Verbeter je Nederlands vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

Bijles en studiebegeleiding voor Nederlands

Als u rondwandelt in toeristische steden zoals Brugge, Gent, Brussel of Antwerpen zou u het soms bijna vergeten, maar Nederlands is nog steeds één van de officiële landstalen in België. In het lager en middelbaar onderwijs wordt dan ook veel aandacht besteed aan deze taal. Maar ook in het hoger onderwijs blijft het belangrijk dat u het Nederlands goed beheerst, bijvoorbeeld wanneer u een bachelor- of masterproef moet schrijven. Dat wil echter niet zeggen dat iedereen moeiteloos Nederlands kan spreken of schrijven zonder fouten. Heeft u of uw kind de welbekende dt-regels of andere spellings- en grammaticaregels nog niet volledig onder de knie en zoekt u daarom bijles of studiebegeleiding voor Nederlands? Of wilt u graag Nederlands leren als tweede taal (NT2)? Voor alle hulp bij Nederlands kunt u terecht bij BijlesHuis. Wij zoeken de gepaste docent die u of uw kind bijles Nederlands komt geven op een door u gekozen tijdstip en plaats.

Bijles Nederlands voor alle onderwijsgraden

Krijgt uw kind stress als hij of zij een spreekbeurt Nederlands moet geven voor de klas? Is het schrijven van een opstel, taak of essay zonder fouten voor u een moeilijke opdracht? Dan zit u goed bij de docenten van BijlesHuis, die bijles Nederlands geven van het basis- tot het volwassenenonderwijs. Onze docenten stemmen de bijlessen volledig af op uw noden en verlangens door u onder andere te laten kiezen hoe u graag bijles krijgt:

  • Individuele bijles
  • U kiest voor een doeltreffende één-op-één behandeling van uw problemen.

  • Bijles in een focusgroep
  • U kiest voor bijles in een kleine groep en krijgt tot 50% korting.

Prijsbewuste bijles Nederlands over heel Vlaanderen en Brussel

BijlesHuis beschikt over een ruime databank van vakkundige docenten die u kunnen bijstaan in heel Vlaanderen en Brussel. Of u nu graag bijles aan huis wilt of liever op een andere locatie, u kunt zelf de plaats van uw bijles kiezen, zodat u zich optimaal kunt concentreren. Volgt u liever bijles van achter uw computer? Zelfs dat kan! Dankzij onze online leeromgevinghoeft niemand zich te verplaatsen en kunt u uw bijles heel flexibel inplannen op het moment dat voor u het beste past.

Bovendien betaalt u bij BijlesHuis enkel transparante bedragenvoor uw bijles. Daar komen dus geen maandelijkse kosten of inschrijvingskosten meer bij.

Bijkomende informatie over studiebegeleiding voor Nederlands

BijlesHuis is er om u te helpen, dus stel vandaag nog vrijblijvend uw vraag over bijles en studiebegeleiding voor Nederlands. Wij zoeken dan zo snel mogelijk een geschikte oplossing voor uw probleem.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

Nederlands

Marie

Gent

Master, Universiteit Gent

Bijles Nederlands met Marie

Ik wil zeer graag studenten helpen met de kennis en studiemethodes die ik de afgelopen jaren verzameld heb tijdens mijn opleiding Taal- en Letterkunde: Engels-Frans. Aangezien ik zelf pas recent ben afgestudeerd, kan ik me goed inleven in wat er leeft bij de studenten. Bijles is verder ook een job die veel voldoening geeft, en ik ben zeer gemotiveerd om studenten mijn passie voor het Frans en het Engels bij te brengen.

Gent
Specificieke Lerarenopleiding
Master, Universiteit Gent

Nederlands

Patricia

Peer

Bachelor, Economische Hogeschool Heverlee

Bijles Nederlands met Patricia

Ik geef reeds 30 jaar les, ik ben lerares Latijn, Frans en geschiedenis. Daarnaast geef ik ook Nederlands aan anderstaligen. Ik ben heel punctueel en ik bereid mijn lessen steeds grondig voor. Ik ben erg gemotiveerd om anderen iets bij te leren.

Peer
Bachelor, Economische Hogeschool Heverlee

Nederlands

Willem Adrianus

Hoeilaart

None

Bijles Nederlands met Willem Adrianus

Ik werk als onafhankelijke onderzoeker. Ik ben privélessen gaan geven omdat men mij dat vroeg. Het bleek dat ik dat heel goed deed: ongeveer 90% van mijn leerlingen waren geslaagd. Daarna ben ik er mee doorgegaan omdat ik genoegdoening schep in het helpen om kinderen in het leven te laten slagen.

Hoeilaart

Nederlands

Bert

Deinze

Bachelor, Katholieke Hoogeschool VIVES Kortrijk

Bijles Nederlands met Bert

Ik wil mijn jarenlange ervaring van het correcte gebruik van het Nederlands delen met Belgen en anderstaligen. Ook wil ik mijn goede kennis van vreemde talen als vooral het Frans en het Spaans (zowel mondeling als schriftelijk) en in mindere mate van het Engels met anderstaligen en Nederlandstaligen delen.

Deinze
Bachelor, Katholieke Hoogeschool VIVES Kortrijk

Nederlands

Nadia

Zwijndrecht

Master, Lessius Hogeschool Antwerpen

Bijles Nederlands met Nadia

Ik leer zelf graag en vind het heel leuk als ik iemand kan helpen bij zijn/haar studies. Het geeft mij veel voldoening om de student te zien verbeteren. Toen ik zelf nog op school zat, kwamen mijn medestudenten vaak naar mij wanneer ze iets niet begrepen. Ik ben een geduldig persoon en kan iets begrijpbaar uitleggen.

Zwijndrecht
Handelswetenschappen
Master, Lessius Hogeschool Antwerpen

Nederlands

Veerle

Mortsel

Master, UFSIA en RUG

Bijles Nederlands met Veerle

Ik stel graag mijn kennis ten dienste. Ik ben flexibel en zeer sterk in talen. Ik heb ervaring in vele verschillende richtingen in het secundair onderwijs en in het volwassenenonderwijs (met name het tweedekansonderwijs). Ik heb eveneens ervaring met bijles geven.

Mortsel
Licentie geschiedenis; diploma lerarenopleiding; certificaat management-assistant
Master, UFSIA en RUG

Nederlands

Jolien

Halen

Master, KULeuven

Bijles Nederlands met Jolien

Tijdens mijn schoolcarrière heb ik gezien hoe belangrijk het kan zijn om goede begeleiding te krijgen, en wat voor verschil een leerkracht kan maken voor zijn/haar studenten. Lesgeven en zaken uitleggen is dan ook iets wat ik altijd graag gedaan heb, vooral wetenschappelijke vakken aangezien ik hier uiteraard ook een sterke interesse in heb en graag anderen enthousiast wil maken.

Halen
Biomedische Wetenschappen
Master, KULeuven

Nederlands

Stefanie

Gent

Bachelor, Universiteit Gent

Bijles Nederlands met Stefanie

Ik geef al sinds jaar en dag bijles aan zowel kinderen als volwassenen. Ik kan me aanpassen aan allerlei leeftijden, sociale situaties, thuis situaties, leerstoornissen, persoonlijkheden,... Bijles geven is echt een van mijn passies en voelt voor mij meer aan als een echte roeping dan als een gewone bijverdienste.

Gent
Taal- en Letterkunde
Bachelor, Universiteit Gent

Nederlands

An

Borsbeek

Master, Universiteit Antwerpen

Bijles Nederlands met An

Ik geef al enkele jaren bijles en ik vind het een erg verrijkende bezigheid. Je brengt niet alleen kennis over, zoals wanneer je dat voor een klas of een groep volwassenen doet. Het contact met de leerling is hier ook groter, waardoor je ten eerste al gerichter kunt werker, problemen sneller kunt zien en aanpakken, maar het ook fijner is om samen iets te bereiken. Je kunt voortbouwen op wat de leerling vaak al weet, problemen wegwerken en dieper ingaan op bepaalde onderdelen. Ik heb steeds heel fijne herinneringen overgehouden aan mijn bijlessen en de leerlingen. Dat geeft ontzettend veel energie.

Borsbeek
Vertaler Nederlands-Frans-Spaans-Duits
Master, Universiteit Antwerpen

Nederlands

Hannah

Leuven

Master, Vrije Universiteit Brussel (VUB)

Bijles Nederlands met Hannah

Lesgeven is iets wat ik graag doe. Dat heb ik kunnen ondervinden tijdens mijn eerste ervaring als leerkracht Spaans in het avondonderwijs. Het begeleiden van leerlingen in hun leerproces, en te kunnen helpen waar nodig, geeft me enorm veel voldoening. Momenteel heb ik zin om te ervaren wat bijlesgeven kan betekenen voor mij en ben ik erg benieuwd om me te verdiepen in een ander facet van lesgeven. Bovendien plan ik volgend jaar plan om een educatieve master aan te vatten. Met dat vooruitzicht wil ik mijn competentie als leerkracht zo goed mogelijk aanscherpen.

Leuven
Multilingual Master in Linguistics and Literary Studies (Frans & Spaans)
Master, Vrije Universiteit Brussel (VUB)