Online bijles

Het zijn bizarre tijden voor studenten in deze coronacrisis; afstandsonderwijs is niet voor iedereen evident. Sinds de kerstvakantie werd duidelijk dat er een leerachterstand dreigt voor een groot deel van de leerlingen. Die achterstand wegwerken via bijles aan huis is niet verantwoord, door het risico op verspreiding van Covid-19.

Gelukkig hoef je voor individuele (bij)les je huis niet per se te verlaten. BijlesHuis is leading in individuele online bijlessen via een handig 1-op-1 leerplatform met screenshare, interactief whiteboard en de mogelijkheid om lesmateriaal te uploaden en bewerken. Daarnaast krijg je nog eens de best mogelijke ondersteuning, want wij werken enkel met gediplomeerde en ervaren lesgevers.

Zelfstandig leerstof verwerken of taken maken is niet eenvoudig. Dankzij de online leeromgeving hoef je het niet alleen te doen! Of het nu gaat om hulp bij wiskunde of Frans, ondersteuning bij je scriptie of algemene studiebegeleiding, onze lesgevers staan je via de online omgeving met raad en daad bij.

Ontdek hoe we jou kunnen helpen en vraag een proefuur aan.

Hoe werkt online bijles?


Deel je scherm met je bijlesgever, cobrowse met z’n tweetjes door websites, upload je lesstof en maak samen oefeningen en notities! Bovendien zie en hoor je jouw lesgever live via de videochat en maak je gebruik van een interactief digitaal schoolbord.Benieuwd hoe zo’n online (bij)les in zijn werk gaat? Bekijk onderstaande video of vraag gewoon een proefuur aan met een van onze ervaren lesgevers!


Wat heb je nodig voor online bijles?

De online leeromgeving van BijlesHuis werkt volledig in je internetbrowser; je hoeft er niets voor te downloaden!


Benodigdheden voor online bijles: enkel een laptop of tablet met camera en microfoon en uiteraard een goede internetverbinding.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00