• Bijles op maat

  • Bij je thuis of online

  • Flexibele planning

Geraldine

Account manager

Bijles en studiebegeleiding voor Engels

Als we de televisie of radio aanzetten, op internet surfen of zelfs gewoon op straat wandelen: we komen constant in aanraking met het Engels. Daardoor bouwen veel mensen al snel een basiskennis Engels op en kunnen ze zich wel wat behelpen in deze taal. Engels leren loopt echter niet voor iedereen van een leien dakje. Heeft u wat hulp of studiebegeleiding nodig voor Engels? Of wilt u uw kennis van het Engels naar het hoogste niveau tillen? Dan helpt BijlesHuis u graag met bijles of studiebegeleiding Engels. Wij maken voor u de link met een gespecialiseerde docent Engels in uw regio. Waar en wanneer uw bijles gegeven wordt, dat laten wij volledig aan u over.

Bijles Engels voor middelbaar en hoger onderwijs

Heeft u moeite met de Engelse werkwoordvervoegingen? Lukt het niet om een (academische) tekst te schrijven in het Engels? Dan kan een docent van BijlesHuis u helpen met bijles en studiebegeleiding Engels voor het middelbaar en hoger onderwijs. U kiest daarbij zelf hoe u bijles krijgt:

  • Individuele bijles
  • BijlesHuis pakt uw probleempunten aan met een gepersonaliseerde en doelbewuste methode.

  • Bijles in een kleine focusgroep
  • U volgt met uw vrienden of collega's bijles en krijgt 40 tot 50% korting.

Bijles Engels aan transparante tarieven overal in Vlaanderen en Brussel

Bij BijlesHuis betaalt u steevast een transparant bedrag.U betaalt met andere woorden enkel voor uw bijles en daar komen geen maandelijkse kosten of inschrijvingskosten meer bij. 

Bovendien kan BijlesHuis u dankzij zijn uitgebreid aanbod aan gediplomeerde docenten te hulp schieten over heel Vlaanderen en Brussel. Volgt u het liefst les in de vertrouwde omgeving van uw woonkamer of bureau? Dan komt onze bijlesdocent Engels langs aan huis om bijles te geven. Bent u thuis te snel afgeleid en krijgt u daarom liever bijles bij uw docent thuis of op een andere locatie? Dan kan dat ook! Voor wie het echt heel flexibel wil, is er ook nog altijd de optie om bijles te volgen via ons online leerplatform op een tijdstip dat u zelf kiest. 

Meer duidelijkheid over bijles Engels

Wilt u nog wat meer informatie over bijles of studiebegeleiding voor Engels? Of misschien heeft u nog enkele vragen over begeleiding voor uw specifieke omstandigheden. Aarzel dan niet en contacteer het BijlesHuis door hier uw vraag te stellen. Wij proberen zo snel mogelijk een oplossing te vinden voor uw probleem.