Verbeter je vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

Studiehulp in Lokeren

Bent u zelf student en vindt u maar niet de juiste studiemethode? Of is uw zoon of dochter beginnende student die nog niet helemaal wegwijs is in het middelbaar of hoger onderwijs? BijlesHuis biedt u de gewenste hulp door u met één van onze bekwame lesgevers in Lokerenin contact te brengen. Deze kunnen u helpen bij datgene waar u begeleiding nodig hebt: thesisbegeleiding, studiecoaching, specifieke bijlessen... 


Bijles zoals jij het wilt

U kan zelf bepalen hoe, waar en wanneer u de bijlessen wilt. Indien een persoonlijk contactmoment niet meteen mogelijk is, beschikken we ook nog over een online platform. We brengen u in contact met één van onze docenten en dan kan u in samenspraak het tijdstip en de locatie voor de lessen vastleggen. 


Professioneel en individueel

We selecteren al onze docenten op basis vanintakegesprekken waarbij we naar hun expertise en ervaringpolsen. Zo willen we voor al onze studenten en scholieren de geschikte docent vinden die hen optimaal kan begeleiden. Daarnaast kiest BijlesHuis voor een persoonlijke, individuele aanpak en wel om volgende redenen:


  • Hoog rendementop korte termijn
  • Volledige focus op de behoeften van de student of leerling
  • Gestructureerdefeedback
  • Manier van lesgeven afgestemd op persoon


Zit je nog met vragen of twijfels? Registreer je hier vrijblijvend zodat we je aanvraag persoonlijk kunnen bespreken.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

Hanne

Lokeren

Master, Master Universiteit Gent

Bijles met Hanne

Ik werk graag met jongeren en vind het leuk mijn kennis en inzicht over te brengen naar anderen. Met mijn achtergrond in de diergeneeskunde help ik voornamelijk bij de exacte wetenschappen en bij wiskunde.

Lokeren
Diergeneeskunde
Master, Master Universiteit Gent

Lore

Lokeren

Master, Master Universiteit Gent

Bijles met Lore

Ik heb een lerarenopleiding achter de rug en werk momenteel 16 uur in het secundair onderwijs. Ik zie bijles geven als een mooie gelegenheid om meer ervaring op te doen en vind het leuk dat ik dat kan doen terwijl ik leerlingen help om bepaalde leerstof beter onder de knie te krijgen.

Lokeren
Master, Master Universiteit Gent

Cindy

Waasmunster

Bachelor, Hogeschool Thomas More Mechelen

Bijles met Cindy

Sinds juni afgestudeerd als leerkracht lager onderwijs, maar door mijn zwangerschap nog niet aan de slag als leerkracht in een klas. Omdat ik hou van lesgeven en kinderen begeleiden, geef ik zeer graag bijles. Daarnaast is het voor mezelf een goede manier om dingen bij de leren en om mijn band met het onderwijs en lesgeven "levendig" te houden.

Waasmunster
leerkracht lager onderwijs
Bachelor, Hogeschool Thomas More Mechelen

Karen

Sint-Niklaas

Bachelor, Vrije Universiteit Brussel (VUB)

Bijles met Karen

In het bijles geven vind ik zowel het bijleren als een goede verstandhouding met de student belangrijk. De combinatie van mijn academische opleiding en ervaring in jeugdverenigingen kan me helpen om de studenten zo goed mogelijk te begeleiden. Ik ben alvast gemotiveerd om anderen iets bij te leren!

Sint-Niklaas
Masteropleiding ingenieurswetenschappen-architectuur
Bachelor, Vrije Universiteit Brussel (VUB)

Arnaud

Zele

None

Bijles met Arnaud

Het lijkt mij een leerrijke en sociale uitdaging in ruil voor wat financiële ondersteuning tijdens mijn laatste studentenjaren.

Zele

Arkadi

Lokeren

Bachelor, KU Leuven

Bijles met Arkadi

Engels is mijn passie en om daar dan anderen mee te helpen die het er moeilijker mee hebben is natuurlijk een heel leuke opdracht. Na een paar lessen denk ik dat er heel wat gemaakte foutjes al snel weg zullen vallen, wat toch een enorm verschil oplevert. Op de IELTS test kreeg ik een 8.0 'band score', de op één na beste. Toen ik op taalkamp ging met EF kreeg ik het best mogelijke resultaat (C2).

Lokeren
Rechten
Bachelor, KU Leuven

Stefaan

Lokeren

Bachelor, Bisschoppelijke Normaalschool Sint-Niklaas

Bijles met Stefaan

Leerlingen helpen geeft mij veel voldoening. Tijdens een bijles werk je individueel met de leerling en kunnen problemen efficiënt worden aangepakt. Ik heb 20 jaar ervaring als leerkracht wiskunde en natuurwetenschappen. De leerlingen kunnen steeds rekenen op een stevige portie geduld, enthousiasme en humor!

Lokeren
Bachelor, Bisschoppelijke Normaalschool Sint-Niklaas

Claude

Lokeren

None

Bijles met Claude

Ben gepensioneerd . Mijn moedertaal is Frans en zie dat het vroeg aanleren van een tweede taal zeer belangrijk is bij kinderen vanaf de kleuterklas.

Lokeren

Wendy

Lokeren

Derde graad, Sint - Lodewijkscollege Lokeren

Bijles met Wendy

Om studenten te helpen bij het leren van moderne vreemde talen.

Lokeren
ASO
Derde graad, Sint - Lodewijkscollege Lokeren

Asma

Lokeren

Bachelor, Hogeschool-Universiteit Brussel (HUB)

Bijles met Asma

Ik ben sinds november 2013 als vrijwilligster aan de slag in een studiebegeleidingsdienst en ik doe het nog altijd graag. Het is een uitdaging om met kinderen bezig te zijn en hen te proberen motiveren in hun schoolcarrière. Ik vind het een dankbare bezigheid en ondertussen houd ik mijn eigen kennis en kunde ook wat levend door het met hen te delen. Elk kind verdient een kans om uit te zoeken wat zijn talenten en mogelijkheden zijn, en ik zal mijn uiterste best doen om hen hierin te helpen en ondersteunen.

Lokeren
Bachelor, Hogeschool-Universiteit Brussel (HUB)