Verbeter je Engels vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

Bijles en studiebegeleiding voor Engels

Als we de televisie of radio aanzetten, op internet surfen of zelfs gewoon op straat wandelen: we komen constant in aanraking met het Engels. Daardoor bouwen veel mensen al snel een basiskennis Engels op en kunnen ze zich wel wat behelpen in deze taal. Engels leren loopt echter niet voor iedereen van een leien dakje. Heeft u wat hulp of studiebegeleiding nodig voor Engels? Of wilt u uw kennis van het Engels naar het hoogste niveau tillen? Dan helpt BijlesHuis u graag met bijles of studiebegeleiding Engels. Wij maken voor u de link met een gespecialiseerde docent Engels in uw regio. Waar en wanneer uw bijles gegeven wordt, dat laten wij volledig aan u over.

Bijles Engels voor middelbaar en hoger onderwijs

Heeft u moeite met de Engelse werkwoordvervoegingen? Lukt het niet om een (academische) tekst te schrijven in het Engels? Dan kan een docent van BijlesHuis u helpen met bijles en studiebegeleiding Engels voor het middelbaar en hoger onderwijs. U kiest daarbij zelf hoe u bijles krijgt:

  • Individuele bijles
  • BijlesHuis pakt uw probleempunten aan met een gepersonaliseerde en doelbewuste methode.

  • Bijles in een kleine focusgroep
  • U volgt met uw vrienden of collega's bijles en krijgt 40 tot 50% korting.

Bijles Engels aan transparante tarieven overal in Vlaanderen en Brussel

Bij BijlesHuis betaalt u steevast een transparant bedrag.U betaalt met andere woorden enkel voor uw bijles en daar komen geen maandelijkse kosten of inschrijvingskosten meer bij. 

Bovendien kan BijlesHuis u dankzij zijn uitgebreid aanbod aan gediplomeerde docenten te hulp schieten over heel Vlaanderen en Brussel. Volgt u het liefst les in de vertrouwde omgeving van uw woonkamer of bureau? Dan komt onze bijlesdocent Engels langs aan huis om bijles te geven. Bent u thuis te snel afgeleid en krijgt u daarom liever bijles bij uw docent thuis of op een andere locatie? Dan kan dat ook! Voor wie het echt heel flexibel wil, is er ook nog altijd de optie om bijles te volgen via ons online leerplatform op een tijdstip dat u zelf kiest. 

Meer duidelijkheid over bijles Engels

Wilt u nog wat meer informatie over bijles of studiebegeleiding voor Engels? Of misschien heeft u nog enkele vragen over begeleiding voor uw specifieke omstandigheden. Aarzel dan niet en contacteer het BijlesHuis door hier uw vraag te stellen. Wij proberen zo snel mogelijk een oplossing te vinden voor uw probleem.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

Engels

Marie

Gent

Master, Universiteit Gent

Bijles Engels met Marie

Ik wil zeer graag studenten helpen met de kennis en studiemethodes die ik de afgelopen jaren verzameld heb tijdens mijn opleiding Taal- en Letterkunde: Engels-Frans. Aangezien ik zelf pas recent ben afgestudeerd, kan ik me goed inleven in wat er leeft bij de studenten. Bijles is verder ook een job die veel voldoening geeft, en ik ben zeer gemotiveerd om studenten mijn passie voor het Frans en het Engels bij te brengen.

Gent
Specificieke Lerarenopleiding
Master, Universiteit Gent

Engels

Willem Adrianus

Hoeilaart

None

Bijles Engels met Willem Adrianus

Ik werk als onafhankelijke onderzoeker. Ik ben privélessen gaan geven omdat men mij dat vroeg. Het bleek dat ik dat heel goed deed: ongeveer 90% van mijn leerlingen waren geslaagd. Daarna ben ik er mee doorgegaan omdat ik genoegdoening schep in het helpen om kinderen in het leven te laten slagen.

Hoeilaart

Engels

Bert

Deinze

Bachelor, Katholieke Hoogeschool VIVES Kortrijk

Bijles Engels met Bert

Ik wil mijn jarenlange ervaring van het correcte gebruik van het Nederlands delen met Belgen en anderstaligen. Ook wil ik mijn goede kennis van vreemde talen als vooral het Frans en het Spaans (zowel mondeling als schriftelijk) en in mindere mate van het Engels met anderstaligen en Nederlandstaligen delen.

Deinze
Bachelor, Katholieke Hoogeschool VIVES Kortrijk

Engels

Nadia

Zwijndrecht

Master, Lessius Hogeschool Antwerpen

Bijles Engels met Nadia

Ik leer zelf graag en vind het heel leuk als ik iemand kan helpen bij zijn/haar studies. Het geeft mij veel voldoening om de student te zien verbeteren. Toen ik zelf nog op school zat, kwamen mijn medestudenten vaak naar mij wanneer ze iets niet begrepen. Ik ben een geduldig persoon en kan iets begrijpbaar uitleggen.

Zwijndrecht
Handelswetenschappen
Master, Lessius Hogeschool Antwerpen

Engels

Veerle

Mortsel

Master, UFSIA en RUG

Bijles Engels met Veerle

Ik stel graag mijn kennis ten dienste. Ik ben flexibel en zeer sterk in talen. Ik heb ervaring in vele verschillende richtingen in het secundair onderwijs en in het volwassenenonderwijs (met name het tweedekansonderwijs). Ik heb eveneens ervaring met bijles geven.

Mortsel
Licentie geschiedenis; diploma lerarenopleiding; certificaat management-assistant
Master, UFSIA en RUG

Engels

Jolien

Halen

Master, KULeuven

Bijles Engels met Jolien

Tijdens mijn schoolcarrière heb ik gezien hoe belangrijk het kan zijn om goede begeleiding te krijgen, en wat voor verschil een leerkracht kan maken voor zijn/haar studenten. Lesgeven en zaken uitleggen is dan ook iets wat ik altijd graag gedaan heb, vooral wetenschappelijke vakken aangezien ik hier uiteraard ook een sterke interesse in heb en graag anderen enthousiast wil maken.

Halen
Biomedische Wetenschappen
Master, KULeuven

Engels

Jonas

Gent

Master, Universiteit Gent

Bijles Engels met Jonas

Als onderdeel van mij job geef ik het vak 'procestechniek' in de 3e bachelor aan de faculteit Bio-ingenieurswetenschappen in Gent. Ik geniet er enorm van om les te geven en mensen kennis en vaardigheid bij te brengen. Ik werk voor de vakgroep Thermochemische Conversie van Biomassa (TCCB) aan de faculteit bio-ingenieurswetenschappen. Enerzijds hou ik me bezig met mijn doctoraat ( Advanced Biomass Catalytic conversion to middle distillates in molten salts) en anderzijds geef ik les. Als onderdeel van mijn lessenpakket geef ik de oefencolleges van het vak procestechniek (in de 3e bachelor) en hetzelfde vak geef ik ook aan de 'Ghent University Global Campus' in Korea. Als assistent hou ik me tevens bezig met het begeleiden van studenten met hun bachelor- en masterthesis.

Gent
Master of Bioscience Engineering: Environmental Technology
Master, Universiteit Gent

Engels

Stefanie

Gent

Bachelor, Universiteit Gent

Bijles Engels met Stefanie

Ik geef al sinds jaar en dag bijles aan zowel kinderen als volwassenen. Ik kan me aanpassen aan allerlei leeftijden, sociale situaties, thuis situaties, leerstoornissen, persoonlijkheden,... Bijles geven is echt een van mijn passies en voelt voor mij meer aan als een echte roeping dan als een gewone bijverdienste.

Gent
Taal- en Letterkunde
Bachelor, Universiteit Gent

Engels

Hannah

Leuven

Master, Vrije Universiteit Brussel (VUB)

Bijles Engels met Hannah

Lesgeven is iets wat ik graag doe. Dat heb ik kunnen ondervinden tijdens mijn eerste ervaring als leerkracht Spaans in het avondonderwijs. Het begeleiden van leerlingen in hun leerproces, en te kunnen helpen waar nodig, geeft me enorm veel voldoening. Momenteel heb ik zin om te ervaren wat bijlesgeven kan betekenen voor mij en ben ik erg benieuwd om me te verdiepen in een ander facet van lesgeven. Bovendien plan ik volgend jaar plan om een educatieve master aan te vatten. Met dat vooruitzicht wil ik mijn competentie als leerkracht zo goed mogelijk aanscherpen.

Leuven
Multilingual Master in Linguistics and Literary Studies (Frans & Spaans)
Master, Vrije Universiteit Brussel (VUB)

Engels

Nicole

Sint-Niklaas

Master, International Trade and Management , Lausanne , Zwitserland

Bijles Engels met Nicole

Door mijn ruime ervaring, zowel pedagogisch als in het bedrijfsleven, wil ik graag mijn kennis en ervaring doorgeven. Ik vind het fijn om leerlingen naar een hoger niveau te tillen, te leren leren. De coaching van volwassenen laat me toe aan hun wensen te voldoen en de sessies af te stemmen op hun individuele behoefte en wensen.

Sint-Niklaas
Verscheidene opleidingen in het kader van mijn bedrijfsleven: coaching van teams , nationaal en internationaal, management
Master, International Trade and Management , Lausanne , Zwitserland