Bijlessen op maat

Al 10+ jaar ontzorgt BijlesHuis ouders en studenten met bijlessen voor elk vak en elk niveau. We zetten daarvoor enkel ervaren en gescreende docenten in. Start deze week nog!

22 000+ bijlessen en lesgevers van:

  • universiteit_gent_hmUE0W5
  • 4238_arteveldehogeschool
  • vub
  • download (3)
  • uhasselt
  • uantwerpen_logo-2000x644

Hoe werken bijlessen via BijlesHuis?

De perfecte bijlesdocent vinden die bij je hulpvraag past qua ervaring, kennis, locatie en planning is niet eenvoudig. Daarom doet BijlesHuis dit voor jou! Dien een aanvraag in en wij stellen binnen 1-5 dagen vrijblijvend een geschikte docent voor! Als je tijdens de bijlessen vindt dat de klik ontbreekt, blijven we zoeken naar jouw ideale bijlesgever tot jij tevreden bent. Verder regelen we alle administratie en blijven elk moment beschikbaar voor al je vragen.

Vraag vrijblijvend meer info
zakelijke begeleiding

4000+ gescreende lesgevers

kmo aanvraag2

Gemiddelde vooruitgang van 27%

zakelijke cursus

22.000+ geholpen studenten

Waar gaan de bijlessen door?

Ons gescreende netwerk van bijlesgevers is verspreid over heel België. Daarom kan je kiezen of je bijlessen aan huis wil, bij de docent thuis, of liever online bijlessen volgt via onze eigen leeromgeving. Die is speciaal voor bijles ontworpen, met screenshare, whiteboard, videochat en de mogelijkheid om documenten te uploaden en samen te bewerken.

Daarnaast kies je ook zelf op welke dag en tijdstip je bijlessen doorgaan, de duurtijd, en hoe frequent je afspreekt met je bijlesgever. Flexibiliteit vinden wij belangrijk!

Ga snel van start!
bijlessen

Wie geeft de bijlessen?

Al onze docenten worden persoonlijk geïnterviewd en constant geëvalueerd op hun vakkennis, pedagogische ervaring en didactische vaardigheden. Daarnaast verifiëren we van allen hun uittreksel uit het strafregister model 2. We beschikken over verschillende lesgevers voor de bijlessen, en selecteren de beste match op basis van jouw hulpvraag:

  • Sommigen volgen een hogere opleiding relevant aan het bijlesonderwerp en leggen uitstekende punten voor.
  • Anderen hebben al een relevant diploma op zak en werken in een vakgerelateerde sector.
  • Didactische professionals zijn (gepensioneerde) leerkrachten en mensen die dagelijks voor de klas staan.
Vind je docent!
bijlessen

Op zoek naar een lesgever?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

02 680 80 84

Telefonisch bereikbaar van ma-vr: 9u00 - 18u00
Contact us
Ine

Ine

Accountmanager

Op zoek naar een lesgever?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

02 680 80 84

Telefonisch bereikbaar van ma-vr: 9u00 - 18u00

Emille heeft het over haar bijlessen statistiek

Emille studeert Psychologie aan de universiteit van Gent. Zoals veel studiegenoten liep ze vast op de vakken Statistiek I en II. Een accountmanager van BijlesHuis nam contact op en selecteerde bijlesdocente Sofie, zélf afgestudeerd en Psychologie en een krak in statistiek. Tijdens haar bijlessen leerde Emille de theorie toepassen via oefeningen, kreeg ze meer zelfvertrouwen en slaagde zo voor haar herexamen.