Bijles in Lokeren

Krijg vandaag nog bijles op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Elias

Aalst

Master

Universteit Gent

Biochemistry & Biotechnology

Bijles met Elias

Ik vind het belangrijk dat studenten begrijpen wat ze leren. Ik help ze om zich intellectueel te ontwikkelen. Ik heb een academische achtergrond in de Biochemie, Biotechnologie en Bio-informatica. Ik geef voornamelijk biologie, chemie, fysica en wiskunde bijles.

8,6/10

Aalst
Biochemistry & Biotechnology
Master, Universteit Gent

Lissah

Merelbeke

Master

KU Leuven

Industrieel ingenieur ICT

Bijles met Lissah

Hallo, mijn naam is Lissah. Vier jaar geleden ben ik afgestudeerd als industrieel ingenieur informatica en sindsdien ben ik aan de slag als IT consultant. Ik heb een passie voor wiskunde en informatica en ik hou ervan om andere mensen hierbij te helpen en te laten groeien via bijles.

9/10

Merelbeke
Industrieel ingenieur ICT
Master, KU Leuven

Alex

Gent

Master

Universiteit Gent

Industrieel Ingenieur Informatica

Bijles met Alex

Mijn passie is programmeren en die deel ik graag!

9,4/10

Gent
Industrieel Ingenieur Informatica
Master, Universiteit Gent

Lieven

Gent

Master

Universiteit Gent

Taal- en Letterkunde: Frans-Grieks

Bijles met Lieven

Ik ben erg geïnteresseerd om mensen dingen bij te leren, niet alleen om hen betere punten te laten behalen, maar ook om bepaalde levenswijsheid door te geven.

10/10

Gent
Taal- en Letterkunde: Frans-Grieks
Master, Universiteit Gent

Jo

Gent

Bijles met Jo

Ik heb het altijd leuk gevonden om dingen aan anderen uit te leggen. Daarbij is het voor mij het belangrijkst dat de ander niet enkel iets kan reproduceren, maar vooral ook snapt. Ik vind het een leuke uitdaging om telkens opnieuw een manier te vinden om iets verstaanbaar te maken. Ik heb les gegeven tijdens m’n aanstelling aan de universiteit. Op mijn reis door Thailand gaf ik een maand lang Engelse les aan 12- tot 15-jarigen en ik gaf een tijd bijles Nederlands via Skype.

8,5/10

Gent

Nicole

Sint-Niklaas

Professioneel / Volwassen

International Trade and Management, Lausanne, Zwitserland

Verscheidene opleidingen in het kader van mijn bedrijfsleven: coaching van teams, nationaal en internationaal, management

Bijles met Nicole

Door mijn ruime ervaring, zowel pedagogisch als in het bedrijfsleven, wil ik graag mijn kennis en ervaring doorgeven. Ik vind het fijn om leerlingen naar een hoger niveau te tillen, te leren leren. De coaching van volwassenen laat me toe aan hun wensen te voldoen en de sessies af te stemmen op hun individuele behoefte en wensen.

9/10

Sint-Niklaas
Verscheidene opleidingen in het kader van mijn bedrijfsleven: coaching van teams, nationaal en internationaal, management
Professioneel / Volwassen, International Trade and Management, Lausanne, Zwitserland

Cem

Temse

Master

Universiteit Antwerpen

Industriële wetenschappen: Chemie

Bijles met Cem

In het secundair onderwijs heb ik reeds lessen (arabisch leren lezen) mogen geven aan kinderen tot 12 jaar. Tijdens mijn hogere studies heb ik ook aan kennissen bijlessen wiskunde en chemie gegeven aan studenten secundair onderwijs. Als leidinggevende in mijn huidige functie merk ik absoluut het belang van een goede opleiding maar dit betekent niet dat de opgeleide personen weten wat het echt betekent. Het is voor mij dan ook belangrijk om theorie te kennen, maar de focus vooral op oefeningen te leggen. Ik hoop hier ervaring te mogen opdoen als lesgever en de studenten te helpen met het studeren en slagen.

9,2/10

Temse
Industriële wetenschappen: Chemie
Master, Universiteit Antwerpen

Natalie

Gent

Master

UGent

Lerarenopleiding

Bijles met Natalie

ik geef graag bijles om leerlingen opnieuw zelfvertrouwen te geven en hen te laten slagen in een opleiding volgens hun bekwaamheden. Om hen het plezier te kunnen overbrengen van zaken te ontdekken, te weten en zelf verbanden te kunnen leggen. Bovendien is het belangrijk dat studenten een getuigschrift of diploma halen waardoor hun kansen voor de toekomst beter zullen zijn. Op die manier kunnen ze later iets doen waar ze goed in zijn en dat ze graag doen.

8,3/10

Gent
Lerarenopleiding
Master, UGent

Guillaume

Zelzate

Master

Universiteit Gent

Toegepaste taalkunde vertalen

Bijles met Guillaume

Ik heb een Master Vertalen Frans-Spaans behaald aan de UGent. Ik heb ook al enkele jaren ervaring met het geven van bijles aan leerlingen uit het middelbaar onderwijs. Ook leerlingen uit het lager onderwijs kunnen bij mij terecht voor bijles Frans. Momenteel ben ik aan de slag als leerkracht Frans-Spaans in de katholieke middelbare school van Zele.

9,6/10

Zelzate
Toegepaste taalkunde vertalen
Master, Universiteit Gent

Sofie

Hamme

Bachelor

Odisee Campus Waas

Wiskunde, economie en biologie

Bijles met Sofie

Ik vind het leuk om kinderen iets bij te leren in een rustige omgeving met aandacht aan hun noden. Verder vind ik het ook belangrijk om leerlingen (en hun ouders) te helpen bij hun ontwikkeling in deze maatschappij.

8,7/10

Hamme
Wiskunde, economie en biologie
Bachelor, Odisee Campus Waas

Studenten die we al konden helpen

 • Anne uit Lokeren

  Leerling in het 4e leerjaar heeft hulp nodig bij Nederlands / NT2. Hij heeft al logopedie gehad, maar hij kan nog ondersteuning gebruiken bij schrijven/spelling en lezen.

 • Dorien uit Lokeren

  Leerling uit het 5de middelbaar IN (IT en Netwerken) heeft nood aan bijles Frans, voor dit én volgend semester. In december moet hij een eindwerk in het Frans maken. Hoewel Frans één va… Lees meer

 • Johan uit Lokeren

  Leerling gaat volgend jaar naar het zesde leerjaar en had graag extra hulp gewenst bij wiskunde, alsook focus op een algemene studiebegeleiding/planning. Vooral dit jaar heeft de leerli… Lees meer

 • Tomek uit Lokeren

  Studente 2e bachelor Financiën heeft begeleiding nodig bij Frans, in het kader van een herexamen op 18 augustus. Het gaat om het vak van het 1e jaar, met een klemtoon op grammatica.

 • Pieter uit Lokeren

  Student uit het 3e middelbaar wil ondersteuning bij wiskunde n.a.v. een vakantietaak. Hij heeft al sinds het lager onderwijs moeite met wiskunde (Steineronderwijs) en heeft nu niet goed… Lees meer

 • Ella uit Lokeren

  Leerlinge 6e leerjaar heeft huiswerkbegeleiding nodig, o.a. bij Frans, wiskunde en spelling.

 • Arne uit Lokeren

  Leerling uit het 6e leerjaar wil ondersteuning bij rekenen. Vroeger kreeg ze ook al hulp (logo), en ze wil die nu graag voortzetten.

 • Mae uit Lokeren

  Student Toegepaste Informatica heeft hulp nodig bij wiskunde: Veitch-Karnaugh diagrammen, determinanten, lineaire stelsels, combinatoriek, Eerste Orde Propositielogica(PROP).

 • Marianne uit Lokeren

  Student 5de middelbaar Elektrotechnieken zoekt hulp bij de vakken elektriciteit en wiskunde. Hij heeft net geen tekort voor beide vakken, vooral dit jaar lukt het moeilijker - corona ka… Lees meer

 • Frank uit Lokeren

  Leerling 5e middelbaar (Economie-Talen) heeft begeleiding nodig bij Frans, o.a. studiemethode. Hij had opnieuw een tekort op zijn eerste rapport van januari.

 • Thaïs uit Lokeren

  Leerling 2e middelbaar (Moderne) heeft begeleiding nodig bij Frans, o.a. basiswoordenschat, en studiebegeleiding, o.a. studiemethode.

 • Yalda uit Lokeren

  Leerling 5e middelbaar (Humane Wetenschappen, Sint-Janscollege Gent) met dyslexie heeft begeleiding nodig bij Frans. Hij had een onvoldoende op het kerstrapport. Hij mist de basis en wi… Lees meer

 • Zs uit Lokeren

  Studente in het 5e middelbaar richting Beeldende Vorming (KSO, 4u wiskunde per week) heeft extra ondersteuning nodig bij wiskunde. Tot vorig jaar haalde ze voor wiskunde nog 60%: het wa… Lees meer

 • Harold uit Lokeren

  Leerling 4e leerjaar (Stedelijke Basisschool Spoele) heeft begeleiding nodig bij taal: geschrift en spelling.

 • Vijay uit Lokeren

  Leerling 3e middelbaar (Wetenschappen) met dyslexie heeft begeleiding nodig bij Frans en Engels, vnl. grammatica.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

Een persoonlijke aanpak staat bij BijlesHuis voorop, om zo de mooiste resultaten te boeken. Met 1-op-1 bijles kan er veel meer aandacht worden besteed aan de individuele knelpunten dan bij bijles in groep in Iedereen kan bijles volgen in Lokeren! Omdat elke persoon en diens pedagogische noden uniek zijn, is elke bijles dat ook.
Onze 'fit-garantie' betekent eenvoudigweg: we zoeken een bijlesdocent uit regio Lokeren voor jou tot je 100% tevreden bent. In 95% van de gevallen maakt BijlesHuis meteen de perfecte match. Wanneer je toch geen 'klik' voelt tijdens de bijles, zoeken wij meteen naar een bijlesdocent met wie het wél 100% klikt op elk vlak!
Een persoonlijke aanpak staat bij BijlesHuis voorop, om zo de mooiste resultaten te boeken. Met 1-op-1 bijles kan er veel meer aandacht worden besteed aan de individuele knelpunten dan bij bijles in groep in Lokeren. Omdat elke persoon en diens pedagogische noden uniek zijn, is elke bijles dat ook.

Top bijlesaanvragen

bijles Frans Lokeren, bijles krijgen, bijles hoger onderwijs, repetitor in Lokeren, examen bijles, bijles aan huis in Lokeren, studiebegeleiding Lokeren, bijles door studenten, bijles in Lokeren gezocht