• Bijles op maat

  • Bij je thuis of online

  • Flexibele planning

Geraldine

Account manager

Bijles en studiebegeleiding voor wiskunde

Gaat de les wiskunde voor u of uw kind iets te snel? Of begrijpt u de theorie nog niet volledig, waardoor u moeite heeft om oefeningen te maken? Dan biedt BijlesHuis de mogelijkheid om deze achterstand weg te werken met bijles en studiebegeleiding voor wiskunde. Of u nu nood heeft aan een intensieve begeleiding of enkel aan een kleine opfrissing, BijlesHuis linkt u aan de geschikte docent. De rest bepaalt u zelf, dus ook waar en wanneer uw bijles plaatsvindt.

Bijles wiskunde voor ieder niveau

Zit u tijdens de les of cursus wiskunde met de handen in het haar? Lijkt de kans op slagen voor wiskunde erg klein? Dan kunt u bij BijlesHuis gepaste hulp vinden via onze bijles en studiebegeleiding wiskunde voor het lager, middelbaar, hoger en volwassenenonderwijs. Onze gediplomeerde docenten passen zich aan uw niveau aan en geven u bovendien bijles in heel Vlaanderen en Brussel:

  • Bij u thuis
  • Op een bepaalde locatie
  • Via ons online leerplatform
  • Op het moment dat u kiest

Prijsbewuste bijles wiskunde individueel of in groep

BijlesHuis laat zoveel mogelijk keuzes aan u over. Dat betekent dat u ook kunt kiezen op welke manier uw bijles gegeven wordt. Misschien kiest u er bijvoorbeeld voor om uw bijles individueel te volgen, omdat u nood heeft aan een uiterst aangepast antwoord. Ofwel kiest u voor bijles in een kleine focusgroep, waarbij u een groepskorting van 40 tot 50% krijgt. In beide gevallen betaalt u geen inschrijvingskosten of maandelijkse kosten, enkel transparante bedragen.

Wij beantwoorden uw vragen over bijles wiskunde

BijlesHuis bestaat om u te helpen bij uw specifieke situatie. Twijfel dan ook niet en stel ons uw vraag over bijles en studiebegeleiding voor wiskunde. Wij gaan vervolgens zo snel mogelijk aan de slag met een oplossing op maat.