Bijles in Waasmunster

Krijg vandaag nog bijles op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

14000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Ruth

Sint-Niklaas

Vrije Universiteit Brussel

Bijles met Ruth

Ik wil na mijn masterjaar proberen om voor een doctoraat te gaan, of om anders naar het onderwijs door te schuiven. Het geven van bijles vind ik een ideale kans om ervaring op te doen als latere docent. Ik volg op de VUB de opleiding kunstwetenschappen en archeologie, dus krijg zowel heel wat kunst (en ook esthetica) als geschiedenis. Dit zijn dus de vakken die ik kan onderwijzen.

Sint-Niklaas
, Vrije Universiteit Brussel

Nathan

Sint-Niklaas

Master

Universiteit Gent

Biomedical Engineering - cum magna laude

Bijles met Nathan

Ik geniet er van mensen wetenschap bij te leren en ze te helpen nieuwe inzichten te verwerven. Ik heb al wat ervaring met bijles geven aan middelbare school leerlingen. Ik heb ook al de enkele lessen wiskunde kunnen geven voor een volledige middelbare schoolklas.

Sint-Niklaas
Biomedical Engineering - cum magna laude
Master, Universiteit Gent

Kimberley

Sint-Niklaas

Bachelor

Het perspectief, Gent

Graduaat boekhouden

Bijles met Kimberley

Door bijles te geven aan iemand in de familie is mij duidelijk geworden dat het doorgeven van kennis iets is wat mijn energie geeft. Ik hoop in de toekomst de tijd te vinden om een D-cursus te volgen en binnen een 10-tal jaar de overstap te maken naar het onderwijs. Bijles geven lijkt mij voorlopig de ideale manier om mijn huidige job in de boekhoudwereld en lesgeven te combineren.

Sint-Niklaas
Graduaat boekhouden
Bachelor, Het perspectief, Gent

Elyne

Sint-Niklaas

Bachelor

Bijles met Elyne

Ik ben afgestudeerd als bachelor in het secundair onderwijs met als vakkencombinatie Frans en Nederlands. Bijles geven is voor mij een mooie aanvulling op mijn job als leerkracht. Ik vind het fijn om mensen individueel te kunnen begeleiden, wat in de klas niet altijd mogelijk is. Tijdens mijn opleiding aan de Arteveldehogeschool heb ik ook een studente met dyslexie geholpen bij het schrijven van haar bachelorproef. Het geeft me voldoening om dit soort zaken te doen.

Sint-Niklaas
Bachelor,

Kathleen

Dendermonde

Basisschool

KaHo Sint Lieven Aalst

Bijles met Kathleen

Toen ik afgestudeerd ben, heb ik een jaar les gegeven als tewerkgestelde stagiair: halftime in het vierde leerjaar en fulltime lichamelijke opvoeding in alle klassen. Ik vind dat ieder kind zijn talenten heeft: met cijfers, met letters of met zijn handen. Ik geloof ook in het gezegde "oefening baart kunst" en als je echt iets wil kennen, je dat ook kan bereiken. In het onderwijs is er niet altijd tijd voor differentiatie en waarschijnlijk thuis al evenmin. Wist je dat in Korea 70% van de ouders een mentor heeft voor de kinderen, om na school bijles te geven in wiskunde en Engels?

Dendermonde
Basisschool, KaHo Sint Lieven Aalst

Carole

Zele

Bachelor

Hogeschool Gent

Bedrijfsmanagement - Rechtspraktijk

Bijles met Carole

Mijn naam is Carole en ik ben sinds juni 2015 afgestudeerd aan de Hogeschool Gent. Ik heb mijn studies met glans kunnen beëindigen, mede dankzij mijn bijlerares Frans. Zij heeft me door mijn middelbaar gesleurd en ervoor gezorgd dat Frans mijn beste vak in het hoger onderwijs werd. Ik ken bijgevolg de nood aan wat extra hulp en uitleg en haal veel voldoening uit zo'n taak. Verder ben ik een enthousiast en energiek persoon die graag met kinderen werkt.

Zele
Bedrijfsmanagement - Rechtspraktijk
Bachelor, Hogeschool Gent

Liselotte

Temse

Bijles met Liselotte

Om leerlingen die het moeilijker hebben op school of die problemen hebben met bepaalde leerstof te helpen en hen op deze manier proberen bij te benen.

Temse

Gwen

Sint-Niklaas

Bijles met Gwen

Na drie jaar met veel plezier gestudeerd te hebben, ben ik afgestudeerd als leraar lager onderwijs aan Odisee, Campus Waas te Sint-Niklaas. Inmiddels sta ik te popelen om de opgedane kennis en stage-ervaring in een eigen klas in praktijk te brengen. Het contact met kinderen, de dynamiek en het overbrengen van kennis en vaardigheden is wat mij aanspreekt in het onderwijs. Door mijn bachelorproef, met als onderwerp het aanleren van de cognitief academische taalvaardigheid aan anderstalige nieuwkomers in het basisonderwijs, heb ik een betere kijk gekregen op mijn latere beroepsuitoefening als (zorg-)leerkracht in het lager onderwijs. Een klas bestaat immers uit verschillende leerlingen. Leerlingen die elk een individu en unieke persoon zijn. Alle leerlingen hebben hun eigen achtergrond of beginsituatie en daar moet je je als leerkracht zo nauw mogelijk bij aansluiten en op inspelen. Enkel op deze manier kan je het maximum uit elke leerling halen en dat is toch waar elke leerkracht naar streeft. Enkel tevreden gezichtjes op het einde van elke schooldag en die er graag terug bij zijn de volgende dag.

Sint-Niklaas

Dries

Bornem

Basisschool

Bijles met Dries

Als toekomstig leerkracht is bijles voor mij een ideale bezigheid. Ik ben zelf erg leerlinggericht ingesteld, en beschik over de nodige didactische en vakinhoudelijke kennis. Ik heb een brede kennis over de vakken van de lagere school, en ben vanuit een persoonlijke interesse erg belezen in geschiedenis en andere menswetenschappelijke vakken. Ik kan zelfstandig te werk gaan bij het uitwerken van leertrajecten.

Bornem
Basisschool,

Karen

Sint-Niklaas

Bijles met Karen

Volgende maand leg ik mijn doctoraat af. Ik heb 6 jaar statistiek (onderzoeksmethodologie) gegeven aan het 1ste en 2de jaar LO en REVAKI aan de KU Leuven en wil graag blijven lesgeven aan gemotiveerde studenten.

Sint-Niklaas

Studenten die we al konden helpen

 • Eva uit Waasmunster

  Studente 2e bachelor TEW heeft begeleiding nodig bij Frans, o.a. uitspraak en grammatica.

 • Caroline uit Waasmunster

  2 leerlingen (1e middelbaar) hebben begeleiding nodig bij Frans: maken van huiswerk op de computer (Franse school).

 • Sandra uit Waasmunster

  Leerling 2e middelbaar heeft begeleiding nodig bij het examen mondeling Engels van de Examencommissie (eind oktober).

 • Elke uit Waasmunster

  Leerling 4e middelbaar heeft begeleiding nodig bij Frans, o.a. opfrissen van de basis.

 • Romy uit Waasmunster

  Leerling heeft begeleiding nodig bij de examens Frans en Engels van de Examencommissie (Humane Wetenschappen).

 • Lowie uit Waasmunster

  Lowie zit in het 2de middelbaar en heeft moeite om grote pakketten leerstof te verwerken.

 • Jan uit Waasmunster

  Student 5de WEWI zit op internaat (9000 Gent) en zou graag hulp hebben bij wiskunde.

 • Roger uit Waasmunster

  Leerling 2e middelbaar met ADD heeft studiebegeleiding nodig, o.a. planning en studiemethode bij Frans, Nederlands en (eventueel) wiskunde.

 • Eva uit Waasmunster

  Leerling die naar het 4e middelbaar (TSO Architecturale Vorming) gaat, heeft begeleiding nodig bij wiskunde, o.a. functies en analytische wiskunde. Het gaat om een herhaling en een voor… Lees meer

 • Nina uit Waasmunster

  Student uit het 6e middelbaar humane wetenschappen wil ondersteuning bij chemie en fysica (op termijn eventueel ook wiskunde). Ze heeft moeite met grote hoeveelheden verwerken en zoekt … Lees meer

 • Lotte uit Waasmunster

  Leerlinge 6e middelbaar (humane wetenschappen) wil ondersteuning bij aardrijkskunde. Ze heeft onlangs een toets gehad van 2,5/10, maar had er wel voor gestudeerd. Vroeger had ze er geen… Lees meer

 • Veerle uit Waasmunster

  Leerling 1e middelbaar (ASO, type 9, OV4) heeft begeleiding nodig bij wiskunde en Frans. Het gaat om intensieve begeleiding: wiskunde op niveau vierde leerjaar, Frans op niveau vijfde l… Lees meer

 • Romy uit Waasmunster

  3 leerlingen: jongen van 6, meisje van 7,5 en jongen van 9 jaar, wensen ondersteuning bij verschillende thema's, gaande van talen tot wetenschappen.

 • Marjan uit Waasmunster

  Leerling 1e middelbaar (Moderne-STEM) heeft begeleiding nodig bij Frans in het kader van een vakantietaak (in te dienen begin september), maar ook tijdens het schooljaar, o.a. bij de st… Lees meer

 • Eva uit Waasmunster

  Student uit het schakelprogramma handelswetenschappen wil ondersteuning bij wiskunde. Het gaat vooral om functies. Ze heeft een vooropleiding in het bedrijfsmanagement en kreeg in het s… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.