• Bijles op maat

  • Bij je thuis of online

  • Flexibele planning

Geraldine

Account manager

Bijles en studiebegeleiding voor Nederlands

Als u rondwandelt in toeristische steden zoals Brugge, Gent, Brussel of Antwerpen zou u het soms bijna vergeten, maar Nederlands is nog steeds één van de officiële landstalen in België. In het lager en middelbaar onderwijs wordt dan ook veel aandacht besteed aan deze taal. Maar ook in het hoger onderwijs blijft het belangrijk dat u het Nederlands goed beheerst, bijvoorbeeld wanneer u een bachelor- of masterproef moet schrijven. Dat wil echter niet zeggen dat iedereen moeiteloos Nederlands kan spreken of schrijven zonder fouten. Heeft u of uw kind de welbekende dt-regels of andere spellings- en grammaticaregels nog niet volledig onder de knie en zoekt u daarom bijles of studiebegeleiding voor Nederlands? Of wilt u graag Nederlands leren als tweede taal (NT2)? Voor alle hulp bij Nederlands kunt u terecht bij BijlesHuis. Wij zoeken de gepaste docent die u of uw kind bijles Nederlands komt geven op een door u gekozen tijdstip en plaats.

Bijles Nederlands voor alle onderwijsgraden

Krijgt uw kind stress als hij of zij een spreekbeurt Nederlands moet geven voor de klas? Is het schrijven van een opstel, taak of essay zonder fouten voor u een moeilijke opdracht? Dan zit u goed bij de docenten van BijlesHuis, die bijles Nederlands geven van het basis- tot het volwassenenonderwijs. Onze docenten stemmen de bijlessen volledig af op uw noden en verlangens door u onder andere te laten kiezen hoe u graag bijles krijgt:

  • Individuele bijles
  • U kiest voor een doeltreffende één-op-één behandeling van uw problemen.

  • Bijles in een focusgroep
  • U kiest voor bijles in een kleine groep en krijgt tot 50% korting.

Prijsbewuste bijles Nederlands over heel Vlaanderen en Brussel

BijlesHuis beschikt over een ruime databank van vakkundige docenten die u kunnen bijstaan in heel Vlaanderen en Brussel. Of u nu graag bijles aan huis wilt of liever op een andere locatie, u kunt zelf de plaats van uw bijles kiezen, zodat u zich optimaal kunt concentreren. Volgt u liever bijles van achter uw computer? Zelfs dat kan! Dankzij onze online leeromgevinghoeft niemand zich te verplaatsen en kunt u uw bijles heel flexibel inplannen op het moment dat voor u het beste past.

Bovendien betaalt u bij BijlesHuis enkel transparante bedragenvoor uw bijles. Daar komen dus geen maandelijkse kosten of inschrijvingskosten meer bij.

Bijkomende informatie over studiebegeleiding voor Nederlands

BijlesHuis is er om u te helpen, dus stel vandaag nog vrijblijvend uw vraag over bijles en studiebegeleiding voor Nederlands. Wij zoeken dan zo snel mogelijk een geschikte oplossing voor uw probleem.