Bijles in Lokeren

Krijg vandaag nog bijles op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

20 000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Elias

Aalst

Master

Universteit Gent

Biochemistry & Biotechnology

Bijles met Elias

Ik vind het belangrijk dat studenten begrijpen wat ze leren. Ik help hen graag om zich intellectueel te ontwikkelen. Ik heb een academische achtergrond in de Biochemie, Biotechnologie en Bio-informatica. Ik geef voornamelijk bijles biologie, chemie, fysica en wiskunde.

8,8/10

Aalst
Biochemistry & Biotechnology
Master, Universteit Gent

Katleen

Lokeren

PhD

Universiteit Antwerpen

Doctor in de wetenschappen - Chemie

Bijles met Katleen

Ik heb altijd al een passie gehad voor kennis verwerven en kennis doorgeven. Voordat ik een andere professionele richting ingeslagen ben, heb ik zelfs overwogen om leraar te worden. Als ik zie hoe het door de extra uitdagingen van (gedeeltelijk) afstandsonderwijs voor de leerlingen moeilijker wordt om de leerstof te doorgronden, prikkelt het om daarin mijn steentje bij te dragen. Ik geef dus graag bijles om daarmee leerlingen en studenten te helpen om een betere grip op de leerstof te krijgen en hen daardoor meer slaagkansen te geven ondanks moeilijkere omstandigheden. Het idee van lesgeven is niet nieuw voor mij. Ik heb in het verleden al bijles gegeven en dat was een aangename ervaring die zeker voor herhaling vatbaar is. Het grootste deel van mijn ervaring ligt evenwel in kennisoverdrachtsactiviteiten in een bedrijfscontext en ook dat heb ik steeds met veel plezier gedaan.

8,9/10

Lokeren
Doctor in de wetenschappen - Chemie
PhD, Universiteit Antwerpen

Lieven

Gent

Master

Universiteit Gent

Taal- en Letterkunde: Frans-Grieks

Bijles met Lieven

Ik ben erg geïnteresseerd om mensen dingen bij te leren, niet alleen om hen betere punten te laten behalen, maar ook om bepaalde levenswijsheid door te geven.

10/10

Gent
Taal- en Letterkunde: Frans-Grieks
Master, Universiteit Gent

Alex

Gent

Master

Universiteit Gent

Industrieel Ingenieur Informatica

Bijles met Alex

Mijn passie is programmeren en die deel ik graag!

9,4/10

Gent
Industrieel Ingenieur Informatica
Master, Universiteit Gent

Lissah

Merelbeke

Master

KU Leuven

Industrieel ingenieur ICT

Bijles met Lissah

9/10

Merelbeke
Industrieel ingenieur ICT
Master, KU Leuven

Jo

Gent

Bijles met Jo

Ik heb het altijd leuk gevonden om dingen aan anderen uit te leggen. Daarbij is het voor mij het belangrijkst dat de ander niet enkel iets kan reproduceren, maar vooral ook snapt. Ik vind het een leuke uitdaging om telkens opnieuw een manier te vinden om iets verstaanbaar te maken. Ik heb les gegeven tijdens m’n aanstelling aan de universiteit. Op mijn reis door Thailand gaf ik een maand lang Engelse les aan 12- tot 15-jarigen en ik gaf een tijd bijles Nederlands via Skype.

8,5/10

Gent

Nicole

Sint-Niklaas

Professioneel / Volwassen

International Trade and Management, Lausanne, Zwitserland

Verscheidene opleidingen in het kader van mijn bedrijfsleven: coaching van teams, nationaal en internationaal, management

Bijles met Nicole

Door mijn ruime ervaring, zowel pedagogisch als in het bedrijfsleven, wil ik graag mijn kennis en ervaring doorgeven. Ik vind het fijn om leerlingen naar een hoger niveau te tillen, te leren leren. De coaching van volwassenen laat me toe aan hun wensen te voldoen en de sessies af te stemmen op hun individuele behoefte en wensen.

9/10

Sint-Niklaas
Verscheidene opleidingen in het kader van mijn bedrijfsleven: coaching van teams, nationaal en internationaal, management
Professioneel / Volwassen, International Trade and Management, Lausanne, Zwitserland

Leen

Gent

Master

Universiteit Antwerpen

Sociaal-Economische Wetenschappen

Bijles met Leen

Ik help graag jongeren bij het verkrijgen van kennis, het verbeteren van hun zelfvertrouwen en hun zelfontwikkeling. Elke jongere is voor mij belangrijk en ik wil bijdragen tot het optimaal benutten van hun kansen en mogelijkheden.

9,7/10

Gent
Sociaal-Economische Wetenschappen
Master, Universiteit Antwerpen

Cem

Temse

Master

Universiteit Antwerpen

Industriële wetenschappen: Chemie

Bijles met Cem

In het secundair onderwijs heb ik reeds lessen (arabisch leren lezen) mogen geven aan kinderen tot 12 jaar. Tijdens mijn hogere studies heb ik ook aan kennissen bijlessen wiskunde en chemie gegeven aan studenten secundair onderwijs. Als leidinggevende in mijn huidige functie merk ik absoluut het belang van een goede opleiding maar dit betekent niet dat de opgeleide personen weten wat het echt betekent. Het is voor mij dan ook belangrijk om theorie te kennen, maar de focus vooral op oefeningen te leggen. Ik hoop hier ervaring te mogen opdoen als lesgever en de studenten te helpen met het studeren en slagen.

9,2/10

Temse
Industriële wetenschappen: Chemie
Master, Universiteit Antwerpen

Natalie

Gent

Master

UGent

Criminologie

Bijles met Natalie

ik geef graag bijles om leerlingen opnieuw zelfvertrouwen te geven en hen te laten slagen in een opleiding volgens hun bekwaamheden. Om hen het plezier te kunnen overbrengen van zaken te ontdekken, te weten en zelf verbanden te kunnen leggen. Bovendien is het belangrijk dat studenten een getuigschrift of diploma halen waardoor hun kansen voor de toekomst beter zullen zijn. Op die manier kunnen ze later iets doen waar ze goed in zijn en dat ze graag doen.

8,3/10

Gent
Criminologie
Master, UGent

Studenten die we al konden helpen

 • Birgit uit Lokeren

  Studente uit het 5e middelbaar economie-talen wil ondersteuning bij Frans. Het gaat zowel om grammatica als mondelinge vaardigheden.

 • Laura uit Lokeren

  Studente uit het 5e middelbaar economie-talen wil ondersteuning bij Duits. Ze heeft geen voorkennis van het vak en heeft een achterstand t.o.v. klasgenoten.

 • De Gendt Axana uit Lokeren

  Leerling 3e middelbaar heeft begeleiding nodig bij Frans.

 • Jay uit Lokeren

  Leerlinge 5e leerjaar heeft huiswerkbegeleiding nodig, o.a. bij Frans, wiskunde en spelling.

 • Sascha uit Lokeren

  Leerlinge 6e leerjaar heeft begeleiding nodig bij Frans.

 • Kelly uit Lokeren

  Leerling 6e leerjaar heeft begeleiding nodig bij Frans, o.a. studiemethode.

 • Thymon uit Lokeren

  Leerling 1e middelbaar (Moderne) heeft begeleiding nodig bij Frans.

 • Caroline uit Lokeren

  Leerlinge 5e leerjaar heeft begeleiding nodig bij Frans en wiskunde.

 • Natasja uit Lokeren

  Student uit het 3e middelbaar wil ondersteuning bij wiskunde n.a.v. een vakantietaak. Hij heeft al sinds het lager onderwijs moeite met wiskunde (Steineronderwijs) en heeft nu niet goed… Lees meer

 • Olivier uit Lokeren

  Leerlinge 6e leerjaar heeft huiswerkbegeleiding nodig, o.a. bij Frans, wiskunde en spelling.

 • Jasper uit Lokeren

  Leerling 2e middelbaar (Moderne) heeft begeleiding nodig bij Frans, o.a. basiswoordenschat, en studiebegeleiding, o.a. studiemethode.

 • Patrick uit Lokeren

  Student Toegepaste Informatica heeft hulp nodig bij wiskunde: Veitch-Karnaugh diagrammen, determinanten, lineaire stelsels, combinatoriek, Eerste Orde Propositielogica(PROP).

 • Kimberley uit Lokeren

  Leerling uit het 6e leerjaar wil ondersteuning bij rekenen. Vroeger kreeg ze ook al hulp (logo), en ze wil die nu graag voortzetten.

 • Joyce uit Lokeren

  Masterstudente Marketing heeft scriptiebegeleiding nodig (thema: applicatie van filters op instagram ads, deadline: eind juli). Het gaat in eerste instantie om het bijsturen van de onde… Lees meer

 • Ashley uit Lokeren

  Leerling uit het 6e middelbaar Humane Wetenschappen zoekt ondersteuning bij wiskunde. Het gaat vooral om goniometrische en logaritmische functies, en om statistiek.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

Je kiest helemaal zelf op welke dagen en tijdstippen je bijles in Lokeren doorgaat. 's Avonds tijdens de werkweek, in het weekend, in vakantieperiodes,... Wij zoeken een docent in de buurt van Lokeren wiens schema bij dat van jou past.
De accountmanagers bij BijlesHuis zijn een enthousiast team dat het netwerk van bijlesdocenten kent als hun broekzak. Een van hen zal jou koppelen aan de geschikte bijlesdocent uit regio Lokeren voor je bijlessen. Op deze pagina kan je alvast kennismaken met onze accountmanagers!
Wij luisteren eigenlijk vooral naar jouw noden. Zijn jullie op zoek naar bijles aan huis? Dan regelen wij een docent uit regio Lokeren die aan huis komt. Wil je liever online bijles volgen, of op een neutrale locatie in Lokeren? Dat is evengoed een optie.

Top bijlesaanvragen

bijles Frans Lokeren, bijles krijgen, bijles hoger onderwijs, repetitor in Lokeren, examen bijles, bijles aan huis in Lokeren, studiebegeleiding Lokeren, bijles door studenten, bijles in Lokeren gezocht