Bijles Boekhouden

Krijg vandaag nog bijles boekhouden op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

boekhouden

Isabelle

Laarne

Master

Odysee Brussel

Geaggregeerde secundair onderwijs - groep 2

Bijles boekhouden met Isabelle

Ik ben gemotiveerd om leerlingen/studenten/volwassen te helpen om meer inzicht te geven in economische vakken en/of toegepaste informatica. Momenteel geef ik aan enkele leerlingen secundair onderwijs bijles en het is fijn om te zien dat ze vooruitgang boeken en slagen in hun examens.

10/10

Laarne
Geaggregeerde secundair onderwijs - groep 2
Master, Odysee Brussel

boekhouden

Yassine

Antwerpen

Bachelor

AP Hogeschool

Bedrijfsmanagement

Bijles boekhouden met Yassine

Iemand iets uitleggen is altijd al een troef geweest in mijn carrière als docent. Periodiek geef ik bijlessen aan mijn leerlingen, schoolgenoten, etc. Het lesgeven voelt als een voldoening voor me en tegelijkertijd als iets waar je positieve energie uit haalt.

10/10

Antwerpen
Bedrijfsmanagement
Bachelor, AP Hogeschool

boekhouden

Edgard

Zwijnaarde

Master

Handelshogeschool Antwerpen, thans Lessius Hogeschool

Handelswetenschappen

Bijles boekhouden met Edgard

Door de coronacrisis hebben de studenten het niet gemakkelijk, daarom wil ik hen helpen de leerachterstand weg te werken. Ik heb 20 jaar ervaring opgedaan in het onderwijs en heb ook al veel ervaring met het geven van bijles aan studenten.

8,4/10

Zwijnaarde
Handelswetenschappen
Master, Handelshogeschool Antwerpen, thans Lessius Hogeschool

boekhouden

Dominique

Hasselt

Professioneel / Volwassen

Vlerick Leuven Gent Management School

Master in Financial Management

Bijles boekhouden met Dominique

Professioneel heb ik mij geheroriënteerd naar verschillende zaken die ik graag doe, zaken met liefst wat meer maatschappelijke relevantie. Het aan anderen bijbrengen van kennis voldoet aan beide. Mijn vrouw is leerkracht hoogste graad secundair onderwijs. Ik zie enerzijds haar voldoening en weet anderzijds vrij goed wat te verwachten. Wat sport betreft, hou ik me bezig met mountainbiken, tennissen en wandelen. Verder heb ik een brede algemene interesse in onder meer geschiedenis, politiek, economie en wetenschap. Ik ben ook een doe-het-zelf belegger. Me bezighouden met kinderen is nooit een last.

8,9/10

Hasselt
Master in Financial Management
Professioneel / Volwassen, Vlerick Leuven Gent Management School

boekhouden

Sophie

Mechelen

Professioneel / Volwassen

KUL

Sociale bemiddeling in organisaties

Bijles boekhouden met Sophie

Ik geef enorm graag bijles, door het rechtstreekse contact krijg je onmiddellijk feedback en kan je ervoor zorgen dat de leerstof echt begrepen wordt door de student. Je kan onmiddellijk zien waar de student 'vast loopt' en bijsturen.

10/10

Mechelen
Sociale bemiddeling in organisaties
Professioneel / Volwassen, KUL

boekhouden

Danny

Sint-Katelijne-Waver

Master

Universitaire Faculteiten Sint-Ignatius Antwerpen (UFSIA)

Handelsingenieur

Bijles boekhouden met Danny

Ik ben een gedreven bijlesgever, die graag jongeren helpt.

10/10

Sint-Katelijne-Waver
Handelsingenieur
Master, Universitaire Faculteiten Sint-Ignatius Antwerpen (UFSIA)

boekhouden

Willem Adrianus

Hoeilaart

Bijles boekhouden met Willem Adrianus

Ik geef bijlessen, omdat ik voldoening schep in het helpen van kinderen om in het leven te slagen. Uit ervaring weet ik inmiddels dat goede bijlessen het verschil kunnen maken voor kinderen tussen leven als academicus of als ongeschoolde arbeider.

10/10

Hoeilaart

boekhouden

Micheline

Hamme

Master

KU Leuven Campus Antwerpen

Handelswetenschappen - Accountancy

Bijles boekhouden met Micheline

Ik ben momenteel werkzaam als auditor bij KPMG en start dit jaar met het afronden van de specifieke lerarenopleiding economie. Voor de klas staan en lesgeven vond ik steeds zeer interessant, vandaar dat ik hier nu ook terug iets mee wil doen. Graag geef ik bijles in de economische vakken (economie, boekhouden, bedrijfsbeheer, etc.), maar ook vakken zoals Excel en algemenere vakken zijn geen probleem. Door het volgen van de lerarenopleiding heb ik een beter inzicht gekregen in de leermethodes van leerlingen en kan ik hen hierdoor ook zo goed mogelijk begeleiden.

8,5/10

Hamme
Handelswetenschappen - Accountancy
Master, KU Leuven Campus Antwerpen

boekhouden

Ellen

Steendorp

Master

KU Leuven

internationaal zakenwezen

Bijles boekhouden met Ellen

Ik ben afgestudeerd in de handelswetenschappen aan de KU Leuven en werk inmiddels al enige tijd bij Ernst & Young als junior auditor. Ik ben een sociaal, dynamisch en behulpzaam persoon. Ik geef bijlessen economie & boekhouden aan leerlingen uit het secundair onderwijs.

7/10

Steendorp
internationaal zakenwezen
Master, KU Leuven

boekhouden

Kathleen

Heule

Bachelor

Katholieke Hogeschool VIVES departement Kortrijk + Brugge

Accounting & Controlling

Bijles boekhouden met Kathleen

Ik wil graag mensen helpen bij het verwerken van lesmateriaal voor alles wat met boekhouden te maken heeft. Ik hou van iemand 1-op-1 begeleiden. Bijles geven is dus helemaal mijn ding.

8/10

Heule
Accounting & Controlling
Bachelor, Katholieke Hogeschool VIVES departement Kortrijk + Brugge

Studenten die we al konden helpen

 • Marc uit Antwerpen

  Student uit de 2e BA Vastgoed zoekt ondersteuning bij Boekhouden.

 • Debby uit Brussel

  Student uit de opleiding winkelmanagement wil hulp bij boekhouden (financiële administratie). Het gaat o.a. om degressief afschrijven en journaalposten in een factuur.

 • Ilona uit Antwerpen

  Bachelorstudente Rechtspraktijk heeft begeleiding nodig bij Boekhouden (vak 1e jaar) in het kader van een herexamen op 9 september.

 • Najat uit Brasschaat

  Leerlinge 5e middelbaar Boekhouden-Informatica (TSO) heeft begeleiding nodig bij boekhouden, o.a. in het kader van een test aanstaande vrijdag (5 maart) over het hoofdstuk "overlopende … Lees meer

 • Erik uit Sint-Katelijne-Waver

  Studente 2e bachelor Event- en Projectmanagement heeft begeleiding nodig bij boekhouden, bij het vak van het eerste jaar.

 • Sofie uit Antwerpen

  Leerling start in het 6e middelbaar TSO Handel en zoekt wat herhaling voor het vak boekhouden. Het handboek dat gebruikt wordt is 'Handelwijs 4'. De belangrijkste onderwerpen zijn balan… Lees meer

 • Annette uit Tubize

  Student uit de opleiding accountancy-fiscaliteit wil ondersteuning bij de vakken boekhouden en fiscaliteit. In het secundair onderwijs volgde ze kantoor-boekhouden, maar het tempo ligt … Lees meer

 • Freya uit Tielt

  Leerling legt het examen boekhouden af voor de examencommissie (2e graad Handel-Talen) en zoekt bijkomende ondersteuning. Ze heeft vooral hulp nodig bij de oefeningen, zoals het invoere… Lees meer

 • Van uit Heers

  Student uit het schakelprogramma handelswetenschappen wil hulp bij boekhouden. Ze heeft een vooropleiding in de digital marketing gevolgd en heeft wat basiskennis van boekhouden uit het… Lees meer

 • Sue-Thayna uit Tremelo

  Student uit het eerste jaar bedrijfsmanagement (UCLL Diepenbeek) wil ondersteuning bij boekhouden. Hij heeft weinig voorkennis van de materie en heeft het examen al een paar keer afgele… Lees meer

 • Nele uit Harelbeke

  Studente verkorte bachelor Accountancy - Fiscaliteit heeft begeleiding nodig bij het vak Computerboekhouden, in het kader van een examen op 27 juni. Het gaat om hulp bij het programma E… Lees meer

 • Annette uit Leuven

  Leerlinge 5e middelbaar Office en Retail (BSO) heeft begeleiding nodig bij boekhouden. Ze is veranderd van richting en heeft daardoor een achterstand. Het gaat dus om een begeleiding va… Lees meer

 • Steven uit Oostende

  Een student uit de 1e bachelor Hotelmanagement zoekt begeleiding bij boekhouden. Het gaat om de basisbeginselen: balans opmaken, grootboekrekeningen, resultatenrekeningen en btw.

 • Stan uit Kampen

  Leerling Bedrijfskunde zoekt begeleiding bij de basisbeginselen van boekhouden.

 • Deborah uit Gent

  Student graduaatopleiding Account Administation (Howest) zoekt hulp bij het vak boekhouden.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Top bijlesaanvragen

bijles Boekhouden, privé leraar, bijles in het Engels, Boekhouden bijles aan huis, dyscalculie bijles, bijles Boekhouden gezocht, Boekhouden leren, bijles coach, Boekhouden bijles