• Bijles op maat

  • Bij je thuis of online

  • Flexibele planning

Geraldine

Account manager

Bijles en studiebegeleiding in Dendermonde

U woont in of rond Dendermonde en hebt nood aan extra bijlessen op maat? BijlesHuis biedt studiebegeleiding aan scholieren uit alle onderwijsvormen van het middelbaar (TSO, BSO, KSO & ASO), aan alle hogeschool- en universiteitsstudenten en zelfs aan volwassenen die graag een vak willen bijleren. De begeleiding die wij bieden gaat van huiswerkbegeleiding voor scholieren tot thesisbegeleiding voor masterstudenten. Waar en wanneer deze lessen plaatsvinden kan u bovendien volledig zelf bepalen. 


Individuele begeleiding op maat

We willen ervoor zorgen dat de bijlessen die we bieden aangepast zijn aan uw persoonlijke noden. Daarvoor zetten we sterk in op individuele begeleiding door onze ervaren docenten, omdat we geloven in het positieve effect van een persoonlijke en uitgebreide één-op-één-aanpak en overtuigd zijn van de voordelen die het te bieden heeft:


  • De docent kan zich op de specifieke noden van de student of scholier focussen.
  • De docent kan zijn stijl aan de student of scholier aanpassen.
  • Er wordt een maximaal resultaat op een zo kort mogelijke tijd bereikt.
  • Er is meer ruimte voor motivatie en gestructureerde feedback.


Begeleiding voor alle scholieren en studenten

BijlesHuis heeft een grote database aan gecertificeerde docenten die studiebegeleiding en bijles in Dendermonde aanbieden. Ze helpen scholieren en studenten uit alle mogelijke onderwijsvormen en niveaus, van basis- tot volwassenenonderwijs.. Voor elke vorm van studiebegeleiding hebben we voor jou een docent op maat ter beschikking. 


Voor verdere vragen kan je ons hier vrijblijvend voor alle informatie over bijles in Dendermonde contacteren.