Bijles in Brussel

Krijg vandaag nog bijles op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

20 000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Studenten die we al konden helpen

 • Nele uit Brussel

  Leerling 1e middelbaar heeft begeleiding Latijn nodig.

 • Norbu uit Brussel

  Masterstudent Managementwetenschappen heeft begeleiding nodig bij de scriptie (thema: het cognitief mechanisme en de collectieve creativiteit), o.a. samenhang en inhoud.

 • Ingrid uit Brussel

  Masterstudent heeft begeleiding nodig bij de masterproef over het openbaar vervoer in Brussel, o.a. opstart.

 • Soukaina uit Brussel

  Leerling uit het 2e middelbaar wil ondersteuning bij lezen en schrijven. Hij heeft moeite met de Nederlandse taal.

 • Nick uit Brussel

  Leerling uit het 3e middelbaar wetenschappen wil ondersteuning bij wiskunde. Het gaat vooral om de inzichtelijke kant van wiskunde.

 • Wuyts uit Brussel

  Leerling uit het 3e middelbaar economie-talen wil ondersteuning bij wiskunde en boekhouden. Hij heeft eind maart examens en zoekt extra hulp. Voor boekhouden gaat het vooral om oefening… Lees meer

 • Sevda uit Brussel

  Leerlinge 11 jaar (type 8, niveau 4e leerjaar, Franstalige school, spreekt Frans en Duits) heeft begeleiding nodig bij Nederlands. Het gaat voornamelijk om vlot te leren spreken.

 • Eline uit Brussel

  Een volwassen vrouw zoekt begeleiding bij wiskunde. Ze studeert uit eigen interesse de boeken van Plantyn in. Momenteel is ze gestart met het boek wiskunde van Plantyn voor het 3e midde… Lees meer

 • Ana uit Brussel

  Student uit de opleiding Toegepaste Informatica zoekt ondersteuning bij Java (meer info op aanvraag).

 • Katrien uit Brussel

  Student uit de opleiding winkelmanagement wil hulp bij boekhouden (financiële administratie). Het gaat o.a. om degressief afschrijven en journaalposten in een factuur.

 • Marcel uit Brussel

  Masterstudente bedrijfskunde aan de VUB heeft voor haar thesis hulp nodig bij SPSS, meer bepaald bij het uitvoeren van 1. Logistische regressieanalyse 2. T-test. Ze heeft al haar data a… Lees meer

 • Ahmed uit Brussel

  Student heeft begeleiding nodig bij geschiedenis en aardrijkskunde, in het kader van de examens van de Examencommissie, respectievelijk midden november en midden december. Hij legt de e… Lees meer

 • Wienke uit Brussel

  Student uit het 3e jaar farmaceutische wetenschappen (VUB) zoekt hulp bij de vakken fytochemie en biotechnologie. Het zijn twee vakken die ze meeneemt uit het 2e jaar en waarvan ze mond… Lees meer

 • Ilham uit Brussel

  Student tweede middelbaar (Moderne) zoekt hulp bij het vak wiskunde. Haar punten voor het vak zijn momenteel rond het gemiddelde.

 • Elise uit Brussel

  Student tweede middelbaar (Moderne) zoekt hulp bij het vak Nederlands. Ze spreekt zelf Frans thuis. Vooral focus op spelling en uitspraak.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

BijlesHuis biedt de beste bijlesdocenten in regio Brussel. Stuk voor stuk gescreend, ervaren, en enorm gemotiveerd om jou of je kind vooruit te helpen. Wij nemen je alle werk uit handen en bieden constante service per telefoon en mail voor élke vraag. Zo wordt 1-op-1 bijles nemen een eitje! Schrijf je hier in om jouw perfecte docent uit Brussel te vinden.
Bijles is bij BijlesHuis niet in groep, maar altijd individueel. We vinden een topdocent uit regio Brussel die een plan van aanpak opmaakt op basis van jouw hulpvraag. Op die manier kan jij of je kind de leerdoelen bereiken op een persoonlijke manier die werkt. Met 1-op-1 bijles op maat bereik je veel sneller resultaten dan in een groep.
Als jullie dat wensen, is de bijles aan huis. Vaak verkiezen leerlingen thuis omdat ze zich daar het comfortabelst voelen. Maar indien bijles aan huis geen optie is, zoeken we een andere locatie in Brussel. Bijvoorbeeld bij de bijlesdocent thuis, op school, of in een bibliotheek. Online is uiteraard ook een optie. Jij kiest!

Top bijlesaanvragen

bijles geven in Brussel, bijles aan huis in Brussel, repetitor in Brussel, bijles coach, betaalbare bijles, bijles wiskunde Brussel, bijles secundair onderwijs, bijles leraar, bijles Brussel