Verbeter je SPSS vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

Bijles en studiebegeleiding voor SPSS

SPSS is een programma dat regelmatig gebruikt wordt om wetenschappelijke data te analyseren. Toch hebben veel studenten hier problemen mee. Om dit programma beter te leren gebruiken, kunt u een beroep doen op de bijles en studiebegeleiding voor SPSS van BijlesHuis. Wij beschikken over gespecialiseerde docenten die u kunnen helpen bij het analyseren van data en het trekken van de juiste conclusies. Waar en wanneer uw bijlesplaatsvindt, dat laat BijlesHuis volledig aan u over. U kiest dus zelf of u uw bijles thuis, op een andere locatie of via onze online leeromgeving volgt.

Bijles SPSS voor bachelor en master

Lopen uw studies, thesis of taken vertraging op omdat u moeilijk overweg kunt met SPSS? Of is SPSS een vak dat u liever niet opnieuw wilt afleggen in augustus? Dan is BijlesHuis er voor u met bijles SPSS voor studenten uit alle jaren. Tijdens de studiebegeleiding voor SPSS leert een gediplomeerde docent u wanneer u welke analyse moet hanteren. Vervolgens leert hij of zij u ook om de juiste conclusies te trekken uit uw data. BijlesHuis staat u sowieso bij tot u onze hulp bij SPSS niet meer nodig heeft.

Voordelige bijles met keuzemogelijkheden

Bij BijlesHuis zorgen we ervoor dat u nooit te veel betaalt. Daarom werken wij niet met inschrijvingskosten of maandelijkse kosten, maar enkel met transparante tarieven. Verder geeft BijlesHuis u ook de volgende keuzemogelijkheden:

  • Individuele bijles
  • Onze docent geeft uw bijles uiterst doelbewust en persoonlijk.

  • Bijles in een kleine groep
  • Volg bijles met uw vrienden en krijg een korting tot 50%.

Extra informatie over bijles SPSS

BijlesHuis staat te allen tijde voor u klaar dus neem gerust contact met ons op voor meer informatie over bijles en studiebegeleiding voor SPSS. Terwijl wij uw vragen beantwoorden, kunt u eventueel ook eens kijken naar de andere vakken waarbij BijlesHuis u kan helpen.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

SPSS

Elien

Herk-de-Stad

Master, KU Leuven

Bijles SPSS met Elien

Mijn carrière als logopediste en audiologe heb ik even op pauze gezet voor het voltooien van mijn doctoraat. Mijn grote passie, kinderen helpen in de praktijk, mis ik elke dag. Daarom zou ik graag bijles geven in mijn vrije tijd. Tijdens mijn logopediestages heb ik ervaring opgedaan met kinderen uit het lager onderwijs, bijzonder onderwijs en middelbaar onderwijs. Mijn achtergrond als logopediste is een meerwaarde bij kinderen met leerstoornissen, taalstoornissen en gedragsproblemen. In kader van mijn doctoraat ben ik voortdurend bezig met analyses draaien in SPSS, masterthesissen verbeteren en academisch schrijven. Ik zou graag andere studenten hier verder in begeleiden.

Herk-de-Stad
Audiologie
Master, KU Leuven

SPSS

Alex

Gent

Master, Université catholique de Louvain

Bijles SPSS met Alex

Het feit dat ik reeds verworven kennis kan doorgeven en toepassen is een niet te onderschatten pluspunt van het geven van bijles. Ik denk dat dit mijn intellectuele flexibiliteit en de mogelijkheid om zaken op een duidelijke, begrijpbare manier over te dragen zal bevorderen.

Gent
Statistiek
Master, Université catholique de Louvain

SPSS

Tom

Aalter

Master, UGent

Bijles SPSS met Tom

Ik heb ervaring als praktijkassistent en lesgever aan de UGent, mijn vakken/specialismen: kwantitatieve onderzoeksmethoden, toegepaste statistiek, SPSS, begeleiding bachelor- en masterproeven. Mijn opleidingen: master na master politieke wetenschappen, ontwikkelingssamenwerking economie en een aanvullende lerarenopleiding Ik ben een ervaren lesgever van zowel middelbaar als hoger onderwijs.

Aalter
MaNaMa, drs.
Master, UGent

SPSS

Kasper

Antwerpen

Master, Universiteit Antwerpen

Bijles SPSS met Kasper

Ik geef momenteel al bijles 1u per week als vrijwilliger en het bevalt mij erg. Ik overweeg dit uit te breiden omdat ik voldoening krijg uit mensen helpen. Daarnaast wil ik graag 'bijles Engels geven' op mijn CV zetten met het oog op mogelijk in de toekomst Engels in het buitenland aan te leren.

Antwerpen
Master, Universiteit Antwerpen

SPSS

Jestinah

Feltham, UK

Professioneel / Volwassen, PhD in Statistics (University of Liege)-MSc in Applied Statistics-MSc in Biostatistics (University of Hasselt)-Bsc Honours in Statistics (University of Zimbabwe)

Bijles SPSS met Jestinah

I enjoy Statistics. Nevertheless, I have realized that most people have difficulties in grasping Statistics concepts. As a results, I am at taking the opportunity to help students to understand basics and principles of Statistics as well as softwares commonly used (SAS, R, SPSS...)

Feltham, UK
Statistics
Professioneel / Volwassen, PhD in Statistics (University of Liege)-MSc in Applied Statistics-MSc in Biostatistics (University of Hasselt)-Bsc Honours in Statistics (University of Zimbabwe)

SPSS

Anke

Wommelgem

Bachelor, Universiteit Antwerpen

Bijles SPSS met Anke

Ik zou graag studenten helpen bij moeilijke vakken. Ik weet dat de richting kinesitherapie vaak onderschat wordt en zou niet willen dat studenten opgeven. Iedereen die graag kinesist wil worden kan dit met wat hulp.

Wommelgem
Tweede master revalidatiewetenschappen en kinesitherapie
Bachelor, Universiteit Antwerpen

SPSS

Niels

Diepenbeek

Master, Katholieke Universiteit Leuven

Bijles SPSS met Niels

Ik geniet ervan anderen kennis, vaardigheden en perspectieven bij te brengen. Tijdens mijn universiteitsjaren gaf ik een aantal collega's bijles en ook sindsdien ben ik regelmatig bijles blijven geven aan kennissen, familieleden en mijn eigen kinderen. Momenteel werk ik als manager van een team van data-analisten. Een van de aspecten in deze job waar ik het meeste energie uit haal, is het trainen en coachen van de mensen in mijn team, zodat zij over de nodige skills en het nodige zelfvertrouwen beschikken om hun eigen doelen te realiseren. In de toekomst wil ik expliciet in het onderwijs gaan werken. Daarom start ik vanaf september de lerarenopleiding aan het CVO LIMLO. Om deze opleiding te combineren met mijn huidige job, spreid ik de opleiding over 2 jaar waarvan het eerste jaar voornamelijk via online afstandsonderwijs zal gebeuren. In combinatie daarmee zou ik graag al concreet aan de slag gaan om mensen via bijles te ondersteunen.

Diepenbeek
Master sociologie
Master, Katholieke Universiteit Leuven

SPSS

Sam

Attenrode

Master, KU Leuven

Bijles SPSS met Sam

Ik ben gepassioneerd door wetenschappen! Mijn opleiding bio-ingenieurswetenschappen was de beste keuze die ik had kunnen maken. Ik ben een sociaal, energiek persoon die veel met muziek bezig is. Ik geef nu ondertussen al een paar maanden gitaarles. En graag wil ik de lijn doortrekken naar andere passies!

Attenrode
LO & Bewegingswetenschappen
Master, KU Leuven

SPSS

Amélie

Beervelde

PhD, UGent

Bijles SPSS met Amélie

Lesgeven is een van mijn passies. Ik hou ervan mijn kennis te delen met andere mensen. Ik ben heel gedreven om steeds op zoek te gaan naar de beste manier om de leerling/student verder te helpen.

Beervelde
Taal-en Letterkunde
PhD, UGent

SPSS

Merve

Temse

Bachelor, Thomas More Antwerpen

Bijles SPSS met Merve

Waarom heb ik voor logopedie gekozen en ben ik de geschikte bijlesgever? Omdat ik gek ben op mensen helpen. Dat maakt mij zeer gelukkig en is echt mijn passie. Hierdoor voel ik me zeer goed. Daarnaast heb ik al reeds 2 jaar ervaring als bijlesgever en kan ik mij goed aanpassen aan de student!

Temse
Logopedie & Audiologie
Bachelor, Thomas More Antwerpen