Bijles Wiskunde

Verbeter je wiskunde vandaag nog met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

8000+ succesverhalen en lesgevers van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
2. Wij zoeken de perfecte lesgever voor je - gratis!
3. Leer van overal - online of in persoon
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met je lesgever af te spreken, waar je ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

wiskunde

Willem

Kaulille

Professioneel / Volwassen

CVV de Avondschool, Gent

Nvt

Bijles wiskunde met Willem

Ik geef graag mijn kennis en begrip door aan leerlingen en studenten zodat hun studiemotivatie en -plezier op peil blijft.

Kaulille
Nvt
Professioneel / Volwassen, CVV de Avondschool, Gent

wiskunde

Alex

Gent

Master

Universiteit Gent

Industrieel Ingenieur Informatica

Bijles wiskunde met Alex

Mijn passie is programmeren en die deel ik graag!

Gent
Industrieel Ingenieur Informatica
Master, Universiteit Gent

wiskunde

Sam

KORTRIJK

Master

KU Leuven

Advanced of Human Settlements

Bijles wiskunde met Sam

Ik ben uiterst leergierig en probeer me steeds ontvankelijk op te stellen voor nieuwe kenniservaringen. Dit doe ik niet enkel door, naast mijn studies Ingenieurswetenschappen-Architectuur aan de UGent, zelfstudie (zoals Chinees), maar ook door zo veel als mogelijk medestudenten en kennissen te helpen bij hun problemen omtrent gemene vakken. Zo heb ik al verschillende medestudenten geholpen met het vak Architectuurontwerp, Wiskunde en Fysica. Hierdoor help ik niet alleen hen, maar schaaf ik ook steeds mijn eigen kennis over het vak bij. Naast mijn leergierigheid, en het feit dat ik mensen hiermee kan helpen, ben ik ook telkens opnieuw op zoek naar een intellectuele uitdaging. Mijn doel bestaat er vooral in om te doen wat ik graag doe, en om mensen te helpen met alles dat ik in mijn mars heb.

KORTRIJK
Advanced of Human Settlements
Master, KU Leuven

wiskunde

Dominique

Hasselt

Professioneel / Volwassen

Vlerick Leuven Gent Management School

Master in Financial Management

Bijles wiskunde met Dominique

Professioneel heb ik mij geheroriënteerd naar verschillende zaken die ik graag doe, zaken met liefst met wat meer maatschappelijke relevantie. Het aan anderen bijbrengen van kennis voldoet aan beide. Mijn vrouw is leerkracht hoogste graad secundair onderwijs. Ik zie enerzijds haar voldoening en weet anderzijds vrij goed wat te verwachten.

Hasselt
Master in Financial Management
Professioneel / Volwassen, Vlerick Leuven Gent Management School

wiskunde

Zicong (Steve)

Nieuwpoort

Master

Universiteit Gent

Burgerlijk ingenieur bedrijfskundige systeemtechnieken en operationeel onderzoek

Bijles wiskunde met Zicong (Steve)

Ik deel graag mijn kennis en ervaring met anderen. Het geeft me enorm veel voldoening als ik weet dat ik anderen iets heb bijgebracht. Ik vind het fantastisch als je als lesgever/mentor de voldoening in hun ogen ziet wanneer ze een complex onderwerp onder de knie hebben.

Nieuwpoort
Burgerlijk ingenieur bedrijfskundige systeemtechnieken en operationeel onderzoek
Master, Universiteit Gent

wiskunde

Nina

Destelbergen

Bachelor

MEGT Australië

Kinderzorg

Bijles wiskunde met Nina

Ik ben zeer gemotiveerd en geduldig. Ik haal er veel energie uit om met kinderen te werken en om anderen iets te kunnen leren. Ik heb veel ervaring opgedaan in het 'leren leren' tijdens mijn studies en (vrijwillige) jobs. Zowel op het pedagogische als psychologische vlak. Mijn interesse en kunde ligt vooral bij het basisschoolniveau, maar voor de Engelse taal zeker ook middelbaar (en hoger).

Destelbergen
Kinderzorg
Bachelor, MEGT Australië

wiskunde

Michèle

Ingooigem

Master

universiteit RUG

Bio-ingenieur

Bijles wiskunde met Michèle

Ik houd van het contact met mensen en help graag mensen in nood. In mijn studentenperiode hoopte ik ook op een goede hulp tijdens de moeilijke periodes maar algauw bleek dat een moeilijke opgave. Daarom wil ik nu mijn diensten aanbieden.

Ingooigem
Bio-ingenieur
Master, universiteit RUG

wiskunde

Manne

Willebroek

Master

DENAYER INST

Industriële Wetenschappen

Bijles wiskunde met Manne

Struikelblokken bij wiskunde of fysica is een gekend fenomeen als ik terugdenk aan mijn tijd in het middelbaar en het secundair. Een andere methodologie opzoeken of te rade gaan bij iemand anders dan de leraar was in mijn geval meestal de beste oplossing. Soms moet je het gewoon vanuit een andere hoek bekijken. Zelf gaf ik vroeger al eens bijles aan kennissen en vrienden, en dit gaf me wel een bepaalde voldoening. Zelf pas ik een methodologie toe die het toelaat de student de ernst te laten inzien van de stof en ook het nut van het onderwerp, dit verhoogt de motivatie, en beantwoord meteen de vraag "waarom?". Bezig zijn met vakken zoals wiskunde, wetenschap, techniek zijn eerder een hobby dan een studielast. Als huidig student aan de Universiteit van Luik (scheepsbouw) voel ik goed aan wat studeren inhoudt en kan ik goed de link leggen met het studentenleven van enkele jaren geleden (hogeschool en het secundair).

Willebroek
Industriële Wetenschappen
Master, DENAYER INST

wiskunde

Filip

Kessel-lo

Master

KUL Leuven

Bijles wiskunde met Filip

Begonnen als docent, heeft het virus mij nooit meer verlaten. Ik heb steeds aan een hogeschool of privé-instituut blijven lesgeven gedurende mijn carrière in de privé. Door een carrièreswitch ben ik nu korter bij huis komen werken en heb ik wat meer tijd om les te geven. De vakken waarnaar mijn voorkeur uitgaat zijn wiskunde, statistiek, ....

Kessel-lo
Master, KUL Leuven

wiskunde

Vincent

Zwijnaarde

Master

Universiteit Gent

Burgerlijk ingenieur Werktuigkunde-Elektrotechniek

Bijles wiskunde met Vincent

In de voorbije jaren is voor mij het studeren steeds heel vlot gegaan. Voor veel leeftijdsgenoten was dit echter niet altijd het geval en ik vind het jammer als het talent van mensen door bepaalde omstandigheden niet ten volle benut kan worden. Ik zou dan ook graag willen helpen om ook voor hen de ondersteuning te bieden die nodig is om zich een bepaalde materie eigen te maken en hen enthousiast te maken voor de nuttige toepassingen van bepaalde leerstof. In het verleden gaf ik meestal extra uitleg aan mijn medestudenten en vond ik het belangrijk om vaak complexe materie zo eenvoudig mogelijk uit te leggen, zodat zij op hun beurt in staat waren om het in hun eigen woorden na te vertellen. Dit was echter steeds op vrijwillige basis en niet als officiële bijlesgever. Van BijlesHuis had ik al gehoord via medestudenten en ik vond het makkelijk terug via internet.

Zwijnaarde
Burgerlijk ingenieur Werktuigkunde-Elektrotechniek
Master, Universiteit Gent