Bijles en studiebegeleiding voor het hoger onderwijs

Op zoek naar no-nonsense hulp voor een vak? Volgt u hogere studies en kunt u hiervoor hulp gebruiken bij bepaalde vakken? Schrijft u momenteel uw bachelor- of masterproef zonder voldoende ondersteuning vanuit de hogeschool of universiteit?

Het hoger onderwijs zorgt al te vaak voor stress en onzekerheid en vergt een aanpassing in studiegedrag en aanpak. De gekwalificeerde docenten van BijlesHuis staan klaar om u te ondersteunen waar nodig:

  • Vakinhoudelijk
  • Studiemethodiek
  • Scriptiebegeleiding

Onze ervaren coaches stellen voor u een gepersonaliseerde aanpak op en zorgen voor betere resultaten.

Begeleiding op elk niveau van het hoger onderwijs

Heeft u de voorbeeldoefeningen al zo vaak gemaakt dat u ze uit het hoofd kent, maar heeft u nog steeds geen inzicht in de materie? Heeft u structuur nodig in de grote pakketten leerstof? Is er een vak van de bachelor- of masteropleiding dat moeilijk overwonnen kan worden? Op elk niveau en voor elke richting is er een gespecialiseerde docent beschikbaar om u te begeleiden bij uw studies.

Zo biedt BijlesHuis begeleiding bij:

  • Het ontwikkelen van de juiste studiemethodiek en het opstellen van een planning
  • Het schrijven van uw thesis en/of bachelorproef
  • Inhoudelijke vragen: theorie én oefeningen
  • Examentraining

Voordelige bijles over heel Vlaanderen en Brussel

Heeft u een druk studieschema en tal van activiteiten tijdens de week en het weekend? Verblijft u tijdens de week op kot, maar gaat u in het weekend naar huis? Onze docenten plannen de begeleiding volgens uw eigen agenda en op een locatie naar keuze.

Elk traject is maatwerk. Geeft u de voorkeur aan one-on-one bijles met de docent, die een gepersonaliseerd plan van aanpak opstelt? Of u wenst te profiteren van de groepsdynamiek binnen een kleine focusgroep (2-6 personen), samen met een korting van 40 tot 50%?

In beide gevallen staan onze consulenten klaar om u in contact te brengen met een professionele docent die u begeleidt volgens uw eigen agenda en leerplan. Neem snel vrijblijvend contact op met de consulent uit uw regio.