Verbeter je Duits vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

Bijles en studiebegeleiding voor Duits

Wie Duits studeert heeft ongetwijfeld wel al gemerkt dat de taal heel sterk verwant is met het Nederlands. Toch is het niet altijd evident om de taal te leren als u niet beschikt over een aangeboren taalgevoel of fingerspitzengefühl. Kunt u wel wat hulp gebruiken om uw problemen met het Duits te overbruggen? Meld u dan aan bij het BijlesHuis voor bijles en studiebegeleiding voor Duits. Wij verbinden u met een gespecialiseerde docent die perfect past bij uw vraag of noden. De plaats en het moment van uw bijles kiest u gewoon zelf, of dat nu aan uw eigen bureau is of vanop het Oktoberfest via onze online leeromgeving. 

Bijles Duits voor elk type onderwijs

Vindt u de lessen Duits alsmaar moeilijker worden? Zou u graag genieten van dat ene gedicht van Goethe, maar weet u niet waar het over gaat? Laat u dan helpen door BijlesHuis met bijles en studiebegeleiding Duits voor het middelbaar, hoger en volwassenenonderwijs. Onze vakbekwame docenten worden zorgvuldig geselecteerd en spreken Duits als moedertaal of zijn academisch geschoold. U kunt er dus op rekenen dat uw bijles of studiebegeleiding altijd van de hoogste kwaliteit is! Onze docenten kunnen u bovendien begeleiding aanbieden over heel Vlaanderen en Brussel:

  • Op locatie
  • Aan huis
  • Via onze online leeromgeving
  • Wanneer het voor u past

Prijsbewuste bijles Duits individueel of in groep

BijlesHuis laat nog meer keuzes aan u over. Zo kunt u enerzijds kiezen voor een individuele bijles, omdat uw problematiek om een gepersonaliseerde methode vraagt. Anderzijds kunt u ook kiezen voor een bijles in een kleine focusgroep en dan profiteert u van een groepskorting tot 50%. In beide gevallen betaalt u geen inschrijvingskosten of maandelijkse kosten.

U wilt nog iets weten over studiebegeleiding voor Duits?

Twijfel niet en contacteer het BijlesHuis voor bijkomende informatie over bijles en studiebegeleiding voor Duits. Wij stellen zo snel mogelijk een plan op om uw probleem op te lossen.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

Duits

Hannah

Leuven

Master, Vrije Universiteit Brussel (VUB)

Bijles Duits met Hannah

Lesgeven is iets wat ik graag doe. Dat heb ik kunnen ondervinden tijdens mijn eerste ervaring als leerkracht Spaans in het avondonderwijs. Het begeleiden van leerlingen in hun leerproces, en te kunnen helpen waar nodig, geeft me enorm veel voldoening. Momenteel heb ik zin om te ervaren wat bijlesgeven kan betekenen voor mij en ben ik erg benieuwd om me te verdiepen in een ander facet van lesgeven. Bovendien plan ik volgend jaar plan om een educatieve master aan te vatten. Met dat vooruitzicht wil ik mijn competentie als leerkracht zo goed mogelijk aanscherpen.

Leuven
Multilingual Master in Linguistics and Literary Studies (Frans & Spaans)
Master, Vrije Universiteit Brussel (VUB)

Duits

Willem Adrianus

Hoeilaart

None

Bijles Duits met Willem Adrianus

Ik werk als onafhankelijke onderzoeker. Ik ben privélessen gaan geven omdat men mij dat vroeg. Het bleek dat ik dat heel goed deed: ongeveer 90% van mijn leerlingen waren geslaagd. Daarna ben ik er mee doorgegaan omdat ik genoegdoening schep in het helpen om kinderen in het leven te laten slagen.

Hoeilaart

Duits

Veerle

Mortsel

Master, UFSIA en RUG

Bijles Duits met Veerle

Ik stel graag mijn kennis ten dienste. Ik ben flexibel en zeer sterk in talen. Ik heb ervaring in vele verschillende richtingen in het secundair onderwijs en in het volwassenenonderwijs (met name het tweedekansonderwijs). Ik heb eveneens ervaring met bijles geven.

Mortsel
Licentie geschiedenis; diploma lerarenopleiding; certificaat management-assistant
Master, UFSIA en RUG

Duits

An

Borsbeek

Master, Universiteit Antwerpen

Bijles Duits met An

Ik geef al enkele jaren bijles en ik vind het een erg verrijkende bezigheid. Je brengt niet alleen kennis over, zoals wanneer je dat voor een klas of een groep volwassenen doet. Het contact met de leerling is hier ook groter, waardoor je ten eerste al gerichter kunt werker, problemen sneller kunt zien en aanpakken, maar het ook fijner is om samen iets te bereiken. Je kunt voortbouwen op wat de leerling vaak al weet, problemen wegwerken en dieper ingaan op bepaalde onderdelen. Ik heb steeds heel fijne herinneringen overgehouden aan mijn bijlessen en de leerlingen. Dat geeft ontzettend veel energie.

Borsbeek
Vertaler Nederlands-Frans-Spaans-Duits
Master, Universiteit Antwerpen

Duits

Sandra

Borsbeek

Bachelor, Karel de Grote Hogeschool Antwerpen

Bijles Duits met Sandra

Ik hou van het persoonlijk contact met de student en de aangepaste begeleiding die ik kan bieden.

Borsbeek
Zakelijk vertalen en Tolken
Bachelor, Karel de Grote Hogeschool Antwerpen

Duits

Tessa

Hasselt

Bachelor, KHLim

Bijles Duits met Tessa

Ik ben vorig jaar gestart met het geven van Franse bijles op middelbaar niveau. Ik haal hier heel veel voldoening uit en ik ben blij om te melden dat bij de leerling die ik les gaf haar niveau en punten waren gestegen.

Hasselt
Office Management
Bachelor, KHLim

Duits

Eva

Zaffelare

Professioneel / Volwassen, EF Schools

Bijles Duits met Eva

Beroepsgewijs ben ik minder met talen bezig dan een aantal jaar geleden. Sinds ik zelf leidinggevende geworden ben, heb ik bovendien ontdekt dat ik graag mensen dingen bijbreng. Ik vind het leuk mijn team te zien groeien. Van mensen vooruit te helpen word ik ronduit vrolijk. Bijles geven is dus de perfecte manier om twee dingen die ik graag doe te combineren.

Zaffelare
Spaans DELE - B2
Professioneel / Volwassen, EF Schools

Duits

Heidi

Roeselare

Professioneel / Volwassen

Bijles Duits met Heidi

Ik help graag jonge mensen bij hun studies, het behalen van hun diploma en zo op een bepaalde manier een steentje bijdragen tot hun verdere loopbaan vind ik een heel waardevolle manier om mijn kennis en vaardigheden te delen.

Roeselare
Getuigschrift Pedagogische Bekwaamheid
Professioneel / Volwassen

Duits

Natalie

Drongen

PhD, University of Bradford (UK)

Bijles Duits met Natalie

Ik heb in het verleden altijd graag les gegeven (vooral individuele, one-on-one lessen) en zou graag naast mijn andere bezigheden dit graag opnieuw doen. Ik ben vooral gepassioneerd door talen, en dan vooral het Engels, Spaans, Nederlands en ook Duits. Maar ik heb zelf ook drie thesissen/eindwerken geschreven dus ik heb ook wel wat kennis en ervaring hierin die ik kan delen met studenten.

Drongen
Peace and Conflict Studies
PhD, University of Bradford (UK)

Duits

Amy

Kruishoutem

Bachelor, Hogeschool Gent - Phanta Rhei

Bijles Duits met Amy

Ik wil graag mijn kennis overdragen en leerlingen de details van hun vakken bijbrengen. Ik heb hier ervaring mee, en dit kan ik dan ook meteen met de leerling delen.

Kruishoutem
OFFICE MANAGEMENT en de SPECIFIEKE LERARENOPLEIDING
Bachelor, Hogeschool Gent - Phanta Rhei