Bijles Wiskunde

Krijg vandaag nog bijles wiskunde op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

14000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

wiskunde

Dominique

Hasselt

Professioneel / Volwassen

Vlerick Leuven Gent Management School

Master in Financial Management

Bijles wiskunde met Dominique

Professioneel heb ik mij geheroriënteerd naar verschillende zaken die ik graag doe, zaken met liefst met wat meer maatschappelijke relevantie. Het aan anderen bijbrengen van kennis voldoet aan beide. Mijn vrouw is leerkracht hoogste graad secundair onderwijs. Ik zie enerzijds haar voldoening en weet anderzijds vrij goed wat te verwachten. Wat sport betreft hou ik me bezig met mountainbiken, tennissen en wandelen. Verder heb ik een brede algemene interesse in onder meer geschiedenis, politiek, economie en wetenschap. Ik ben ook een doe-het-zelf belegger. Me bezighouden met kinderen is nooit een last.

9/10

Hasselt
Master in Financial Management
Professioneel / Volwassen, Vlerick Leuven Gent Management School

wiskunde

Kris

Antwerpen

Master

Katholieke Universiteit Leuven

Industriële Wetenschappen

Bijles wiskunde met Kris

Al sinds het middelbaar ondervond ik dat ik aanleg had om medestudenten te helpen bij bepaalde vraagstukken. Die gingen over verschillende materie, maar mijn voorkeur gaat naar de wetenschappen en wiskunde. De oorzaak van de verwarring bij de student ontdekken is mijn eerste prioriteit. Ik zoek als eerste de fundamentele reden van onduidelijkheid en probeer vanaf dit punt op te bouwen naar een heldere oplossing. Voor mij is lesgeven een tweede natuur.

9/10

Antwerpen
Industriële Wetenschappen
Master, Katholieke Universiteit Leuven

wiskunde

Jeroen

Mechelen

Master

Universiteit Gent - Burgerlijk Ingenieur Computerwetenschappen

Computer Science Engineering

Bijles wiskunde met Jeroen

Bijles geven is voor mij de ultieme manier om anderen te helpen en tegelijk mijn kennis te delen. De passie om bijles te geven is al verscheidene jaren geleden begonnen, waarbij ik (nog steeds) van tijd tot tijd bijles geef aan vrienden of kennissen. Het geeft me veel voldoening te merken dat ik iemand het nodige duwtje in de rug kan geven.

9,2/10

Mechelen
Computer Science Engineering
Master, Universiteit Gent - Burgerlijk Ingenieur Computerwetenschappen

wiskunde

Lissah

Gent

Master

KU Leuven

Industrieel ingenieur ICT

Bijles wiskunde met Lissah

Hallo, mijn naam is Lissah. Vier jaar geleden ben ik afgestudeerd als industrieel ingenieur informatica en sindsdien ben ik aan de slag als IT consultant. Ik heb een passie voor wiskunde en informatica en ik hou ervan om andere mensen hierbij te helpen en te laten groeien via bijles.

8,8/10

Gent
Industrieel ingenieur ICT
Master, KU Leuven

wiskunde

Jeroen

Schoten

Master

U Gent

Burgerlijk ingenieur bouwkunde

Bijles wiskunde met Jeroen

- Evolutie waarnemen van studenten - Een voldaan gevoel hebben na een degelijke bijles

8,5/10

Schoten
Burgerlijk ingenieur bouwkunde
Master, U Gent

wiskunde

Elias

Hofstade

Master

Universteit Gent

Biochemistry & Biotechnology

Bijles wiskunde met Elias

Ik wil andere, jongere studenten helpen zich intellectueel te ontwikkelen, de studenten helpen waar de leerstof soms niet duidelijk is. Ik wil studenten stimuleren om wetenschappen te studeren.

8,7/10

Hofstade
Biochemistry & Biotechnology
Master, Universteit Gent

wiskunde

Bernard

Gent

PhD

Rijksuniversiteit Gent

burgerlijk ingenieur

Bijles wiskunde met Bernard

Passie voor en 12 jaar ervaring in de opgegeven vakken, ervaring in privé-opleiding en praktische invulling van studiemethode

9,2/10

Gent
burgerlijk ingenieur
PhD, Rijksuniversiteit Gent

wiskunde

Siska

Gent

Master

UGent

geneeskunde

Bijles wiskunde met Siska

Ik ben een enthousiaste lesgever die geduldig de moeilijkste materie op een duidelijke manier probeert over te brengen! Ik heb ervaring met inhoudelijke lessen voor wiskunde & wetenschappen en help bv. ook regelmatig bij de voorbereiding van de toelatingsproef geneeskunde. Daarnaast ondersteun ik leerlingen uit het middelbaar onderwijs bij hun algemene studiehouding en geef leren leren.

9/10

Gent
geneeskunde
Master, UGent

wiskunde

Marc

Gent

Master

KU Leuven

Wiskunde

Bijles wiskunde met Marc

Ik ben bereid jou te helpen in de problemen die je hebt met de vakken Wiskunde of Statistiek. Heb je interesse in mijn aanbod, contacteer me dan gerust. Ik stel voor dat we eerst jouw probleem bekijken en nagaan in welke mate ik je kan helpen ( theorie, oefeningen en/of manier van aanpak). Tgv Corona verloopt de les evenwel enkel via een on-line platform.

8,5/10

Gent
Wiskunde
Master, KU Leuven

wiskunde

Bart

Assebroek

Master

UGent

farmacie + geologie + leraar

Bijles wiskunde met Bart

Elke dag kom ik fluitend de klas binnen, en 's avonds ga ik fluitend naar huis: er is niets verslavender dan de glimlach op het gezicht van een leerling op het moment waarop alles duidelijk wordt. Ik heb al een groot aantal vakken gegeven, dus verbanden tussen de verschillende wetenschappen leggen kan ik moeiteloos. Ik blijf kalm en kan goed relativeren.

8,8/10

Assebroek
farmacie + geologie + leraar
Master, UGent

Studenten die we al konden helpen

 • Sabrina uit Moorsel

  Leerlinge uit het 5e leerjaar wil ondersteuning bij wiskunde. Ze heeft weinig inzicht en maakt de zaken moeilijker dan ze zijn.

 • Maeva uit 9520 Vlierzele

  Maeva zit 4 Wetenschappen en heeft een tekort voor wiskunde. Hij heeft ook niet veel zelfvertrouwen als het op wiskunde aankomt.

 • Max uit Willebroek

  Leerling 5e leerjaar heeft begeleiding nodig bij wiskunde.

 • Kirsten uit Damme

  Leerlinge 2e middelbaar (Wetenschappen-Moderne Talen) heeft begeleiding nodig bij natuurwetenschappen en wiskunde. Ze lag 7 maanden in het ziekenhuis, waar ze wel de leerstof heeft gezi… Lees meer

 • Linda uit Koersel

  Leerling 6e leerjaar met dyscalculie heeft begeleiding nodig bij wiskunde.

 • Dano uit Zottegem

  Leerling (ADD) uit het 5e middelbaar wetenschappen-wiskunde (7 uur) wil hulp bij wiskunde en in mindere mate chemie. Het zou gaan om wekelijkse ondersteuning van de leerstof uit de klas… Lees meer

 • Dobbe uit Tongeren

  Een leerling wil graag online bijles wiskunde. Het gaat over volgende onderdelen: logaritmische functies, radialen, elementaire goniometrische functies en goniometrische vergelijkingen.

 • Rui uit Turnhout

  Leerling 6e middelbaar (Wetenschappen-Wiskunde 6u) heeft begeleiding nodig bij wiskunde. Het gaat om vergelijkingen van rechten en vlakken (ruimtemeetkunde) en integralen, in het kader … Lees meer

 • Corentin uit Wommelgem

  Student uit het 5e middelbaar wiskunde-wetenschappen (8u wiskunde) zoekt ondersteuning bij fysica, chemie en wiskunde.

 • Gokce uit Keerbergen

  Een leerling uit het 5e middelbaar wetenschappen-wiskunde (7u) heeft op wekelijkse basis hulp nodig bij wiskunde. Hij heeft moeite met het onderdeel analyse en determinanten.

 • Fabrice uit Kortenberg

  Leerling uit het 4de jaar Wetenschappen (Atheneum te Zaventem) zoekt ondersteuning bij wiskunde. Hij heeft altijd moeite gehad met dit vak (slaagt steeds nipt). Hij mist ergens de basis… Lees meer

 • Swen uit Tervuren

  Een student zoekt hulp bij wiskunde. Hij wil zijn laatste vragen nog kunnen stellen aan een docent voor hij zijn examen doet voor de examencommissie.

 • Lenne uit Nieuwerkerken

  Student uit het 4e middelbaar Biotechnische Wetenschappen (met 5u wiskunde/week) zoekt begeleiding bij fysica en wiskunde.

 • Kristin uit Londerzeel

  Student zesde middelbaar Economie-Wiskunde zoekt hulp bij wiskunde. Ze heeft vooral last van faalangst, dus de verwerking van de leerstof gaat met ups en downs. De laatste toetsen op sc… Lees meer

 • Wail uit Tessenderlo

  Student in de bachelor Leerkracht Secundair Onderwijs heeft hulp nodig bij het vak ruimtemeetkunde. Hij heeft voornamelijk moeite bij de volgende hoofdstukken: doorsneden, afstanden en … Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.