Bijles Studiebegeleiding

Krijg vandaag nog bijles studiebegeleiding op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

14000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

studiebegeleiding

Sofie

Elsene

Master

KuLeuven

in Sustainable Development

Bijles studiebegeleiding met Sofie

Ik ben zelf erg leergierig. Door mensen verder te kunnen helpen en tegelijk zelf mijn kennis boven te halen en uit te dagen, zie ik bijles geven als een win-win situatie. Verder moest ik in het middelbaar extra motivatie vinden om te studeren voor de vakken fysica en wiskunde. Zo heb ik geleerd om ook voor de vakken waarvoor mijn motivatie moeilijk te vinden is, mijn best te doen. Ik denk dat dit een troef is omdat de studenten zichzelf op deze manier kunnen identificeren met mij en zodat ik ze wat motivatie kan bijbrengen. Ik vind dat heel veel dingen starten met motivatie en als ik hen die kan geven, komen we samen al ver!

Elsene
in Sustainable Development
Master, KuLeuven

studiebegeleiding

Tinne

Borgloon

Bachelor

CVO Limlo, Diepenbeek

Specifieke Lerarenopleiding

Bijles studiebegeleiding met Tinne

Ondertussen help ik drie jaar jongeren met hun schoolwerk en planning. Ik werk als leerkracht in het secundair onderwijs waardoor ik dichtbij de leerlingen sta. Ik geef ook onderwijs aan huis aan leerlingen die niet naar school kunnen komen.

8,8/10

Borgloon
Specifieke Lerarenopleiding
Bachelor, CVO Limlo, Diepenbeek

studiebegeleiding

Veerle

Edegem

Master

UFSIA en RUG

Latijn-Griekse humaniora geschiedenis; diploma lerarenopleiding; certificaat management-assistant

Bijles studiebegeleiding met Veerle

Ik stel graag mijn kennis ten dienste. Ik ben flexibel en zeer sterk in talen. Ik heb ervaring in vele verschillende richtingen in het secundair onderwijs en in het volwassenenonderwijs (met name het tweedekansonderwijs). Ik heb eveneens ervaring met bijles geven.

9,5/10

Edegem
Latijn-Griekse humaniora geschiedenis; diploma lerarenopleiding; certificaat management-assistant
Master, UFSIA en RUG

studiebegeleiding

Amy

Kruishoutem

Bachelor

Hogeschool Gent - Phanta Rhei

OFFICE MANAGEMENT en de SPECIFIEKE LERARENOPLEIDING

Bijles studiebegeleiding met Amy

Ik wil graag mijn kennis overdragen en leerlingen de details van hun vakken bijbrengen. Ik heb hier ervaring mee, en dit kan ik dan ook meteen met de leerling delen.

8/10

Kruishoutem
OFFICE MANAGEMENT en de SPECIFIEKE LERARENOPLEIDING
Bachelor, Hogeschool Gent - Phanta Rhei

studiebegeleiding

Melissa

Lokeren

Professioneel / Volwassen

KATHOLIEK HOGER INSTITUUT VOOR OPVOEDKUNDE (KHIVO)

Diploma Hoger Opvoedkundige Studiën

Bijles studiebegeleiding met Melissa

Optimaliseren van de leeromgeving, stimuleren en motiveren van leerlingen, organiseren en visualiseren zijn mijn sterke troeven. Ik maak gebruik van stappenplannen, weekplanningen en dergelijke hulpmiddelen om het studeren aangenamer en eenvoudiger te maken. Mijn doel is om meer leerlingen te begeleiden, te helpen en zorg te optimaliseren. Iedere leerling verdient hulp en opvolging.

9,5/10

Lokeren
Diploma Hoger Opvoedkundige Studiën
Professioneel / Volwassen, KATHOLIEK HOGER INSTITUUT VOOR OPVOEDKUNDE (KHIVO)

studiebegeleiding

Anke

Zwevezele

Master

Universiteit Gent

Pedagogische Wetenschappen: Pedagogiek en Onderwijskunde

Bijles studiebegeleiding met Anke

Waarom wil ik bijles geven? Ik ben gebeten door het ruime begrip "opleiding". Dit is te merken in de opleidingen die ik gevolgd heb en mijn huidige job. In de huidige maatschappij is levenslang leren noodzakelijk, daarvoor is er volgens mij een goede basis nodig. Ondanks de differentiatie in het onderwijs hebben nog heel wat kinderen/jongeren 'deugd' van een persoonlijke en individuele begeleiding. Mijn doel: een kind/jongere die door de bijles (terug) succeservaringen heeft op school.

9/10

Zwevezele
Pedagogische Wetenschappen: Pedagogiek en Onderwijskunde
Master, Universiteit Gent

studiebegeleiding

Elke

De Pinte

Bachelor

Hogeschool Gent

farmaceutische en biologische laboratoriumtechnologiën

Bijles studiebegeleiding met Elke

Ik heb mijn diploma specifieke leerkrachtenopleiding behaald in avondschool terwijl ik aan het werk was in het labo van de Universiteit Gent. Gezien ik mijn huidige job nog steeds graag doe maar eveneens graag lesgeef, is bijles geven een ideale manier om beiden te combineren. Door bijles te geven hoop ik dat ik studenten kan helpen bij het verwerken van de leerstof, het behalen van diploma's en hen kan motiveren om te blijven studeren/ verder te studeren.

10/10

De Pinte
farmaceutische en biologische laboratoriumtechnologiën
Bachelor, Hogeschool Gent

studiebegeleiding

Lore

Sint-Amandsberg

Professioneel / Volwassen

Kisp

specifieke lerarenopleiding

Bijles studiebegeleiding met Lore

Ik ben een enthousiaste pedagoge die steeds op zoek is naar nieuwe uitdagingen. Ik haal er enorm veel energie uit om samen met kinderen, jongeren en volwassenen te zoeken naar manieren om hen verder te brengen in hun groeiproces. Ik ga hierbij telkens uit van de talenten en sterktes van mensen! Ik doe mijn job als beleidsmedewerker in een scholengroep in mijn buurt dan ook zeer graag! Ik start volgend academiejaar met een opleiding Integratieve Therapie om mijn kennis en vaardigheden nog verder uit te breiden en mensen nog beter te kunnen coachen en begeleiden.

10/10

Sint-Amandsberg
specifieke lerarenopleiding
Professioneel / Volwassen, Kisp

studiebegeleiding

Natalie

Gentbrugge

Master

UGent

Lerarenopleiding

Bijles studiebegeleiding met Natalie

ik geef graag bijles om leerlingen opnieuw zelfvertrouwen te geven en hen te laten slagen in een opleiding volgens hun bekwaamheden. Om hen het plezier te kunnen overbrengen van zaken te ontdekken, te weten en zelf verbanden te kunnen leggen. Bovendien is het belangrijk dat studenten een getuigschrift of diploma halen waardoor hun kansen voor de toekomst beter zullen zijn. Op die manier kunnen ze later iets doen waar ze goed in zijn en dat ze graag doen.

8,3/10

Gentbrugge
Lerarenopleiding
Master, UGent

studiebegeleiding

Inge

Deurne

Master

Industrieel ingenieur

Bijles studiebegeleiding met Inge

Lesgeven is mijn passie. Wiskunde uitleggen doe ik het liefst, fysica is ook geen enkel probleem. Examenplanningen opstellen doe ik ook.

10/10

Deurne
Industrieel ingenieur
Master,

Studenten die we al konden helpen

 • Bloem uit Aalst

  Leerling in het 3de middelbaar richting Grieks-Latijn heeft nood aan algemene studiebegeleiding. Er zijn over meerdere vakken heen moeilijkheden om de leerstof goed en inzichtelijk te v… Lees meer

 • Lilia uit Middelkerke

  Student 3de middelbaar Kunstonderwijs zoekt hulp bij zijn studiemethode. Hij heeft faalangst en is snel gestrest in de examenperiode. Daarnaast heeft hij ook ADHD en ADD. Een docent gez… Lees meer

 • Senna uit Lichtervelde

  Leerling 4e middelbaar Wetenschappen (Broederschool Roeselare) die zich moeilijk kan concentreren heeft studiebegeleiding nodig, o.a. planning en studiemethode (bvb. bij de studeervakke… Lees meer

 • Nidal uit Gingelom

  Nidal gaat naar 3de middelbaar beroepsonderwijs Maatschappij en welzijn. Hij zou graag hulp hebben bij overlopen van de leerstof en vooral betere technieken leren qua leren leren, organ… Lees meer

 • Kjell uit Tervuren

  Leerling 3e middelbaar heeft nood aan studiebegeleiding. Extra aandacht voor geschiedenis en aardrijkskunde, maar ook algemene leermethodiek.

 • Gilian uit Deinze

  Student 5de middelbaar Economie-Wiskunde wenst ondersteuning bij zijn studiemethode. Hij is hoogbegaafd, maar weet niet hoe hij moet studeren. Hij kan zijn cursussen niet gestructureerd… Lees meer

 • Ioana C. uit Malle

  Leerling uit het 3e middelbaar economie-talen wil algemene studiebegeleiding. Ze scoorde minder goed op verschillende vakken tijdens de paasvakantie en wil haar studiemethode verbeteren.

 • Helga uit Denderleeuw

  Leerlinge in het 2de middelbaar richting Economie en Organisatie (A-stroom) heeft nood aan algemene studiebegeleiding. Ze gaat momenteel door een moeilijke periode en ze zal na de paasv… Lees meer

 • Tatiana uit Amsterdam

  Studente 3de middelbaar (moderne) wenst algemene studiebegeleiding. Docent die tips en tricks kan aanleren.

 • Ferre uit Lievegem

  Een leerling uit het 3e middelbaar wetenschappen-wiskunde heeft studiebegeleiding nodig. Hij heeft niet de juiste studiemethode en heeft een wekelijkse opvolging nodig voor zijn vakken.

 • Eric uit Anderlecht

  Een studente uit de eerste bachelor rechten heeft studiebegeleiding nodig. Na een niet zo schitterende examenperiode zou ze graag een betere studiemethode aanleren en haar aanpak willen… Lees meer

 • Asal uit Kruibeke

  Leerling 5e middelbaar (TLO, KA Beveren) met dyslexie heeft studiebegeleiding nodig, o.a. studiemethode.

 • Silke uit Dilbeek

  Een leerling uit het 4e jaar handel heeft studiebegeleiding nodig. Hij worstelt vooral met uitstelgedrag en te snel leren. Hij heeft vooral moeilijkheden met de leerstof voor de vakken … Lees meer

 • Stefaan uit Gent

  Leerlinge 3e middelbaar (Sint-Janscollege) heeft studiebegeleiding nodig. Ze is snel onzeker en heeft begeleiding nodig bij de studiemethode.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.