Bijles voor hoger onderwijs

Krijg vandaag nog bijles op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

14000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Stijn

Onze Lieve Vrouw Waver

Bachelor

Thomas More Geel

Chemie: Procestechnologie

Bijles met Stijn

In het middelbaar was ik gefascineerd door de wetenschappelijke vakken. Na het voltooien van mijn opleiding ben ik aan het werk gegaan als procesoperator, waar ik niet altijd bezig ben met chemische reacties of fysische wetten. Ik zou hier graag terug meer tijd in steken. Als ik dan ook nog mensen kan helpen, is dat nog beter.

Onze Lieve Vrouw Waver
Chemie: Procestechnologie
Bachelor, Thomas More Geel

Gilles

Haaltert

Master

Université Paris Cité

Letteren, Kunsten en Menswetenschappen

Bijles met Gilles

Ik vind het geweldig om mensen te kunnen helpen, om samen met hen te kijken naar de mogelijkheden en ondersteunend te werken aan de vooruitgang die ze willen boeken. Het is heel voldoeninggevend een werkelijke helpende hand te kunnen zijn en een verschil te kunnen maken voor anderen.

Haaltert
Letteren, Kunsten en Menswetenschappen
Master, Université Paris Cité

Sarah

Gent

Master

Universiteit Gent

Criminologie

Bijles met Sarah

Ik werkte jaren als justitieassistent. Onderwijs was steeds een kinderdroom van me en besloot op latere leeftijd in het onderwijs te stappen. Ik heb er nog steeds geen spijt van. Ik haal veel voldoening uit het werken met jongeren, om ze iets bij te leren en er te zijn voor hen. Ik sta al 9 jaar voor de klas (3de graad) en werkte ook een jaar op het monitoraat faculteit rechtsgeleerdheid. Sinds 2020 begeleid ik ook leerlingen op school die specifieke hulp vragen bij studie- en examenplanning, studiemethodes,.... Ik geef dit vak ook aan 1 klas gedurende het hele schooljaar. Werken voor en met jongeren, daarvoor spring ik elke dag blij mijn fiets op.

Gent
Criminologie
Master, Universiteit Gent

Ekaterina

Beveren

Bachelor

UGent

in de Burgerlijke Ingenieurswetenschappen

Bijles met Ekaterina

De vakken waarvoor ik mij heb opgegeven, zijn enorm mijn passie. Ik heb ook nog een jongere zus en vindt het altijd leuk om haar wat meer uitleg te geven over bepaalde vakken. Bijles geven vind ik in het algemeen altijd leuk.

Beveren
in de Burgerlijke Ingenieurswetenschappen
Bachelor, UGent

Ivetta

Ledeberg

Master

Universiteit Gent

Meertalige Communicatie: Nederlands, Frans, Russisch

Bijles met Ivetta

Ik geef graag bijles Frans waarbij de nadruk ligt op veel oefenen, veel praten, veel schrijven, enz. Daarbij gebruik ik graag de interesses van de leerling, om de leerstof op een boeiende manier te kunnen uitleggen.

Ledeberg
Meertalige Communicatie: Nederlands, Frans, Russisch
Master, Universiteit Gent

Anke

Edegem

Master

Universiteit Antwerpen

Meertalige Zakelijke Communicatie

Bijles met Anke

Ik krijg veel voldoening uit het helpen van anderen en uit het terug meer verdiepen in mijn opgedane kennis (dagelijks werk ik met Duolingo). Ik heb ook terug meer ruimte omdat mijn kinderen groter worden (ik werk nog deeltijds). In de avondschool les geven vond ik leuk, maar ik focus liever op 1 iemand dan een grotere groep, omdat het verschilt in aanpak van persoon tot persoon. Ik denk dat je sneller leert als je 1-op-1 les krijgt.

Edegem
Meertalige Zakelijke Communicatie
Master, Universiteit Antwerpen

Gerrit

Mechelen

Master

VUB

Politieke wetenschappen

Bijles met Gerrit

Ik heb altijd graag bijles gegeven omdat het contact met de bijlesleerlingen aangenaam is en je echt ziet wanneer dat het begrip op een bepaald moment er is, iets wat je minder hebt als je voor een groep van 20 staat les te geven. Ik heb BijlesHuis leren kennen via het internet omdat ik aan het zoeken was naar een manier om online ook bijles te kunnen geven, iets dat ik met sommigen van mijn eigen bijlesstudenten nu al doe.

Mechelen
Politieke wetenschappen
Master, VUB

Tanne

Brussel

Master

Bedrijfeconomie

Bijles met Tanne

Tanne is afgestudeerd met een master in de toegespaste economische wetenschappen (corporate finance, accountancy en tax) en is werkzaam als financieel adviseur. Zij helpt leerlingen uit het lager, secundair en hoger onderwijs graag verder bij economie, wiskunde, Frans en studiebegeleiding. Bovendien is zij tweetalig, waardoor de lessen zowel in het Nederlands als in het Frans kunnen doorgaan.

Brussel
Bedrijfeconomie
Master,

Freya

Willebroek

Bachelor

Artesis Plantijn Hogeschool

Ergotherapie

Bijles met Freya

Ik volg momenteel de opleiding lager onderwijs en dit is een goede kans om bij te leren. Als ergotherapeute heb ik ervaring met kinderen die een leerachterstand hebben en ik wil kinderen hier ook bij helpen.

Willebroek
Ergotherapie
Bachelor, Artesis Plantijn Hogeschool

Stéphanie

Gent

Derde graad

UGent

Industrieel ingenieur informatica (bachelor) - UGent

Bijles met Stéphanie

Studenten hebben sinds de coronacrisis een enorme achterstand. Hierdoor voelde ik me geroepen om me aan te melden om bijles te geven. Ik wil graag mijn ervaring als studente gebruiken om andere leerlingen in de juiste richting te begeleiden.

Gent
Industrieel ingenieur informatica (bachelor) - UGent
Derde graad, UGent

Studenten die we al konden helpen

 • Laurence uit De Haan

  Leerling uit het 5de middelbaar CLIL Latijn 6u heeft een goede ondersteuning bij wiskunde nodig om geen achterstand op te lopen.

 • Bo uit Haaltert

  Leerlinge uit het 3de middelbaar Handel heeft nood ondersteuning bij wiskunde en Frans. Aan de start van het nieuwe schooljaar heeft ze nu al een aantal tekorten verzameld

 • Francoise uit Zwijndrecht

  Leerling 2e middelbaar (Moderne Wetenschappen) heeft begeleiding nodig bij Frans, o.a. woordenschat en spelling.

 • Imane uit Heusden-Zolder

  Een student uit het 2e middelbaar ASO zoekt begeleiding bij Frans. Ook bij wiskunde en techniek heeft de student het moeilijk. Eerst starten met Frans.

 • Wim uit Liège

  2 leerlingen (meisjes, 2e en 3e middelbaar) hebben een individuele begeleiding nodig bij Latijn en Nederlands.

 • Skylar uit Beersel

  Eerstejaarsstudente richting Bio-Ingenieurswetenschappen heeft nood aan algemene studiebegeleiding. Ze heeft vooral hulp nodig bij het maken van notities en samenvattingen, structureren… Lees meer

 • Katleen uit Kortenberg

  Student 5de middelbaar Sociaal-Technische Wetenschappen zoekt hulp bij de vakken wiskunde en natuurwetenschappen. Bij wiskunde gaat het vooral om de leerstof rond logaritmes, financiële… Lees meer

 • Joep uit Putte

  Een student uit het 4e middelbaar STW zoekt begeleiding bij fysica.

 • Selin uit Heuvelland

  Een student uit de 2e bachelor Agro-Industrie zoekt begeleiding bij het vak chemie uit de 1e bachelor.

 • Roos uit Gent

  Leerlinge 2e middelbaar (Moderne Talen) heeft begeleiding nodig bij Frans.

 • Cindy uit Geel

  Een student uit het schakelprogramma Opleidings- en Onderwijswetenschappen zoekt begeleiding bij R.

 • Armin uit Leuven

  Een bachelorstudent Communicatiewetenschappen zoekt begeleiding bij Kwantitatieve data analyse.

 • Bo uit Jette

  Studente in het 3e middelbaar richting Humane Wetenschappen heeft ondersteuning nodig bij wiskunde en fysica. Wiskunde ging altijd stroef en er mogen meer oefeningen gemaakt worden.

 • Janne uit Zottegem

  Een student uit het 3e middelbaar Wetenschappen zoekt begeleiding bij wiskunde. Hij heeft het voornamelijk moeilijk met het maken van oefeningen, maar moet ook ondersteund worden bij zi… Lees meer

 • Guusje uit Gent

  Student 3e bachelor Bedrijfsmanagement (Artevelde) heeft begeleiding bij Frans, bij het vak Français Marketing 3. Hij wenst ondersteuning bij de grammatica, om een B2-niveau te behalen.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.