Verbeter je Spaans vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten Spaans uit Bertem! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

Spaans

Anthony

Brussel

Master, University of Luxembourg

Bijles Spaans met Anthony

Mijn motivatie is tweeledig: Enerzijds weet ik dat leerlingen/studenten die moeilijkheden hebben met een bepaald onderdeel van een vak/opleiding met een duwtje in de rug hun slaagkansen enorm verhogen, met alle positieve gevolgen van dien. Anderzijds biedt het mezelf de mogelijkheid om mijn vaardigheden verder te ontwikkelen en een kleine bijverdienste te hebben.

Brussel
Politieke wetenschappen - European Governance
Master, University of Luxembourg

Spaans

Katrijn

Brussel

None

Bijles Spaans met Katrijn

Nog liever dan voor de klas te staan, geef ik individuele aandacht aan kinderen en jongeren die het nodig hebben. Door gericht met hen aan de slag te gaan, hoop ik dat ze snel "leren leren" en hun zelfvertrouwen herwinnen. Het gaat voor mij dus over veel meer dan pure kennisoverdracht. Ook persoonlijk lesgeven aan volwassenen, zoals talen of Office, ligt me wel. Ik heb een bijzondere voorkeur voor NT2.

Brussel

Spaans

Sigrid

Leuven

Master, KUL

Bijles Spaans met Sigrid

Het lijkt me een erg leuke bijverdienste door mensen te helpen bij hun studies en inmiddels mijn eigen kennis te verfrissen en up-to-date te houden.

Leuven
arbeids en organisatiepsychologie / Klinische psychologie
Master, KUL

Spaans

Melanie

Leuven

Bachelor, Hogeschool Thomas More Antwerpen

Bijles Spaans met Melanie

Beste, Mijn naam is Wouters Melanie, 23 jaar en ik studeer toegepaste psychologie in Antwerpen met het oog op erna te werken als leerlingenbegeleider. Bijles geven ligt dus heel hard in de lijn van mijn studiekeuze en mijn latere job. Ik geef reeds 3 jaar met enorm veel plezier les aan kinderen tussen 8 en 16 jaar maar heb nog nooit voor een bureau gewerkt. Wat mijn cv betreft vond ik het dan ook tijd om 'officieel' bijles te gaan geven aangezien ik volgend jaar afstudeer. Mijn doelgroep zijn lagere schoolkinderen en leerlingen tot en met het 3de middelbaar. Ik werk vanuit het principe dat elke leerling alles kan, mits voldoende geduld. Vaak merk ik ook dat ouders na hun lange werkdagen liever quality time met hun kinderen doorbrengen in plaats van die tijd te spenderen aan huiswerk maken. Lesgeven doe ik met veel voorbereiding zodat ik extra oefeningen kan aanbieden of zodat ik dezelfde leerstof zou kunnen uitleggen vanuit een andere invalshoek.

Leuven
Bachelor, Hogeschool Thomas More Antwerpen

Spaans

Magali

Brussel

Bachelor, Hogeschool Gent campus Ledeganck

Bijles Spaans met Magali

Ik ben afgestudeerd als leerkracht secundair onderwijs. Ik ben gemotiveerd en enthousiast. Het lesgeven ligt mij werkelijk. Ik pas de werkvormen aan aan de noden van de leerlingen . Ik help graag leerlingen bij het begrijpen van de leerstof.

Brussel
Bachelor, Hogeschool Gent campus Ledeganck

Spaans

Cristina

Leuven

Master, Universiteit van Barcelona (UAB)

Bijles Spaans met Cristina

I have studied Pedagogy and nowadays I am doing the stage of my master "Learning disabilities and speech disorders" in the European School Brussels I, specifically in the Spanish section. Like I work half-time I have still time enough to do other things and like I love my profession I thought that would be a good idea work as a Spanish teacher.

Leuven
Pedagogie Degree and Master in Learning disabilities
Master, Universiteit van Barcelona (UAB)

Spaans

Anneleen

Herent

Master, KU Leuven

Bijles Spaans met Anneleen

Vanuit mijn passie voor talen, meer specifiek voor het Frans en het Spaans, wil ik graag kinderen, jongeren en volwassenen begeleiden om hun taalvaardigheid in deze talen te bevorderen. Daarnaast werk ik zeer graag met kinderen en jongeren, waardoor bijles geven een interessante en leuke bezigheid is.

Herent
Specifieke lerarenopleiding Frans & Spaans
Master, KU Leuven

Spaans

Charlotte

Leuven

Master, KU Leuven

Bijles Spaans met Charlotte

Na mijn lerarenopleiding wist ik het zeker: ik hou van lesgeven. In januari studeerde ik af als master in talen en culturele studies, en vertrok voor vijf maanden naar Mexico. Daar organiseerde ik spel-, sport-, en knutselactiviteiten voor kinderen in kansarmoede. Ook gaf ik Engelse les. Ik wil heel graag leerkracht worden, maar wil ook in de socio-culturele sector ervaring opdoen. Als bijlesleraar kan ik beide jobs combineren, en zo kwam ik bij BijlesHuis terecht. Dankzij mijn stage als leerkracht in secundaire scholen en CVO's, een taalkamp aan kinderen, en vrijwilligerswerk in Mexico, heb ik ruime en gevarieerde ervaringen opgelopen met het lesgeven, telkens aan verschillende doelgroepen. Ik kijk er naar uit om mijn liefde voor het lesgeven verder te zetten!

Leuven
Master, KU Leuven

Spaans

Miguel

Leuven

Master, TU Delft

Bijles Spaans met Miguel

Ik wil ervaring als leraar bekomen want ik wil aan de ene kant een bijbaan hebben en aan de andere kant extra voldoening van mijn academische vaardigheden verkrijgen.

Leuven
Master, TU Delft

Spaans

Katrien

Leuven

Master, KUL Leuven

Bijles Spaans met Katrien

Ik wil graag bijles geven om wat ervaringen in het lesgeven op te doen. Bovendien is het een toffe bijverdienste voor een student taal- en letterkunde.

Leuven
Master, KUL Leuven