Verbeter je vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

Bijles en studiebegeleiding in Dendermonde

U woont in of rond Dendermonde en hebt nood aan extra bijlessen op maat? BijlesHuis biedt studiebegeleiding aan scholieren uit alle onderwijsvormen van het middelbaar (TSO, BSO, KSO & ASO), aan alle hogeschool- en universiteitsstudenten en zelfs aan volwassenen die graag een vak willen bijleren. De begeleiding die wij bieden gaat van huiswerkbegeleiding voor scholieren tot thesisbegeleiding voor masterstudenten. Waar en wanneer deze lessen plaatsvinden kan u bovendien volledig zelf bepalen. 


Individuele begeleiding op maat

We willen ervoor zorgen dat de bijlessen die we bieden aangepast zijn aan uw persoonlijke noden. Daarvoor zetten we sterk in op individuele begeleiding door onze ervaren docenten, omdat we geloven in het positieve effect van een persoonlijke en uitgebreide één-op-één-aanpak en overtuigd zijn van de voordelen die het te bieden heeft:


  • De docent kan zich op de specifieke noden van de student of scholier focussen.
  • De docent kan zijn stijl aan de student of scholier aanpassen.
  • Er wordt een maximaal resultaat op een zo kort mogelijke tijd bereikt.
  • Er is meer ruimte voor motivatie en gestructureerde feedback.


Begeleiding voor alle scholieren en studenten

BijlesHuis heeft een grote database aan gecertificeerde docenten die studiebegeleiding en bijles in Dendermonde aanbieden. Ze helpen scholieren en studenten uit alle mogelijke onderwijsvormen en niveaus, van basis- tot volwassenenonderwijs.. Voor elke vorm van studiebegeleiding hebben we voor jou een docent op maat ter beschikking. 


Voor verdere vragen kan je ons hier vrijblijvend voor alle informatie over bijles in Dendermonde contacteren.


HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

Shana

Dendermonde

None

Bijles met Shana

Ik zou in de nabije toekomst graag bijles geven omdat ik mijn kennis omtrent biologie wil delen.

Dendermonde

Jana

Dendermonde

None

Bijles met Jana

Ik zou graag werken met kinderen uit het lager onderwijs. Ik wil hierbij meer ervaring opdoen door bijles te geven

Dendermonde

Kathleen

Dendermonde

Basisschool, KaHo Sint Lieven Aalst

Bijles met Kathleen

Ik wil graag bijles geven omdat ik ten eerste over het nodige diploma & vaardigheden beschik om les te geven in het basisonderwijs. Toen ik afgestudeerd ben, heb ik een jaar les gegeven als tewerkgestelde stagiair: halftime in het vierde leerjaar en fulltime lichamelijke opvoeding in alle klassen. Aangezien er op die moment niet veel toekomst was om les te geven, ben ik overgestapt naar de privé sector. Ten tweede ben ik er van overtuigd dat ieder kind zijn talenten heeft: met cijfers, met letters of met zijn handen. Ik geloof ook in het gezegde "oefening baart kunst" en als je echt iets wilt kennen, je dat ook kan bereiken. In het onderwijs is er niet altijd tijd voor differentiatie en waarschijnlijk thuis al evenmin. En ten derde: wist u dat in Korea 70% van de ouders een mentor heeft voor ieder van zijn kinderen, om na school bijles te geven in wiskunde en engels? De dag vandaag geen overbodige luxe.

Dendermonde
Basisschool, KaHo Sint Lieven Aalst

Amy

Dendermonde

Bachelor, Bachelor Universiteit Gent

Bijles met Amy

Ik wil later als beroep graag mensen begeleiden (studiebegeleiding, omgaan met faalangst, planning opmaken). Bijles geven zou dus een ideaal 'proevertje' zijn, waarbij ik mensen kan helpen waar nodig. Verder geloof ik ook dat kinderen/ jongeren vooruit kunnen gaan, wanneer ze er niet alleen voor staan en hulp krijgen van iemand tijdens hun studies.

Dendermonde
sociologie
Bachelor, Bachelor Universiteit Gent

Gwen

Dendermonde

None

Bijles met Gwen

Na drie jaar met veel plezier gestudeerd te hebben, ben ik afgestudeerd als leraar lager onderwijs aan Odisee, Campus Waas te Sint-Niklaas. Zoekende naar een uitdagende en inspirerende werkplek om mijn carrière als leerkracht te beginnen, kwam ik op uw website terecht. Inmiddels sta ik te popelen om de opgedane kennis en stage-ervaring in een eigen klas in praktijk te brengen. Het contact met kinderen, de dynamiek en het overbrengen van kennis en vaardigheden is wat mij aanspreekt in het onderwijs. Door mijn bachelorproef, met als onderwerp het aanleren van de cognitief academische taalvaardigheid aan anderstalige nieuwkomers in het basisonderwijs, heb ik een betere kijk gekregen op mijn latere beroepsuitoefening als (zorg-) leerkracht in het lager onderwijs. Een klas bestaat immers uit verschillende leerlingen. Leerlingen die elk een individu en unieke persoon zijn. Alle leerlingen hebben elk hun eigen achtergrond of beginsituatie en daar moet je je als leerkracht zo nauw mogelijk bij aansluiten en op inspelen. Enkel op deze manier kan je het maximum uit elke leerling halen en dat is toch waar elke leerkracht naar streeft. Enkel tevreden gezichtjes op het einde van elke schooldag en die er graag terug bij zijn de volgende dag.

Dendermonde

Lien

Dendermonde

Bachelor, Katholieke Hogeschool Sint-lieven Sint-Niklaas

Bijles met Lien

Mijn naam is Lien Geeroms en ik ben sinds januari 2010 afgestudeerd als leerkracht secundair onderwijs: Economie (uitdieping), informatica en Engels. Na anderhalf schooljaar in het onderwijs heb ik voornamelijk bij Columbus Steel nv gewerkt waar ik verantwoordelijk was voor o.a. IT, waaronder ook de IT-gerichte opleidingen. Doordat Columbus Steel nv in faling is verklaard, wil ik nu graag als zelfstandige bijlesleerkracht te beginnen. Niet alleen bij Columbus Steel nv gaf ik regelmatig uitleg aan collega's, maar ook vrienden, familie en kennissen geef ik al jaren regelmatig uitleg. Zo zijn er ook vrienden aan wiens kinderen ik huiswerkbegeleiding heb gegeven en dan voornamelijk wiskunde voor de leeftijd 9 tot 14 jaar. Voor mijn studies als leerkracht secundair onderwijs heb ik niet gekozen voor wiskunde, maar door de richting economie-wiskunde te volgen in het middelbaar ben ik dit vak zeker voor de 1e graad, maar ook voor de 2e graad voldoende meester om bijles te geven. Wat ik altijd al zeer graag gedaan heb, is oefeningen en taken voor leerlingen opstellen met hun leefwereld in het achterhoofd zodoende het leren aangenaam te maken voor de leerling wat zeer motiverend werkt. Bij huiswerk- en studiebegeleiding geeft dit mij de meeste uitdaging en voldoening omdat het elke keer andere vakken kunnen zijn om uitleg over te geven. Kortom ondanks ik voornamelijk in een bedrijf heb gewerkt, blijft lesgeven en kennis delen een passie.

Dendermonde
Lerarenopleiding
Bachelor, Katholieke Hogeschool Sint-lieven Sint-Niklaas

Sara

Dendermonde

Tweede graad, Koninklijk Atheneum Dendermonde

Bijles met Sara

Ik geef soms al eens extra uitleg aan vrienden of klasgenoten, en het geeft zoveel voldoening als ze daarna bij jou komen en zeggen het hun dankzij jou gelukt is. Ik ben dan heel blij dat ik hen heb kunnen helpen, en nu wil ik gewoon meer mensen helpen.

Dendermonde
Latijn Wiskunde
Tweede graad, Koninklijk Atheneum Dendermonde

Thijs

Dendermonde

None

Bijles met Thijs

Al enkele weken zoek ik een fijne nevenactiviteit als student. Ik ben erg geïnteresseerd in wetenschap en wiskunde. Verder vind ik het fijn om met jongeren hierover na te denken, daarom heb ik geopteerd om bijlesgever te worden. Momenteel zit ik in mijne tweede bachelor industrieel ingenieur aan de universiteit van Gent. Ik ben erg geïnteresseerd in wetenschap en hoe zaken concreet in mekaar zitten. Ook heb ik al ervaring in het begeleiden van workshops voor jongeren rond wetenschap en cultuur. Mijn vrijetijdsbesteding gaat voornamelijk naar de jeugdbeweging waar ik al sinds mijn zesde actief lid bij ben. Hier geef ik momenteel leiding aan kinderen tussen de 8 en 10 jaar. Meer praktische informatie kan u vinden in mijn curriculum vitae.

Dendermonde

Annelien

Dendermonde

Bachelor, Arteveldehogeschool Gent

Bijles met Annelien

Als toekomstig leraar lijkt bijles mij een goede manier om extra ervaring op te doen. Het is ook mijn passie om jonge mensen iets bij te leren.

Dendermonde
Ik heb momenteel mijn professionele bachelor als leerkracht voor het secundair onderwijs Nederlands-geschiedenis behaald. Volgend jaar ga ik mijn schakeljaar volgen zodat ikn behalen aan Universiteit Gent. mijn master taal- en letterkunde: Nederlands ka
Bachelor, Arteveldehogeschool Gent

Serge

Dendermonde

Derde graad, Universiteit Gent (UGent)

Bijles met Serge

Ik overweeg het om volgend jaar een lerarenopleiding wiskunde te volgen en zou graag eerst wat bijles geven om al wat ervaring op te doen.

Dendermonde
Bachelor Wiskunde & Master Toegepaste Wiskunde
Derde graad, Universiteit Gent (UGent)