Verbeter je economie vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

Bijles en studiebegeleiding voor economie

Bezorgen economische begrippen zoals inflatie, solvabiliteit en oligopolie u nodeloos stress? Dan bent u bij BijlesHuis aan het juiste adres voor kwaliteitsvolle bijles en studiebegeleiding voor economie. Bij BijlesHuis vindt u de perfecte match met een gekwalificeerde docent economie. Verder kunt u volledig zelf kiezen waar en wanneer uw bijles plaatsvindt. 

Bijles economie voor elk niveau van onderwijs

Begrijpt u niet goed hoe de markt met vraag en aanbod werkt? Brengen de kosten en baten uw hoofd op hol? Meld u dan aan bij BijlesHuis voor bijles en studiebegeleiding economie voor het middelbaar, hoger en volwassenenonderwijs. Dankzij ons ruime aanbod aan docenten zijn onze bijlessen beschikbaar over heel Vlaanderen en Brussel. Onze docenten komen bij u aan huis langs of op een andere locatie, en ze kunnen u zelfs online bijles geven dankzij onze online leeromgeving.

Voordelige bijles individueel of in kleine focusgroepen

Bij BijlesHuis worden alle bijlessen gegeven tegentransparante tarieven. U betaalt met andere woorden enkel voor uw bijles en daar komen geen inschrijvingskosten of maandelijkse kosten meer bij. Daarnaast laat BijlesHuis u ook nog eens zelf beslissen hoe uw bijles eruit ziet:

  • Individuele bijles
  • Kies voor een uiterst gepersonaliseerde aanpak.

  • Bijles in een focusgroep
  • Volg bijles in een kleine groep en bespaar 40 tot 50%.

Meer details over hulp bij economie

U kunt BijlesHuis te allen tijde vrijblijvend contacteren voor bijkomende informatie over bijles en studiebegeleiding voor economie. Terwijl wij een gepaste aanpak zoeken voor uw problemen, kunt u eventueel ook al eens een blik werpen op de andere vakken waarbij BijlesHuis u kan helpen.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

economie

Sander

Gavere

None

Bijles economie met Sander

Ik krijg van veel mensen complimenten over mijn studiemethode en resultaten, daarom wil ik zeker in die vakken die me enorm interesseren mensen helpen om het beter en sneller te kunnen studeren en verstaan.

Gavere

economie

Willem Adrianus

Hoeilaart

None

Bijles economie met Willem Adrianus

Ik werk als onafhankelijke onderzoeker. Ik ben privélessen gaan geven omdat men mij dat vroeg. Het bleek dat ik dat heel goed deed: ongeveer 90% van mijn leerlingen waren geslaagd. Daarna ben ik er mee doorgegaan omdat ik genoegdoening schep in het helpen om kinderen in het leven te laten slagen.

Hoeilaart

economie

Michiel

Noorderwijk

Professioneel / Volwassen, CVO Geel

Bijles economie met Michiel

Momenteel volg ik de opleiding Specifieke lerarenopleiding in avondschool. Daarom lijkt het mij een ideale situatie om extra ervaring op te doen. Ik heb al bijles gegeven en dat beviel mij toen ook enorm. Het geeft mij voldoening om jongeren te helpen leerstof te begrijpen.

Noorderwijk
Specifieke Lerarenopleiding
Professioneel / Volwassen, CVO Geel

economie

Stefanie

Gent

Bachelor, Universiteit Gent

Bijles economie met Stefanie

Ik geef al sinds jaar en dag bijles aan zowel kinderen als volwassenen. Ik kan me aanpassen aan allerlei leeftijden, sociale situaties, thuis situaties, leerstoornissen, persoonlijkheden,... Bijles geven is echt een van mijn passies en voelt voor mij meer aan als een echte roeping dan als een gewone bijverdienste.

Gent
Taal- en Letterkunde
Bachelor, Universiteit Gent

economie

Tessa

Hasselt

Bachelor, KHLim

Bijles economie met Tessa

Ik ben vorig jaar gestart met het geven van Franse bijles op middelbaar niveau. Ik haal hier heel veel voldoening uit en ik ben blij om te melden dat bij de leerling die ik les gaf haar niveau en punten waren gestegen.

Hasselt
Office Management
Bachelor, KHLim

economie

Laura

Wevelgem

Master, Ehsal Brussel

Bijles economie met Laura

Uit mijn werkervaring heb ik vooral gehaald dat ik graag het potentieel in mensen wil zien, vastgrijpen en vooral: eruit wil halen. Aangezien één-op-één intensieve coachingsessies me het meeste energie geven, is dit een gedroomde activiteit voor mij. Ik ben reeds werkzaam als studiecoach maar wil mijn werkveld verbreden.

Wevelgem
Master Handelswetenschappen
Master, Ehsal Brussel

economie

Martijn

Ingelmunster

Master, KU Leuven

Bijles economie met Martijn

Ik geef graag bijles omdat het me veel voldoening geeft. Je geeft enerzijds zelf les in de vakken die je interesseren en anderzijds is een leerling sterk geholpen door het werk dat je levert. Een aangename werksfeer en flexibiliteit zijn aspecten die me ook zeker aanspreken. Daarnaast is het een uitdaging die me goed ligt. Ik merk namelijk van mezelf dat ik wel vaker dingen uitleg aan vrienden over cursussen.

Ingelmunster
handelsingenieur
Master, KU Leuven

economie

Paulien

Harelbeke

Bachelor, Arteveldehogeschool

Bijles economie met Paulien

Als leerkracht economie en Engels heb ik reeds enkele ervaringen opgedaan door stage te lopen in verschillende scholen en ook door het geven van bijles/begeleiding via BijlesHuis. Ik wil leerlingen die extra begeleiding nodig hebben graag helpen door hen extra uitleg te geven over het vak, maar ook door hen studietips mee te geven.

Harelbeke
Bachelor in het onderwijs: secundair onderwijs
Bachelor, Arteveldehogeschool

economie

Nils

Sint-Amands

Master, KU Leuven

Bijles economie met Nils

Ik zou graag jongeren die het iets moeilijker hebben met een bepaald vak zich leren interesseren voor dit vak en verder op weg zetten naar een diploma.

Sint-Amands
Economische Wetenschappen
Master, KU Leuven

economie

Thomas

Antwerpen

Master, VUB

Bijles economie met Thomas

Groei faciliteren, zichtbare impact, tevredenheid achteraf

Antwerpen
Master Bedrijfspsychologie
Master, VUB