• Bijles op maat

  • Bij je thuis of online

  • Flexibele planning

Geraldine

Account manager

Bijles en studiebegeleiding voor Spaans

Wilt u tijdens de les of op het examen Spaans liever niet als een leek overkomen? Zijn uw Spaanse klanken nog niet zo zwoel als die van een echte señor of señorita? Of u nu al redelijk wat Spaans spreekt of er nog mee moet starten, bij BijlesHuis zit u goed voor bijles en studiebegeleiding Spaans op maat. Wij brengen u in contact met een gediplomeerde docent die, waar en wanneer u dat wenst, langskomt voor uw bijles. Dit kan gerust bij u thuis of op een locatie in uw buurt, maar het kan even goed van onder de Spaanse zon via internet dankzij onze online leeromgeving.

Bijles Spaans voor middelbaar, hoger en volwassenenonderwijs

Haalt u de Spaanse grammaticale regels steeds door elkaar? Is een presentatie geven of een gesprek voeren in het Spaans voor u een lastige opgave? Dan helpt BijlesHuis u graag met bijles en studiebegeleiding Spaans voor het middelbaar, hoger en volwassenenonderwijs. Onze docenten hebben steevast een opleiding gevolgd aan het hoger onderwijs en sommigen zijn zelfs van Spaanse afkomst, dus u bent zeker en vast in goede handen. Dankzij het grote aanbod aan professionele docenten is BijlesHuis bovendien actief in heel Vlaanderen en Brussel.

Bijles Spaans aan een voordelig tarief met keuzemogelijkheden

BijlesHuis houdt rekening met uw budget en biedt bijlessen aan tegen transparante tarieven. Verder betaalt u niets, dus ook geen inschrijvingskosten of andere maandelijkse kosten. Bovendien heeft u nog de volgende keuzemogelijkheden:

  • Individuele bijles
  • Uw problemen krijgen een aangepaste één-op-één behandeling.

  • Bijles in een focusgroep
  • U volgt samen met enkele vrienden bijles en bespaart 40 tot 50%.

Wij geven graag meer informatie over hulp bij Spaans

Elke persoon is anders. Uw persoonlijke vragen over bijles en studiebegeleiding voor Spaans kunt u hier stellen. Terwijl wij uw vragen beantwoorden, kunt u eventueel ook eens een kijkje nemen bij de andere vakken waarbij het BijlesHuis u kan helpen.