Bijles Latijn

Verbeter je Latijn vandaag nog met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

8000+ succesverhalen en lesgevers van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
2. Wij zoeken de perfecte lesgever voor je - gratis!
3. Leer van overal - online of in persoon
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met je lesgever af te spreken, waar je ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

Latijn

Raf

Gent

PhD

Rijksuniversiteit Groningen - Universiteit Gent

Geschiedenis

Bijles Latijn met Raf

Het geven van persoonlijke begeleiding stelt me in staat om de eigen talenkennis scherp te houden in interactie met leerlingen. Mensen helpen bij hun ontwikkeling en hun onderzoek is daarnaast ook belangrijk voor mij.

Gent
Geschiedenis
PhD, Rijksuniversiteit Groningen - Universiteit Gent

Latijn

Axel

Hove

Professioneel / Volwassen

Universiteit Antwerpen

Licentiaat Rechten Master of Business Administration

Bijles Latijn met Axel

Ik geef sinds 9 jaar bijles aan huis. Ik doe dit met veel voldoening aangezien ik graag studenten coach en mijn kennis en ervaring graag met andere mensen deel. Ik werk reeds samen met Edcucadomo/My Sherpa en het Bijlesbureau, waar ik erg tevreden over ben, maar regelmatig komen er lange periodes voor waarin ik weinig of geen opdrachten zie verschijnen. Vandaar mijn interesse voor een ruimere waaier aan opdrachten. Aangezien ik dit schooljaar in het kader van mijn opleiding Stadsgids Antwerpen enkel een thesis moet schrijven, wil ik de overige tijd graag besteden aan lesgeven. Op aanvraag kan ik heel wat referenties voorleggen. Vriendelijke groeten, Axel

Hove
Licentiaat Rechten Master of Business Administration
Professioneel / Volwassen, Universiteit Antwerpen

Latijn

Patricia

Peer

Bachelor

Economische Hogeschool Heverlee

Bijles Latijn met Patricia

Ik geef reeds 30 jaar les, ik ben lerares Latijn, Frans en geschiedenis. Daarnaast geef ik ook Nederlands aan anderstaligen. Ik ben heel punctueel en ik bereid mijn lessen steeds grondig voor. Ik ben erg gemotiveerd om anderen iets bij te leren.

Peer
Bachelor, Economische Hogeschool Heverlee

Latijn

Hannelore

Steenokkerzeel

Bachelor

KU Leuven

revalidatiewetenschappen en kinesitherapie

Bijles Latijn met Hannelore

Hannelore is een masterstudente revalidatiewetenschappen en kinesitherapie. Hierna zal ze de educatieve master volgen om les te geven. Ze heeft al bijleservaring en helpt je graag met fysica.

Steenokkerzeel
revalidatiewetenschappen en kinesitherapie
Bachelor, KU Leuven

Latijn

Carmen

Zoersel

Master

KU Leuven

Taal-en Letterkunde

Bijles Latijn met Carmen

Ik heb een grote passie voor talen en deel graag mijn passie met studenten en werknemers! Frans, Spaans en Nederlands zijn mijn sterke punten. Daarnaast heb ik ook ervaring met begeleiding voor de examencommissie.

Zoersel
Taal-en Letterkunde
Master, KU Leuven

Latijn

Leo

Evergem

Master

UGent

in de Oosterse Talen en Culturen, Ugent

Bijles Latijn met Leo

Ik vind het erg fijn vind een leerproces te begeleiden, ik heb ervaring in lesgeven aan alle leeftijden. Ik geniet van het persoonlijke contact bij een één-op-één-lessituatie en vind het enorm waardevol om een evolutie in het leren bij mensen te mogen waarnemen.

Evergem
in de Oosterse Talen en Culturen, Ugent
Master, UGent

Latijn

Koen

Dentergem

Professioneel / Volwassen

KULeuven

Aggregaat

Bijles Latijn met Koen

Ik heb het na mijn opleiding altijd wel een beetje jammer gevonden dat ik niet in het onderwijs aan de slag kon, door omstandigheden. Kennisoverdracht geeft me altijd voldoening. Een carrièreswitch naar het onderwijs trekt me na die lange loopbaan in de private sector wel aan, wetende dat het lerarentekort steeds groter wordt, maar de onmogelijkheid anciënniteit mee te nemen houdt me o.a. tegen. In afwachting dat hier misschien verandering in komt, wil ik aftoetsen of lesgeven nog steeds iets voor mij is, hoewel bijles niet voor een grote groep is.

Dentergem
Aggregaat
Professioneel / Volwassen, KULeuven

Latijn

Marjolein

Hamme

Master

UGent

Taal- en letterkunde: Frans-Italiaans

Bijles Latijn met Marjolein

Iemands evolutie opvolgen van moeilijk inzicht naar duidelijk begrip, is heerlijk! Ik heb al wel eens eerder bijles gegeven en dat was telkens een zeer stimulerende, belonende ervaring.

Hamme
Taal- en letterkunde: Frans-Italiaans
Master, UGent

Latijn

Dries

Brussel

Bachelor

Vrij Universiteit Brussel

Burgerlijk Ingenieur bouwkunde

Bijles Latijn met Dries

Ik heb een bachelordiploma burgerlijk ingenieur behaald en momenteel zit ik in het laatste masterjaar van die opleiding. Dit schooljaar studeer ik af als burgerlijk ingenieur in de bouwkunde. Mijn passie voor wiskunde wil ik graag delen met jongeren door bijles te geven.

Brussel
Burgerlijk Ingenieur bouwkunde
Bachelor, Vrij Universiteit Brussel

Latijn

Jozefien

Oostende

Master

Rotterdam School of Management (Erasmus University)

in Management

Bijles Latijn met Jozefien

Ik vind het fantastisch om het 'aha'-moment te zien wanneer studenten eindelijk het probleem begrijpen, en te zien hoe hun zelfvertrouwen daardoor groeit. Nu mijn broer (in 6de jaar secundair onderwijs) en zus (in 3de jaar bachelor) wegens de Corona-crisis online les moeten volgen, merk ik hoe moeilijk het voor hen is om alle leerstof te begrijpen en verwerken. Extra hulp is in deze tijd meer dan welkom, en een leerachterstand moet vermeden worden. Ik besef dat niet elke student een oudere zus of broer heeft die hen moeilijke vakken kan uitleggen, daarom heb ik besloten om bijles te geven. Ik hoop dat ik door mijn studieachtergrond, empathie en enthousiasme studenten kan helpen om minder stress te hebben in deze tijden, en zo weinig mogelijk 'schade' in hun verdere studieloopbaan op te lopen doordat zij nu verplicht een minimum aan vakken online moeten studeren.

Oostende
in Management
Master, Rotterdam School of Management (Erasmus University)