleiding had ik het geluk gehad dat ik omgeven werd door tutors en medestudenten die me extra uitleg gaven als ik bepaalde lastige leerstof niet begreep. Ik ben deze mensen zeer dankbaar, en heb er dan ook een punt van gemaakt om andere te helpen met het creëren van inzicht in wiskundige en fysische concepten.

Gent
Fysica
PhD, Universiteit Antwerpen en Universiteit Gent

statistiek

Ruth

Vilvoorde

Bachelor

KU Leuven

Bio-ingenieurswetenschappen

Bijles statistiek met Ruth

Naast een gezonde interesse voor mijn opleiding tot bio-ingenieur, ben ik gefascineerd door wat ik tot nu toe geleerd heb. Ik geef van nature op een gepassioneerde en bevattelijke manier uitleg en haal hier echt energie uit. Met lesgeven zou ik graag deze passie gedeeltelijk overbrengen op de leerlingen die ik hiermee kan helpen. Ook zie ik het als een persoonlijk project om mijn kennis up-to-date en actief te houden. Op ideologisch vlak beschouw ik onderwijs als een van de basispijlers van onze samenleving en zou hier graag aan meewerken.

Vilvoorde
Bio-ingenieurswetenschappen
Bachelor, KU Leuven