Verbeter je statistiek vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

Bijles en studiebegeleiding voor statistiek

Is werken met steekproeven een probleem? Brengen de variabelen en parameters uw hoofd aan het tollen? Laat u dan helpen door BijlesHuis via onze bijles en studiebegeleiding voor statistiek. Wij zoeken voor u een gepaste docent die bijles statistiek komt geven op een plaats en tijdstip naar keuze.

Bijles statistiek op niveau overal in Vlaanderen en Brussel

Heeft u moeite met de normale verdeling of met de verschillende statistische functies? Wil chi² berekenen niet vlotten? Dan kan een docent van BijlesHuis uw moeilijkheden wegwerken met bijles of studiebegeleiding statistiek voor het middelbaar en hoger onderwijs. Onze professionele docenten zijn bovendien beschikbaar over heel Vlaanderen en Brussel:

  • Bij u thuis
  • Ter plaatse
  • Via het online leerplatform
  • Wanneer het u uitkomt

Kwaliteitsvolle bijles individueel of in groepen

Bovenop de bovenstaande mogelijkheden laat BijlesHuis u ook kiezen hoe u graag bijles krijgt. Enerzijds kunt u beslissen om uw bijles individueel te volgen, zodat onze docenten een uiterst gepersonaliseerde één-op-één methode kunnen hanteren. Anderzijds kunt u beslissen om uw bijles in een kleine focusgroep te volgen, waardoor u kunt profiteren van een groepskorting tot 50%. Wat u ook kiest, de bijlessen van BijlesHuis zijn sowieso beschikbaar tegen transparante bedragen zonder maandelijkse kosten of inschrijvingskosten.

Bijkomende informatie over hulp bij statistiek

Als u nog verdere vragen heeft over de diensten van BijlesHuis kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie over bijles en studiebegeleiding voor statistiek. In afwachting van ons antwoord, kunt u ook altijd eens een blik werpen op de andere vakken waarbij onze gediplomeerde docenten u kunnen helpen.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

statistiek

Sander

Gavere

None

Bijles statistiek met Sander

Ik krijg van veel mensen complimenten over mijn studiemethode en resultaten, daarom wil ik zeker in die vakken die me enorm interesseren mensen helpen om het beter en sneller te kunnen studeren en verstaan.

Gavere

statistiek

Ben

Vlimmeren

Master, KU Leuven

Bijles statistiek met Ben

Graag geef ik bijles om zo mijn brede algemene kennis te kunnen delen met jongeren die hier nood aan hebben. Tijdens mijn studie leerde ik professioneel samenwerken met medestudenten op een amusante wijze. Verder deed ik al ervaring op als bijlesgever, wat zeer positief bleek te zijn. Deze ervaring gaf mijn vertrouwen een boost, die ik nu volledig wil kunnen inzetten als bijlesgever.

Vlimmeren
Industrieel ingenieur: Chemie
Master, KU Leuven

statistiek

Michiel

Noorderwijk

Professioneel / Volwassen, CVO Geel

Bijles statistiek met Michiel

Momenteel volg ik de opleiding Specifieke lerarenopleiding in avondschool. Daarom lijkt het mij een ideale situatie om extra ervaring op te doen. Ik heb al bijles gegeven en dat beviel mij toen ook enorm. Het geeft mij voldoening om jongeren te helpen leerstof te begrijpen.

Noorderwijk
Specifieke Lerarenopleiding
Professioneel / Volwassen, CVO Geel

statistiek

Shoera

Leuven

Master, KU Leuven

Bijles statistiek met Shoera

Volgens mij leren we allemaal het beste bij door in dialoog te treden en elkaar uit te dagen met vragen waar je zelf niet meteen op zou komen. Ik wil met veel plezier mijn kennis delen met andere en hoop zelf in het proces ook tot nieuwe inzichten te komen.

Leuven
Burgerlijk Ingenieur - Wiskundige Ingenieurstechnieken
Master, KU Leuven

statistiek

Stijn

Leuven

Master, KU Leuven

Bijles statistiek met Stijn

Ik merk dat heel wat studenten op zoek zijn naar bijles. Ik wil goede bijlessen geven op een eerlijke manier. Mijn bedoeling is om studenten op hun gemak te stellen, zoals ik dat ook in mijn oefenzittingen doe, en om hen extra inzicht te geven en niet enkel het juiste antwoord. Omwille van deontologische redenen kan ik enkel bijles geven voor opleidingsonderdelen waarvoor ik zelf geen assistent ben.

Leuven
Mathematics
Master, KU Leuven

statistiek

Nick

Hoboken

Master, Universiteit Gent

Bijles statistiek met Nick

Tijdens mijn studententijd was ik al een tijdje actief als bijlesgever. Ik geniet er vooral van om iets op een heldere manier uit te leggen zodanig dat de student dit volledig begrijpt. Daarnaast help ik in het algemeen graag mensen.

Hoboken
Chemical Engineering
Master, Universiteit Gent

statistiek

Bernard

Gent

PhD, Rijksuniversiteit Gent

Bijles statistiek met Bernard

Passie voor en 12 jaar ervaring in de opgegeven vakken, ervaring in privé-opleiding en praktische invulling van studiemethode

Gent
burgerlijk ingenieur
PhD, Rijksuniversiteit Gent

statistiek

Martijn

Ingelmunster

Master, KU Leuven

Bijles statistiek met Martijn

Ik geef graag bijles omdat het me veel voldoening geeft. Je geeft enerzijds zelf les in de vakken die je interesseren en anderzijds is een leerling sterk geholpen door het werk dat je levert. Een aangename werksfeer en flexibiliteit zijn aspecten die me ook zeker aanspreken. Daarnaast is het een uitdaging die me goed ligt. Ik merk namelijk van mezelf dat ik wel vaker dingen uitleg aan vrienden over cursussen.

Ingelmunster
handelsingenieur
Master, KU Leuven

statistiek

Nathalie

Kortenberg

Master, KU Leuven

Bijles statistiek met Nathalie

Mijn grootste interesses zijn financiën, verzekeringen en lesgeven. Idealiter vind ik al deze dingen terug in een job. In mijn huidige job mis ik alleen het aspect van lesgeven. Ik ben een gemotiveerd persoon en ik hou ervan om nieuwe dingen te leren. Ik werk graag samen met jonge mensen.

Kortenberg
Specifieke Lerarenopleiding wiskunde
Master, KU Leuven

statistiek

Elien

Herk-de-Stad

Master, KU Leuven

Bijles statistiek met Elien

Mijn carrière als logopediste en audiologe heb ik even op pauze gezet voor het voltooien van mijn doctoraat. Mijn grote passie, kinderen helpen in de praktijk, mis ik elke dag. Daarom zou ik graag bijles geven in mijn vrije tijd. Tijdens mijn logopediestages heb ik ervaring opgedaan met kinderen uit het lager onderwijs, bijzonder onderwijs en middelbaar onderwijs. Mijn achtergrond als logopediste is een meerwaarde bij kinderen met leerstoornissen, taalstoornissen en gedragsproblemen. In kader van mijn doctoraat ben ik voortdurend bezig met analyses draaien in SPSS, masterthesissen verbeteren en academisch schrijven. Ik zou graag andere studenten hier verder in begeleiden.

Herk-de-Stad
Audiologie
Master, KU Leuven