• Bijles op maat

  • Bij je thuis of online

  • Flexibele planning

Geraldine

Account manager

Bijles en studiebegeleiding voor Duits

Wie Duits studeert heeft ongetwijfeld wel al gemerkt dat de taal heel sterk verwant is met het Nederlands. Toch is het niet altijd evident om de taal te leren als u niet beschikt over een aangeboren taalgevoel of fingerspitzengefühl. Kunt u wel wat hulp gebruiken om uw problemen met het Duits te overbruggen? Meld u dan aan bij het BijlesHuis voor bijles en studiebegeleiding voor Duits. Wij verbinden u met een gespecialiseerde docent die perfect past bij uw vraag of noden. De plaats en het moment van uw bijles kiest u gewoon zelf, of dat nu aan uw eigen bureau is of vanop het Oktoberfest via onze online leeromgeving. 

Bijles Duits voor elk type onderwijs

Vindt u de lessen Duits alsmaar moeilijker worden? Zou u graag genieten van dat ene gedicht van Goethe, maar weet u niet waar het over gaat? Laat u dan helpen door BijlesHuis met bijles en studiebegeleiding Duits voor het middelbaar, hoger en volwassenenonderwijs. Onze vakbekwame docenten worden zorgvuldig geselecteerd en spreken Duits als moedertaal of zijn academisch geschoold. U kunt er dus op rekenen dat uw bijles of studiebegeleiding altijd van de hoogste kwaliteit is! Onze docenten kunnen u bovendien begeleiding aanbieden over heel Vlaanderen en Brussel:

  • Op locatie
  • Aan huis
  • Via onze online leeromgeving
  • Wanneer het voor u past

Prijsbewuste bijles Duits individueel of in groep

BijlesHuis laat nog meer keuzes aan u over. Zo kunt u enerzijds kiezen voor een individuele bijles, omdat uw problematiek om een gepersonaliseerde methode vraagt. Anderzijds kunt u ook kiezen voor een bijles in een kleine focusgroep en dan profiteert u van een groepskorting tot 50%. In beide gevallen betaalt u geen inschrijvingskosten of maandelijkse kosten.

U wilt nog iets weten over studiebegeleiding voor Duits?

Twijfel niet en contacteer het BijlesHuis voor bijkomende informatie over bijles en studiebegeleiding voor Duits. Wij stellen zo snel mogelijk een plan op om uw probleem op te lossen.