Hoe het werkt

Informatie aanvragen

Vraag vrijblijvend informatie aan over bijles via het formulier op onze website.

Bespreek het

Eén van onze toegewijde accountmanagers neemt contact op en stelt een gepaste oplossing voor.

Start!

De lessen kunnen beginnen! Je persoonlijke accountmanager evalueert regelmatig de bijlessen.

Onze aanpak

BijlesHuis biedt toegang tot een netwerk van privé-bijlesdocenten voor lager, middelbaar en hoger onderwijs en voor professionele begeleidingen. Tijdens de bijles of studiebegeleiding kan gewerkt worden rond een bepaald vak, maar ook rond het aanleren van de juiste studiemethode.

Op basis van de educatieve hulpvraag zoeken wij een geschikte privé-bijlesdocent die we vervolgens vrijblijvend voorstellen. Elke bijlesdocent krijgt bij BijlesHuis een persoonlijk intakegesprek waarin competenties en vakkennis worden geëvalueerd. Is er geen persoonlijke klik met de bijlesdocent? Dat kan gebeuren. BijlesHuis zorgt dan kosteloos voor een oplossing tot je tevreden bent.

Wie we zijn

BijlesHuis is een jong en dynamisch team ontstaan uit een gevarieerde groep van studiebegeleiders en academici die studiebegeleiding en bijles aanbieden in een professioneel kader. We hebben onze hoofdzetel in Gent, maar zijn actief in heel Vlaanderen, Brussel en Nederland.

Sinds 2013 brengt BijlesHuis studenten en bijlesdocenten samen. Meer dan 11000 studenten vonden via BijlesHuis reeds een privé-bijlesdocent.

'BijlesHuis' is een handelsnaam van Optibi CV
Maatschappelijke zetel:

Wilderoosstraat 2, 9000 Gent

E-mail: info@bijleshuis.be
Ond. nr.: 0540.564.865
IBAN: BE16 7370 4697 0574
BIC: KREDBEBB