Bijles in Saint‑Josse‑Ten‑Noode

Krijg vandaag nog bijles op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Sophie

Mechelen

Professioneel / Volwassen

KUL

Sociale bemiddeling in organisaties

Bijles met Sophie

Ik geef enorm graag bijles, door het rechtstreekse contact krijg je onmiddellijk feedback en kan je ervoor zorgen dat de leerstof echt begrepen wordt door de student. Je kan onmiddellijk zien waar de student 'vast loopt' en bijsturen.

10/10

Mechelen
Sociale bemiddeling in organisaties
Professioneel / Volwassen, KUL

Willem Adrianus

Hoeilaart

Bijles met Willem Adrianus

Ik geef bijlessen, omdat ik voldoening schep in het helpen van kinderen om in het leven te slagen. Uit ervaring weet ik inmiddels dat goede bijlessen het verschil kunnen maken voor kinderen tussen leven als academicus of als ongeschoolde arbeider.

10/10

Hoeilaart

Lea

Ternat

Master

KU Leuven

Klassieke talen Latijn en Grieks + Aggregatie

Bijles met Lea

Bijles geven is een boeiende uitdaging: met een open geest volhardend zoeken hoe de student het leren kan verbeteren en vooruitgang kan boeken.

9,3/10

Ternat
Klassieke talen Latijn en Grieks + Aggregatie
Master, KU Leuven

Katleen

Tervuren

Master

Vrije Universiteit Brussel (VUB)

Business Economics

Bijles met Katleen

Ik geef ondertussen al meer dan 10 jaar les aan zowel kinderen als volwassen. Ik doe dit ontzettend graag en haal hier veel energie uit. Door mijn jarenlange ervaring zie ik vaak heel snel hoe ik de situatie kan verbeteren en de leerling opnieuw kan motiveren.

9/10

Tervuren
Business Economics
Master, Vrije Universiteit Brussel (VUB)

Jürgen

Machelen

PhD

Ghent University

Applied Economic Sciences: Corporate Finance

Bijles met Jürgen

Tijdens mijn universitaire studies ben ik als tutor actief geweest in Gent. Die ervaring was zeer positief en bijgevolg zet ik dit graag verder om zo bij te dragen tot de groei van talentvolle jongeren.

8,6/10

Machelen
Applied Economic Sciences: Corporate Finance
PhD, Ghent University

Valerie

Jette

PhD

Universiteit Gent

Taalkunde

Bijles met Valerie

9,3/10

Jette
Taalkunde
PhD, Universiteit Gent

Tina

Evere

Master

VUB

Bestuurswetenschappen

Bijles met Tina

Over het algemeen geef ik graag les, ik vind er plezier in om de leerlingen mee te nemen op ontdekkingstocht; ik pas mijn pedagogie aan aan de leerling. De bijlessen die ik reeds gaf, waren zeer motiverend, want de leerlingen die ik begeleidde slaagden allen. Ik ben zelfs ooit, toen ik 30 was, nog terug opgebeld door ouders, voor de begeleiding van een "achterkomer", terwijl ik de 2 dochters 10 jaar tevoren les had gegeven in het Nederlands!

10/10

Evere
Bestuurswetenschappen
Master, VUB

Hendrik

Zemst

PhD

KU Leuven

Toegepaste Economische Wetenschappen

Bijles met Hendrik

9,5/10

Zemst
Toegepaste Economische Wetenschappen
PhD, KU Leuven

Kris

Brussel

PhD

Doctoraat aan KULeuven

geologie

Bijles met Kris

Momenteel ben ik geinteresseerd in het geven van bijles in de omgeving van Mechelen en/of Brussel. Hieroven mag mij wel info worden gestuurd.

9,5/10

Brussel
geologie
PhD, Doctoraat aan KULeuven

Studenten die we al konden helpen

 • Milou uit Opwijk

  Leerling in het 1ste leerjaar wenst ondersteuning bij rekenen. Hij slaagt er niet in om de klik te maken en zou daarom wat extra begeleiding kunnen gebruiken om met hem alles nog eens r… Lees meer

 • Jan uit Aalst

  Leerlinge 2de leerjaar wenst ondersteuning voor wiskunde. Ze merkt dat haar prestatie niet heel consequent is. Hierdoor kan ze wel wat extra hulp gebruiken om alles in te oefenen.

 • Zoë uit Dendermonde

  Meisje in het 4de leerjaar heeft ondersteuning nodig bij rekenen. Het is altijd al moeilijk geweest voor haar en de ouders kunnen niet helpen, aangezien Nederlands niet de moedertaal is… Lees meer

 • Katrien uit Zele

  Een leerling uit het 3e leerjaar heeft het moeilijk met rekenen.

 • Juliëtte uit Aalst

  Leerlinge 5e leerjaar (Steinerschool) heeft begeleiding nodig bij taal en rekenen. Ze krijgt soms geen les over deze onderwerpen in bepaalde periodes op school en heeft een achterstand,… Lees meer

 • Jurelma uit Dendermonde

  Jurelma zit in tweede leerjaar en zou graag hulp hebben bij wiskunde.

 • Romy uit Opwijk

  Student volgt het graduaat ICT-netwerkbeheer en heeft ondersteuning nodig bij programmeren in C++, meer bepaald bij het begrijpen van de code en het schrijven ervan.

 • Mathiz uit Lede

  Mathiz zit in het 3e leerjaar en zoekt begeleiding bij wiskunde. Graag een wekelijkse opvolging van de geziene leerstof.

 • Irene uit Antwerpen

  Ouders wensen ondersteuning Nederlands voor hun zoon die in het 6de leerjaar zit. Het gaat om een algemene tendens, vooral zinsontleding is moeilijk (verschil tussen onderwerp, PV,...).… Lees meer

 • Monika uit Dendermonde

  Student 1e bachelor Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie heeft begeleiding nodig bij chemie en fysica. In het middelbaar volgde hij de studierichting Humane Wetenschappen en hij w… Lees meer

 • Gerry uit Lede

  Student volgt een bachelor in de Industriële Ingenieurswetenschappen en heeft extra hulp nodig bij elektriciteit. De cursus gaat over elektrostatica, elektrische lading en elektrisch ve… Lees meer

 • Samuel uit Opwijk

  Leerlinge in het 3de graad richting Humane Wetenschappen via de Examencommissie heeft extra hulp nodig bij fysica in het kader van het vak natuurwetenschappen. De leerlinge heeft ASS en… Lees meer

 • Emma uit Lier

  Jongen in het 6e leerjaar heeft ondersteuning nodig bij wiskunde en bij Nederlands. Zo ondervindt hij moeilijkheden bij zinsontleding en bij wiskunde gaat het voornamelijk moeilijk bij … Lees meer

 • Carmen uit Lede

  Leerlinge die naar het 5e leerjaar gaat, heeft begeleiding nodig bij wiskunde. Ze ging tot vorig jaar naar een Franstalige school en heeft het nu moeilijk met wiskunde.

 • Lisa uit Aalst

  Leerlinge 3e leerjaar heeft begeleiding nodig bij wiskunde. Het gaat om de maaltafels, en optellen en aftrekken tot 100. Ze kan niet hoofdrekenen en gebruikt nog veel haar vingers. Ze i… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

Ja. BijlesHuis legt de nadruk op een individuele aanpak. Elke leerling is uniek, en dus ook elke bijles! Je boekt het beste resultaat door persoonlijke aandacht. Als jullie graag samen bijles willen met vriendjes uit de klas, is dat natuurlijk mogelijk. Wij zoeken een privé-bijlesdocent uit regio Saint-josse-ten-noode die bij jullie wensen past!
Bijles in Saint-josse-ten-noode verloopt via drie eenvoudige stappen. Eerst laat je je gegevens achter op onze website. Daarna bellen wij je op om te kijken waar je precies naar op zoek bent. Vervolgens selecteren we de docent die het beste bij jou past, en in de buurt van Saint-josse-ten-noode woont. Eenmaal je akkoord gaat met het voorstel, kan de bijles van start! Meer info over onze werkwijze lees je hier.
Het antwoord daarop is kort: we bieden bijles in Saint-josse-ten-noode voor elke leeftijd en elk niveau aan. Onze jongste studenten zijn 3 jaar, onze oudste studenten 75+! Of je kind nu in de lagere school zit, in het middelbaar of op de universiteit of hogeschool: we vinden een gepaste docent voor je bijles.

Top bijlesaanvragen

zomer bijles, studiebegeleiding Saint-Josse-Ten-Noode, bijles aan huis in Saint-Josse-Ten-Noode, bijlesleerkracht, huiswerkbegeleiding Saint-Josse-Ten-Noode, bijles gevraagd, bijles wiskunde Saint-Josse-Ten-Noode, repetitor in Saint-Josse-Ten-Noode, betaalbare bijles