Bijles Spaans in Bertem

Krijg vandaag nog bijles Spaans op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

20 000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Spaans

Katy

Leuven

Master

VUB

Ingenieur in lucht- en ruimtevaart

Bijles Spaans met Katy

Als ingenieur heb ik een voorkeur voor wetenschap, maar kunst, muziek, talen en verschillende culturen boeien mij ook. School moet leuk zijn, en daar wil ik bij helpen!

Leuven
Ingenieur in lucht- en ruimtevaart
Master, VUB

Spaans

Hannah

Leuven

Master

Vrije Universiteit Brussel (VUB)

Multilingual in Linguistics and Literary Studies (Frans & Spaans)

Bijles Spaans met Hannah

Lesgeven is iets wat ik graag doe. Dat heb ik kunnen ondervinden tijdens mijn eerste ervaring als leerkracht Spaans in het avondonderwijs. Het begeleiden van leerlingen in hun leerproces, en te kunnen helpen waar nodig, geeft me enorm veel voldoening. Momenteel heb ik zin om te ervaren wat bijlesgeven kan betekenen voor mij en ben ik erg benieuwd om me te verdiepen in een ander facet van lesgeven. Bovendien plan ik volgend jaar plan om een educatieve master aan te vatten. Met dat vooruitzicht wil ik mijn competentie als leerkracht zo goed mogelijk aanscherpen.

9/10

Leuven
Multilingual in Linguistics and Literary Studies (Frans & Spaans)
Master, Vrije Universiteit Brussel (VUB)

Spaans

Michiel

Herent

Professioneel / Volwassen

Vrije Universiteit Brussel

Specifieke lerarenopleiding

Bijles Spaans met Michiel

Ik vind het 1-op-1-contact leuk en voldoeninggevend, omdat ik zo de leerling zie groeien. Ik heb reeds ervaring met bijles voor kinderen en volwassenen.

Herent
Specifieke lerarenopleiding
Professioneel / Volwassen, Vrije Universiteit Brussel

Spaans

Iballa

Leuven

Bachelor

La Guancha

Audiovisuele Productie Technieken

Bijles Spaans met Iballa

Ik heb heel mijn leven veel rondgereisd en in verschillende landen verbleven. Hierdoor heb ik ondervonden dat talenkennis zeer belangrijk is en ik wil zeer graag mensen helpen op dit gebied. Het kunnen bijdragen aan kennisoverdracht en hierdoor waarnemen dat mensen zich comfortabel voelen om naar Spaanstalige landen op reis te gaan of te verhuizen, geeft me een zeer aangenaam gevoel. Eigenlijk motiveert het me zelfs sterker om nog meer mensen te helpen. Alle ervaringen in het bijlesgeven waren zeer positief voor zowel mij als de bijlesnemers. Het maakte me vooral ook gelukkig, waardoor ik altijd streef naar verbetering in mijn lesgeven.

Leuven
Audiovisuele Productie Technieken
Bachelor, La Guancha

Spaans

Amber

Herent

Master

KU Leuven

in de Westerse Literatuur (Engels-Spaans)

Bijles Spaans met Amber

Ik geef graag bijles, omdat ik graag mijn talenkennis deel en het fijn vind de structuur achter talen toe te lichten.

Herent
in de Westerse Literatuur (Engels-Spaans)
Master, KU Leuven

Spaans

Nikita

Kampenhout

Derde graad

Koninklijk Atheneum Keerbergen

ASO Latijn Moderne Talen

Bijles Spaans met Nikita

Aangezien ik Taal-en Letterkunde studeer, is lesgeven als carrière altijd een optie geweest voor mij, vooral in talen dan. Ik hou van de werking van taal en belangrijker - een nieuwe taal aanleren. Ik heb ondervonden dat de enige manier om dit te doen is door leuke interactie, waardoor leren als een leuke uitdaging wordt beschouwd en geen lastpost aan je been. Dit was niet altijd het geval bij mij, dus een goede indruk achterlaten en iemand iets bijleren is voor mij een job well done.

Kampenhout
ASO Latijn Moderne Talen
Derde graad, Koninklijk Atheneum Keerbergen

Spaans

Nienke

Leuven

Bachelor

Ku Leuven

Taal- en letterkunde

Bijles Spaans met Nienke

Bijles geven is voor mij ideaal, aangezien ik Taal- en Letterkunde studeer en leiding ben bij de Chiro. Het is ook een mooie mogelijkheid zijn om ervaring op te doen in de sector waarin ik later wil werken.

Leuven
Taal- en letterkunde
Bachelor, Ku Leuven

Spaans

Cristina

Leuven

Master

Universiteit van Barcelona (UAB)

Pedagogie Degree and in Learning disabilities

Bijles Spaans met Cristina

I have studied Pedagogy and nowadays I am doing the stage of my master "Learning disabilities and speech disorders" in the European School Brussels I, specifically in the Spanish section. As I work half-time I have still time enough to be a Spanish teacher.

Leuven
Pedagogie Degree and in Learning disabilities
Master, Universiteit van Barcelona (UAB)

Spaans

Daniela

Leuven

Bijles Spaans met Daniela

Ik geef bijles, omdat Spaans mijn moedertaal is. Ik ben zelf nu Nederlands aan het leren om een Bachelor te kunnen volgen en ik begrijp dus goed hoe het is om een andere taal te leren en de moeite die we moeten doen. Ik spreek ook heel goed Italiaans, want ik heb mijn secundair onderwijs in het Italiaans gedaan, en daarnaast spreek ik spreek ook Engels. Ik help graag andere mensen en ik doe steeds mijn uiterste best om ondersteuning op niveau te voorzien.

Leuven

Spaans

Charlotte

Leuven

Master

KU Leuven

Bijles Spaans met Charlotte

Na mijn lerarenopleiding wist ik het zeker: ik hou van lesgeven. In januari studeerde ik af als master in talen en culturele studies, en vertrok voor vijf maanden naar Mexico. Daar organiseerde ik spel-, sport-, en knutselactiviteiten voor kinderen in kansarmoede. Ook gaf ik Engelse les. Ik wil heel graag leerkracht worden, maar wil ook in de socio-culturele sector ervaring opdoen. Als bijlesleraar kan ik beide jobs combineren, en zo kwam ik bij BijlesHuis terecht. Dankzij mijn stage als leerkracht in secundaire scholen en CVO's, een taalkamp aan kinderen, en vrijwilligerswerk in Mexico, heb ik ruime en gevarieerde ervaringen opgelopen met het lesgeven, telkens aan verschillende doelgroepen. Ik kijk er naar uit om mijn liefde voor het lesgeven verder te zetten!

Leuven
Master, KU Leuven

Studenten die we al konden helpen

 • Marylène uit Temse

  Studente 1e bachelor Toegepaste Taalkunde: Engels-Spaans (Universiteit Antwerpen) heeft begeleiding nodig bij Spaans, in het kader van een herexamen. Ze heeft nog geen goede studiemetho… Lees meer

 • Niels uit Hasselt

  Koppel wenst een gezamenlijke begeleiding bij Spaans, met een klemtoon op spreken. De vader van de man is afkomstig van Spanje en het koppel gaat er ook regelmatig op reis. Ze verstaan … Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

BijlesHuis biedt de beste bijlesdocenten in regio Bertem. Stuk voor stuk gescreend, ervaren, en enorm gemotiveerd om jou of je kind vooruit te helpen. Wij nemen je alle werk uit handen en bieden constante service per telefoon en mail voor élke vraag. Zo wordt 1-op-1 bijles Spaans nemen een eitje! Schrijf je hier in om jouw perfecte docent uit Bertem te vinden.
Je kiest helemaal zelf op welke dagen en tijdstippen je bijles Spaans in Bertem doorgaat. 's Avonds tijdens de werkweek, in het weekend, in vakantieperiodes,... Wij zoeken een docent in de buurt van Bertem wiens schema bij dat van jou past.
Uiteraard hang je nooit vast aan bijlessen met een lesgever met wie het niet klikt op elk vlak. Als dat het geval is, zoeken wij meteen een nieuwe bijlesdocent Spaans in Bertem die wél bij je wensen past. We beloven zo altijd een oplossing te vinden waarmee je tevreden bent.

Top bijlesaanvragen

inzicht bijles, extra bijles, bijles Spaans middelbaar, bijles nodig, bijles Spaans, studiebegeleiding middelbaar, Spaans leren, bijlesdocent Spaans in Bertem, Spaans bijles aan huis in Bertem