Bijles Spaans in Bertem

Krijg vandaag nog bijles Spaans op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

14000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Spaans

Alexandra

Leuven

Master

Vrije Universiteit Brussel

Taal- en Letterkunde: Frans-Nederlands

Bijles Spaans met Alexandra

Ik leer zelf enorm graag. Ook vind ik het uitdagend om complexe informatie te vereenvoudigen. Ik lees veel over psychologie, leermethoden en ADHD. Ik geef naast de taalvakken ook piano- en muziekles. Mijn opa begreep 21 talen, vandaar dat ik zoveel mogelijk talen wil leren!

9/10

Leuven
Taal- en Letterkunde: Frans-Nederlands
Master, Vrije Universiteit Brussel

Spaans

Katy

Leuven

Master

VUB

Ingenieur in lucht- en ruimtevaart

Bijles Spaans met Katy

Als ingenieur heb ik een voorkeur voor wetenschap, maar kunst, muziek, talen en verschillende culturen boeien mij ook. School moet leuk zijn, en daar wil ik bij helpen!

Leuven
Ingenieur in lucht- en ruimtevaart
Master, VUB

Spaans

Hannah

Leuven

Master

Vrije Universiteit Brussel (VUB)

Multilingual in Linguistics and Literary Studies (Frans & Spaans)

Bijles Spaans met Hannah

Lesgeven is iets wat ik graag doe. Dat heb ik kunnen ondervinden tijdens mijn eerste ervaring als leerkracht Spaans in het avondonderwijs. Het begeleiden van leerlingen in hun leerproces, en te kunnen helpen waar nodig, geeft me enorm veel voldoening. Momenteel heb ik zin om te ervaren wat bijlesgeven kan betekenen voor mij en ben ik erg benieuwd om me te verdiepen in een ander facet van lesgeven. Bovendien plan ik volgend jaar plan om een educatieve master aan te vatten. Met dat vooruitzicht wil ik mijn competentie als leerkracht zo goed mogelijk aanscherpen.

9/10

Leuven
Multilingual in Linguistics and Literary Studies (Frans & Spaans)
Master, Vrije Universiteit Brussel (VUB)

Spaans

Iballa

Leuven

Bachelor

La Guancha

Audiovisuele Productie Technieken

Bijles Spaans met Iballa

Ik heb heel mijn leven veel rondgereisd en in verschillende landen verbleven. Hierdoor heb ik ondervonden dat talenkennis zeer belangrijk is en ik wil zeer graag mensen helpen op dit gebied. Het kunnen bijdragen aan kennisoverdracht en hierdoor waarnemen dat mensen zich comfortabel voelen om naar Spaanstalige landen op reis te gaan of te verhuizen, geeft me een zeer aangenaam gevoel. Eigenlijk motiveert het me zelfs sterker om nog meer mensen te helpen. Alle ervaringen in het bijlesgeven waren zeer positief voor zowel mij als de bijlesnemers. Het maakte me vooral ook gelukkig, waardoor ik altijd streef naar verbetering in mijn lesgeven.

Leuven
Audiovisuele Productie Technieken
Bachelor, La Guancha

Spaans

Amber

Herent

Master

KU Leuven

in de Westerse Literatuur (Engels-Spaans)

Bijles Spaans met Amber

Ik geef graag bijles, omdat ik graag mijn talenkennis deel en het fijn vind de structuur achter talen toe te lichten.

Herent
in de Westerse Literatuur (Engels-Spaans)
Master, KU Leuven

Spaans

Nikita

Kampenhout

Derde graad

Koninklijk Atheneum Keerbergen

ASO Latijn Moderne Talen

Bijles Spaans met Nikita

Aangezien ik Taal-en Letterkunde studeer, is lesgeven als carrière altijd een optie geweest voor mij, vooral in talen dan. Ik hou van de werking van taal en belangrijker - een nieuwe taal aanleren. Ik heb ondervonden dat de enige manier om dit te doen is door leuke interactie, waardoor leren als een leuke uitdaging wordt beschouwd en geen lastpost aan je been. Dit was niet altijd het geval bij mij, dus een goede indruk achterlaten en iemand iets bijleren is voor mij een job well done.

Kampenhout
ASO Latijn Moderne Talen
Derde graad, Koninklijk Atheneum Keerbergen

Spaans

Nienke

Leuven

Bachelor

Ku Leuven

Taal- en letterkunde

Bijles Spaans met Nienke

Bijles geven is voor mij ideaal, aangezien ik Taal- en Letterkunde studeer en leiding ben bij de Chiro. Het is ook een mooie mogelijkheid zijn om ervaring op te doen in de sector waarin ik later wil werken.

Leuven
Taal- en letterkunde
Bachelor, Ku Leuven

Spaans

Cristina

Leuven

Master

Universiteit van Barcelona (UAB)

Pedagogie Degree and in Learning disabilities

Bijles Spaans met Cristina

I have studied Pedagogy and nowadays I am doing the stage of my master "Learning disabilities and speech disorders" in the European School Brussels I, specifically in the Spanish section. As I work half-time I have still time enough to be a Spanish teacher.

Leuven
Pedagogie Degree and in Learning disabilities
Master, Universiteit van Barcelona (UAB)

Spaans

Daniela

Leuven

Bijles Spaans met Daniela

Ik geef bijles, omdat Spaans mijn moedertaal is. Ik ben zelf nu Nederlands aan het leren om een Bachelor te kunnen volgen en ik begrijp dus goed hoe het is om een andere taal te leren en de moeite die we moeten doen. Ik spreek ook heel goed Italiaans, want ik heb mijn secundair onderwijs in het Italiaans gedaan, en daarnaast spreek ik spreek ook Engels. Ik help graag andere mensen en ik doe steeds mijn uiterste best om ondersteuning op niveau te voorzien.

Leuven

Spaans

Charlotte

Leuven

Master

KU Leuven

Bijles Spaans met Charlotte

Na mijn lerarenopleiding wist ik het zeker: ik hou van lesgeven. In januari studeerde ik af als master in talen en culturele studies, en vertrok voor vijf maanden naar Mexico. Daar organiseerde ik spel-, sport-, en knutselactiviteiten voor kinderen in kansarmoede. Ook gaf ik Engelse les. Ik wil heel graag leerkracht worden, maar wil ook in de socio-culturele sector ervaring opdoen. Als bijlesleraar kan ik beide jobs combineren, en zo kwam ik bij BijlesHuis terecht. Dankzij mijn stage als leerkracht in secundaire scholen en CVO's, een taalkamp aan kinderen, en vrijwilligerswerk in Mexico, heb ik ruime en gevarieerde ervaringen opgelopen met het lesgeven, telkens aan verschillende doelgroepen. Ik kijk er naar uit om mijn liefde voor het lesgeven verder te zetten!

Leuven
Master, KU Leuven

Studenten die we al konden helpen

 • Cézanne uit Kessel-Lo

  Student uit het 6e middelbaar economie-talen wil ondersteuning bij Spaans. Het gaat voornamelijk om studiemethode en motivatie.

 • F. uit Kampenhout

  Volwassene met beperkte voorkennis heeft begeleiding nodig bij Spaans.

 • Lot uit Grimbergen

  Bachelorstudent Toegepaste Taalkunde (KU Leuven, campus Brussel) heeft begeleiding nodig bij Spaans, in het kader van een herexamen. Onderwerpen: gebruik van de werkwoorden, formuleren … Lees meer

 • Sharon uit Brussel

  Bachelorstudent International Business & Management Studies heeft begeleiding nodig bij Spaans, o.a. werkwoordsvormen, naar aanleiding van het mondelinge examen.

 • Angie uit Mechelen

  Volwassene heeft begeleiding nodig bij Spaans.

 • Marie uit Mechelen

  2 leerlingen (8 en 10 jaar) met beperkte voorkennis hebben begeleiding Spaans nodig in het kader van een verhuis (juli).

 • Angie uit Sint-Katelijne-Waver

  2de BA-studente Toegepaste taalkunde (VUB) zoekt bijles Spaans ter voorbereiding van haar herexamen.

 • Flore uit Rumst

  Volwassene heeft begeleiding nodig bij Spaans tijdens de zomervakantie. Ze volgt avondschool en zit in het 2e jaar, maar wil meer hulp bij de verleden tijd en bij het spreken. Ze heeft … Lees meer

 • Ton uit Buggenhout

  Vader en dochter wensen begeleiding bij Spaans. Het gaat om beginnerslessen voor beiden (groepslessen). De dochter gaat volgend jaar naar het 5de leerjaar.

 • Lisanne uit Kontich

  Moeder en dochter (15 jaar) wensen begeleiding bij Spaans in het kader van een verblijf in Spanje. Ze wensen een basiskennis te verwerven om te kunnen spreken.

 • Matthias uit Aartselaar

  Volwassene heeft begeleiding nodig bij Spaans. De man is langdurig in coma geweest en wil opnieuw vanaf 0 Spaans leren.

 • Jennifer uit Affligem

  Student 2e bachelor Toerisme heeft begeleiding nodig bij Spaans. Onderwerpen: Accenten, gerundio, hay que / tener que, complemento directo (COD) y complemento indirecto (COI), imperativ… Lees meer

 • Marlène Jobert uit Schelle

  Bachelorstudent Toerisme en Recreatiemanagement heeft begeleiding nodig bij Spaans en Frans.

 • Ilse uit Lebbeke

  Studente Handelswetenschappen heeft begeleiding nodig bij Spaans, in het kader van het vak "economisch Spaans". Het examen staat eind augustus gepland. Het is een eerder algemeen vak, o… Lees meer

 • Rafaella uit Tessenderlo

  Gezin (2 volwassenen en 2 dochters van 9 en 11 jaar) wenst een gezamenlijke begeleiding bij Spaans, in het kader van een verhuis naar Spanje in de zomer. Het gaat hierbij vooral om het … Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.