Bijles Statistiek

Krijg vandaag nog bijles statistiek op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

14000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

statistiek

Lotte

Alken

Master

Katholieke Universiteit Leuven

psychologie, theorie en onderzoek

Bijles statistiek met Lotte

Ik heb jarenlang huiswerkbegeleiding gegeven en werk als onderzoeksspecialiste in een bedrijf dat andere bedrijven helpt om uit te blinken. Om mijn vrije tijd nuttig te besteden, geef ik graag bijles over de vakken die ik zelf steeds ijverig en met veel plezier gestudeerd heb.

9,3/10

Alken
psychologie, theorie en onderzoek
Master, Katholieke Universiteit Leuven

statistiek

Karen

Loppem

Master

Universiteit Gent

Handelsingenieur

Bijles statistiek met Karen

Na mijn master Handelsingenieur aan de UGent heb ik een lerarenopleiding gevolgd. Ik werk niet in het onderwijs, maar bijles geven na mijn werkuren geeft me de voldoening waar ik naar op zoek was. Ik heb altijd graag uitleg gegeven aan studenten en vind het een leuk gevoel als ze het snappen.

10/10

Loppem
Handelsingenieur
Master, Universiteit Gent

statistiek

Dominique

Hasselt

Professioneel / Volwassen

Vlerick Leuven Gent Management School

Master in Financial Management

Bijles statistiek met Dominique

Professioneel heb ik mij geheroriënteerd naar verschillende zaken die ik graag doe, zaken met liefst met wat meer maatschappelijke relevantie. Het aan anderen bijbrengen van kennis voldoet aan beide. Mijn vrouw is leerkracht hoogste graad secundair onderwijs. Ik zie enerzijds haar voldoening en weet anderzijds vrij goed wat te verwachten. Wat sport betreft hou ik me bezig met mountainbiken, tennissen en wandelen. Verder heb ik een brede algemene interesse in onder meer geschiedenis, politiek, economie en wetenschap. Ik ben ook een doe-het-zelf belegger. Me bezighouden met kinderen is nooit een last.

9/10

Hasselt
Master in Financial Management
Professioneel / Volwassen, Vlerick Leuven Gent Management School

statistiek

Filip

Kessel-lo

Master

KU Leuven

Handelsingenieur

Bijles statistiek met Filip

Ik ben begonnen als docent en het "virus" van lesgeven heeft mij nooit meer verlaten. Ik geef dan ook met heel veel plezier bijlessen in wiskunde en statistiek aan zij die het nodig hebben.

8,5/10

Kessel-lo
Handelsingenieur
Master, KU Leuven

statistiek

Bjorn

Gent

PhD

UGent

Psychologie

Bijles statistiek met Bjorn

Ik heb meer dan tien jaar ervaring met het geven van bijles en met statistische data-analyse binnen de menswetenschappen, sociale wetenschappen, biostatistiek, economie, etc. Naast het uitvoeren van analyses help ik ook bij het schrijven van de resultaten volgens de regels van de kunst. Mijn opleidingen: Master in de psychologie, Master in de data-analyse, Master in de economie, PhD. Mijn werkervaringen: 6 jaar assistent aan de vakgroep data-analyse UGent, 4 jaar statisticus bij de Europese Commissie, 10 jaar ervaring als freelance data-analyst.

8/10

Gent
Psychologie
PhD, UGent

statistiek

Jens

Merksem

Master

KU Leuven

Bio-ingenieurswetenschappen

Bijles statistiek met Jens

Ik ben Master of Science in Bio-ingenieurswetenschappen, en momenteel aan de slag als Pharmaceutisch consultant. Daarnaast geef ik geregeld bijlessen wiskunde en wetenschappen aan leerlingen en studenten.

10/10

Merksem
Bio-ingenieurswetenschappen
Master, KU Leuven

statistiek

Jestinah

Feltham, UK

Professioneel / Volwassen

PhD in Statistics (University of Liege)-MSc in Applied Statistics-MSc in Biostatistics (University of Hasselt)-Bsc Honours in Statistics (University of Zimbabwe)

Statistics

Bijles statistiek met Jestinah

I enjoy Statistics. Nevertheless, I have realized that most people have difficulties in grasping Statistics concepts. As a results, I am at taking the opportunity to help students to understand basics and principles of Statistics as well as softwares commonly used (SAS, R, SPSS...)

Feltham, UK
Statistics
Professioneel / Volwassen, PhD in Statistics (University of Liege)-MSc in Applied Statistics-MSc in Biostatistics (University of Hasselt)-Bsc Honours in Statistics (University of Zimbabwe)

statistiek

Jeroen

Blanden

PhD

Universiteit Gent

Wiskunde

Bijles statistiek met Jeroen

Ik geef heel graag les in de wiskunde. Tijdens mijn periode als bachelor en masterstudent wiskunde heb lesgegeven als tutor wiskunde aan 1ste jaar bachelorstudenten wiskunde. Daarnaast heb ik tijdens mijn doctoraat de oefeningenlessen gegeven van verscheidene vakken. Momenteel geef ik vrijwillig 1 tot 2 dagen per maand les in middelbare scholen om de scholieren financiële basiskennis bij te brengen. Ik was al een tijdje aan het uitzoeken hoe ik mijn passie van lesgeven kon aanwenden om bijles te geven en ik denk dat BijlesHuis daarvoor ideaal is!

9,8/10

Blanden
Wiskunde
PhD, Universiteit Gent

statistiek

Jesse

Gent

Master

Universiteit Gent

Statistical Data Analysis

Bijles statistiek met Jesse

In elke didactische setting waarin ik ooit heb gezeten was mijn doel altijd om abstracte concepten tastbaar en intuïtief te maken voor studenten wiens richting/wetenschappelijke interesse minder boodschap heeft aan die abstractie. Dat kan grammatica zijn, maar mijn stokpaardje hierin is statistiek voor humanitiesrichtingen: statistiek hoort bij goed onderzoek, maar is vaak een serieus struikelblok voor studenten die verder met mens, maatschappij en taal bezig zijn. Mijn doel is dan ook om de onzekerheid rond die iets wiskundigere vakken in onwiskundige richtingen te verlichten, en om stapsgewijs duidelijk te maken wat die formules nu eigenlijk concreet betekenen en waar je ze voor kan gebruiken.

9,5/10

Gent
Statistical Data Analysis
Master, Universiteit Gent

statistiek

Elena

Lier

Master

universiteit Hasselt

in Biostatistiek

Bijles statistiek met Elena

Les geven is iets wat ik altijd graag gedaan heb. Vandaar dat ik ook de specifieke lerarenopleiding heb gevolgd. Ik heb reeds aan een aantal mensen bijles statistiek/wiskunde gegeven en wanneer zij dan geslaagd zijn, geeft dit een aangenaam gevoel van voldoening. Op dit ogenblik werk in de privé maar ik zou in de toekomst graag les geven aan een hogeschool.

10/10

Lier
in Biostatistiek
Master, universiteit Hasselt

Studenten die we al konden helpen

 • Philippe-Jan uit Gent

  Student 2de bachelor industrieel ingenieur in de biowetenschappen zoekt begeleiding bij het vak 'kansrekenen&statistiek'.

 • Manon uit Gent

  Manon moet voor zijn werk gebruik maken van R studio en statistische analyses uitvoeren. Hij heeft een minimale basiskennis, maar daar stopt het. Graag kreeg hij begeleiding bij enkele … Lees meer

 • Saïda uit Gent

  Studente Klinische Psychologie (VUB) heeft ondersteuning nodig bij statistiek, meer bepaald bij het vak multivariate data-analyse. In dit vak komt het volgen aan bod: voorbereidende bes… Lees meer

 • Jildou uit Lanaken

  Masterstudent Handelswetenschappen heeft ondersteuning nodig bij het vak Statistiek II voor Bedrijfskundigen (UHasselt). De student is momenteel al aan het werk, maar het lukt hem niet … Lees meer

 • Ellen uit Antwerpen

  Studente 1e bachelor Psychologie (UGent) heeft begeleiding nodig bij statistiek.

 • Aaron uit Leuven

  Aaron zit momenteel in zijn 2e bachelor Handelsingenieur (KU Leuven). Graag kreeg hij wekelijks begeleiding bij het herhalen van de leerstof uit het vak kansrekenen en statistiek.

 • Laura uit Leuven

  Student in de eerste bachelor Psychologie heeft ondersteuning bij statistiek. Hij was in het middelbaar niet sterk in wiskunde en het ontbreekt hem aan inzicht. De cursus omvat een gede… Lees meer

 • Jonathan uit Kuurne

  Student 1ste jaar bio-ingenieur (KULAK) zou graag hulp hebben bij statistiek.

 • Zahra uit Gent

  Student 2de bachelor Criminologische Wetenschappen (UGent) zoekt begeleiding bij het vak statistiek, dat ze meeneemt uit het eerste jaar. De moeilijkheden liggen vooral bij het zelfstan… Lees meer

 • Soukaina uit Genk

  Student 1ste bachelor Onderwijskunde (KULAK) zoekt hulp bij het vak statistiek. In het eerste semester kreeg ze beschrijvende statistiek en behaalde toen 4/20, dit semester is het vervo… Lees meer

 • Yoni uit Zaventem

  Studente in haar (schakeljaar naar) Master Psychologie zoekt bijles statistiek ter voorbereiding van haar herexamen: voornamelijk kansrekenen, binomiale verdelingen en hypothese toetsin… Lees meer

 • Xander uit Diest

  Xander is masterstudent psychologie aan KU Leuven en krijgt graag begeleiding bij haar thesis. Graag zou ze werken met het programma R of SPSS om haar analyses uit te voeren en correct … Lees meer

 • Charlotte uit Leuven

  Student in de bachelor Politieke Wetenschappen wil graag begeleiding bij het vak Data-Analyse waarbij statistiek en oefeningen met SPSS aan bod komen. Het gaat over enkelvoudige en meer… Lees meer

 • Esmee uit Eke

  Een student Psychologie aan UGent wil bijles statistiek.

 • Fatima uit Izegem

  Student HBO5 graduaat Marketing (HoGent) heeft begeleiding nodig bij statistiek, hoofdzakelijk formules vertalen en oefeningen maken. Het examen staat gepland op 8 juni.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.