Verbeter je wiskunde vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

Bijles en studiebegeleiding voor wiskunde

Gaat de les wiskunde voor u of uw kind iets te snel? Of begrijpt u de theorie nog niet volledig, waardoor u moeite heeft om oefeningen te maken? Dan biedt BijlesHuis de mogelijkheid om deze achterstand weg te werken met bijles en studiebegeleiding voor wiskunde. Of u nu nood heeft aan een intensieve begeleiding of enkel aan een kleine opfrissing, BijlesHuis linkt u aan de geschikte docent. De rest bepaalt u zelf, dus ook waar en wanneer uw bijles plaatsvindt.

Bijles wiskunde voor ieder niveau

Zit u tijdens de les of cursus wiskunde met de handen in het haar? Lijkt de kans op slagen voor wiskunde erg klein? Dan kunt u bij BijlesHuis gepaste hulp vinden via onze bijles en studiebegeleiding wiskunde voor het lager, middelbaar, hoger en volwassenenonderwijs. Onze gediplomeerde docenten passen zich aan uw niveau aan en geven u bovendien bijles in heel Vlaanderen en Brussel:

  • Bij u thuis
  • Op een bepaalde locatie
  • Via ons online leerplatform
  • Op het moment dat u kiest

Prijsbewuste bijles wiskunde individueel of in groep

BijlesHuis laat zoveel mogelijk keuzes aan u over. Dat betekent dat u ook kunt kiezen op welke manier uw bijles gegeven wordt. Misschien kiest u er bijvoorbeeld voor om uw bijles individueel te volgen, omdat u nood heeft aan een uiterst aangepast antwoord. Ofwel kiest u voor bijles in een kleine focusgroep, waarbij u een groepskorting van 40 tot 50% krijgt. In beide gevallen betaalt u geen inschrijvingskosten of maandelijkse kosten, enkel transparante bedragen.

Wij beantwoorden uw vragen over bijles wiskunde

BijlesHuis bestaat om u te helpen bij uw specifieke situatie. Twijfel dan ook niet en stel ons uw vraag over bijles en studiebegeleiding voor wiskunde. Wij gaan vervolgens zo snel mogelijk aan de slag met een oplossing op maat.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

wiskunde

Willem

Kaulille

Professioneel / Volwassen, CVV de Avondschool, Gent

Bijles wiskunde met Willem

Ik geef graag mijn kennis en begrip door aan leerlingen en studenten zodat hun studiemotivatie en -plezier op peil blijft.

Kaulille
Nvt
Professioneel / Volwassen, CVV de Avondschool, Gent

wiskunde

Sander

Gavere

None

Bijles wiskunde met Sander

Ik krijg van veel mensen complimenten over mijn studiemethode en resultaten, daarom wil ik zeker in die vakken die me enorm interesseren mensen helpen om het beter en sneller te kunnen studeren en verstaan.

Gavere

wiskunde

Steven

Haasdonk

Master, Univeristeit Gent

Bijles wiskunde met Steven

Vanuit mijn job als assistent aan de Ugent weet ik dat ik het fijn vind om mensen te helpen zaken te begrijpen. Ik probeer moeilijke zaken zo simpel mogelijk voor te stellen zodat complexe zaken toch laagdrempelig opgenomen kunnen worden. Dit is niet altijd even gemakkelijk, maar de uitdaging spreekt me daarom ook wel aan.

Haasdonk
Master in de industriële wetenschappen: Elektrotechniek-Automatisering
Master, Univeristeit Gent

wiskunde

Bart

Assebroek

Master, UGent

Bijles wiskunde met Bart

Elke dag kom ik fluitend de klas binnen, en 's avonds ga ik fluitend naar huis: er is niets verslavender dan de glimlach op het gezicht van een leerling op het moment waarop alles duidelijk wordt. Ik heb al een groot aantal vakken gegeven, dus verbanden tussen de verschillende wetenschappen leggen kan ik moeiteloos. Ik blijf kalm en kan goed relativeren.

Assebroek
farmacie + geologie + leraar
Master, UGent

wiskunde

Willem Adrianus

Hoeilaart

None

Bijles wiskunde met Willem Adrianus

Ik werk als onafhankelijke onderzoeker. Ik ben privélessen gaan geven omdat men mij dat vroeg. Het bleek dat ik dat heel goed deed: ongeveer 90% van mijn leerlingen waren geslaagd. Daarna ben ik er mee doorgegaan omdat ik genoegdoening schep in het helpen om kinderen in het leven te laten slagen.

Hoeilaart

wiskunde

Ben

Vlimmeren

Master, KU Leuven

Bijles wiskunde met Ben

Graag geef ik bijles om zo mijn brede algemene kennis te kunnen delen met jongeren die hier nood aan hebben. Tijdens mijn studie leerde ik professioneel samenwerken met medestudenten op een amusante wijze. Verder deed ik al ervaring op als bijlesgever, wat zeer positief bleek te zijn. Deze ervaring gaf mijn vertrouwen een boost, die ik nu volledig wil kunnen inzetten als bijlesgever.

Vlimmeren
Industrieel ingenieur: Chemie
Master, KU Leuven

wiskunde

Ilse

Zutendaal

Master, KULeuven

Bijles wiskunde met Ilse

Hallo! Ik ben een orthopedagoge van opleiding, momenteel werkzaam als begeleidster in de kinder-en jongerenpsychiatrie. Ik help graag jongeren om ook op school de juiste weg te vinden.

Zutendaal
Master pedagogische wetenschappen
Master, KULeuven

wiskunde

Filip

Mechelen

None

Bijles wiskunde met Filip

Ik heb vroeger vaak bijles Wiskunde gegeven en deed dit steeds met plezier. Mijn kinderen zitten nu in het middelbaar onderwijs en hen begeleiden smaakt naar meer. Bijdragen aan het groeien van een student naar een hoger niveau schenkt veel voldoening.

Mechelen

wiskunde

Rebecca

Kuurne

Bachelor, Hogeschool Gent

Bijles wiskunde met Rebecca

Ik ben iemand die graag vooruitgang ziet bij leerlingen en ik vind het leuk wanneer een leerling een bepaald deel van de leerstof toch begrijpt na mijn uitleg. Ik wil mij inzetten om alle leerlingen zo goed mogelijk te helpen en af en toe de leuke kant van wiskunde te laten zien.

Kuurne
Leraar secundair onderwijs: verzorging-voeding en wiskunde
Bachelor, Hogeschool Gent

wiskunde

Jeroen

Edegem

PhD, Universiteit Antwerpen

Bijles wiskunde met Jeroen

Ik merk vaak dat studenten niet creatief kunnen zijn in de domeinen waarin ze geïnteresseerd zijn doordat ze enkele basiskennis missen. Daar wil ik helpen iets aan te veranderen door mijn kennis en studeer trucks te delen. Ik ben een voorstander van de STEM-opleidingen en wil mijn energie voornamelijk inzetten om meer jongeren warm te maken voor wetenschap en techniek.

Edegem
Doctor in de toegepaste ingenieurswetenschappen
PhD, Universiteit Antwerpen