Verbeter je programmeren vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

Bijles en studiebegeleiding voor programmeren

Hebben uw programma's last van infinite loops? Of werken ze gewoon helemaal niet en zoekt u daarom bijles en studiebegeleiding voor programmeren? Zoek dan niet verder, want BijlesHuis legt voor u de link met één van onze gespecialiseerde docenten. Uw schema hoeft u bovendien ook niet aan te passen, want u bepaalt zelf waar en wanneer uw bijles gegeven wordt: aan huis, bij de docent, of op een andere locatie. Bijles krijgen kan dankzij onze online leeromgeving zelfs via internet!

Bijles programmeren voor alle studenten

Mist uw HTML wat structuur? Boekt u geen vooruitgang in JavaScript? Dan staat BijlesHuis u bij met studiebegeleiding en bijles programmeren voor het middelbaar, hoger en volwassenenonderwijs. U hoeft zich voor uw bijlessen zelfs niet te verplaatsen, want BijlesHuis beschikt in heel Vlaanderen en Brussel over professionele docenten.

Betaalbare bijles programmeren in focusgroepen of individueel

U geeft uw geld natuurlijk liever bewust uit. Bij BijlesHuis betaalt u enkel voor uw bijles en dit tegen transparante tarieven. Bovendien hoeft u bij ons geen maandelijkse kosten of inschrijvingskosten te betalen. U mag wel zelf kiezen hoe uw bijles eruit ziet:

  • Bijles in een kleine groep
  • Volg samen met uw vrienden bijles en bespaar 40 tot 50%.

  • Individuele bijles
  • Krijg begeleiding op maat voor uw specifieke problemen.

Krijg hier extra informatie over hulp bij programmeren

Er zijn oneindig veel verschillende situaties. Daarom kunt u BijlesHuis hier uw vraag stellen over bijles en studiebegeleiding voor programmeren voor uw specifieke omstandigheden. Terwijl wij uw vraag behandelen kunt u eventueel ook een blik werpen op de andere vakken waarvoor wij begeleiding aanbieden.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

programmeren

Steven

Haasdonk

Master, Univeristeit Gent

Bijles programmeren met Steven

Vanuit mijn job als assistent aan de Ugent weet ik dat ik het fijn vind om mensen te helpen zaken te begrijpen. Ik probeer moeilijke zaken zo simpel mogelijk voor te stellen zodat complexe zaken toch laagdrempelig opgenomen kunnen worden. Dit is niet altijd even gemakkelijk, maar de uitdaging spreekt me daarom ook wel aan.

Haasdonk
Master in de industriële wetenschappen: Elektrotechniek-Automatisering
Master, Univeristeit Gent

programmeren

Shoera

Leuven

Master, KU Leuven

Bijles programmeren met Shoera

Volgens mij leren we allemaal het beste bij door in dialoog te treden en elkaar uit te dagen met vragen waar je zelf niet meteen op zou komen. Ik wil met veel plezier mijn kennis delen met andere en hoop zelf in het proces ook tot nieuwe inzichten te komen.

Leuven
Burgerlijk Ingenieur - Wiskundige Ingenieurstechnieken
Master, KU Leuven

programmeren

Jeroen

Hofstade

Master, Universiteit Gent - Burgerlijk Ingenieur Computerwetenschappen

Bijles programmeren met Jeroen

Bijles geven is voor mij de ultieme manier om anderen te helpen en tegelijk mijn kennis te delen. De passie om bijles te geven is al verscheidene jaren geleden begonnen, waarbij ik (nog steeds) van tijd tot tijd bijles heb aan vrienden of kennissen. De voldoening dat het geven van deze lessen oplevert heeft me ertoe aangezet de stap te zetten meer bijlessen te geven.

Hofstade
Master Computer Science Engineering
Master, Universiteit Gent - Burgerlijk Ingenieur Computerwetenschappen

programmeren

Elias

Aalst

Master, Universteit Gent

Bijles programmeren met Elias

Ik wil andere, jongere studenten helpen zich intellectueel te ontwikkelen, de studenten helpen waar de leerstof soms niet duidelijk is. Ik wil studenten stimuleren om wetenschappen te studeren.

Aalst
Biochemistry & Biotechnology
Master, Universteit Gent

programmeren

Nicolas

Kruibeke

Master, Vlerick Business School

Bijles programmeren met Nicolas

Ik ben gemotiveerd om bijles te geven, om studenten te laten inzien dat ze straffer zijn dan ze zelf denken. Het geeft een enorm goed gevoel om studenten progressie te zien maken, en het geloof in eigen kunnen te voelen toenemen. Verder ben ik, in alles wat ik doe, iemand die zeer altruïstisch is, en steeds bereid is om (mede-)studenten iets geduldig en gestructureerd over te brengen.

Kruibeke
International Management & Strategy
Master, Vlerick Business School

programmeren

Dylan

Londerzeel

Master, Universiteit Gent

Bijles programmeren met Dylan

Ik haal voldoening om studenten te helpen met het inhoudelijk te leren begrijpen van leerstof.

Londerzeel
Master, Universiteit Gent

programmeren

Jorg

Waregem

Master, Technische Universiteit Delft

Bijles programmeren met Jorg

Ik vind het belangrijk om iedereen te helpen als ze het wat moeilijker hebben. Al van kleins af aan help ik mijn vrienden en probeer te zorgen dat iedereen alles goed begrijpt. Het geeft me voldoening om iemand te helpen en te zien hoe hun begrip in de materie verbetert. Vaak helpt het voor studenten om bepaalde zaken gewoon nog eens uitgelegd te krijgen, of op een andere manier. Niet iedereen begrijpt alles direct, en soms is een andere kijk op de materie nodig.

Waregem
Lucht- en Ruimtevaarttechniek, Ruimtevaart, Space Exploration
Master, Technische Universiteit Delft

programmeren

Enias

Gent

Master, HoGent

Bijles programmeren met Enias

Mijn liefde voor programmeren is eindeloos. Deze liefde wil ik dan ook graag delen met anderen die het net moeilijk hebben met deze nieuwe manier van denken. In het verleden heb ik reeds verschillende studenten bijles gegeven met succes. Ze slaagden namelijk voor het examen zonder problemen. Ik ben zelf altijd gedreven om de les af te stemmen op het gebruikte boek, daarom ga ik steeds de bijles situeren volgens boeken in het hoofdstuk en ga ik bijgevolg een afspraak maken om telkens een hoofdstuk door te nemen vooraleer ik langsga voor een praktische (en leuke) programmeersessie. Wat betreft programmeren ligt mijn specialisatie in Java, Python, Javascript en HTML maar ook andere programmeertalen of omgevingen schrikken mij niet af. Ik kijk al uit naar een mooie samenwerking.

Gent
Master in de Industriële wetenschappen - Informatica
Master, HoGent

programmeren

Sam

Attenrode

Master, KU Leuven

Bijles programmeren met Sam

Ik ben gepassioneerd door wetenschappen! Mijn opleiding bio-ingenieurswetenschappen was de beste keuze die ik had kunnen maken. Ik ben een sociaal, energiek persoon die veel met muziek bezig is. Ik geef nu ondertussen al een paar maanden gitaarles. En graag wil ik de lijn doortrekken naar andere passies!

Attenrode
LO & Bewegingswetenschappen
Master, KU Leuven

programmeren

Adriaan

Antwerpen

Bachelor, Karel de Grote Hogeschool

Bijles programmeren met Adriaan

Ik deel mijn kennis al meerdere jaren via verschillende platformen. Ik ben de eerste die iemand in de les helpt als hij/zij ergens vast zit, ik post al enkele jaren video-tutorials op YouTube over verschillende tech-gerelateerde onderwerpen en wil later, na enkele jaren ervaring in het gebied, verder met lesgeven.

Antwerpen
Multimedia Technology - Web & UX
Bachelor, Karel de Grote Hogeschool