Bijles voor hoger onderwijs

Krijg vandaag nog bijles op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

12000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Elsa

Leuven

Derde graad

Koninklijk Atheneum Etterbeek

ASO

Bijles met Elsa

Het hoogtepunt van bijles geven is voor mij de evolutie van de leerling zien. Ik vind het super om hieraan te kunnen bijdragen. Ik beleef ook plezier aan het uitleggen van zaken en aan het sociale aspect van de bijlessen.

Leuven
ASO
Derde graad, Koninklijk Atheneum Etterbeek

Capucine

Kessel-Lo

Derde graad

Institut Saint Albert Jodoigne

Latijn-Wiskunde

Bijles met Capucine

Ik hou van het contact met kinderen, in het bijzonder hun verbeelding en nieuwsgierigheid. Het is een eer voor mij om op die manier te kunnen bijdragen aan hun begrip van de leerstof.

Kessel-Lo
Latijn-Wiskunde
Derde graad, Institut Saint Albert Jodoigne

Elizabeth

Brugge

Master

University of Warwick

History of Art

Bijles met Elizabeth

Ik vind het leuk om les te geven en jongeren te helpen zich educatief te ontwikkelen en vooruitgang te boeken. Bovendien vind ik lesgeven een zeer lonende carrière.

Brugge
History of Art
Master, University of Warwick

Jade

Wellen

Bachelor

UHasselt

TEW

Bijles met Jade

Ik vind het heel belangrijk dat ieder kind en iedere jongere zich ten alle tijde goed kan voelen, dit ook in de klas. Het is nooit fijn om het gevoel te hebben achterop te lopen en daar wil ik heel graag mee helpen. Iedereen verdient dezelfde kansen in het onderwijs, en het geeft mij veel voldoening om daar een verschil in te maken. Ik heb reeds studenten aan de universiteit geholpen met wiskunde en statistiek. Wanneer zij mij achteraf lieten weten dat ze geslaagd waren, mij bedankten of vroegen of ik hen ook nog met andere vakken kon helpen, gaf mij dat steeds een heel goed gevoel. Dat is natuurlijk ook het doel: leerlingen of studenten terug vertrouwen geven in hun eigen kunnen.

Wellen
TEW
Bachelor, UHasselt

Arthur

Asse

Derde graad

Middelbaar

Wetenschappen Wiskunde

Bijles met Arthur

Ik geef graag bijles om wat meer met wiskunde en fysica bezig te zijn en omdat ik graag wil groeien in het geven van uitleg over deze vakken. Ik heb in het verleden al bijles gegeven, dit verliep vlot, maar ik heb de indruk dat ik hierin nog kan verbeteren.

Asse
Wetenschappen Wiskunde
Derde graad, Middelbaar

Jairo

Holsbeek

Derde graad

Secundair onderwijs

STW

Bijles met Jairo

Ik zou graag bijles geven omdat ik denk dat het nuttig is voor mijn latere job al leraar. Daarnaast zou ik ook graag iets bijverdienen en denk ik dat dit voor mij de leukste optie is. Het is fijn om kinderen en jongeren te helpen waar kan en bijles lijkt me daar een goede manier voor. Ik heb BijlesHuis leren kennen door op internet informatie te zoeken over bijles geven.

10/10

Holsbeek
STW
Derde graad, Secundair onderwijs

Lise

Hoboken

Bachelor

PXL

Ergotherapeut

Bijles met Lise

Ik ben altijd graag met kinderen bezig geweest. Het allerbeste is de lach op de gezichten wanneer ze eindelijk iets begrijpen. Ik mis dat heel erg, dus ik geef nu ook bijles naast mijn job als ergotherapeut.

Hoboken
Ergotherapeut
Bachelor, PXL

Annelot

Zele

Professioneel / Volwassen

Odisee Hogeschool

Postgraduaat NT2

Bijles met Annelot

Ik ben zelf heel graag met taal bezig en vind het fijn als ik anderen daarbij kan helpen. Af en toe ervaren scholieren en studenten wel eens problemen met bepaalde leerstof en het geeft me veel voldoening om hen daarbij te kunnen bijstaan en problemen van de baan te helpen.

Zele
Postgraduaat NT2
Professioneel / Volwassen, Odisee Hogeschool

Laura

Gistel

Professioneel / Volwassen

Vives Brugge Business School

Human Resources Management

Bijles met Laura

Ik ben veranderd van job waardoor ik nu meer in contact sta met volwassenen. Ik merk dat ik toch meer voldoening haal uit het werken met jongeren en kinderen. Ik heb al wat ervaring met bijles en pre-teaching. In mijn huidige job geef ik ook opleidingen aan volwassenen.

Gistel
Human Resources Management
Professioneel / Volwassen, Vives Brugge Business School

Studenten die we al konden helpen

 • Bahram uit Hasselt

  Student 1ste middelbaar zoekt hulp bij het vak Engels. Sinds dit jaar heeft ze dit vak en de materie is dus volledig nieuw voor haar. Ze mist een duidelijke basis, waardoor toetsen en e… Lees meer

 • Ahlem uit Ledegem

  2 leerlingen (3e en 6e middelbaar) hebben individuele begeleiding Engels nodig.

 • Jasna uit Lokeren

  Leerlinge 6e middelbaar Office en Retail (Kantoor - BSO, 3u Frans per week) heeft begeleiding nodig bij Frans. Het gaat om woordenschat en werkwoorden, het begrijpen van teksten en het … Lees meer

 • Frederik uit Leuven

  Student uit het 3e jaar productontwikkeling wil ondersteuning bij fysica (oefeningen over behoud van energie, impuls, botsing, arbeid. Oefeningen over versnelling en snelheid, oefeninge… Lees meer

 • Shanice uit Huldenberg

  Student in het 3e middelbaar richting Sportwetenschappen (5u wiskunde/week) heeft nood aan begeleiding bij wiskunde. Het is nooit zijn beste vak geweest en momenteel gaan de oefeningen … Lees meer

 • Sanne uit Gent

  Studente 1e bachelor Handelswetenschappen heeft begeleiding nodig bij Frans, o.a. in het kader van een proefexamen op 13 maart.

 • Linde uit Brussel

  Een student Office Management wil bijles economie.

 • Lindsay uit Tongeren

  Een studente uit het 4e middelbaar Humane Wetenschappen zoekt begeleiding bij wiskunde. Voornamelijk bij het maken van oefeningen zoekt ze hulp.

 • Merel uit Deinze

  Studente in het 4e middelbaar Wetenschappen-Wiskunde (5u) wenst ondersteuning bij wiskunde en fysica. Het probleem bij wiskunde is dat de lat in de les heel hoog ligt. Normaal heeft ze … Lees meer

 • Anke uit Willebroek

  Volwassene heeft begeleiding nodig bij Engels om te kunnen communiceren met vrienden uit het buitenland.

 • Lauran uit Moerbeke

  Student 2de middelbaar A-Stroom (4u wiskunde) zoekt hulp bij het vak wiskunde. Door de corona-situatie vorig schooljaar is een zekere basis verloren gegaan. Dit is ook de algemene tende… Lees meer

 • Eline uit Izegem

  Master Handelswetenschappen heeft begeleiding nodig bij Frans, in het kader van het vinden van een job. Het gaat vooral om het spreken, o.a. in het kader van het voeren van telefoongesp… Lees meer

 • Louise uit Poperinge

  Studente heeft begeleiding nodig bij gesproken Frans.

 • Hiba uit Brugge

  Student in de 2e bachelor Toegepaste Informatica heeft hulp nodig bij het vak Information Systems. Dit vak heeft minder te maken met programmeren, maar eerder met het modelleren van een… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.