Bijles Engels in Waasmunster

Krijg vandaag nog bijles Engels op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

12000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Hogeschool Gent
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Engels

Jesmina

Dendermonde

Bachelor

Odisee

in het onderwijs: secundair onderwijs Engels / Nederlands

Bijles Engels met Jesmina

Bijles geven betekent een extra 'leer' - kracht te zijn voor de leerlingen die deze steun kunnen gebruiken. Om veel redenen lukt het soms niet om zelfstandig te studeren, of heeft de leerkracht het zelf te druk in de klas om zich te bekommeren voor zij die de uitleg nog eens nodig hebben. Daar wil ik dan mijn steentje bijdragen door one-on-one aan de slag te gaan zodat iedereen op zijn eigen tempo/manier kan slagen.

8/10

Dendermonde
in het onderwijs: secundair onderwijs Engels / Nederlands
Bachelor, Odisee

Engels

Blerta

Sint-Niklaas

Bachelor

Odisee Sint-Niklaas

Leerkracht Secundair Onderwijs: Frans en Engels

Bijles Engels met Blerta

Voor mij is lesgeven een echte passie! Nu volg ik de Bacheloropleiding voor Leerkracht Secondair Onderwijs op Odisee te Sint-Niklaas met als onderwijsvakken Frans en Engels. Ik heb mijn stages afgerond en besef meer dan ooit dat dit mijn droomjob is. Zelf ben ik thuis ook de oudste, ik heb nog 2 jongere broers en een zus die in het middelbaar zitten, dus weet ik zeer goed hoe ik moet omgaan met deze verantwoordelijkheid. Ik ben enorm gemotiveerd om bijlessen te geven en jongeren te helpen met hun moeilijkheden.

Sint-Niklaas
Leerkracht Secundair Onderwijs: Frans en Engels
Bachelor, Odisee Sint-Niklaas

Engels

Vincent

Sint-Niklaas

Professioneel / Volwassen

University of Cambridge

CELTA

Bijles Engels met Vincent

Ik wil jonge mensen helpen bij het verstaan en het gebruiken van een taal die de over de gehele wereld gebruikt wordt, zowel voor plezier als voor werk. Ik heb veel ervaring met het geven van les in klascontext, maar haal ook veel voldoening uit het ondersteunen in individuele context, zoals bij studiebegeleiding/leren leren.

Sint-Niklaas
CELTA
Professioneel / Volwassen, University of Cambridge

Engels

Jirka

Dendermonde

Master

VUB

Germaanse filologie

Bijles Engels met Jirka

Ikk geef graag les, maar de grote groepen, de werkdruk en de steeds groter wordende administratieve last begint me zwaar te vallen. Ik heb mijn eigen zoon begeleid doorheen zijn middelbaar en dat vond ik heel leuk om te doen. Het uitwerken van een persoonlijk traject op maat van de leerling is iets wat ik graag doe.

8/10

Dendermonde
Germaanse filologie
Master, VUB

Engels

Lore

Sint-Niklaas

Master

Universiteit Gent

Bijles Engels met Lore

Ik heb een lerarenopleiding achter de rug en werk momenteel 16 uur in het secundair onderwijs. Ik zie bijles geven als een mooie gelegenheid om meer ervaring op te doen en vind het leuk dat ik dat kan doen terwijl ik leerlingen help om bepaalde leerstof beter onder de knie te krijgen.

Sint-Niklaas
Master, Universiteit Gent

Engels

Rani

Hamme

Bachelor

Artevelde Hogeschool

Ergotherapie

Bijles Engels met Rani

Momenteel werk ik als ondersteuner in het lager en secundair onderwijs (GON-begeleidster). Hierbij kom ik dagelijks in contact met leerlingen die moeilijkheden hebben op school. Het is mijn passie om deze leerlingen vooruit te helpen. Ik hoop dan ook via deze weg, nog meer leerlingen te kunnen ondersteunen.

Hamme
Ergotherapie
Bachelor, Artevelde Hogeschool

Engels

Taylina

Sint-Niklaas

Bachelor

vives

toegepaste psychologie

Bijles Engels met Taylina

Ik geef al bijles op mijn school!

Sint-Niklaas
toegepaste psychologie
Bachelor, vives

Engels

Merel

Temse

Master

Universiteit Gent

Toegepaste Taalkunde

Bijles Engels met Merel

Ik plan om volgend schooljaar te beginnen aan een lerarenopleiding, aansluitend bij mijn studie als taalkundige. Daarom is bijles geven al een mooie voorbereiding. Mijn motivatie rijkt natuurlijk verder dan persoonijke verdiensten: ik wil vooral graag op een interessante manier jongeren iets bijleren over taal, want taal wordt toch vaak als verplichting gezien, terwijl het eigenlijk best wel leuk kan zijn.

Temse
Toegepaste Taalkunde
Master, Universiteit Gent

Engels

Assia

Temse

Bachelor

VUB

Rechten

Bijles Engels met Assia

Door het helpen van mijn zoontje bij zijn huiswerk en het studeren, ontdekte ik dat ik bijles geven graag doe. Ik sta dan ook klaar voor anderen die dit nodig wensen.

Temse
Rechten
Bachelor, VUB

Engels

Andrea

Dendermonde

Bachelor

Universidad de El Salvador

in English as a second language. Teaching option

Bijles Engels met Andrea

I’m very passionate about teaching because it makes me truly motivated to keep learning and to put my knowledge into practice. I am an efficiency-driven, energetic, multi-lingual and organized professional with outstanding people skills. I am fluent in Spanish and proficient in English as I started learning English since the age of 8 and graduated from college with a Bachelor in English as a Second Language. In addition, I completed summer courses in Houston, Texas to improve my English skills. Since November 2016, I have been taking Dutch classes in Lokeren and Dendermonde. I can speak the language rather well up to a level of higher intermediate (B2). Moreover, I can speak basic German. I am sure that my language skills will benefit the students. Furthermore, my bachelor helped me develop communication, presentation, and relationship building skills. I enjoy helping people and understanding their needs is also very important for me. After all, teaching is all about helping students in the best possible way just like customer service is. In addition, I had a few internships where I had to teach English to University students and where I supported the professor. I wrote lesson plans, tracked the students' progress and prepared presentations for lectures. These experiences gave me the opportunity to evolve into a good team player, become more collaborative and adapt to different teaching styles. I enjoy working with other people and discuss different methods to improve my work.

Dendermonde
in English as a second language. Teaching option
Bachelor, Universidad de El Salvador