Verbeter je Spaans vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

Bijles en studiebegeleiding voor Spaans

Wilt u tijdens de les of op het examen Spaans liever niet als een leek overkomen? Zijn uw Spaanse klanken nog niet zo zwoel als die van een echte señor of señorita? Of u nu al redelijk wat Spaans spreekt of er nog mee moet starten, bij BijlesHuis zit u goed voor bijles en studiebegeleiding Spaans op maat. Wij brengen u in contact met een gediplomeerde docent die, waar en wanneer u dat wenst, langskomt voor uw bijles. Dit kan gerust bij u thuis of op een locatie in uw buurt, maar het kan even goed van onder de Spaanse zon via internet dankzij onze online leeromgeving.

Bijles Spaans voor middelbaar, hoger en volwassenenonderwijs

Haalt u de Spaanse grammaticale regels steeds door elkaar? Is een presentatie geven of een gesprek voeren in het Spaans voor u een lastige opgave? Dan helpt BijlesHuis u graag met bijles en studiebegeleiding Spaans voor het middelbaar, hoger en volwassenenonderwijs. Onze docenten hebben steevast een opleiding gevolgd aan het hoger onderwijs en sommigen zijn zelfs van Spaanse afkomst, dus u bent zeker en vast in goede handen. Dankzij het grote aanbod aan professionele docenten is BijlesHuis bovendien actief in heel Vlaanderen en Brussel.

Bijles Spaans aan een voordelig tarief met keuzemogelijkheden

BijlesHuis houdt rekening met uw budget en biedt bijlessen aan tegen transparante tarieven. Verder betaalt u niets, dus ook geen inschrijvingskosten of andere maandelijkse kosten. Bovendien heeft u nog de volgende keuzemogelijkheden:

  • Individuele bijles
  • Uw problemen krijgen een aangepaste één-op-één behandeling.

  • Bijles in een focusgroep
  • U volgt samen met enkele vrienden bijles en bespaart 40 tot 50%.

Wij geven graag meer informatie over hulp bij Spaans

Elke persoon is anders. Uw persoonlijke vragen over bijles en studiebegeleiding voor Spaans kunt u hier stellen. Terwijl wij uw vragen beantwoorden, kunt u eventueel ook eens een kijkje nemen bij de andere vakken waarbij het BijlesHuis u kan helpen.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

Spaans

Hannah

Leuven

Master, Vrije Universiteit Brussel (VUB)

Bijles Spaans met Hannah

Lesgeven is iets wat ik graag doe. Dat heb ik kunnen ondervinden tijdens mijn eerste ervaring als leerkracht Spaans in het avondonderwijs. Het begeleiden van leerlingen in hun leerproces, en te kunnen helpen waar nodig, geeft me enorm veel voldoening. Momenteel heb ik zin om te ervaren wat bijlesgeven kan betekenen voor mij en ben ik erg benieuwd om me te verdiepen in een ander facet van lesgeven. Bovendien plan ik volgend jaar plan om een educatieve master aan te vatten. Met dat vooruitzicht wil ik mijn competentie als leerkracht zo goed mogelijk aanscherpen.

Leuven
Multilingual Master in Linguistics and Literary Studies (Frans & Spaans)
Master, Vrije Universiteit Brussel (VUB)

Spaans

Bert

Deinze

Bachelor, Katholieke Hoogeschool VIVES Kortrijk

Bijles Spaans met Bert

Ik wil mijn jarenlange ervaring van het correcte gebruik van het Nederlands delen met Belgen en anderstaligen. Ook wil ik mijn goede kennis van vreemde talen als vooral het Frans en het Spaans (zowel mondeling als schriftelijk) en in mindere mate van het Engels met anderstaligen en Nederlandstaligen delen.

Deinze
Bachelor, Katholieke Hoogeschool VIVES Kortrijk

Spaans

Stefanie

Gent

Bachelor, Universiteit Gent

Bijles Spaans met Stefanie

Ik geef al sinds jaar en dag bijles aan zowel kinderen als volwassenen. Ik kan me aanpassen aan allerlei leeftijden, sociale situaties, thuis situaties, leerstoornissen, persoonlijkheden,... Bijles geven is echt een van mijn passies en voelt voor mij meer aan als een echte roeping dan als een gewone bijverdienste.

Gent
Taal- en Letterkunde
Bachelor, Universiteit Gent

Spaans

An

Borsbeek

Master, Universiteit Antwerpen

Bijles Spaans met An

Ik geef al enkele jaren bijles en ik vind het een erg verrijkende bezigheid. Je brengt niet alleen kennis over, zoals wanneer je dat voor een klas of een groep volwassenen doet. Het contact met de leerling is hier ook groter, waardoor je ten eerste al gerichter kunt werker, problemen sneller kunt zien en aanpakken, maar het ook fijner is om samen iets te bereiken. Je kunt voortbouwen op wat de leerling vaak al weet, problemen wegwerken en dieper ingaan op bepaalde onderdelen. Ik heb steeds heel fijne herinneringen overgehouden aan mijn bijlessen en de leerlingen. Dat geeft ontzettend veel energie.

Borsbeek
Vertaler Nederlands-Frans-Spaans-Duits
Master, Universiteit Antwerpen

Spaans

Eva

Zaffelare

Professioneel / Volwassen, EF Schools

Bijles Spaans met Eva

Beroepsgewijs ben ik minder met talen bezig dan een aantal jaar geleden. Sinds ik zelf leidinggevende geworden ben, heb ik bovendien ontdekt dat ik graag mensen dingen bijbreng. Ik vind het leuk mijn team te zien groeien. Van mensen vooruit te helpen word ik ronduit vrolijk. Bijles geven is dus de perfecte manier om twee dingen die ik graag doe te combineren.

Zaffelare
Spaans DELE - B2
Professioneel / Volwassen, EF Schools

Spaans

Naima

Wilrijk

Master, naima

Bijles Spaans met Naima

Ik heb ondervonden dat in het huidige onderwijssysteem heel wat leerlingen door de mazen van het net vallen. Ik hecht ontzettend veel belang aan kennis en aan een degelijke opleiding. Als vrijwilliger heb ik meer voldoening ondervonden dan ik ooit had kunnen denken. Het helpen en begeleiden van kansarme jongeren heeft bij mij de liefde voor het overdragen van kennis aangewakkerd. Mijn grootste beloning is dat moment waarop een leerling de leerstof begrijpt en zich in de klas wat minder onwennig voelt. Ik heb het geluk een zeer degelijke opleiding te hebben en dit zowel op academisch vlak als op de werkvloer en bied mijn diensten met plezier aan aan de jongeren van vandaag die wel degelijk de toekomst van morgen zullen uitmaken.

Wilrijk
Master, naima

Spaans

Natalie

Drongen

PhD, University of Bradford (UK)

Bijles Spaans met Natalie

Ik heb in het verleden altijd graag les gegeven (vooral individuele, one-on-one lessen) en zou graag naast mijn andere bezigheden dit graag opnieuw doen. Ik ben vooral gepassioneerd door talen, en dan vooral het Engels, Spaans, Nederlands en ook Duits. Maar ik heb zelf ook drie thesissen/eindwerken geschreven dus ik heb ook wel wat kennis en ervaring hierin die ik kan delen met studenten.

Drongen
Peace and Conflict Studies
PhD, University of Bradford (UK)

Spaans

Thomas

Leuven

Bachelor, KU Leuven, Sint-Andriescampus te Antwerpen.

Bijles Spaans met Thomas

Ik ben een enthousiaste talenstudent met een passie voor communicatie! Ik doe niets liever dan me met taal bezig houden, en ik help andere mensen graag. Door bijles te geven, kan ik mijn twee favoriete bezigheden dus combineren. Mensen helpen en mij met taal bezig houden, geeft me energie.

Leuven
Toegepaste Taalkunde Frans-Engels-Nederlands
Bachelor, KU Leuven, Sint-Andriescampus te Antwerpen.

Spaans

Nina

Sint-Michiels

Master, VUB

Bijles Spaans met Nina

Het geven van bijles is voor mij een job waar je enorm veel voldoening uit kan halen, zeker als ik merk dat de leerling/student dankzij mijn lessen vooruitgang boekt. Als ik iemand kan helpen doe ik dat met veel plezier! Bovendien kan ik op die manier mijn talen onderhouden en kijk ik er naar uit om ook bij te leren van mijn leerlingen/studenten.

Sint-Michiels
Vertalen Frans-Spaans
Master, VUB

Spaans

siel

Ieper

Master, UGent

Bijles Spaans met siel

Ik doe graag wat extra ervaring op in het lesgeven en ben er 100% klaar voor om jullie te helpen!

Ieper
meertalige communicatie Nederlands, Engels, Spaans
Master, UGent