Bijles en studiebegeleiding voor het hoger onderwijs

Op zoek naar no-nonsense hulp voor een vak? Volg je hogere studies en kun je hiervoor hulp gebruiken bij bepaalde vakken? Schrijf je momenteel je bachelor- of masterproef zonder voldoende ondersteuning vanuit de hogeschool of universiteit?

Het hoger onderwijs zorgt al te vaak voor stress en onzekerheid en vergt een aanpassing in studiegedrag en aanpak. De gekwalificeerde docenten van BijlesHuis staan klaar om jou te ondersteunen waar nodig:

  • Vakinhoudelijk
  • Studiemethodiek
  • Scriptiebegeleiding

Onze ervaren coaches stellen een gepersonaliseerde aanpak op en zorgen voor betere resultaten.

Begeleiding op elk niveau van het hoger onderwijs

Heb je de voorbeeldoefeningen al zo vaak gemaakt dat je ze uit het hoofd kent, maar heb je nog steeds geen inzicht in de materie? Heb je structuur nodig in de grote pakketten leerstof? Is er een vak van de bachelor- of masteropleiding dat moeilijk overwonnen kan worden? Op elk niveau en voor elke richting is er een gespecialiseerde docent beschikbaar om je te begeleiden bij je studies.

Zo biedt BijlesHuis begeleiding bij:

  • Het ontwikkelen van de juiste studiemethodiek en het opstellen van een planning
  • Het schrijven van je thesis en/of bachelorproef
  • Inhoudelijke vragen: theorie én oefeningen
  • Examentraining

Voordelige bijles over heel Vlaanderen en Brussel

Heb je een druk studieschema en tal van activiteiten tijdens de week en het weekend? Verblijf je tijdens de week op kot, maar ga je in het weekend naar huis? Onze docenten plannen de begeleiding volgens jouw eigen agenda en op een locatie naar keuze.

Elk traject is maatwerk. Geef je de voorkeur aan one-on-one bijles met de docent, die een gepersonaliseerd plan van aanpak opstelt? Of wens je te profiteren van de groepsdynamiek binnen een kleine focusgroep (2-6 personen), samen met een korting van 40 tot 50%?

In beide gevallen staan onze consulenten klaar om je in contact te brengen met een professionele docent die je begeleidt volgens je eigen agenda en leerplan. Neem snel vrijblijvend contact op met de consulent uit jouw regio.